Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

René van der Gijp drijft de spot met trefzekere Xherdan Shaqiri

Laatste update:

René van der Gijp drijft woensdagavond de spot met Xherdan Shaqiri. Volgens de vaste tafelgast van Vandaag Inside kampt de middenvelder, die prachtig scoorde tegen Schotland, met overgewicht. Daarnaast wordt het vermeende verval van Luka Modric besproken.

"Die Shaqiri heeft een grotere reet dan Rita Corita", verwijst Van der Gijp naar de in 1998 overleden zangeres, die altijd aan de zware kant was. "Zo'n kont man, dat is toch niet normaal meer."

"Die wilde in het gras draaien, maar dat kon natuurlijk niet meer", analyseert Gijp met humor de manier van juichen van Shaqiri nadat hij van buiten de zestien scoorde tegen de Schotten. "Ik wist niet wat ik zag", vult Johan Derksen aan.

Modric


Kort daarna komt Luka Modric aan de beurt. Volgens Johan Derksen is het beste eraf bij de inmiddels 38-jarige middenvelder van Kroatië, dat woensdagmiddag dure punten verspeelde tegen Albanië (2-2) en moet vrezen voor de vroege aftocht op het EK.

"Dat is nu klaar. Het goede is er nu af", aldus Derksen. "En als je hem close-up ziet, kijk je daar ook niet van op."

Van der Gijp mengt zich ook in de discussie over Modric. "Luis Suárez en Lionel Messi spelen bij Inter Miami tegen de lamme en de blinde. Maar Modric speelt nog op een EK. Dan speel je tegen fitte jongens, dat trekt hij niet meer."

"Maar we hebben wel van het mannetje genoten, Jezus zeg", zo besluit Van der Gijp over Modric, die bezig lijkt aan zijn laatste eindtoernooi in het shirt van Kroatië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Is dat niet gewoon zijn postuur? Volgens mij oogt Shaqiri altijd al redelijk vol. Betreft Modric: Ja en nee. Ja het is niet meer de Modric van 5 jaar geleden (wat normaal is gezien zijn leeftijd), maar hij heeft niet zo lang geleden prima wedstrijden gespeeld in de halve finale van de CL tegen Bayern. Bij Real heeft hij jongens als Valverde en Camavinga om zich heen die de vuile meters voor hem maken. Wie moet dat bij Kroatie voor hem doen? Een bejaarde Brozovic?

20 juni 2024 om 00:45

Sorry Luka, maar Modric heeft tegen Bayern geen basisplaats gehad en kwam er twee keer ver in de tweede helft in en dan is het beste van de tegenstander er ook al wel af. En dan is het te doen voor hem. Nu moet ie zelf 90 minuten, tegen fittere tegenstanders. Dat redt ie gewoon niet meer. Niet erg, want dat is simpelweg de leeftijd.

20 juni 2024 om 02:14

Ik geniet nog steeds van Modric en Shaqiri. Die hebben beide een schat aan prachtige techniek. Misschien zijn ze inderdaad wat te zwaar of over het hoogtepunt. Van Modric heb ik afgelopen seizoen nog steeds genoten van de manier hoe hij onder druk uit speelt in de CL, grandioos. Shaqiri was vandaag misschien vrij onzichtbaar, maar die goal was van zo’n enorme klasse. Ik keek altijd graag naar hem in zijn topvorm. Hij kon zijn land altijd echt wat extra’s brengen. Prachtige spelers.

Het niveau ligt weer verschrikkelijk hoog bij de mannen. Gênant dat dit nog altijd leuk bevonden wordt.

20 juni 2024 om 06:57

En wie ben jij om te bepalen of iets leuk gevonden mag worden? Mag alleen jouw soort humor leuk gevonden worden? Lach jij je een breuk om Adriaan van Dis zijn grapjes? Doe niet zo verheven man en neem een ander niet de maat.

20 juni 2024 om 07:04

@ Dion united,

Zou jij het leuk vinden dan als je op tv belachelijk word gemaakt om je postuur? Onder het mom van humor?

20 juni 2024 om 07:22

@WAC79 Ja, en nu?

20 juni 2024 om 07:32

Iemand zegt wat over jouw postuur, wow bel de kranten. Kom op zeg, stel je niet zo aan

20 juni 2024 om 07:42

Stel je niet aan man. Ik ben ook dik en kan ook lachen om een goede grap. Een beetje zelfspot is helemaal niet erg. Er zijn er al teveel die zichzelf te serieus nemen.

20 juni 2024 om 08:19

Zo’n onzin dit. Hoezo is dik zijn opeens een flex? Het is gewoon niet gezond.

20 juni 2024 om 09:04

Ik vind het eerlijk gezegd ook echt geen gezicht. Een voetballer met zo'n reet, kom op man.

20 juni 2024 om 09:31

Zo heeft hij er zijn hele loopbaan uitgezien toch? Hij is nu niet dikker dan 10 jaar geleden.

Die gast is 1.70 hè, dan oog je gewoon al snel dik als je een beetje een gedrongen postuur hebt.. en in een wit tenue speelt. 😂

20 juni 2024 om 09:06

Sorry dat ik het wel leuk vind. Laat mij lekker.

Er kijken dagelijks een miljoen mensen naar, dus ik ben niet de enige

20 juni 2024 om 09:27

Ik vind het inderdaad hartstikke leuk en kijk het iedere dag

20 juni 2024 om 10:20

Wat een ongelofelijke onzin, wat zegt dit dan volgens jou over de kijkers? Dit is voor vele kijkers puur entertainment, waarom moet er toch altijd zo zuur gereageerd worden op dit programma?

20 juni 2024 om 10:33

Hahaha pas maar op voordat alle VI fanboys (lees; volwassen mannen) je gaan aanvallen dat zij dit wel leuk vinden. Zo mooi dat ze niet inzien dat jij ook een mening mag hebben over dit lage niveau. Hoe erg dit programma is weggezakt vind ik echt bizar.

20 juni 2024 om 11:51

En dan komen ze aan met "je mag tegenwoordig niks meer zeggen", terwijl het enige waar mensen hier als horzels op reageren is kritiek op VI. Kritiek op de heilige verlepte snor en de neurotische bebrilde clown die hun eigen trauma's en de leegtes in hun karakters al jaren publiekelijk maskeren door anderen te beledigen als ordinaire schoolplein pestkoppen.

20 juni 2024 om 12:29

Dat het een laag niveau van humor is ben ik het volledig mee eens. Beetje niveau van plas en poep grapjes. Maar het zinnetje ‘gênant dat dit nog altijd leuk bevonden wordt’ duidt op een superioriteit en een norm waaraan iedereen moet voldoen. Mijn humor wijkt af van de humor van iemand anders, helemaal goed, ik doe er niemand kwaad mee. Voel je niet verheven. Jouw norm opdringen aan iemand anders bah bah bah..

20 juni 2024 om 12:48

Volwassen mannen die anderen fanboys noemen..

20 juni 2024 om 13:58

@Dion, oke daar kan ik me wel in vinden. Voor mij persoonlijk gaat het niet om poep of plas grapjes, of een "niveau" van humor, of om degenen die erom lachen neer te zetten als minder. Dat is niet chill, daar heb je gelijk in. Wat ik zelf problematisch vind is dat ze zich bij VI gedragen als pestkoppen en dat iedereen daarover mee lacht. Net zoals vroeger op het schoolplein, werd er een kindje gepest omdat hij of zij een dikke bil had en zaten alle kindjes mee te lachen. Die vibe krijg ik ervan en dat staat me wel tegen. "Haha hij is dik", is geen domme humor maar lelijke humor vind ik zelf. Lachen om domme humor is dan iets anders voor mijn gevoel en iets wat ik zelf ook prima kan, niet de bedoeling te doen alsof ik beter ben dan VI kijkers in termen van "niveau".

20 juni 2024 om 18:11

Lelijke humor is wel een mooie passende term hiervoor inderdaad, chapeau daarvoor. Tja, het is ook maar een beetje hoeveel waarde jezelf aan iets toekent. Waarom hechten mensen veel waarde aan wat deze heren op tv zeggen? Omdat ze hoge kijkcijfers scoren? Dat toont geen enkele maatstaf voor legitimiteit. Ik kijk regelmatig en waardeer de mening en humor die over de tafel gaat. Ik vind het heel eng dat iemand ‘vindt dat iets echt niet meer kan’. Het kan en mag, punt uit. Of het leuk is is aan een ieder om zelf te bepalen daar heb ik niemand anders voor nodig. Dan gaan mijn nekharen omhoog staan. Daar reageerde ik op.

20 juni 2024 om 14:15

Leukste programma op de televisie en ja veel mensen vinden dit leuk ook ik

Ze drijven altijd de spot met shownieuws enz enz, maar hun programma gaat ook naar een bedenkelijke nivo, het is vooral roepen om de bühne en leedvermaak, want dan scoort zo lekker

Weinig mensen onder de 60 die weten wie Rita Corita is, beetje bijblijven Rene!

20 juni 2024 om 10:34

Comedy Capers was een televisie show uit de jaren '60 van de vorige eeuw en daar kwam hij ook regelmatig mee aanzetten tot een punt dat twintigers er nu ook over beginnen.

Tsja. Shaqiri is toch altijd relatief sterk gebouwd geweest. Ook toen hij jonger was, leek het af en toe op een michelin poppetje...

Hij heeft gewoon gigantische kuiten en is geblokt, maar het is wel een speler die altijd zich laat gelden op een eindtoernooi. Zelfs nu hij in USA speelt...

Blijf het knap vinden hoor. Hoe die hem ook gisteren weer binnen schoot, daar druipt de klasse van af.

20 juni 2024 om 09:38

5 EK- en 5 WK-goals, waarvan bijna allemaal pareltjes. Shaqiri past voor wat betreft presteren op eindrondes wel in het zelfde rijtje als Ochoa. En zo zullen er nog wel meer zijn.

20 juni 2024 om 12:00

Haha, helemaal mee eens.
Zo door het jaar heen zie je hem amper tot nooit, maar op een eindtoernooi moet hij zich weer even laten gelden.

Bij Zwitserland denk ik ook altijd aan Embolo. Die jongen is nu dan zwaar geblesseerd geweest, maar menigeen weet niet eens dat hij momenteel bij AS Monaco onder contract staat.

Ook zo'n speler die op een EK enorm gevaarlijk is, maar door het jaar heen amper aandacht krijgt en/of presteert.

En zo heb je inderdaad nog wel een aantal spelers die opvallend vaak op een eindtoernooi opeens weer komen opdagen zoals die Ochoa bij een Mexico inderdaad destijds telkens.

Damnn wat dit losmaakt bij voor en tegenstanders van dit programma... haha.
Ok het is een grap, who cares..
Ok iemand vind het niet grappig en zegt iets over niveau van programma, who cares...

Even die Rita Corita gegoogled. Weinig ass shots tot dusver. Mijn eigen inschatting is dat ze waarschijnlijk best thicc was. Mooi zo'n ode aan de BBLs uit het verleden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren