Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tottenham kan maar één antwoord geven na bod van 100 miljoen op Kane

Laatste update:

Tottenham Hotspur gaat niet akkoord met het torenhoge bod van Bayern München op Harry Kane, zo meldt David Ornstein van The Athletic. De Duitse recordkampioen heeft 100 miljoen euro inclusief bonussen over om het éénjarige contract van de dertigjarige topspits af te kopen, maar the Spurs geven geen krimp.

Bayern stelde Tottenham een ultimatum: der Rekordmeister wilde een antwoord horen op het ultieme bod dat werd ingediend in Londen. Met een aankoopbedrag van maximaal honderd miljoen euro zou Kane de duurste speler uit de clubhistorie van Bayern zijn geworden, maar zover komt het niet. Naar eigen zeggen schakelt Bayern nu door naar alternatieven, waardoor een zomerse toptransfer voor Kane van de baan lijkt.

Tottenham heeft nog altijd de hoop dat de clubtopscorer aller tijden een nieuw contract zal ondertekenen, maar niets wijst erop dat Kane dat van plan is. De aanvaller dreigt daarmee aan het eind van het seizoen transfervrij te vertrekken. In dat geval krijgt Kane veel meer opties dan alleen Bayern, omdat dan ook alle Premier League-topclubs in beeld komen. De kans dat Tottenham deze zomer zou meewerken aan een binnenlandse transfer is vrijwel nihil, maar the Spurs worden bij een transfervrije overgang natuurlijk buitenspel gezet.

Toen in 2021 Manchester City zich voor Kane meldde zette de aanvaller zijn zinnen volledig op een transfer. Hij gooide zijn kont tegen de krib, maar voorzitter Daniel Levy hield Kane aan zijn contract. De spits heeft daarvan geleerd en zal zich nu niet verzetten tegen een langer verblijf in het Tottenham Hotspur Stadium. Kane liet dat zondag ook blijken in de oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk (5-1) door liefst vier doelpunten te maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

100 miljoen voor het afkopen van een 1-jarig contract van een dertigjarige spits. Ik ken Bayern niet echt als een club die zo onnodig veel geld gaat verkwisten aan spelers die op een leeftijd zijn dat ze niet meer waard worden.

7 augustus 2023 om 17:27

Maar Kane is het toch wel waard, ook al is hij al 30?

7 augustus 2023 om 17:33

Ik vind Kane zeker 100 miljoen waard, het is echt een wereldspits. Maar gezien zijn leeftijd in combinatie met een 1-jarig contract en de uitspraak dat Kane zijn contract niet gaat verlengen, vind ik dat je elk bod boven de 80 miljoen had moeten accepteren.

Ergens vind ik het jammer dat Kane zo lang bij Tottenham heeft gespeeld. Had hem graag bij een club gezien die echt voor de prijzen mee speelde.

7 augustus 2023 om 17:42

Spurs had het bod sws moeten accepteren. Als Bayern zijnde snap ik wel dat ze hem nu al willen kopen. 100 miljoen Incl bonussen is dan wel echt de max van ze. Nog meer bieden is teveel.

Klopt, Kane is wel een legend nu natuurlijk maar ik gok dat als hij bijv 2 jaar geleden naar City was gegaan dat hij dan veel meer waardering had gekregen. Wat hij ook verdiend.

7 augustus 2023 om 17:42

Kane is echt een hele complete spits. Ik had hem graag bij United gezien maar ik snap natuurlijk de keuze dat zij liever voor iemand gaan dat jonger is. Ondanks zijn leeftijd denk ik dat Kane zeker nog 3/4 jaar op top niveau mee kan.

7 augustus 2023 om 17:44

Tja al United wel een bod gedaan, Kane wilt daar dus helemaal niet heen. Ook niet als hij transfervrij was.

7 augustus 2023 om 18:05

Dat weet arsenal890 natuurlijk.

7 augustus 2023 om 18:55

Heb je wat berichten gemist? Kane gaat hoe dan ook naar Bayern. Of dat nu is of volgend jaar gratis. Hij wou graag weg om prijzen te winnen. Dan ga je niet naar United. Dat weet je zelf ook dondersgoed…

7 augustus 2023 om 18:57

Volgens de geruchten stond Kane wel open voor United maar hij was te duur

7 augustus 2023 om 19:02

Volgens de geruchten wou Kane enkel en alleen naar Bayern. Daarom gaat hij ook volgend seizoen naar Bayern als hij transfervrij is.

7 augustus 2023 om 19:46

Ik had niet anders verwacht dan dat jij het verschil tussen geruchten en feiten niet kent.

7 augustus 2023 om 23:48

@manutd: wat zijn de feiten dan?

8 augustus 2023 om 00:11

Nog niet bekend.

8 augustus 2023 om 09:33

Dat is helemaal niet duidelijk dat hij ook volgend seizoen naar Bayern zou gaan.

7 augustus 2023 om 17:30

Waarom zou een club als Bayern een speler kopen met het idee om hem later voor meer geld door te verkopen? Bayern is een eindstation, die hoeven dat niet te doen gezien de enorme omzet.

7 augustus 2023 om 20:18

Tottenham hoeft ook niet te verkopen, het is een van de meest winstgevende sportclubs ter wereld. Stond laatst nog in de top 3 sportclubs bij Forbes en 1ste qua winstgevende voetbalclubs ter wereld door alles wat er door het nieuwe stadion werd aangetrokken qua partners etc.

Tottenham MOET niks en tuurlijk is het niet slim om zo’n topper gratis weg te laten gaan maar voor de financiën doe je het niet. Die achterlijke deadline was gewoon weer een bluf en als je denkt daarmee clubs te kunnen forceren dan zit je fout. Al helemaal al kijk je hoe mensen in en rondom Bayern zich hebben gedragen.

Komt er geen nieuw bod dan niet dan zullen wij fans blij zijn om nog een jaar Kane te hebben, komt er wel een bod dan moet het een beter bod zijn dan dat gedoe met die bonussen. Zij weten al een tijd de vraagprijs en anders verdiend hij het net zo om een topclub uit te mogen kiezen.

Oh en ik blijf Levy en ENIC OUT natuurlijk

7 augustus 2023 om 20:36

Die deadline was helemaal geen bluf maar gewoon puur voor de duidelijkheid vanuit Bayern. Nu hebben ze nog zeker 3 weken om een ander aan te trekken, dat is makkelijker dan dat Levi nee zegt op 28 augustus tegen dit bod. Tottenham moet niks? Volgend jaar gaan ze natuurlijk enorm veel moeten investeren om Kane te vervangen, maar ook de rest van de spelers is gewoon niet goed genoeg. Buiten een Son, Bentancour en heel misschien Romero. Maar verder stelt het hele team bar weinig voor. Top 4 gaat dit seizoen een enorm karwei worden en indien dat niet gehaald worst zal de aantrekkingskracht ook een stuk minder zijn.

7 augustus 2023 om 20:51

Let maar op die deadline was een bluf haha Is gewoon een machtspositie innemen doen zij wel vaker tegen teams in de Buli waar zij ook met spelers van andere teams praten zonder die teams op de hoogte te brengen. Gaat niet werken en anders niet toch, zit nou niet te balen om nog een jaar Kane erbij te hebben. Mag hij met een mooi afscheid een topclub uitkiezen als hij weggaat, en hij kan eventueel zelfs nog in de PL blijven ook om het record te breken.

Vind het meer triest voor Postecoglu die wilt gewoon weten waar hij aantoe is en de fans ook. Maak gewoon een beslissing. Behouden voor een jaar of verkopen, bij verkoop kom je weer bij het probleem van slecht uitgeven door diezelfde Levy.

7 augustus 2023 om 22:04

@mothespur, dus jij denkt dat Bayern nu nog een keer terug komt met een beter bod? Dat kan ik me echt niet voorstellen. Elke club staat natuurlijk in zijn recht om hard te onderhandelen, en spelers zo duur mogelijk te verkopen. Maar het is niet voor niks dat die Levy uitgekotst wordt door zoveel mensen, ik vind het ook gewoon walgelijk om zo om te gaan met een speler als Kane. Dit is gewoon een prachtig marktconform bod (met meerjarig contract had ik de weigering gesnapt), Kane heeft in het verleden ook al tegenslagen gehad met transfers die niet door gingen en is op het veld altijd stoicijns doorgegaan met waar die goed in is; scoren als een malle. Dan doe je dit niet als voorzitter. behalve Levy..

7 augustus 2023 om 23:43

Bayern hoeft ook niet te verkopen, maar doen het nu toch de laatste jaren als de speler wenst te vertrekken en een goed bod binnenkomt. Bayern deed enkel moeilijk bij Lewa

7 augustus 2023 om 17:38

Niet iedere speler haal je met de intentie dat die meer waard zal worden of later kunt doorverkopen. Kane is een absolute topspits en kan nog jaren mee, dus ik snap Bayern volkomen. Je kunt ook zoals Ten Hag een Deen voor 80 miljoen halen die nooit zo goed als Kane zal worden. Je kunt beter iets meer geld betalen om absolute wereldspeler binnen te halen.

7 augustus 2023 om 18:17

Hey Fenomeno, hoe wist jij dat Kane zo goed zou worden. Hij was 20 en werd verhuurd aan Leicester toentertijd.

Trouwens, welke 20 jarige spitsen kunnen volgens jou wel zo goed als Kane worden?

7 augustus 2023 om 18:22

Flauw om Fenomeno's statement zo letterlijk te nemen. Het punt is dat "potentie" - zoals bij Hojund - niets hoeft te betekenen. Clubs hebben de hoofdprijs over voor een absolute topspits als Kane, die garant staat voor goals en assists. Een spits die zijn potentie nog moet waarmaken heeft die garantie verre van.

7 augustus 2023 om 18:22

Hij gaat niet antwoorden doet alleen maar aan statements maken zonder onderbouwing. Zonde van je tijd de vraag die je hem stelt

7 augustus 2023 om 18:48

Tuurlijk, maar jouw verhaal is anders dan wat Fenomeno schetst.

Hojlund betaal je flink voor, voor zijn potentie. Maar ook nu kan hij zich meten met grote spitsen in Europa als je kijkt naar zijn cijfers per 90 minuten. Hij zal nu al, in ieder geval meer betekenen dan Martial en Weghorst (bij elkaar) en alleen nog maar beter worden.

7 augustus 2023 om 18:52

AjaxCunian Gimenez van Feyenoord gaat het indien hij naar een grote club na Feyenoord wel worden

7 augustus 2023 om 19:27

Mijn punt is alleen dat je soms beter iets meer kunt betalen voor een bewezen topspeler, dan iemand halen die wellicht wel potentie heeft maar waarvan je niet zeker weet of die een topspeler gaat worden. Hojlund was meer een voorbeeld, maar Sancho, Martial en Anthony kosten 250 miljoen euro en zijn en zullen geen topspelers worden. United had beter twee gearriveerde topspelers voor dat bedrag kunnen aantrekken. Daarom begrijp ik dat Bayern Kane wilt hebben, ondanks zijn prijs en 30-jarige leeftijd. Het is een absolute topspits die nog jaren mee kan. Dat is bijvoorbeeld een betere transfer dan die Franse spits van Frankfurt.

7 augustus 2023 om 20:46

AjaxCunian, die cijfers per 90 minuten vallen ook reuze mee. Ik las laatst dat hij 9 doelpunten in 1800 minuten heeft gemaakt. Pepe bijvoorbeeld had een stuk betere cijfers (ook nog als winger), voor hetzelfde bedrag en kijk wat daarvan is gekomen... Op dit moment is het bedrag wat United heeft betaald gewoon te hoog. Tuurlijk kan dit enigszins goedkomen, maar dat is pas over 2/3 seizoenen goed te beoordelen. Martial was in zijn eerste seizoen toch wel echt een potentiële top 10 Ballon d'Or kandidaat, daarna is het helemaal mis gegaan.

8 augustus 2023 om 09:34

Kane is alleen niet iets meer, maar veel meer. Kane zou 50 miljoen euro meer kosten voor United, en ongeveer 5x zo veel verdienen als Hojlund. Dat zijn hele andere kostenplaatjes.

7 augustus 2023 om 18:19

Clubs hebben dat over voor spelers die garant staan voor goals en assists. En terecht. Niet alles hoeft weer doorverkocht te worden (zoals bij jouw club vaak het geval is). Kane is een top 3 spits ter wereld die je bijna gegarandeerd een enorme boost geeft. Daar betaal je heel veel geld voor. Dat is niet "geld verkwisten"

Volgend jaar lekker gratis weg dan maar. Wat een misgunner die voorzitter na alle bewezen diensten van Kane voor Tottenham.

7 augustus 2023 om 17:18

Ik hoop dat Kane volgend jaar naar een PL club gaat en dan kampioen van Engeland wordt. Puur om die Levy gek te maken.

100 miljoen voor 30 jarige speler met een 1-jarig contract. Met een beetje scoutwerk kun je je team op 3 posities versterken (3 transfers van rond de 30 miljoen).

7 augustus 2023 om 17:58

Je zou het denken, volgens is Tottenham gaan bouwen aan een top team met de inkomsten van Bale. Je zou denken dat ze dit nu weer kunnen doen, en misschien ook wel nodig hebben.

7 augustus 2023 om 20:37

Welke posities wil jij bij Bayern gaan versterken dan voor 30 miljoen per stuk?

7 augustus 2023 om 20:47

Achterman heeft het natuurlijk over Tottenham die het team op 3 posities kan versterken voor 30 miljoen per stuk.

7 augustus 2023 om 17:36

Echt wat een ballenclub is Spurs toch ook. Winnen nooit wat maar denken wel de top te zijn. Jammer dat Kane niet een keer bij een echte grote club te bewonderen is, ben benieuwd of hij dan nog meer zou scoren.

7 augustus 2023 om 18:06

Het zal mij niet verbazen als Kane volgend jaar naar Manchester United gaat.

7 augustus 2023 om 18:57

Heeft al een akkoord met Bayern voor volgend seizoen.

7 augustus 2023 om 19:02

Dat zijn geruchten en dat mag ook niet eens voor 1 januari. Of heb jij het voorcontract in handen?

7 augustus 2023 om 19:37

Jij denkt dat alle clubs en spelers zich daaraan houden?

7 augustus 2023 om 18:51

#freeKane.Het is idd te belachelijk voor woorden. Je zou denken dat spelers/trainers wel twee keer na gaan denken voordat ze daarheen gaan. Spelers omdat ze bijna niet wegkomen daar( of voor onrealistische bedragen, en trainers omdat ze non-stop te hoge verwachtingen hebben.

7 augustus 2023 om 18:58

Juist en het erge is nog die eigenaar van de club heeft die lavy de opdracht gegeven kane te verkopen inplaats van gratis weg doen.

7 augustus 2023 om 19:25

Ligt echt aan de zaakwaarnemer en Kane zelf. Zij zijn gewoon dom geweest door geen clausule op te nemen.

7 augustus 2023 om 22:17

Kane zal in Januari dan wel weg gaan.

Helaas. Geen goede reclame ook voor spurs. Had graag Kane uit de gevangenis zien ontsnappen en aan het werk gezien bij bayern, hoewel ik onder tüchel toch niet veel wedstrijden kijk.

7 augustus 2023 om 17:38

Een gevangenis met tralies van groene briefjes, och wat heeft Kane het zwaar

7 augustus 2023 om 17:44

Relatief natuurlijk niet, maar zo kun je alles populistisch kapot relativeren. Dank daarvoor.

7 augustus 2023 om 17:53

Geen probleem Maar we moeten ook eens ophouden met zijn allen te doen alsof voetballers idioten zijn die zelf niet kunnen nadenken als ze een contract tekenen en extreem zielig zijn als ze aan dat contract gehouden zouden kunnen worden. Spurs betaald Kane zo veel om er zeker van te zijn dat ze al die jaren gebruik van hem kunnen maken, had ie een korter contract gewild, dan had ie voor een korter contract tegen een lager salaris moeten tekenen. Of had hij uberhaupt niet bij de Spurs willen spelen dan had ie niet moeten tekenen, maar toen al een andere stap moeten maken.

7 augustus 2023 om 18:55

Inke, wat een dooddoener is dat. Dan kan je dat wel in elk topic gaan zetten. Soms tekent men een contract voor langere tijd, omdat je van tevoren een contract moet tekenen. Wellicht heb je hele erge heimwee, of heb je je toch verkeken op de stad, is het elftal in een paar jaar aanzienlijk minder geworden en voldoet het niet meer aan je verwachtingen. Als je bij je werkgever een contract tekent voor onbepaalde tijd, wil het toch ook niet zeggen dat je nooit weg wil/mag gaan? Er kan een andere baas komen, ineens ander beleid gevoerd worden, noem maar op.

7 augustus 2023 om 19:21

Rrobinh0. Hartstikke leuk die voorbeelden, maar jij weet net zo goed als ik dat dat niet aan de hand is bij Kane, en zn huidige werkgever dus ook geenzins op zulke vlakken hoeft mee te denken. Verder snijdt je voorbeeld rondom een onbepaalde tijd contract geen hout, want ik weet dat ik 1 maand opzegtermijn heb en anticipeer daarop als ik naar een nieuwe werkgever wil, dus ik hoef ook niet voor altijd bij die werkgever te willen werken.

7 augustus 2023 om 17:45

Kane heeft zelf al die contracten in de loop der jaren ondertekend. Wel apart dat in deze situatie iedereen tegen de spurs is als die een speler aan zijn contract wil houden maar bij mbappe iedereen voor mbappe is.

7 augustus 2023 om 17:59

Is in beide gevallen die jij in jouw reactie beschrijft dan niet ‘iedereen’ tegen de club en voor de speler? Tegen Spurs en voor Mbappe

Ach ja, dan maar volgend seizoen gratis de deur uitlopen. Kan mij niet voorstellen dat er een club meer dan 100 miljoen gaat betalen voor een 1 jarig contract. Ja misschien een club uit S-A, maar daar gaat hij toch niet naar toe.

Daarnaast is het een aanloop jaar naar het EK, dus op vertrouwd grond er naar toe werken is ook niet zo verkeerd.

Ik snap Spurs wel. Als ze overtuigd zouden zijn dat Kane na dit seizoen transfervrij weg zou gaan, zouden ze dit wel accepteren. Maar als ie blijft, tekent ie om een of andere reden waarschijnlijk weer een nieuw contract over een maand. En dan blijft ie nog 2 jaar bij de club. Zou me niet verbazen als hij gewoon z'n carrière, of in elk geval die Europa, bij Spurs afsluit.

7 augustus 2023 om 23:46

Kane heeft herhaaldelijk gezegd niet te verlengen. Levy heeft vooral de pech dat Kane alle clubs muv Bayern afwijst.
Stel u voor dat Kane zich zou blesseren in laatste contractjaar is dat pure kapitaalvernietiging

Iemand volgend jaar een gratis Mbappe en Kane ophalen

7 augustus 2023 om 17:19

Stel je voor dat Madrid volgend jaar beide tekent. Dat zou echt bizar zijn.

Die wandelt volgend jaar gratis buiten en speelt komend seizoen zonder echte motivatie, wat heb je dan gewonnen als club zijnde.. 100 Miljoen voor een contract van een jaar, als het managemant zo'n belachelijk bedrag niet wil aannemen dan verdienen ze het ook gewoon dat Kane volgend jaar gratis en voor niets verkast. Ook dit is een vorm van wanbeleid voeren, zowel naar de spelers als de fans toe.

7 augustus 2023 om 17:19

Gebrek aan motivatie zou ik niet bang voor zijn. Hij wilt topscoorder allertijden van de BPL worden. Dus hij heeft genoeg persoonlijke motivatie.

7 augustus 2023 om 20:12

@mancunian4
Waarom zou Kane gebrek aan motivatie hebben? Als dat zo was, dan had hij zijn kont tegen de krib gegooid en eiste hij dat hij niet opgesteld zou worden.

Kan heeft sowieso 1 doel voor ogen ( naast uiteraard een prijs pakken ), namelijk topscoorder worden van de Pl.

7 augustus 2023 om 20:49

Dan mag hij volgend seizoen transfervrij naar Arsenal komen, hoeft hij ook niet te verhuizen ;-)

Wat is die Daniel Levy toch een kwal, Kane heeft zo ontzettend veel voor Tottenham gedaan. Nu wilt hij een stap maken om prijzen te winnen en dan gun je het hem niet. Daarnaast vind ik 100m wel echt een absurd bedrag voor een 1 jarig contract en een 30 jarige spits.

Het wil Kane maar niet lukken een toptransfer te maken. Hij verdient het

Tja, 100 miljoen is 100 miljoen. Niet 100 miljoen inclusief bonussen, niet 99 miljoen vast. Gewoon 100 miljoen. Nou denk ik niet dat Bayern nu opgeeft, want dit bod is ook nog eens met de 'deadline' binnengekomen. Zou me niets verbazen als ze zometeen toch maar een nieuw bod indienen met nog zo'n enge deadline. Begrijp volledig dat Levy geen zin meer heeft om zaken te doen met die Duitsers na die domme spelletjes met deadlines en dergelijke. Kane is gelukkig ook geen speler die maar stopt met trainen om z'n zin door te drijven. Die is professioneel genoeg en houdt teveel van de club om z'n koppie er maar bij te laten hangen. Kan niet wachten op nog een jaar Kane in een spursshirt!

7 augustus 2023 om 17:47

Domme spelletjes met deadlines? Bayern wil toch ook weten waar ze aan toe zijn? Dat ze levy een deadline geven zegt denk ik meer over levy dan over bayern.

Verder hoop ik voor kane dat die volgend jaar naar een echte topclub gaat, die man verdient het om prijzen te pakken ipv het altijd maar net niet. En misschien ben ik met het net niet nog iets te positief.

7 augustus 2023 om 20:13

Alsof het normaal gesproken een weel duurt voordat ze een reactie krijgen... het is gewoon een hele overdreven manier om aan te geven dat dit je max bod is.

Wat een schijt club is dat Tottenham ook zeg. Bayern zal gek zijn de hoofdprijs te betalen. Volgend jaar lekker transfervrij oppikken.

7 augustus 2023 om 17:30

Bayern de grootste club van de Bundesliga kan Rice, Timber en Havertz niet aantrekken. Raya heeft zelfs nee tegen ze gezegd. Bayern heeft geen enkele top doelwit aan kunnen trekken.

7 augustus 2023 om 17:41

Havertz en Timber waren nooit concrete doelwitten en ze wilden zelf niet zo ver gaan voor Raya en Rice dan dat Arsenal deed.

7 augustus 2023 om 17:48

Havertz en Timber waren concrete doelwitten. Maar ze wilden beiden niet naar Bayern gaan.

7 augustus 2023 om 17:49

Somagunner, begrijp me niet verkeerd want ik vindt arsenal een prachtige club maar je gaat toch niet zeggen dat hun "groter" zijn dan bayern??

7 augustus 2023 om 17:56

Soma: Bayern kan die natuurlijk wel aantrekken. Alleen wou Bayern geen 116 miljoen voor Rice of 75 miljoen voor Havertz betalen.

Deden ze dat wel, dan speelden beiden nu gewoon bij Bayern. Zo eerlijk moet je kunnen zijn.

Beetje onnodig op dergelijke uitspraken te doen over Bayern, dat in alles een grotere club is dan Arsenal.

7 augustus 2023 om 18:03

En toch je las je de afgelopen maanden veel berichten van verschillende journalisten dat Havertz en Rice niet naar Bayern wilden gaan.

7 augustus 2023 om 18:18

Bayern is in alles een grotere club dan Arsenal, behalve de competitie waarin ze spelen. Premier League heeft bizar veel aantrekkingskracht, stuk meer dan de Bundesliga. Dat gecombineerd met de CL plaatsing van Arsenal + de enorme stijgende lijn in de laatste jaren maakt Arsenal momenteel aantrekkelijker voor veel spelers dan Bayern.

7 augustus 2023 om 18:23

Wat probeer nu te insinueren Somagunner? Tuurlijk gaat Bayern niet 120 miljoen betalen voor Rice en 80 miljoen voor Havertz. Wat moeten ze uberhaupt met Havertz, als je Musiala en Muller al hebt. Verder mag jij Bayern wel uitlachen werd de laatste ontmoeting niet 10-2 over 2 duels voor Bayern? En verder zijn Kim, Guaerreiro en Laimer gewoon gekomen en wil Kane ook naar Bayern. Je lult dus weer uit je nek.En waarom zal je Timber halen als je Kim voor hetzelfde bedrag kan krijgen die nog veel beter is ook. Maar goed dat jij het niet voor het zeggen hebt bij Bayern, want dat wordt het een soort Arsenal geworden, niet meespelen voor de hoofdprijzen, eeuwige subtop.

7 augustus 2023 om 19:00

Dat Bayern het slecht doet. Slechte aankoopbeleid afgelopen jaren waardoor ze geen aantrekkingskracht meer hebben voor topspelers.
Vroeger waren ze crème de la crème van de voetbal piramide. Nu is het bijna midden augustus en ze hebben nog steeds geen topspits. Ze worden van alle kanten ingehaald en kunnen geen topspits ontwikkelen.
Tuchel beweert dat hij geen zes heeft en dan zie je later Kimmich zeggen dat hij een zes is. Onenigheid met Nederlandse voetballers waardoor Timber niet eens dacht aan Bayern. Havertz was wel degelijk een top target voor ze maar hij als Duitser werkt natuurlijk veel liever met Arteta dan Tuchel.

Dat laatste ontmoeting kan me gestolen worden. Zegt helemaal niets waar de clubs staan en het was 6/7 jaar geleden.

7 augustus 2023 om 19:07

Volgens mij waren Mane en Cancelo grote aankopen uit de Pl waarvan eerst genoemde kansloos flopte. Bayern staat juist bekend om geen grote aankopen te doen de meest succesvolle spelers waren onbekenden, jeugdspelers of kwamen niet als ster binnen (Alaba, Davies, Schweini, Lahm, Robben, Ribery, Musiala, Muller, Coman, Gnabry).

7 augustus 2023 om 19:31

Ik weet nu niet of je serieus bent of niet, maar wat een lap onzin. Kim, een topverdediger, heeft meerdere EPL clubs afgezegd en wilde naar Bayern, Kane wil graag naar Bayern. 'Onenigheid met NL'se voetballers', jeetje wat uitspraak. Verder kom je erg arrogant over nadat Arsenal voor het eerst sinds 2006 eens voor een grote prijs meespeelde. Bayern won enkele jaren terug nog de CL en komen geregeld tot de kwart- en halve finale.

7 augustus 2023 om 19:38

Mane en Cancelo komen van de PL maar ze waren overbodig. Bayern gaf Mane een salaris die voor Liverpool te veel was en hij was al een stuk minder dan de jaren daarvoor. Cancelo was overbodig verklaard door Guardiola.

Dat rits met spelers is leuk. Maar op dit moment is Bayern niet de topclub van nu. Arsenal heeft een groot lijstje van hun transferwensen gekocht. Kunnen talenten in de Bundesliga zoals Bellingham of Haaland niet behouden in Duitsland en Lew ook niet. Ze zijn bergafwaarts gegaan in een aantal jaren.

7 augustus 2023 om 19:43

Niet de topclub van nu? Buiten City heeft niemand een betere selectie dan Bayern. Met Kane erbij zijn ze samen met City de favoriet voor de CL. Zo schatten de bookmakers dat ook in. En het is al jaren zo dat sterren van andere clubs naar het buitenland gaan. Dit jaar weer Nkunku, Szosboszlai, Gvardiol en Bellingham bijvoorbeeld. Clubs als Dortmund en Leipzig kunnen inderdaad niet opboksen tegen de Engelse top qua financien. Maar vergeet niet dat die jongens ook kwamen als nobodys binnen. Er is weer nieuw talent gehaald. Er zullen altijd wel weer nieuwe jongens opstaan. Dat is de kracht van de Bundesliga. En buiten Lewandowski die Bayern een nieuw avontuur gunde verkoopt Bayern nooit hun sterspelers. Bayern is tenslotte een eindstation en geen tussenstation zoals een Leipzig of Dortmund.

7 augustus 2023 om 19:54

En toch kiezen de spelers die ik opnoem eerder voor Arsenal dan Bayern. Er wordt in die kringen heel anders gekeken naar Arsenal. Zij kijken niet naar een CL winst van 3 jaar terug.

7 augustus 2023 om 19:59

Wat wil je nou zeggen dat Arsenal beter is dan Bayern? Daarnaast had Bayern geen een van die namen echt nodig, logisch dat ze dan niet diep in de buidel gaan tasten. Alleen een echte topspits is nodig. Maar Bayern gaat geen 120 miljoen betalen voor Kane dan wachten ze wel een jaartje. Financieel wanbeleid kennen ze daar niet.

7 augustus 2023 om 20:02

Middenveld van Bayern is zeker niet goed genoeg. Achterin missen ze een goede rechtsback en nog steeds geen spits. Ze hebben ook geen brede selectie. Een Choupo-Moting of een Goretzka zijn middelmatige spelers.
Bayern heeft op dit moment geen leuke selectie. Dat ze een eindstation zijn zegt helemaal niets.

7 augustus 2023 om 20:11

Goretzka zal ook geen basis staan meer dit jaar. Laimer speelt de hele voorbereiding al ten faveure van hem. Kimmich, Laimer en Musiala is gewoon een ijzersterk middenveld. En Mazraoui is gewoon een toprechtsback. Snap niet dat hij zo onderschat wordt. Alleen een topspits ontbreekt.

7 augustus 2023 om 21:51

Onbegrijpelijk waar deze arrogantie vandaan komt, best wel gênant. Bayern is nog steeds absolute top en heeft ook nog steeds wereldspelers onder contract staan. De sterkste spelers van Arsenal zijn merendeel rejects van Chelsea en City.

7 augustus 2023 om 22:03

En dan Goretzka matig noemen terwijl je het hele jaar met Xhaka gespeeld hebt. Arrogantie ten top. Neuer, Davies, Kim, De Ligt, Mazraoui, Kimmich, Laimer, Musiala, Sane, Coman, Gnabry is gewoon een top-3 line up in Europa en dan Upa, Pavard, Guaerreiro, Goretzka, Gravenberch, Tel, Muller o.a nog op de bank.

7 augustus 2023 om 22:39

Arsenal speelde best goed gisteren zonder de City rejects.
En dat woord arrogantie mag je nog wel vaker zeggen.
Bayern is als grootmacht niet zo sterk meer en gaat het seizoen beginnen met een c garnituur spits Chouppu-Moting. Zelfs middenmoot teams in de PL hebben een betere spits rondlopen. Daarnaast is het bekend dat een aantal spelers Bayern afwezen voor Arsenal.
Dat zijn grote tekens dat ze aftakelen omdat hun beleid gewoon niet meer zo goed is.
Als je dat nog steeds arrogantie wilt noemen en telkens naar het verleden kijkt dan weet ik het ook niet meer.

7 augustus 2023 om 22:42

En in dat rijtje zit er niet 1 echte killer. Geen goede spits. Gnabry is me enorm tegengevallen laatste jaar. Sane in de CL. Musiala is talentvol. Achterin zitten er goede spelers tussen. Maar niet echt top. Daarnaast mis je nog een goede cvm voor naast Kimmich.
Ik word niet warm van zo’n selectie. Dat je Muller opnoemt is een beetje lachwekkend.

8 augustus 2023 om 08:06

Muller heeft een grotere prijzenkast dan Arsenal in de gehele historie. Wat meer respect mag wel. Geen toppers tussen? Kim is verkozen tot beste verdediger van de Serie A. Davies is de beste linksback ter wereld. Wat lul je nou man.

8 augustus 2023 om 11:25

Muller is op dit moment niet een top speler. Hoe je het wend of keert. Dat wijzen naar prijzenkast is een domme argument. Ik heb het over nu.
Maar goed. Blijf jij maar hangen in het verleden.
Bayern wordt later dit jaar opnieuw afgedroogd in de CL ko fase. Ze komen al drie jaar niet verder dan de kwartfinale. En nog steeds vind jij ze een grootmacht. Kan niet eens kritisch naar ze kijken.

8 augustus 2023 om 15:10

Joh welke clubs doen het structureel beter in Europa dan buiten City en Real de laatste 3 jaar? Op basis van jouw redenatie heb je dus maar 2 topclubs. En uitgeschakeld worden door City is geen schande, tegen elke andere club was Bayern zeer waarschijnlijk gewoon doorgegaan in de kwartfinale. Daarnaast gewoon Barca, Inter en PSG 2x verslagen.

Die haalt Ten Hag volgend jaar gratis op als Hojlund een gevalletje Martial wordt.

Die haalt Ten Hag volgend jaar gratis op als Hojlund een gevalletje Martial wordt.

7 augustus 2023 om 17:34

Leuk maar Kane wilt niet naar United maar naar Bayern. Ook al is het gratis volgend seizoen. Hij gaat hoe dan ook naar Bayern.

7 augustus 2023 om 22:20

Ik had juist begrepen dat Kane het liefst in Engeland blijft, maar Spurs niet aan concurrenten wil verkopen?

Zonder Kane is Spurs niks, maar 100m+ volgend jaar gratis de deur uit laten lopen is ook geen slimme zet.

7 augustus 2023 om 21:19

@riddle
Het is altijd iets met Kane. Eerst was het een one season wonder, daarna was het toeval dat hij het tweede seizoen ook goed presteerde.

Eerlijk gezegd denk ik dat Kane ook minder in de tactiek van Postecoglou past, ondanks zijn kwaliteiten. Ook zonder Kane blijft Spurs gewoon een (sub)topteam.

Tottenham valt altijd al tegen, laat staan zonder Kane. Die zijn bang voor eventuele degradatie bij de verkoop van Kane, dus ik begrijp hun reactie wel.. : )

Haha, die Levy is me een menneke. Ik zou als speler zijnde wel drie keer nadenken voordat ik naar Tottenham ga. Het zou me verbazen als Bayern toch 100 miljoen euro vast biedt. Ik begrijp niet hoe Levy z'n hoofd werkt. Wat is het bezwaar tegen het bod van Bayern als je nagaat dat hij na dit seizoen wellicht zelfs transfervrij vertrekt naar een directe concurrent in de BPL?

7 augustus 2023 om 18:49

Ik heb medelijden met Micky van de Ven…

7 augustus 2023 om 20:15

Nou enorm. Moet gewoon gedwongen voor miljoenen in de beste competitie ter wereld voetballen. Enorm veel medelijden...

7 augustus 2023 om 20:57

Bij een van de meest inspiratieloze eigenaren uit de beste competitie ter wereld...

Kane heeft toch echt zelf het contract getekend. Volgens mij krijgt hij daar ook best goed voor betaald. Als de Spurs hem graag willen houden is dat hun goed recht. Welke topspits kopen ze voor 100 mil terug?

7 augustus 2023 om 20:58

Welke kopen ze voor 0 terug? Als ze ambitie hadden, zouden ze al navraag gedaan hebben bij een Vlahovic, of een Osimhen. Voor laatstgenoemde moeten ze wel 40/50 bijleggen, maar is beter dan 150 volgend seizoen. Of 80 voor Vlahovic volgend seizoen.

Die Daniel Levy is echt de grootste loser in de voetbalwereld. Zowel 100m mislopen als je absolute sterspeler aan een concurrent (wss Chelsea of United) voor 0 euro verliezen. Wat een ontzettende clown. 30 jaar, 1-jarig contract en ondanks de enorm matige prestaties, Tottenham altijd trouw gebleven.. ik zou lekker staken als ik Kane was

7 augustus 2023 om 18:33

Als hij gaat staken dan tast hij zijn eigen legacy aan. Sowieso vind ik staken onzin hij heeft zelf dat contract ondertekend en was zich bewust van het feit hoe Levy kan zijn in onderhandelingen.

Hij moet maar op de blaren zitten. Alhoewel ik de manier waarop Levy handelt wel een nare manier vind maar zoals ik hierboven al zeg.

Lol nog niet geleerd na mane dus Bayern. Veel geld voor een oude speler uit de premier league. Nou ja oud 30 maar ja op leeftijd voor een voetballer vooral voor aanvallers

Dan ben je als club/voorzitter zijnde toch ook knettergek. 100 miljoen afwijzen voor een 30 jaar oude speler wiens contract aan het einde van het seizoen afloopt en al heeft aangegeven dat hij niet gaat verlengen. Absurd gewoon.

7 augustus 2023 om 23:50

Vele vergeten het risico van blessure in het laatste contractjaar. Bij een zware blessure resulteert dit in extra kapitaalvernietiging

Wauw wat een dom beleid van de spurs! 100 mil gelijk weggeven want volgend jaar is het precies nul pond dat ze krijgen

Arme Van der Ven... die komt daar ook nooit meer weg..

7 augustus 2023 om 18:47

Die zal zolang die daar speelt in ieder geval niet voor de prijzen spelen… Tottenham Hotspur kun je gewoon geen ‘topclub’ noemen. Grijpen alle prijzen mis én Europees voetbal.

Wat een walgelijke misgunner die voorzitter, die moet toch teruggefloten worden door de eigenaar

En volgend jaar denk je erover na dat je 100 miljoen had kunnen verdienen. Over dom beleid bij Spurs gesproken...

Ongelofelijk mocht dit waar zijn. Gun Harry z'n move en zijn eerste prijs. Je versterk geen concurrent en krijgt daarnaast een gigantisch bedrag voor een éénjarig contract. Levy, Lewis, schaam je kapot.

7 augustus 2023 om 20:25

@FCT-Spurs
Ik verwacht dat Levy niet zijn hand aan het verspelen is, maar uiteindelijk zijn zin krijgt en meer geld uit de portemonnee van Bayern haalt dan dit bod.

7 augustus 2023 om 23:51

Of Bayern trekt zich terug om dan Kane transfervrij te halen. De acties van Levy zijn trouwens slechte reclame voor Tottenham, fans en Kane

8 augustus 2023 om 11:06

Fans spreken zich al maanden actief uit tegen Levy, kijk maar eens een random Twitter post van de club. Wij zijn al tijden klaar met die clown, hij maakt de club kapot.

Hoop zo erg dat Harry Kane volgende zomer gratis wegloopt bij Tottenham. The Spurs zullen dan nog wel spijt gaan krijgen dat ze het bod van 100 miljoen hebben geweigerd. Ik snap Harry Kane zo goed; die wil ook wel een keer een prijs winnen en bij Spurs gaat dat never nooit lukken. Die Levy ben ik ook wel beu.

Prima zet van Levy dit! Het zet de deur open voor een transfer naar Arsenal.

Das niet erg slim scheelt je gewoon 100 miljoen... volgend jaar gratis...!

Hoop voor Tottenham dat hij volgend jaar gratis de deur uitloopt.
Kane heeft zoveel gegeven heeft zelfs al eerdere keren aanbiedingen geweigerd om trouw te blijven aan de Spurs en die rare eigenaren daar denken met nog een 1 jaar contract nog 150mil te kunnen vangen.
Lekker blijven Kane en volgend jaar gratis een club naat keuze uitzoeken.
Ze zeggen vaak dat spelers geen clubliefde meer kennen maar dit kun je ook over clubs zeggen die spelers gevangen houden ondanks dat ze veel voor een club betekent hebben.

7 augustus 2023 om 20:45

Is de vraagprijs 150mil dan? Hoe lang was het contract van Rice of van Mount? Hoeveel too3 spitsen zijn er te koop? Scoort 30 goals in de PL bij een zeer matig Tottenham.

Dit lijkt een domme zet van Spurs. Ja, hij is heel goed, maar wat levert dat op? Stel hij helpt je de CL te halen, wat levert dat op? Pakweg 60 miljoen? Dan laat je dus 40 miljoen liggen, en dan ga je er nog vanuit dat Spurs CL gaat halen, waar ik mijn twijfels over heb.

7 augustus 2023 om 20:26

Voor het CL geld doe je het inderdaad niet want het is een fabeltje dat je dat terugverdiend. Dat zou je terug moeten verdienen over meerdere jaren. Maar het ding is dat Spurs helemaal geen geld nodig heeft hoor. Het stadion zorgt voor heel veel omzet dat is ook een punt van frustratie van de fans als het gaat om transfers. Als je het niet voor geld doet waarom dan wel?

Voor mij is het meer dat er gewoon een einde komt aan dit gezeik elke zomer. Ga of blijf beide kan ik ermee leven maar dat Tottenham nu hem moet laten gaan is onzin. Kane mag van mij ook volgende zomer een topclub uitzoeken, verdient hij ook wel.

7 augustus 2023 om 22:22

CL levert tegenwoordig 80-plus miljoen op voor de Engelse clubs, dus wat dat betreft is het wel een reden om hem te houden. Maar als rond de kerst een CL ticket ver uit beeld is, dan zal het wel een ander verhaal worden.

8 augustus 2023 om 15:20

Maar is dat ene seizoen Kane echt 100 miljoen waard? Dat denk ik niet.

Hoeveel wil Tottenham hebben dan?

Kane is in mijn opinie de ideale opvolger van Lewandowski met zijn dertig jaar zitten er echt nog een aantal top seizoenen in. Benzema en Lewandowski hebben laten zien wat een topspits op leeftijd in huis heeft vooral als hij nooit heeft geteerd op snelheid. Maar juist op techniek, afronding en voetballend vermogen.

7 augustus 2023 om 20:24

@maxkaplan
100 miljoen exclusief bonussen.

Kane zou de ideale opvolger van Benzema zijn. Goed aan de bal, terug laten zakken als verkapte nummer 10 en vanuit daar de bal richting de flanken passen en zelf bijsluiten.

7 augustus 2023 om 20:28

100miljoen pond niet Euro en al helemaal niet met bonussen inbegrepen.

Wauw....... ff serieus? Hoe gierig en egoïstisch kan je zijn als Tottenham en Levy zijnde.. Kane is al jarenlang trouw aan Tottenham en heeft nog maar een 1-jarig contract. Hij wilt graag een stap maken en je kan er nog 100(!!) miljoen euro voor krijgen ook! Waarom gun je het hem niet? Wat zijn dit voor achterlijke praktijken.. geef die jongen zijn transfer als dank voor jarenlange trouw! + je krijgt ook nog eens 100 miljoen ervoor terug! Mafklappers.

7 augustus 2023 om 20:29

Staat nog onder contract die hij ook zelf heeft getekend mafklapper. En het is 100miljoen inclusief bonussen en dat gaan zij niet doen he. Kane vind het overigens prima om zijn laatste jaar gewoon te blijven mafklapper. Ook moet Bayern zich niet als een mafklapper gedragen, normaal doen in de media en geen achterlijke zelfbedachte deadlines verzinnen.

Mvg,

Mafklapper

7 augustus 2023 om 22:54

De deadline die Bayern heeft "verzonnen" is m.i. niet zo heel raar. Als club wil je weten waar je aantoe bent, hoe graag je een speler ook wil aantrekken. Als het echter mislukt, dan heb je als club nog genoeg tijd om door te schakelen naar een ander waardig alternatief. Al acht ik dit heel lastig om een waardig alternatief te vinden voor Kane (voor zowel Tottenham als Bayern).

8 augustus 2023 om 08:54

en wat als Bayern zich terugtrekt en Kane transfervrij binnenhaalt in 2024? Dan blijft Tottenham met lege handen achter.

8 augustus 2023 om 11:03

Dan kan Tottenham een jaar langer genieten van Kane en halen ze CL.

Ja staat levy om bekend dit. Kijk ik snap het niet want ik zou 100 miljoen verkopen. Maar ben ook blij dat ik hem nog jaar mag zien in het wit. Zien wel wat gebeurd

7 augustus 2023 om 20:08

Voor Tottenham fans op het eerste gezicht wellicht top nieuws maar je zou denken dat je je team zou kunnen versterken voor dit bedrag. Lukaku of Vlahovic en nog een aankoop bijvoorbeeld zou voor 100 miljoen bonussen zeker mogelijk moeten zijn. ergelijkbaar met toen Zlatan destijds bij Inter vertrok. De absolute sterspeler vertrok maar daardoor was er budget vrij gekomen en was het team in z'n geheel sterker dan het seizoen ervoor.

7 augustus 2023 om 20:22

@murad
Wat moet je met Lukaku in de speelstijl van Postecoglou? Mocht kan vertrekken, dan zullen de pijlen gericht zijn op Jonathan David kan ik je verzekeren.

7 augustus 2023 om 21:08

Ik was vergeten dat Postecoglou inmiddels de trainer is. In dat geval zou ik ook kijken of je Dybala kan polsen en/of Lautaro Martinez. Welke posities hebben volgens jou de prioriteit?

Tja, dan gewoon lekker transfervrij de deur uit lopen waardoor ze volgend jaar in de problemen komen. Die Levy regeert met z'n ego en dat is nooit goed. Nu kun je nog een adequate vervanger vinden met een leuk bedrag op zak. Volgend jaar loopt hij gratis de deur uit en valt enkel zijn salaris weg.

7 augustus 2023 om 20:20

Financieel geen problemen hoor, weet niet waar jij het over hebt? Sportief misschien maar dat weet je pas als het gebeurd. Dat stadion is een gigantische geldmachine kan ik je zeggen.

7 augustus 2023 om 20:29

Dat stadion is ook nog lang niet afbetaald. Bovendien leven clubs naar wat ze hebben en Tottenham is daarin niet anders. Een vervanger voor een speler als Kane haal je sowieso niet op voor een kleine 20 miljoen euro. Hoe dan ook heb ik het ook nergens over een financieel probleem. Ik heb het over het ego van Levy.

7 augustus 2023 om 20:34

Zeer puike afbetalingsregeling over een lange periode tegen zeer lage rente en gaan zij helemaal prima afbetalen zoals het er nu uitziet. Helemaal top geregeld, ik heb een hekel aan de sportieve kant van Levy en ENIC etc maar alles naast het sportieve zijn zij zeer goed in.

Als hij niet te vervangen is en de financiën zijn puik waarom dan verkopen?

Ik ben overigens niet tegen een verkoop als je ermee goede transfers voor nodige kwaliteit haalt maar dat is ook maar de vraag want dat ging ook niet goed met Bale toen (alleen Eriksen was een succes van de toenmalige aankopen)

8 augustus 2023 om 08:57

Verkopen is belangrijk om dat geld vrij te maken voor nieuwe spelers. Zeker gezien de Champions League een utopie is voor Tottenham.
Verder houdt het laatste contractjaar een extra risico in. Stel u voor Kane blesseert zich zwaar in het laatste contractjaar?
Zoals ik eerder zei hoeft Bayern ook niet te verkopen, maar doen het dan wel om de relaties goed te kunnen onderhouden met clubs en ex-spelers. Bovendien doen ze dat nu om extra geld vrij te maken.

Als ik Bayern was zou ik doorschakelen naar Vlahovic. Een stuk jonger en een spits die ik het heel goed zie doen bij Bayern. Ook een stuk goedkoper waarschijnlijk. Met het geld dat Vlahovic oplevert kan Juventus Lukaku weer van aantrekken. Seizoen daarop zie ik Kane transfervrij wel een van de London clubs joinen.

Het is duidelijk dat Levy stalen onderhandelingsballen heeft, maar hij wil simpelweg 100 miljoen exclusief bonussen. Bayern blijft maar terugkomen, dus ik verwacht dat er alsnog een nieuw bod gaat volgen.

Nou, volgend jaar een Sol Campbell 2.0 naar de rode kant van Noord Londen. Gaat uiteraard niet gebeuren maar zou het zeker als Edu zijnde over 6 maanden proberen.

7 augustus 2023 om 20:41

Dream on haha zie hem nog eerder naar Chelsea gaan.

Als dat zou gebeuren dan kan hij beter niet zijn gezicht laten zien bij Tottenham uit 😂

Tottenham Jailspurs. Man, man, man. Triest voor met name Harry zelf. Betekende al zoveel voor de club maar mag niet vertrekken. Maximaal uitknijpen wat die Levy probeert. Geen sterk gebaar naar zijn sterspits.

Ik hoop stiekem op actie van Joe Lewis. Hij is de eigenaar en weigert een transfervrij vertrek. Indien niet komt Kane gewoon transfervrij volgend jaar. Bayern zijnde zou ik al een schriftelijk akkoord sluiten met Kane voor de zomer van 2024. Als er geen transfer volgt deze zomer, heeft Levy alles verloren wat te verliezen valt. De acties van Levy schaadt iedereen. Bayern, Kane, familie, fans van Tottenham.
Levy en Urrutia kan men zwaar missen als kiespijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren