Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn ergert zich ‘kapot’ aan Davy Klaassen en voert maatregel in

Laatste update:

Maurice Steijn staat de spelers van Ajax geen 'irritante maniertjes' meer toe, zo vertelt de trainer in een interview met onder meer De Telegraaf. Steijn heeft zich afgelopen seizoen 'kapot geërgerd' aan het wangedrag van de Ajacieden in sommige wedstrijden, waarvan de finale om de TOTO KNVB Beker tegen PSV (1-1, w.n.s.) het meest tot de verbeelding spreekt. "Ik wil van die maniertjes en het irritante gedrag af", aldus Steijn.

Het spel van Ajax sprankelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog niet. De Amsterdammers werden afgedroogd door Anderlecht (3-0), dat tijdens de oefenwedstrijd diverse grove overtredingen van Ajax te verwerken kreeg. "Dat vond ik niet goed en daar heb ik naar aanleiding van die wedstrijd ook met Devyne Rensch en Davy Klaassen over gesproken", zegt Steijn. "Ik wil van dat reageren af. Als trainer van Sparta ergerde ik me kapot aan het gedrag van sommige Ajacieden. Maar ook van PSV, bijvoorbeeld in de bekerfinale."

Klaassen viel in die genoemde finale op door veelvuldig commentaar te maken bij scheidsrechter Dennis Higler. "Davy doet zichzelf daarmee tekort, want hij is helemaal niet zo’n jongen." Tegen Anderlecht ging Rensch over de schreef met een forse overtreding. "De tackle van Devyne tegen Anderlecht was op het randje en zat tussen geel en rood in. Daarna moet het klaar zijn. Gewoon niet reageren. Van mij mag het stevig zijn en op een gegeven moment kwamen de spelers als ploeg voor elkaar op. Dat is goed. Maar ik wil van die maniertjes en het irritante gedrag af."

Steijn brengt dat meteen in de praktijk, ook op de trainingen bij Ajax. Doelman Jay Gorter werd door de coach vermanend toegesproken. "Als ik een partij leid en in de ogen van een speler een foute beslissing neem, dan mogen ze er iets van zeggen, maar er niét in blijven hangen. Dan grijp ik in. Ik heb de groep bij elkaar geroepen en gezegd dat ik dit niet accepteer als trainer. Ik ga fouten maken in mijn opstellingen, wissels en tactische keuzes, want iedereen maakt fouten. En dat doen de spelers ook. Maar de reacties moeten niet doorslaan en daarmee zijn we aan de slag gegaan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Deze regel was de druppel voor Tadic.

28 juli 2023 om 18:20

Est

Haha, precies. Maken dat hij weg komt inderdaad.

29 juli 2023 om 01:58

Hij gaat gewoon voor de 1000 duimpjes!

29 juli 2023 om 02:28

Is dat een record? Zou een prima record post zijn iig.

28 juli 2023 om 18:23

Denk dat Alvarez nu ook niet meer wilt spelen...

28 juli 2023 om 18:34

Iemand die harde overtredingen maakt, of iemand die constant loopt te jammeren bij de scheids en/of op de grond ligt aan te stellen, zijn 2 werelden van verschil.

28 juli 2023 om 19:16

Mooi hoe 2 werelden dan 1 kunnen worden in die jongen. Is bijna poetisch

28 juli 2023 om 19:21

Gelukkig is Alvarez van alle markten thuis.

28 juli 2023 om 18:28

Blij dat ze hem bij Ajax hebben genomen anders was onze hele PSV selectie bijna gaan lopen.

28 juli 2023 om 18:40

Dat moeten ze sws met zo'n verdediging ;-)

28 juli 2023 om 19:05

Schijnbaar hanteren ze deze regel ook bij PSV en ging Xavi daarom echt never bijtekenen..

28 juli 2023 om 20:34

Sorry, slechte comeback 😬

28 juli 2023 om 19:28

Hopen dat Slot en Bosz bij Steijn in de leer gaan.

29 juli 2023 om 07:02

Snel de aandacht weerleggen he Rochus. Ajax heeft zich heeft de afgelopen seizoenen echt schandalig gedragen, een aanfluiting voor zo'n club. Het was genant en ging alle perken te buiten. Psv, Feyenoord en andere clubs doen ook wel eens wat, maar kwam niet in de buurt van wat Ajax deed. Zelf Getafe was sportiever.

28 juli 2023 om 20:57

Haha scherp!

29 juli 2023 om 02:14

Was ik dat maar haha ik las Davy Klaasen ergert zich aan Steijn. Denk teveel bier op

29 juli 2023 om 10:37

Dit is toch wel een heerlijke mooie eerste reactie, zowel qua timing als qua lengte EN qua inhoud perfect. Zou mooi groen omlijst moeten zijn eigenlijk.

29 juli 2023 om 12:21

Vergeet groen, dit verdient een gouden randje.

29 juli 2023 om 12:21

Ik wou net zeggen jammer dat Tadic weg is.

Ik geloof niet dat steijn het lang vol gaat houden als die nu al de generaal gaat spelen. de jonge millionairtjes van tegenwoordig gaan dan al gauw klagen en dan weten we in 9 van de 10 gevallen wel wat er met de trainer gebeurd.

28 juli 2023 om 18:23

Denk juist dat het wel werkt, even een jaar geen gepamper. Vooral Davy mag wel eens die volwassen leider zijn die hij met zijn leeftijd hoort te zijn.

28 juli 2023 om 18:41

Davy heeft dit nodig om zijn gebrek aan kwaliteit te compenseren. Het is laatste jaren hard achteruit gegaan met hem. Echt een oude vent in korte tijd geworden.
Zo denkt hij nog beetje belangrijk te kunnen zijn.

Zo voor alle partijen goed zijn als een Antwerp bijv langskomt. Nog ff daar ballen en ruimte geven aan andere spelers.

28 juli 2023 om 18:55

Mag toch hopen dat Antwerp wat hoger in zet. Met Klaassen de Champions league in, dan kun je beter thuis blijven.

29 juli 2023 om 00:43

Afhankelijk van in welke rol je hem wilt zetten. Naar mijn idee kan hij prima fungeren als een soort schaduwspits. Goede afmaker. Redelijke mopper en levert ook nog eens veel arbeid

29 juli 2023 om 00:10

Eens. Steijn moet op passen. Zoveel krediet heeft hij namelijk niet en dit soort dingen keren zich heel snel tegen je als de resultaten tegenvallen. Daarnaast is dit de verkeerde focus. Steijn moet vooral bezig zijn met die droom momenten uit Rensch zijn spel halen. Met een beetje pech us dat je eerste rechtsback en doe leidde zelfs tegen de Duitse derde klasser weer een tegengoal in. Of Brobbey aanpakken en scherp krijgen. Die gaat in de oefenwedstrijden vooralsnog vrolijk dor waar hij vorig seizoen gebleven was, veel kansen missen. Of zijn nummer 10 vinden achter berghuis. Vooralsnog is het klaassen die werkelijk waar constant door de ondergrens zakt. Vervolgens probeert hij het met misahyoun naar dan wel weer met klaassen en Taylor erachter. Dat werkt gewoon niet en het is lichtelijk zorgwekkend dat Steijn toch telkens die twee gezamenlijk op het middenveld posteert. Ga dan aan de slag met Vos en Fitz Jim ipv van. Dit populistisch geneuzel.

Fijne nuchtere vent die Steijn. Toch denk ik dat je niet alle maniertjes en trucjes eruit moet slaan. Recentelijk verloor Feyenoord tweemaal van Roma die juist door slimmigheidjes en vuiligheidjes wedstrijden over de streep trokken. Uiteindelijk gaat het toch om de winst.

28 juli 2023 om 18:25

Snap je punt, maar was toch echt de klasse van Dybala die Feyenoord de das om deed. Irriteren is ook maar manier om het spel te bederven.

28 juli 2023 om 19:29

Dybala deed ze inderdaad de das om, maar spelbederf is helaas een prima tactiek soms. Denk aan Getafe tegen Ajax niet zo lang geleden.

28 juli 2023 om 20:24

Het was vooral de fout van de grensrechter die Feyenoord de das omdeed

28 juli 2023 om 18:25

Er is een verschil tussen slimmigheidjes of gewoon dwazen gedrag, zoals de finale maar ook in de Kuip vertoonde spelers gewoon zielig gedrag, dat heeft weinig met slimmigheid meer te maken

28 juli 2023 om 18:30

Als je voetballend de betere ploeg hebt, zoals Roma destijds, vind ik niet dat je je spel moeten laten leiden door trucjes en zogenaamde slimmigheidjes. Tuurlijk gaat het om de winst, maar dat is niet alleen maar te behalen als je irritant gaat lopen doen.

28 juli 2023 om 18:32

Eens. Dit klinkt ook wel erg naief van Steijn. Als je de CL gaat spelen (ooit weer) en tegen slimme ploegen uit andere landen speelt die dat soort trucjes wel beheersen, moet je niet de brave schooljongen zijn. Ajax is ook succesvol geworden de laatste jaren dankzij mensen als Tadic en Alvarez die iets extra's brengen en die die slimmigheden wel snappen. Ten Hag zou dit niet zo veroordelen geloof ik (kijk alleen al welke spelers hij haalt naar United: Antony, Martinez, Malacia, Weghorst, dat zijn geen lieverdjes). Ik weet niet precies wat Steijn hier wil zeggen. Als hij zich zo stoorde aan ajacieden in de bekerfinale moet hij eerst maar eens zorgen dat we er dit jaar weer een spelen.

28 juli 2023 om 18:40

Wat is er slim aan dat Tadic Antony omver duwt in de Arena? Wat is er slim aan om je als een stel kleuters te gedragen in de beker finale? Of bij elke overtreding ruzie maken met de tegenstanders? Tadic afgelopen seizoen was niet slim maar gewoon heel erg vervelend omdat het voetbal niet meer liep, net als Klaassen, omdat hij tekort komt gaat hij over compenseren, niks slim gewoon super irritant en Ajax onwaardig

28 juli 2023 om 18:40

Hij zegt ook niks over slimmigheidjes.
Hij heeft het over het kinderachtige gedrag waar half Nederland over viel.
Dat wil hij er uit halen.

28 juli 2023 om 18:46

Tsja, voorlopig zie ik Steijn alleen zeggen dat hij zich stoorde aan spelers vorig seizoen voordat hij zelf ook maar één resultaat heeft neergezet. Dat vind ik onnodig en een beetje onderkruiperig naar de publieke opinie toe. De grens tussen slimmigheid en waanzin is dun, maar ik durf te zweren dat we zonder Tadic Alvarez Klaassen Antony en al die spelers die soms totaal idioot doen precies nul succes hadden gehad. Laat Steijn er eerst maar vechtlust inkrijgen, daar was vorig jaar eerder te weinig dan te veel van. Als dit zijn analyse is van wat er mis is, dan onderschrijf ik deze niet!

28 juli 2023 om 21:39

@leidsehood
Ik denk dat Steijn meer probeert te zeggen dat je je niet moet afreageren op de tegenstander, je niet door hen uit de tent laat lokken. En vooral niet gaat lopen zeuren en mekkeren.
Ik neem aan dat hij niet tegen stevig voetballen is als het nodig is. Je kan best er eens een keer hard in gaan om je medespelers wakker te schudden en de tegenstander laten zien dat je er staat.

28 juli 2023 om 19:14

Mwah, is toch wat anders dan wat een Klaassen en een Tadic vrijwel iedere wedstrijd deden.

Tuurlijk, je moet slim zijn en het uiterste uit de kan halen, maar Klaassen en Tadic gingen gewoon vaak echt te ver

28 juli 2023 om 20:56

Steijn is gewoon zijn eigen positie er in aan het beitelen. Hij is de baas, de baas maakt ook wel eens fouten maar blijft de baas, deal with it...
Mourinho is bij Roma ook nog steeds de baas. Zodra een coach die status verliest moet ie zsm weg, Tevens de grootste fout van het afgelopen seizoen.

28 juli 2023 om 21:58

Ik denk dat Roma ook gewoon een veel betere selectie heeft. In mijn optiek was Ajax onder ten Hag superfanatiek en geconcetreerd en is het daarna soms wat doorgeslagen waardoor de concentratie soms op de verkeerde dingen zat. De lijn is soms ook dun.

Eindelijk. Hulde voor Steijn

Volgens mij zit het diep in hun dna, succes Maurice

28 juli 2023 om 18:28

Van wie? Bij Ajax? feye? PSV? Twente? Utrecht? Etc… alle clubs maken zich hier meerdere malen per wedstrijd schuldig aan.

28 juli 2023 om 18:33

Bij de ene toch meer dan de andere, en dat hebben we afgelopen seizoen goed kunnen zien.

28 juli 2023 om 18:38

Bij Feyenoord, op Kocku na viel het wel mee inderdaad, dat heb je doorgaans ook als het lekker loopt. Maar bij zowel Ajax als PSV is het regelmatig zo, nu verbaasd het met oprecht dat Ajax en Tadic vaak zo afgeschilderd word terwijl L. De Jong nog erger is, ook Simons kon er wat van. Probleem van Luuk vind ik nog verder gaan aangezien die de scheidsrechter de hele wedstrijd staat uit te kefferen met zijn verafschuwde blik.

28 juli 2023 om 18:42

Wezel, er is een verschil tussen enkele keren per wedstrijd of bij elke beslissing van de scheidsrechter liggen huilen.

28 juli 2023 om 18:44

Kokcu is behoorlijk fel en daardoor relatief vaak bij opstootjes betrokken, maar was nooit onsportief met bijv. schwalbes, janken bij de scheids, tijdrekken, natrappen etc. Is wel een cruciaal verschil.

28 juli 2023 om 18:51

Fnoord had ook weinig te klagen dit seizoen. Nadat dominee Slot een paar keer verhaal haalde in de rust bij de scheidsrechters. Logisch dat de spelers niet naar scheids gingen of geïrriteerd waren. Kregen werkelijk alles mee.

28 juli 2023 om 18:51

Marocberkane, dus op basis van 1 seizoen is het altijd zo geweest?

28 juli 2023 om 18:56

Vorig jaar met Anthony werd er alles aan gedaan om onsportief gedrag tot een topsport te promoveren

28 juli 2023 om 18:57

Haha Henkie toch. Twente uit, NEC uit. Op cruciale momenten in het seizoen, toen het nog spannend was, zat de arbitrage juist tegen. Maar onder aan de streep is er echt niemand bevoordeeld of benadeeld.

28 juli 2023 om 19:04

Prima mijn optiek. Kan me anders nog wel een paar wds herinneren waar rode kaarten later werden kwijtgescholden pingels makelijk werden gegeven en kaarten voor Fnoord verboden leken te zijn ( klassieker in adam). Fnoord had een lekker jaar alles mee goede slimme trainer en dan hoef je op het veld niet te klagen…. We zullen zien als alles weer bij het oude wordt.

28 juli 2023 om 19:18

Slot is gewoon echt een goede trainer en weet precies de aandacht te brengen naar hem en zijn opmerkingen, wat onderhuids blijft hangen bij de scheidsrechters. En tuurlijk, als alles goed gaat, zeuren de spelers ook minder. Maar bij enkelen zit het meer in het DNA dan bij anderen. Szymanski was ook een duikelaar en roller. En daar trapten de scheidsrechters ook veelvuldig in, waarschijnlijk omdat ie nieuw en dus onbekend was. Tadic had volledig aan zichzelf te wijten dat ie niks meer mee kreeg. Scheidsrechters vertrouwden hem (terecht) niet meer. On: terecht dat Steyn dit aanpakt. Slimmigheden prima, echter Tadic-praktijken en Klaassen afgelopen jaar, werken meer tegen dan voor je. Het haalt je ook uit je spel.

28 juli 2023 om 19:18

Eens Henk, al was dat natuurlijk niet de reden dat ze kampioen werden

29 juli 2023 om 00:06

Juist. En t jaar daarvoor weer bij een ander als het niet lukt. Kortom elke club heeft die manieren. Ook die uit Rotterdam.

29 juli 2023 om 07:58

Bij Ajax is het wel meerdere jaren op rij geweest. Echt fikse fracties erger dan de andere Nederlandse clubs wat betreft nare maniertjes

Ben benieuwd of het lukt om dat in te dammen. Dat soort gedrag zit er zo diep in dat krijg je er niet 1-2-3 uit.

Dan zou Klaassen ook wel vertrekken want als die iets goed kan is het bloed zuigen bij de scheidsrechters. Tijdens de wedstrijd is hij niet zo snel maar als de scheids ergens voor fluit lijkt het wel of Klaassen kan vliegen zo snel is hij bij de scheids.

28 juli 2023 om 18:39

Klaassen in pas zo sinds dat achterlijke publiek van jullie

28 juli 2023 om 19:11

Hahah, deze is wel leuk hoor. Die levensgevaarlijke aansteker heeft er dus zelfs voor gezorgd dat Klaassen zich als een complete idioot is gaan gedragen.

28 juli 2023 om 19:21

Soort klap van de molen gehad zeg maar
Ben t niet helemaal met je eens Cali.. ja er zitten een hoop randdebielen bij Feyenoord (net zoals bij ons, bij psv, bij Twente etc) maar Klaassen vertoont al langer die vervelende maniertjes. Vind hem een prima speler om erbij te hebben, voornamelijk voor de breedte, maar die irritante dingen moet ie gewoon niet doen. Daar hebben we zelf ook helemaal niks aan

28 juli 2023 om 22:52

Cali88mero.
Je doet je naam wel eer aan.

Ontopic.
Klaassen is altijd een vervelend mannetje geweest. Bij alles wat hem niet zint loopt ie te klagen en is hij er als de kippen bij om zijn gal te spuwen bij de arbitrage. Bij opstootjes is hij haantje de voorste om vervolgens bij een licht duwtje van een tegenstander als een stervende zwaan ter aarde te storten.

29 juli 2023 om 00:55

Altijd al is wel overdreven. Bij zijn 1e periode Ajax was hij nog het braafste jongentje van de klas

Als Klaassen hierdoor vertrekt scoort Steijn alvast punten bij mij.

Dit is al een positief punt ten opzichte van eerdere trainers van Ajax. Vooral Klaassen lijkt soms een halve psychopaat op het veld.

28 juli 2023 om 18:30

Eens! Hij pas veel beter in het Feye publiek dan bij Ajax op het veld 👌

28 juli 2023 om 18:32

Hij is welkom🤣 z’n broer zit er regelmatig

28 juli 2023 om 18:32

Nou als ik het gedrag van jongens als Tadic, Alvarez en Berghuis en eerder bijv. Antony, Martinez en Blind zie past hij prima bij Ajax op het veld. Nog los van alle misdragingen van spelers en werknemers buiten het veld (bijv. Promes, Onana, Labyad, Overmars rn dan vergeet ik er ongetwijfeld nog een paar).

28 juli 2023 om 18:39

Een coach van Ajax moet jou niet plezieren he, maar mij als ajacied. Wat dat betreft heeft Steijn nog niks laten zien en Ten Hag (die Tadic en Alvarez en Martinez en Antony opstelde) wel. Dat jij als Feyenoorder iets van onze trainer 'positief' vindt, lijkt me geen goede meetlat. Ik heb liever dat jij onze trainer een eikel vindt, want dan doet hij het waarschijnlijk beter.

28 juli 2023 om 18:43

Op Antony na waren die spelers slim, vooral Tadic in z'n laatste seizoen was gewoon vervelend en irritant.. Antony is ook strontvervelend, niet perse slim.. Als ze elk seizoen zulk gedrag vertonen als afgelopen seizoen dan ben ik er snel klaar mee, theater gedrag moet je niet willen bij Ajax

28 juli 2023 om 18:49

Dat we komend seizoen hopelijk topwedstijden in de Eredivisie te zien krijgen waarin meer wordt gevoetbald en minder theater wordt gespeeld kan mij wel degelijk plezieren.

28 juli 2023 om 18:52

Dat pleziert mij alleen als Ajax winnaarsmentaliteit en teamspirit laat zien (en het liefst ook daadwerkelijk wint). Laat Steijn zich daarop focussen in plaats van op hoe lief we zijn, zeg ik dan he, ik zie dat de meesten het oneens zijn met me.

28 juli 2023 om 18:59

Er is wel een duidelijk verschil tussen winnaarsmentaliteit en onsportief gedrag.

28 juli 2023 om 19:06

True. Heb je gelijk in. Maar liever een onsportieve winnaar dan een sportieve loser (wat natuurlijk een vals dilemma is dat nergens op slaat), en van dat laatste type hebben we er bij Ajax te veel. Allemaal softe slappe boys zonder inzet. Ik snap wel dat Tadic, Alvarez en Klaassen daar helemaal gek van werden.

Slim van Steijn! Die heeft in de gaten dat de sportiviteitsprijs de enige prijs is waar we voor in aanmerking komen dit seizoen.

Maurice maakt een goede indruk op me. Nu hopen dat Sven eens met twee kanonnen aankomt zodat hij een kans maakt zichzelf te bewijzen komend seizoen.

28 juli 2023 om 20:36

Een goede indruk waarmee? Kan nog niet het spel zijn, dus ben benieuwd...

28 juli 2023 om 21:22

De dingen die hij tot nu toe zegt, hoe hij overkomt, ik vroeg me af of hij zich staande kan houden ik een groep van spelers die allemaal hoger spelen dan hij ooit gespeeld of gecoached heeft. Mijn indruk tot nu toe is dat dat het geval is.

Ja ja dit is leuk voor de Feyenoorders en Psv'ers hier op VZ, maar wat hebben wij er als ajacieden aan dat Steijn zich vorig seizoen stoorde aan de spelers die hij nu onder zijn hoede heeft? Stoorde hij zich toevallig ook aan al die winnende doelpunten van Klaassen? Ik weet het niet, van mij hoeft dit niet zo. Zeg gewoon wat je wél wil zien zonder het team van vorig jaar af te vallen, waarmee je de fans van de rivalen vooral naar de mond praat.

28 juli 2023 om 18:45

Nou ik denk dat je algemene goodwill wel wat omhoog zou gaan en in mijn ogen zou een Ajax ook te groot moeten zijn voor zulk gedrag.

Om een voorbeeld te stellen het lef/zelfvertrouwen en arrogantie want het ligt dicht bij elkaar had ik vroeger van de ras Amsterdammers nog wel wat mee. Toen ze alleen maar subtoppers leeg gingen kopen en ze met dezelfde capsones rondliepen had ik de schijt aan Ajax.

Met Tadic en Antony had denk ik het gros van NL een hekel aan dat jank gedrag!
Zelfde telt voor een Toivonen/Luuk
Om het niet te persoonlijk te maken.

Wat je eraan hebt is algemeen een beter beeld van de club ofzo goodwill wat misschien in je voordeel kan werken ook sportief.

Mijn club Groningen kreeg ook wel is kritiek te weinig NL spelers terwijl ik toen met een Granqvist/Stenman trots voelde noestere werker die alles gaven.
Daarna kwamen een Schet/Antonia…zelden me geschaamd voor zulke stumpers

28 juli 2023 om 19:03

Haha ja ja je hebt wel gelijk m.b.t. goodwill en dat je ook een 'mooie' club wil zijn die positief leiderschap uitstraalt.

Maar voor een speler als Tadic Antony Alvarez Martinez zou ik me nooit schamen, omdat die irritant gedrag wel altijd koppelen aan prestaties en bovengemiddelde kwaliteiten.

En vorig seizoen zag ik eerder te weinig dan te veel strijdlust bij 'mijn' team, waardoor ik gek genoeg juist wel blij was dat er eens wat frustratie te bespeuren was.

In het algemeen hoeft het van mij ook niet, en veroordeel ik het theater ook, maar vorig seizoen waren er andere problemen: gebrek aan kwaliteit, inzet, mentaliteit, team spirit, etc. Daar moet Steijn zich op focussen, niet op hoe een supporter van Groningen, AZ, Feyenoord, PSV, of Sparta (zoals Steijn hier klinkt) over ons denkt. Vind ik.

28 juli 2023 om 18:48

Hij wil alleen maar het misselijkmakende gedrag eruit halen.
Steijn wil weer eens wat normen en waarden terugbrengen in de Arena.
Iets wat ik erg kan waarderen.
Hoop ook dat scheidsrechters hard gaan optreden tegen dit soort walgelijk gedrag.
Komen zeuren etteren zuiden, gele kaart.

28 juli 2023 om 18:50

Dat laatste hoop ik ook. Maar dat gaat niet alleen over spelers van Ajax. Dan moeten regelementen worden aangepast. Ten opzichte van vorig seizoen wil ik eerder meer dan minder vechtlust. Spelers als Rensch, Wijndal, Bergwijn, Taylor, Kudus, Brobbey, Conceicao, noem maar op, ik wou dat ze iets van Klaassen en Tadic in zich hadden.

28 juli 2023 om 20:09

Dat echte zuigen en janken vond ik afgelopen seizoen ook echt tenenkrommend bij ons. Dat past echt niet bij ons. Hij zegt helemaal niets over slimmigheidjes oid. Ik vind het nogal logisch wat hij zegt, je moet daar als voetballer boven staan. In het verleden hebben we zoveel jaren laten zien dat we over het algemeen daar boven konden staan, zelfs als tegenstanders aan het provoceren waren. Dat is wel een tijdje geleden helaas en zou het een zegen vinden als we daarnaar terug gaan. Gewoon winnen omdat je beter bent.

Houd jij je maar met je eigen club bezig Maurice. Keur het gedrag ook niet goed , maar je hoeft niet naar anderen te kijken (in dit geval PSV).

28 juli 2023 om 20:41

Waarom mag dat niet? PSV-ers en Feyenoorders kijken alleen maar richting Ajax en hebben daar vaak ook meningen en gedachtes over die niets te wensen over laten. Maar wanneer een Ajacied het doet dan mag het niet? Interessant...

28 juli 2023 om 21:06

Vind trainer wel wat anders dan supporters

Ergens kan ik mij wel vinden in de maatregel van Steijn. Wel denk ik dat je dit soort dingen erin moet houden, tot op zekere hoogte. Maar zoals bepaalde spelers zich bij Ajax de afgelopen maanden gedroegen, met als voorbeeld de wedstrijd tegen PSV (wat ook wordt benoemd in de tekst), kon ik mij als Ajacied ook kapot ergeren al kwam het in die wedstrijd van spelers zoals Klaassen en Tadic, maar ook bijvoorbeeld Luuk de Jong.

Vind het alleen maar goed dat Steijn alle neuzen dezelfde kant op probeert te krijgen. Ik had het idee dat Schreuder en Heitinga het afgelopen seizoen de spelersgroep veel teveel loslieten en dat het daardoor ontbrak aan discipline, maar ook het mentale gedeelte, fysiek en tactisch was het gewoon niet goed. Heitinga had het over automatismen en vastigheden, maar zorgde voor 0,0 van deze dingen en was tactisch gewoon slecht, Schreuder die heeft volgens mij letterlijk nooit meer dan 2 wedstrijden op rij met dezelfde basiself gespeeld.

Steijn lijkt dit tot dusver gelukkig allemaal anders te willen doen. Natuurlijk moeten er nog versterkingen bij en moet Mislintat haast maken. Maar Mislintat zal zijn lijstjes vast wel al klaar hebben liggen en al lijntjes uitgegooid hebben, maar denk ook dat het voor Mislintat niet gemakkelijk is met de RvC die goedkeuring moet geven en vaak zat zal tegenstribbelen. Heb liever dat Ajax gericht en gerust naar versterkingen kijkt en ze gewoon voor een goed bedrag binnenhaalt, in plaats van vorig jaar zomer waar er tientallen miljoenen per speler erdoorheen werden gejaagd alsof het niks was met Huntelaar, Hamstra en van der Sar.

Ik mag die Steijn wel, niet lullen maar voetballen.
Ik irriteerde mij ook afgelopen seizoen aan Klaassen, het is een keiharde werker maar om elke scheet zat hij te piepen bij de scheids voor een vrije trap en/of gele kaart.
Ik hou daar niet van.

Afgelopen seizoen irriteerde je ook kapot aan spelers zoals Klaassen. Die vent is voetballend zo bizar matig tegenwoordig dat hij het alleen maar van dat soort maniertjes moet hebben. Maar goed over het algemeen ook gewoon erg goed van Steijn. Het moet om voetbal gaan en niet alleen over vechten en mentaliteit tonen. Je toont maar doorzettingsvermogen op het voetbalveld.

Oké.. nu weet ik het zeker. De media proberen van Steijn een nieuwe van Gaal te maken. Dit is al het 3e artikel vandaag waarbij Steijn wordt neergezet als een of andere autoritaire trainert die met harde hand regeert en de boel wel eens even opschonen zou. Blijkbaar willen de media graag dat wij zo gaan denken over hem... beeldvorming

28 juli 2023 om 19:28

En er wordt ook echt op gereageerd alsof hij het wiel heeft uitgevonden haha. Iedereen ergerde zich kapot, maar reken maar als je straks weer zaadzakken op het veld heb staan, Steijn de kop van jut is met deze amateurpsychologie

Ergerde Steyn zich dan ook zo aan het gedrag van de Sparta spelers afgelopen seizoen? Kan me nog de wedstrijd van Sparta tegen mijn club herinneren waar alle Spartanen niets anders deden dan zuigen, provoceren en rollen en Steyn het met glinsterende oogjes aanschouwde. Vind het gedrag van Steyn niet echt bij een topclub passen. Ten Hag ging toch wat handiger om met deze situaties. Steyn is op zich een nette vent en is misschien zelfs wel te netjes voor de top.

28 juli 2023 om 18:53

Oké dank je, dit probeerde ik ook op te schrijven, maar jij doet het beter.

Eindelijk eens een trainert die zich hierover uitspreekt. Heel Nederland of misschien wel heelEuropa is dat gegil, het toneelspel en het elkaar kaarten aannaaien helemaal zat..

Voor Steijn dan wel prettig dat de grootste etterbakken recent al zijn vertrokken. Tadic, Antony, Blind en Martinez waren samen met Klaassen het clubje engnekken.

28 juli 2023 om 19:03

Ja maar met die etterbakken won je nog wel eens een wedstrijdje....

28 juli 2023 om 19:24

Hou toch op zeg. Antony en Martinez waren gewoon topspelers bij Ajax. Alsof Steijn die gasten niet wou hebben.

Ik moet lachen om alle moraalridders onder veel Feyenoordsupporters die dit onzin-bericht meteen aangrijpen om alles wat met Ajax te maken heeft enorm negatief te overdrijven. Natuurlijk was er vorig jaar meer frustratie bij Ajax en was het gedrag in en om het veld van veel Ajacieden niet goed, maar ik zou het gedrag van de Feyenoorders weleens willen zien als je na 4 jaar kampioen en goed voetbal ineens zo slecht presteert….dan komt er gewoon veel frustratie. Ik heb me ook geergerd aan het gedrag van Tadic en Klaassen, maar nu wordt Ajax hierop extra aangesproken omdat ze zo’n fijn slachtoffer zijn. Leedvermaak in optima forma. Wel even reëel blijven, dit komt bij iedere club in die situatie voor.

Wat een verademing deze man. Hoop echt dat hij die dingen eruit gaat krijgen.

Zijn aanpak bevalt me wel. Hopelijk krijgt hij nu ook nog het materiaal wat nodig is om een goed elftal neer te zetten. Zou zonde zijn als hij een valse start maakt doordat de selectie niet op tijd rond is.

Heel goed! Pak ze maar ff aan, dat gezeur moet eruit. Ben benieuwd naar Steijn a.s. seizoen, succes gewenst vanuit Twente!

28 juli 2023 om 20:44

Hahaha, zulke onzinnige teksten kan ik smakelijk om lachen op deze site.

Ik denk dat hier ook een taak voor de knvb ligt.
1 speler praat met de scheidsrechter, de overige houden hun snavel.
Zoniet, gele kaart en vervolgens gewoon rood.
Binnen 5 weken is er geen gezeik meer.

28 juli 2023 om 19:29

Laat de knvb vooral eens met het bestraffen van tijdrekken starten. Dat vind ik persoonlijk veel irritanter dan dat iemand eens wat zegt.

29 juli 2023 om 01:40

Praten is niets mis mee. Alleen vliegt iedereen tegenwoordig vol frustratie op de scheidsrechter af en beginnen ze gelijk te schreeuwen en te zeuren. Dat moet wel een keer afgelopen zijn

Tjee, wederom komkommernieuws. Terwijl je verwacht dat er een keer wat aan dit schoolvoetbal team wordt gedaan…..
We wachten maar weer verder af

28 juli 2023 om 20:42

In het interview op ESPN wordt daar wel over gesproken. Ze zijn dichtbij een aantal spelers maar het is moeilijk te zeggen hoe lang het duurt.

Hun visie is liever laat de nummer 1 van de lijst dan morgen de nummer 2.

In mijn ogen is er morgen een centrale verdediger nodig en kunnen de andere nummer eens later instromen.

29 juli 2023 om 09:47

Ja, deze fout heeft Ajax te vaak gemaakt. Zodadelijk zijn nummer 1 en 2 weg en kom je bij nummer 6 of helemaal niemand. Je hebt ook voorbereiding nodig. Weer een jaar geen CL is dodelijk voor Ajax. Je zult dit jaar stappen omhoog moeten doen. Stilstand betekent weer twee jaar terug geworpen.

Wat een stel droeftoeters die andere clubs erbij halen.
Steijn en de meeste voetballers hebben zich geërgerd aan de bekerfinale en de wedstrijd Feyenoord-Ajax voor de beker.
Daar kom ik niet voor naar het stadion. Tenenkrommend. Hard en sportief mag maar dit was Nederlands voetbal onwaardig.
Duidelijk statement van Steijn.Dat velen het weer anders lezen zegt genoeg over hen.
Steijn kan en mag niet oordelen over andere clubs.
Laten we hopen op een sportief voetbalseizoen met veel kijkplezier

28 juli 2023 om 22:18

Nederlands voetbal onwaardig. Nee dan maar lekker verliezen met 6-0 ofzo zonder maniertjes, das een lekkere mentaliteit. Gewoon alles doen om te winnen zie ik veel liever. Wat dat betreft heeft Ajax het de hard way geleerd in europa tegen teams als Roma/Getafe etc.

Die Steijn toch. Het loopt niet met z'n team en het spel is niet om aan te zien. Dus verzint ie iets om de aandacht af te leiden. Lekker belangrijk die maniertjes Maurice, kijk eerst effe naar 't spel.

Geweldig! Inderdaad eerst naar jezelf kijken! Ben je zelf helemaal foutloos, dan kan je een x een ander op zijn fouten wijzen, maar daarna ook weer door....

Steijn gun ik echt successen met Ajax!
Gewoon een no nonsens gozer die kijk op het spelletje heeft en zich groen en geel (haags) ergert aan dat overdreven theater gedrag.

Hopelijk krijgt hij nog 3 a 4 topaankopen erbij

Zegt Steijn. Maniertjes was ie bij Sparta ook niet vies van anders... man man man wat kansloos zeg. Soms is er iets meer nodig dan alleen goed voetbal om te winnen. Dat wordt in NL schijnbaar als iets vies gezien. Winnaarsmentaliteit heet dat.

Lekker hoor! Pak ze maar aan. Ff weer volledig aan voetbal denken.

Ergeren aan ''maniertjes'' is echt zo typisch Nederlands lol. De kleedkamer gaat zich tegen hem keren binnen een maand of 2. Helemaal als de resultaten tegenvallen.

Grappig om de reacties te lezen die iets hebben van; ‘bij Ajax zijn ze allemaal zo het zit ik hun dna’ en bij onze club zijn we allemaal heilig en vragen we niet om kaarten, maken we geen schwalbes en doen we niet aan ‘die’ rare maniertjes..

Juiste trainer voor het huidige Ajax. Geen schim van 2018/2019.

nou meneer de trainer ,geloof me jij houd t daar nog geen 6 maanden vol.keizer 2

Dan moet je geen trainer bij Ajax worden

Steijn moet hiermee ook oppassen, ik denk dan ook dat hij niet lang blijft zitten...

Sorry maar in ieder Europees goed team zit wel een irritant mannetje. Dit hoort erbij vind ik. Maar je moet gewoon je ons houden tegen de scheids . Daar red je toch niks mee

Die Steijn is echt goed bezig! Kan me echt niet voorstellen dat er Ajax fans zijn die trots zijn op het spel om zo weinig mogelijk minuten te voetballen.
Gaat wel goedkomen als al die anti voetballers echt gaan ballen.

Wil je dit wel horen als Ajax-fan? Nieuwe trainer uit de middenmoot van de Eredivisie waarbij je het gevoel heeft dat ie een beetje boven zijn stand leeft en hij houdt zich meer bezig met dat de selectie niet zo irritant doet tegenover de tegenstander dan met het spel dat barslecht is. Heb het idee dat Steijn niet al te lang trainer van Ajax zal zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren