Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ryanair maakt grap over Turkije na zien nieuwe kapsel Mohamed Salah

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht Mohamed Salah, waar de spot mee wordt gedreven door Ryanair vanwege zijn nieuwe kapsel.

"Nog ééntje voor Turkije", schrijft het officiële account van Ryanair op X boven een foto waarop Salah te zien is met zijn nieuwe kapsel. Door de nieuwe coup is te zien dat de aanvaller van Liverpool behoorlijke inhammen heeft, voor de vliegmaatschappij reden om al grappend voor de dag te komen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ryanair bedoelt met de opmerking over Turkije waarschijnlijk dat het voor Salah tijd is om in dat land een haartransplantatie te ondergaan. Onder meer Wesley Sneijder en Ruud Gullit hadden ook last van dunner wordend haar en kozen daardoor voor een behandeling in een Turkse kliniek.

Op de sociale media wordt overigens beweerd dat Salah al een haartransplantatie heeft ondergaan. Er zou een rood gebied te zien zijn bij de inhammen, wat zou wijzen op een behandeling. Dat zou ook verklaren waarom Salah met een kort kapsel door het leven gaat.

De 31-jarige aanvaller van Liverpool is doorgaans te herkennen aan zijn flinke bos krullen, maar daar is inmiddels dus weinig van over: Salah heeft zijn haar onlangs gemillimeterd.

Dat was vorige week te zien op foto’s op sociale media van de aanvaller zelf. De foto’s zijn genomen op de training van Egypte, dat zich voorbereidde op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Burkina Faso (2-1 winst) en Guinee-Bissau (1-1). In laatstgenoemde wedstrijd redde Salah in de 70ste minuut een punt voor Egypte.

Salah kan vanaf nu genieten van een welverdiende vakantie, om zich vervolgens weer aan te sluiten bij Liverpool. Daar zal hij te maken krijgen met Arne Slot, de nieuwe manager.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 juni 2024 om 21:53

Waarom doet men dit in Turkije eigenlijk? Ik dacht altijd omdat het goedkoop is daar maar Salah zal niet op de kleintjes moeten letten, die kan dit toch ook prima laten doen in Liverpool?

Ik hoorde Klaassen zeggen dat hij het in Nederland liet doen (voor 4x de prijs) omdat je dan betere nazorg hebt, iets wat je niet hebt als je naar turkije gaat omdat je daar niet in de buurt woont. Zijn ze in Turkije gewoon veel beter dan ergens anders als het op haren transplanteren aan komt?

11 juni 2024 om 22:04

De prijs inderdaad. Salah zal het ongetwijfeld niet in Turkije hebben laten doen, maar omdat Turkije haast synoniem is geworden met haartransplantaties is het grapje natuurlijk snel gemaakt.

11 juni 2024 om 22:36

Oke duidelijk! Danku

11 juni 2024 om 23:15

In Turkije hebben de klinieken de beste doktoren en de meest moderne apparatuur. Vroeger was het de prijs maar tegenwoordig leveren ze de hoogste kwaliteit.

11 juni 2024 om 23:27

Turkije levert de beste kwaliteit/prijs verhouding als het gaat om dental en hair clinics

12 juni 2024 om 02:06

De beste prijs kwaliteit verhouding geloof ik wel. De beste kwaliteit? Hell no. Als geld geen probleem is laat ik dit liever in een land als Nederland doen, of vlieg ik naar Zuid Korea. De echte experts op het gebied van plastisch chirurgie

12 juni 2024 om 10:52

@linley

Volgens mij leef je nog in 2010. Turkije is de creme de la creme op dit moment. Wereldsterren doen het in landen als Turkije of Colombia.

12 juni 2024 om 11:23

Wereldsterren doen dat omdat ze gesponsord worden. Maar Zuid Korea en zelfs Thailand zijn van een hoger niveau dan Turkije. Maar nogmaals, uiteindelijk als je genoeg geld hebt doe je dit liever allemaal in Nederland waar alles veilig en gewaarborgd wordt achter strenge wetgevingen

om maar met de wijze woorden van depay te spreken; who cares

Heeft het dan toch goed weten te bedekken door het haar wat langer te laten staan de afgelopen jaren. Op een gegeven moment is er natuurlijk geen houden meer aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren