Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mark-Jan Fledderus wil transfervrije Raphaël Varane inlijven

Laatste update:

Raphaël Varane hoeft vermoedelijk niet lang te wachten om zijn transfervrije status te verzilveren. De Fransman verlengde deze zomer zijn aflopende contract bij Manchester United niet en is vrij om te gaan en staan waar hij wil. Fabrizio Romano weet donderdag te melden dat de Italiaanse promovendus Como, waar Mark-Jan Fledderus betrokken is als adviseur, voor Varane in de markt is.

"Como's gedroomde doelwit voor de positie van centrumverdediger is de transfervrije Raphaël Varane", zo schrijft Romano op X. "Er zijn meerdere clubs vanuit Europa en andere continenten met interesse, dus het zal niet makkelijk zijn voor Como. Varane zal snel tot een besluit komen."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Waar de centrale verdediger vanaf de zomer aan de slag gaat, is dus vooralsnog onbekend. Eerder werd Varane in Britse media aan een overstap naar Amerika gelinkt, waar Inter Miami hem zou willen inlijven.

Como promoveerde afgelopen seizoen naar de Serie A, waardoor het vanaf augustus voor het eerst in 21 jaar uitkomt op het hoogste niveau van Italië. Bij de club uit Lombardije is Cesc Fàbregas sinds december 2023 assistent-trainer, nadat hij eerder een tijd lang op interim-basis hoofdtrainer was.

Fledderus


Wie ook bij het project van Como betrokken is, is Mark-Jan Fledderus. De man die in februari 2023 gedwongen vertrok bij FC Groningen is sinds enige tijd consultant van de Italiaanse promovendus.

"Ik voer inderdaad werkzaamheden voor Como uit, maar dat doe ik al een jaar lang", zo vertelde Fledderus afgelopen mei tegenover Sportnieuws.nl. "Ik adviseer de eigenaren van Como op het gebied van spelers, maar ook voor wat betreft de voetbalorganisatie."

"Ik vind het geweldig om op deze manier betrokken te zijn bij een heel mooie club. Maar ik ben niet in dienst van de club en werk volledig als consultant op afstand. Al ben ik af en toe wel in Como om de club te bezoeken."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je weet dat de titel hoogstwaarschijnlijk verraderlijk is, maar je moet toch even klikken als je Fledderus en Varane in 1 artikel ziet. Ben wel benieuwd hoe dat werkt, als adviseur. De club maakt vrijblijvend gebruik van zijn netwerk ofzo?

27 juni 2024 om 10:28
0

Als adviseur geef je advies. Vaak hangt aan zo’n advies ook een kostenplaatje. Ik zie het als een aankoopmakelaar die je in de arm neemt om je te helpen met een huis vinden, die betaal je dan ook. Zo zie ik het althans

27 juni 2024 om 11:01
0

Ik neem inderdaad aan dat die vast wel financieel beloond wordt, maar met vrijblijvend bedoel ik meer dat die eigenlijk dus weinig met de club van doen heeft. Ze bellen hem dus als ze hem nodig hebben.. bij een ervaren adviseur voor een trainer kan ik me wel wat voorstellen, maar in deze hoedanigheid niet.

27 juni 2024 om 10:45
0

Nou als je van fledderus gebruik moet maken, kan je je club wel opdoeken. Man kan er alleen maar puinhoop van maken

En zo zijn er nog wel 28474 andere clubs die Varane transfervrij willen inlijven. Op sportief gebied heeft hij vast betere aanbiedingen op zak, en op financieel gebied al helemaal met het oliegeld.

''al ben ik af en toe wel in Como om de club te bezoeken."

Toch mooi hoe het leven rare wendingen kan nemen, vooral in het voetbal. Mark-Jan Fledderus die het prachtige Como regelmatig bezoekt omdat hij de lokale FC adviseert, haha.

Dacht even dat Fledderus nog bij Groningen zat (en dat was denk ik ook de bedoeling van VZ). Zou wel vet zijn geweest.

Frankrijk op een paar uurtjes rijden, waarom niet? Is ook een jongen, die weet waar hij vandaan komt en zich nergens te groot voor voelt+voetballen onder Cesc Fabregas. Ik zie dit wel gebeuren, ook omdat het een famillieman is en vrij rustig en bij como lekker in de anonimiteit de verdediging leiden. Aanrader zijn docu over hoe hij opgroeide met zijn ouders en broer, vanaf dat moment heel veel respect voor hem gekregen.

27 juni 2024 om 11:05
0

Ik zie het niet gebeuren, zulke stappen zie je bijna nooit behalve als ze geen keuze meer hebben of betreffende promovendus smijt met geld. Als familie het belangrijkste is, dan gaan die jongens wel meer in de buurt voetballen. Bv terug naar RC lens. Waarom zou je dan naar een promovendus gaan in een land waarvan je de taal niet spreekt.

Ik moet bij deze naam altijd aan Jan Boskamp denken. Fledderus of Fluddurus, maakt geen reet uit!

27 juni 2024 om 11:44
0

Geen jeet, Wilfjed

28 juni 2024 om 06:57
0

Klassiekertje haha, uitstekend.

Ik vraag mij vooral af hoe een Como bij Fledderus uitkomt? Is niet Italiaans, heeft zijn meeste wedstrijden voor Heracles gevoetbald en nooit in het buitenland gevoetbald. Ik denk dat je alleen in Italië al honderden Fledderussen hebt rondlopen?

Uhm wat? Fledderus die werkt bij Como? Heel vaag, Hoe zijn ze ineens bij hem uitgekomen dan haha? Vind het nog vreemder om te lezen dat hij daar werkt dan dat ze Varane willen proberen binnen halen

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren