Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag wil naast Ruud van Nistelrooij nog een Nederlander aan technische staf Manchester United toevoegen

Laatste update:

Manchester United wil René Hake aan de technische staf toevoegen, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano donderdag. The Red Devils willen de trainer van Go Ahead Eagles op aanraden van Erik ten Hag naar Old Trafford halen. Hake en Ruud van Nistelrooij moeten Ten Hag komend seizoen ondersteunen in Manchester.

De 52-jarige Hake ligt bij Go Ahead Eagles nog tot medio 2026 vast, waardoor Manchester United eerst een akkoord moet zien te bereiken met de club uit Deventer. Volgens Romano zijn de Engelsen ervan overtuigd dat het zal lukken.

Ten Hag zelf is al akkoord over een nieuwe verbintenis bij Manchester United. Het contract voor de 54-jarige manager uit Haaksbergen ligt reeds klaar, al moeten de laatste plooien, waaronder de invulling van de staf, nog worden gladgestreken. Hake en Van Nistelrooij moeten de staf van Ten Hag van nieuw elan voorzien.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De kans is dus groot dat Go Ahead Eagles Hake kwijtraakt. De in Coevorden geboren oefenmeester staat sinds juli 2022 aan het roer in Deventer. Kowet dacht met Hake Europa in te gaan, maar moet hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Ten Hag heeft er twee seizoenen opzitten als manager van United. Het eerste seizoen sloot hij af met een derde plaats in de Premier League, waardoor Champions League-voetbal terugkeerde op Old Trafford. Daarnaast werd met de EFL Cup voor het eerst in zes jaar een prijs veroverd. Wel was Manchester City in de finale van de FA Cup met 2-1 te sterk.

Afgelopen seizoen verliep een stuk moeizamer voor Ten Hag. Zijn selectie werd geteisterd door blessureleed en vanwege de achtste plaats in de Premier League werd gevreesd voor zijn baan. De kritiek verstomde enigszins na het verrassend winnen van de FA Cup. In de eindstrijd werd topfavoriet Manchester City met 1-2 verslagen.

Inmiddels is duidelijk dat Ten Hag komend seizoen in ieder geval gaat samenwerken met Van Nistelrooij. De momenteel clubloze trainer leek op weg naar Burnley, maar alles wijst erop dat hij bij Man United terugkeert als assistent-manager. Hake moet die rol eveneens gaan vervullen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hake bij Manchester UTD. Wonderen zijn echt de wereld nog niet uit.

27 juni 2024 om 13:20
0

Een trainer die het prima doet enkel in de staf, is dat heel gek? Wat voor hele grote namen heeft een Guardiola in zijn staf?

27 juni 2024 om 14:33
0

Een van Guardiola's assistenten van Guardiola is nu de trainer van Arsenal, de ander trainer van Chelsea.

27 juni 2024 om 14:48
0

Nadat ze assistent zijn geweest, niet voordat ze assistent werden.

27 juni 2024 om 13:22
0

Is echt geen heel gek idee. Ligt altijd goed bij de spelers. Vind hake een prima persoon.

27 juni 2024 om 13:23
0

Een Eredivisie coach wordt onderdeel van de staf, hoezo is dat een wonder? Je begrijpt dat clubs mensen in hun staf hebben met een mindere CV waar je nog nooit van gehoord hebt?

27 juni 2024 om 13:26
0

Ach jongens houd toch op man. Doe even aub normaal. Die man word niet eens genoemd bij eredivisie clubs. En daarbij Erik moet nu even zekerheid gaan bouwen, en clubiconen toevoegen die wat met de club hebben, en ervaring hebben in engeland of bij de club in de staf. Kom je met Hake op de proppen. Begrijp me niet verkeerd, heeft het keurig gedaan bij GAE. Maar wat moet die man te vertellen hebben bij mutd…

27 juni 2024 om 13:29
0

@assiee96 - Aan al jou eisen voldoet Van Nistelrooy toch?

27 juni 2024 om 13:32
0

Ruud is ook prima, daar heb ik het ook niet over.

27 juni 2024 om 13:39
0

Er staat niet eens bij wat zijn rol in de staf moet worden maar jij weet al dat hij ongeschikt is. Misschien moet ie alleen de pionnen neerzetten tijdens de training en verder alleen sparringpartner zijn voor Ten Hag. Dan hebben de spelers dus helemaal niets met hem van doen.

27 juni 2024 om 13:39
0

De man heeft 20 jaar ervaring als assistent, hoofdcoach en als technisch directeur en gewerkt bij clubs als Twente, Utrecht en GAE. Je doet trouwens net alsof hij in zijn eentje Manchester United gaat leiden. Hij wordt onderdeel van een technische staf met genoeg andere mensen. Het is bijna te triest voor woorden dat ik dit moet uitleggen. Ruud van Nistelrooy wordt assistent en heeft bijna alles wat je opnoemt. Je begrijpt toch wel dat zelfs bij Real Madrid etc mensen in de staf zitten waar je nog nooit van hebt gehoord? Of is dat ook te moeilijk voor je?

27 juni 2024 om 14:29
0

En daarbij Erik moet nu even zekerheid gaan bouwen

Ik denk dat hij daar nu juist mee bezig is. Hij zal mensen om zich heen willen die hij kan vertrouwen.

27 juni 2024 om 16:27
0

Ik keek even in de technische staffen van oa City, Arsenal en Liverpool. Daar heeft ook niet iedereen een indrukwekkende staat van dienst. Dus dit is zeiken om het zeiken vanuit de onderbuik. Hake heeft genoeg ervaring om een hoofdtrainer bij een grote club te kunnen ondersteunen.

Ik ben ook een Nederlander! Lees vrij veel op voetbalzone, kijk veel wedstrijden uit binnen- en buitenland en ben in het bezit van een niet nader te noemen Pro abonnement! Ik zou niet weten waarom ik geen rol zou kunnen bekleden in de technische staf van Man U. Erik, Ruud en Renee: het ga je goed en tot snel, bestel maar vast wat fish and chips.

27 juni 2024 om 13:33
0

Je bent bij deze aangenomen als voetmasseur. Je mag 1 augustus beginnen. Regel je zelf een vliegticket?

27 juni 2024 om 14:51
0

Op basis van je hele aanname hier dat jij dat zomaar wel zou kunnen, weet ik vrij zeker waarom jij dat niet zou kunnen.

De Tukkers nemen Manchester over

27 juni 2024 om 13:51
0

Het Rode deel iig

Klinkt vreemd maar ik denk dat dit voor Hake helemaal niet zo'n goede stap is. Tuurlijk grote club, veel geld. Maar het is daar een rotzooitje en Ten Hag blijft alleen omdat hij te duur is om weg te sturen. Echt perspectief is daar niet en Hake heeft juist bewezen een uitstekend hoofdtrainer te zijn in Nederland dus ik denk dat hij beter naar een club kan waar die ook hoofdtrainer kan zijn en perspectief heeft. Nu is het gewoon wachten tot Ten Hag er alsnog uitvliegen en zijn staf dan ook.

27 juni 2024 om 13:42
0

"Ten Hag blijft alleen omdat hij te duur is om weg te sturen." En daarom verlengen ze zijn contract. Ten Hag blijft omdat er geen beter keus beschikbaar is en terecht ook. Noem jij mij een coach die ons de afgelopen periode uit de dal had geholpen. Niemand, omdat het probleem niet bij de manager ligt.

27 juni 2024 om 13:46
0

Ten Hag krijgt een contractverlenging. Lijkt me niet dat ze die hem geven als hij alleen maar blijft omdat hij te duur is om weg te sturen. Daarnaast is dit voor een degelijke eredivisiecoach een once in a lifetime kans. Al is het maar éã©n of een half seizoen, is toch geweldig om bij een van de grootste clubs ter wereld te werken?

27 juni 2024 om 16:55
0

Natuurlijk is dat niet de reden, voor United is geen enkele coach te duur om de laan uit te sturen als het puntje bij het paaltje komt.

Ten Hag is gebleven omdat er simpelweg bijna geen goede opties waren op de trainersmarkt die ook nog eens naar United zouden willen. Het zegt toch genoeg dat een absolute topclub als Bayern München bij Vincent Kompany uitkomt die kansloos is gedegradeerd met Burnley na vijf of zes afwijzingen en Chelsea uitkomt bij de trainer van een promovendus uit het Championship met een wisselvallig track record als eindverantwoordelijke; er is gewoon weinig ruimte. Je had De Zerbi kunnen nemen, maar dat is een enorm risico met zijn kamikazevoetbal en die deed het afgelopen jaar al niet fantastisch meer (en schijnt daarnaast enorme eisen te hebben qua inspraak en staf) en voor de rest was alles niet aantoonbaar beter of simpelweg niet haalbaar.

Nou, daar gaat onze trainer dan. Komt er nog meer go Ahead eagles staff bij Manchester

Ten Hag was aan tafel bij de NOS duidelijk dat er nog één en ander moest gebeuren voor hij zijn contract zou verlengen. Met de toevoeging van Nistelrode en deze Hake is duidelijk dat hij afgelopen seizoen niet tevreden was over zijn coachingsteam. Zijn deze twee mannen extra toevoegingen of gaan er ook mensen weg?
Ten Hag en Hake hebben samengewerkt bij Twente en zijn vrienden. Wat dat betreft is het niet onlogisch dat Ten Hag hem er graag bij wil. En dat je als hoofdtrainer van Go Ahead ja zegt tegen een rol als assistent bij Manchester United is natuurlijk ook logisch.

27 juni 2024 om 13:48
0

Het is nog niet duidelijk wat de rol van Hake wordt. Mitchell van der Gaag zit er ook nog als assistent en van Nistelrooy gaat ook assistent worden. Of van der Gaag gaat weg of Hake gaat een andere functie doen

27 juni 2024 om 14:11
0

Ik gok dat Benni wel zal vertrekken, waarna Nistelrode de spitsen gaat doen en Ten Hag op andere vlakken zal ondersteunen. Maar dan vind ik het alsnog best druk worden. Van der Gaag lijkt me gezien het feit dat hij Portugees spreekt een handige om er bij te hebben. Van Mcclaren weet ik zijn rol niet zo goed, wellicht dat Nistelrode als United icoon die aansprekende naam zal zijn wanneer Mcclaren vertrekt?

27 juni 2024 om 15:00
0

Ik gok eigenlijk dat er met de komst van de nieuwe eigenaar eindelijk een lange-termijn visie gebouwd is waarbij Erik ten Hag de verandermanager gaat zijn en van Nistelrooij als potentiele opvolger na afronding van het project doorgestoomd gaat worden.

Voor iedereen inclusief RvN een win/win want die gaat daarna natuurlijk alsnog een klus á la Burnley kunnen krijgen.
Hake krijgt de kans van zijn leven om betrokken te zijn bij United
Erik ten Hag krijgt carte blanche om echt zijn eigen visie te implementeren en met vertrouwelingen te werken.

Lijk me niet verstandig om daar een Nederlands bolwerk te maken. Ruud kan ik nog begrijpen vanwege zijn verleden , maar Hake? Wat zullen de spelers van hem wel niet denken?

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren