Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool wil concurrent óf vervanger van Salah uit de Premier League strikken

Laatste update:

Bryan Mbeumo kan rekenen op interesse van Liverpool, zo meldt de Franse sportkrant L’Équipe. De 24-jarige aanvaller van Brentford staat naar verluidt ook op de radar van Newcastle United.

Liverpool is op zoek naar een rechtsbuiten die Mohamed Salah op termijn kan vervangen. De sportieve toekomst van de Egyptenaar bij the Reds is nog altijd ongewis.

The Athletic schreef eind april dat Salah de Engelse topclub ook komend seizoen trouw blijft. Hij beschikt echter nog over een contract voor één seizoen, waardoor de kans zeer reëel is dat clubs uit Saudi-Arabië opnieuw een poging gaan wagen om hem te strikken.

Liverpool verwees volgens de BBC in de zomer van 2023 nog een recordbedrag van 150 miljoen pond inclusief bonussen (omgerekend zo'n 175 miljoen euro) van de Saudische club Al-Ittihad naar de prullenbak.

Ook als Salah besluit om langer op Anfield te blijven, is het niet vreemd als Liverpool op zoek gaat naar versterking voor die positie. Mbeumo geldt als belangrijk doelwit, zo schrijft L’Équipe, al krijgen the Reds concurrentie van Newcastle.

Bryan Mbeumo speelde de afgelopen vijf seizoenen voor Brentford.

De 1,71 lange Mbeumo is net als Salah een linksbenige rechtsbuiten. Hoewel de international van Kameroen vorig seizoen kwakkelde met blessures kwam hij toch nog tot 9 goals en 6 assists in 25 Premier League-duels. De aanvaller ligt nog tot medio 2026 vast bij Brentford. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op 40 miljoen euro.

Mbeumo vertelde onlangs tegenover L'Equipe dat hij voor zijn gevoel toe is aan een volgende stap. “Ik heb vijf jaar bij Brentford doorgebracht, bij een club waar ik mezelf heb kunnen ontwikkelen. Maar ik wil in de grootste competities voor de beste clubs spelen. Het is leuk om te lezen dat een aantal grote clubs in mij geïnteresseerd zijn.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slot gaat het wel moeilijk krijgen denk ik bij Liverpool. Voorin zal er toch echt een topper bij willen komen willen ze het niveau van de laatste jaren evenaren. Nu is dat allemaal leuk en aardig, maar veel te inconsistent om op te bouwen.

Ook het middenveld moet toch wel versterkt worden en Robertson en Van Dijk lopen er ook niet nog jaren rond. Toch een beetje een end of era. Benieuw of Slot er iets van kan maken.

1 juni 2024 om 10:09

Het is vooral te hopen dat ie tijd krijgt. Klopp evenaren lijkt me praktisch onmogelijk, maar dat verwachtingspatroon houd je wel.

1 juni 2024 om 10:11

Dat denk ik wel. Of hij moet het echt belachelijk slecht doen in zijn eerste jaar, wat ik ook niet zie gebeuren.

1 juni 2024 om 11:27

Lijkt er ook op dat de selectie zo goed als hetzelfde blijft. Dit is wel wat relaxter instappen bij een club als bijvoorbeeld United of Chelsea. Ook nog veel spelers die de ideale leeftijd hebben en het niveau aan kunnen. Als Slot in de top 3 eindigt heeft hij gewoon een prima debuutseizoen.

1 juni 2024 om 19:51

Tja wat is evenaren. 1 premier league titel in de komende 10 jaar zou toch wel moeten kunnen. We moeten nou niet doen alsof hij de ene na de andere prijs won.

1 juni 2024 om 11:12

@lierse1997

Welke spelers zijn goede vervangers/opvolgers voor Robertsen en Van Dijk volgens jou? Ik ben het ermee eens. Ik hoop voor hen echter dat het geen ex Eredivisie legioen gaat worden want dan zal het heel snel naar beneden vallen.

1 juni 2024 om 11:23

Een linksachter is heel moeilijk te vinden. Qua type doet Theo Hernandez me een beetje aan Robertson denken. Goede cv’s zijn dan weer makkelijker te vinden. Je scout 2 jaar in Frankrijk en vindt wel een potentiële topper tegenwoordig.

1 juni 2024 om 16:37

De namen die vaak passeren als potentiële aankopen zijn: Antonee Robinson de linksback van Fulham, die indrukwekkende data kan voorleggen. En dan voor de centrale posities: Inacio, Pacho, Hincapie en Yoro.

Ben dit seizoen erg gecharmeerd van Mbeumo, is vaak erg dreigend en een harde werker. Benieuwd of hij aan zou kunnen haken met de absolute top!

Het is mooi dat Slot aan een hele nieuwe ploeg kan werken want sommige topspelers zullen snel uitzwaaien. Salah Van Dijk Robertson.
en ze zullen nu al op zoek moeten naar vervangers zodat als de tijd komt ze deze 3 toppers kunnen vervangen.
Theo hernandez is een goede opvolger voor Roberson
voor van dijk zijn er genoeg goede vervangers
ze hebben veel talenten op het middenveld maar kunnen daar ook nog wel 2 echte toppers gebruiken
de speler in dit Artikel doet het goed, maar hij heeft geen grote naam dus weet niet of hij het niveau van Salah ooit aan zal tikken. misschien kunnen ze iets meer uitgeven en voor een top speler op die positie gaan.
en ze kunnen ook nog wel wat andere spelers voorin gebruiken dus misschien is het Napoli koppel een optie.
dan heb je nog Diaz Gakpo en Nunez om te rouleren

Ik ben wel zeer gecharmeerd van Mbeumo, is zeker klaar voor een stap hoger. Qua speelstijl komt die wel redelijk dicht in de buurt van Mo Salah. Zeer doelgericht, snel, technisch goed onderlegd, linksvoetig en ook niet vuil voor het harde werk. Dankzij hem deed Brentford het goed in het eerste seizoenshelft ondanks de afwezigheid van Toney, toen Mbeumo uitviel toen viel Brentford ook helemaal uitelkaar. Maar Mbeumo komt uit voor het Algerijnse nationale team dus die zijn we ook kwijt om de 2 jaar. Misschien eens polsen bij Rodrygo lijkt open te staan voor een vertrek bij Real.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren