Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veldwijk komt na besluit van Suwon City voorlopig met de schrik vrij

Laatste update:

Het contract van Lars Veldwijk bij Suwon City wordt voorlopig niet verscheurd, zo heeft de Zuid-Koreaanse club laten weten. De spits werd in de nacht van zondag op maandag opgepakt door de politie, nadat hij om 04:00 uur met alcohol op betrapt achter het stuur. Het alcoholpromillage in het bloed van Veldwijk was zo hoog dat zijn rijbewijs is ingevorderd.

Veldwijk, die alleen in de auto zat, heeft volgens de politie Seoul Gangnam geen schade aangericht. Toch moet de 31-jarige centrumspits vrezen voor de gevolgen. Suwon City treft namelijk 'disciplinaire maatregelen' tegen Veldwijk, maar benadrukt dat zijn contract niet wordt ontbonden. Een jaar geleden overkwam de Zuid-Koreaanse voetballer Takahiro Kunimoto hetzelfde: zijn club Jeonbuk Hyundai Motors besloot de samenwerking wel per direct te beëindigen na een dronkemansrit.

"We hebben de Koreaanse voetbalbond op de hoogte gebracht en zijn van plan om maatregelen te nemen", luidt de verklaring van Suwon City. "We buigen ons hoofd in verontschuldiging voor het veroorzaken van bezorgdheid bij de fans die Suwon en Lars (Veldwijk, red.) altijd hebben gesteund en lief gehad." Het besluit van de club betekent niet dat Veldwijk volledig uit de zorgen is. De K-League kan alsnog beslissen om hem te straffen.

Veldwijk vertrok in januari 2020 bij Sparta Rotterdam om in Zuid-Korea te gaan spelen, eerst bij Jeonbuk Hyundai Motors. Na een jaar stapte hij over naar Suwon City, dat toen nog uitkwam op het tweede Zuid-Koreaanse niveau. In zijn eerste seizoen promoveerde Veldwijk met de club, waardoor hij sindsdien weer actief is in de K League 1. Veldwijk is de onbetwiste eerste spits van Suwon, ook dit seizoen. Hij staat in totaal op 39 goals en 21 assists in 110 officiële duels voor de club.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Lekker bezig. Goed voorbeeld voor z'n kind ook.

7 augustus 2023 om 16:41

Wat een gelul weer met je “goed voorbeeld voor z’n kind”. Als je kinderen hebt betekend het toch niet dat je bij elke fout die je begaat je per definitie een slecht voorbeeld bent?

7 augustus 2023 om 16:45

Dit moeten we voorleggen aan Prem.

7 augustus 2023 om 16:45

Dronken achter het stuur stappen is niet zomaar een fout. Je komt niet opeens halverwege de rit erachter dat je teveel gedronken hebt. Het is een opeenstapeling van achterlijk gedrag waarmee je de veiligheid van de omgeving totaal negeert.
Mensen die dronken rijden moeten gewoon een levenslang rijverbod krijgen. Bestel maar een taxi.

7 augustus 2023 om 16:46

Op zich eens dat je zich niet beperkt tot zijn eigen kind, maar je bent gewoon een onverantwoorde klojo als je met drank op gaat rijden. Ook als je geen kinderen hebt.

7 augustus 2023 om 16:52

Migi heeft gewoon 100% gelijk. Jouw reactie zegt meer iets over hoe jij in het leven staat.

7 augustus 2023 om 17:04

Dat dus. Dank je.

7 augustus 2023 om 17:14

@fiorenoord. Er staat nergens dat die dronken was. Alleen te hoog alcoholpromillage, maar dat heb je na 4 pilsjes van de tap ook en ik kan je vertellen dat (ik iig niet) je dan niet dronken bent. Echter blijft het dom want je reactie wordt al snel minder maar gelijk oordelen dat iemand dronken is is wel gelijk erg veel sensatie.

7 augustus 2023 om 17:24

Wat een onzin

7 augustus 2023 om 17:26

Hahaha heerlijk

7 augustus 2023 om 17:26

@ado
Ik maak hieruit op dat jij het normaal vindt om met 4 drankjes op achter het stuur te stappen? Dan ga ik er verder niet op in. Totaal kansloos gedrag.

7 augustus 2023 om 17:30

Nu komt hij goed weg, stel dat hij een kind of persoon dood rijd.

7 augustus 2023 om 17:31

Als je besluit meer te drinken dan is toegestaan terwijl je gaat rijden, vind ik dat dat je mentaliteit citeert. En als je dus zoveel drinkt dat je rijbewijs ingevorderd kan worden, dan ben je wel onderweg hoor. Dat is, in combinatie met zijn rol als bekend persoon, een slecht voorbeeld voor je kind, ja

7 augustus 2023 om 17:39

Ik kan mij voorstellen dat het af en toe lastig te bepalen is of je na een paar drankjes wel of niet mag rijden. Je kan bijvoorbeeld 3 uurtjes op een terras gezeten hebben waarbij je 4 drankjes genuttigd hebt.

Maar als je denkt/weet/vermoedt dat er een kleine kans is dat je niet mag rijden, stap dan gewoon niet achter het stuur. Zo simpel is het eigenlijk. Denk je dat het niet mag, dat je net over het toelaatbare zit? Wacht gewoon een uurtje voor je achter het stuurt kruipt.

Overigens erger ik me ook rot aan die idioten die met een ballonnetje achter het stuur zitten, of mensen die een jointje opsteken in de file. Kansloos. Die straffen mogen en moeten hoger.

7 augustus 2023 om 17:40

Nee, je hebt gelijk, kinderen van rond de 5 zien hun papa helemaal niet als grote voorbeeld joh.

7 augustus 2023 om 17:52

Ach ja. Is dit serieus een fout? Iedereen weet dat je een idioot bent als je met drank achter het stuur stapt. Niet alleen voor jezelf een gevaar maar met name voor anderen. In mijn ogen toont zoiets aan hoe weinig je om anderen geeft en hoeveel schijt je aan anderen hebt. Net of hij niet heeft gedacht voordat hij instapte, misschien moet ik dit niet doen. En weloverwogen doet hij het toch, dan zie ik het niet meer als een fout. Alchohol in het verkeer zou veel en veel zwaarder bestraft moeten worden. Heb er geen medelijden mee. Lekker het leven van anderen op het spel zetten..

7 augustus 2023 om 17:56

Wat een onzin om dat voorbeeld voor je kind er bij te halen. Dat zie je hij andere uitspattingen van voetballers of gerelateerde personen toch ook niet staan? Zag het bijvoorbeeld bij zo'n Overmars nooit langskomen.

7 augustus 2023 om 18:10

Omdat Overmars met z’n gedrag geen andere mensen in gevaar brengt. Ook geen goed voorbeeld maar heeft verder niks strafbaars gedaan.

7 augustus 2023 om 18:36

De kinderen van Overmars zijn wat ouder en itt tot de zoon van Veldwijk niet vergelijkbaar met mijn kind en als egocentrisch ingestelde narcist oordeel ik graag alleen over mensen met wie ik mij kan relativeren. Nee geintje, maar ik vind rijden met drank op zoiets stoms. Je moet ook gewoon 0.0 als grens stellen voor het verkeer, want weet je wat heel erg uitnodigt tot de gedachte; ah joh, nog 1 biertje dan? Het drinken van een biertje.

7 augustus 2023 om 19:45

0,0 is gewoonweg onmogelijk, omdat het lichaam zelf ook alcohol kan produceren.

7 augustus 2023 om 19:59

Als jij als vader dronken achter het stuur gaat zitten, ben je wel degelijk een slecht voorbeeld voor je kind; in ieder geval op dat vlak. Het lijkt me niet dat daar een speld tussen te krijgen is...

7 augustus 2023 om 20:05

Bij elke fout? Naja je hebt gradaties. En vanaf een bepaalde gradatie kan je dat absoluut wel zeggen. Dronken rijden is er daar zeker 1 van. Hoe kan je dan van je kinderen verwachten dat ze zich verantwoordelijk gedragen?

7 augustus 2023 om 20:18

Niet bij iedere fout inderdaad.

Bezopen achter het stuur is er helaas wel één van.

8 augustus 2023 om 11:42

Nee, niet bij elke fout. Maar dronken rijden is wel ff een grote, vind je niet? Jezelf en anderen volstrekt onnodig in gevaar brengen, enzo.

8 augustus 2023 om 11:52

Nou nou zeg...hij heeft toch niet iemand in zijn been geprikt...kom op zeg

8 augustus 2023 om 11:52

Een fout is toch per definitie een slecht voorbeeld? Dus elke fout is inderdaad een slecht voorbeeld. Zeker deze fout.

8 augustus 2023 om 12:04

Ah joh zn kind woont in Nederland en hij zit in Zuid-Korea. Die ziet papa voornamelijk alleen via facetime.

8 augustus 2023 om 13:35

@fiorenoord. Wederom dat staat er niet. Je bent wel van de aannames hè?

7 augustus 2023 om 19:13

Want? In Zuid Korea heb je al teveel gedronken als de vrouw vraagt 'proef eens, het smaakt raar'. Die grens ligt op 0,03 en in Nederland op 0,5.

8 augustus 2023 om 00:20

Dan is ie nog dommer om wel te drinken en alsnog te rijden.

8 augustus 2023 om 14:57

Tja, als Nederlander heb je dat misschien niet direct door. Dat zelfs een appel eten een probleem kan zijn. Een hele rijpe banaan bevat bijvoorbeeld 0,4% alcohol. Daarmee kun je dus 0,03 promille halen en dus dronken achter het stuur zitten.

8 augustus 2023 om 11:50

Grappig hoe dit werkt, de jeugd en je kinderen volgen alleen dat ene voorbeeld waar je faalt alle andere dingen die je doet worden nooit opgevolgd...alleen dat ene verkeerde wat je doet is gelijk zo vormend!

Lekker makkelijk zo!

8 augustus 2023 om 13:23

Niemand heeft gezegd dat zijn kind nu voor galg en rad opgroeit he. Het is zo simpel als Kakadu hierboven zegt: iedere fout is een slecht voorbeeld. Het goede voorbeeld zou zijn die fout niet te maken. Maar vooruit, het goede voorbeeld kan ook zijn te leren van je fouten. We zullen zien.

8 augustus 2023 om 14:42

Wacht maar tot je kinderen hebt en je teen stoot en een lelijk woord roept. Sta je volgende dag op de creche meteen uit te leggen waarom ie dat steeds roept :D

Tsja wie zijn billen brandt.... Ongelofelijk dom om dronken achter het stuur te kruipen. Je verdient een godsvermogen, dan kan er wel een taxi ritje vanaf toch?

7 augustus 2023 om 16:33

Het geld is misschien juist wel het probleem. Die gasten denken overal mee weg te kunnen komen omdat ze in een schijnwereld leven.

Ik snap echt niet dat er nog steeds mensen beschonken achter het stuur zitten. Mensen zouden eens moeten beseffen dat ze in een potentieel moordwapen stappen. De straffen hiervoor kunnen wat mij betreft niet hoog genoeg zijn.

7 augustus 2023 om 16:37

Korea is geen Nederland, en dat zal ie nu ondervinden, los van de straf die hij krijgt, kwa straffen is Korea toch iets anders dan NL

7 augustus 2023 om 16:49

Ik weet niet hoe het in andere landen zit, maar de straffen hier in Nederland voor Verkeersstrafrecht zijn wat mij betreft echt veel te laag. Zeker als je beschonken of veel en veel te hard rijdt.

7 augustus 2023 om 16:54

@Man City hoe zitten de straffen daar voor rijden onder invloed?

7 augustus 2023 om 16:56

If the driver's BAC levels were between 0.08% and 0.2%, they can be sentenced to 1 to 2 years in prison or they will have to pay a fine of 5 million won to 10 million won. If BAC levels were higher than 0.2%, you can receive a prison sentence of 2 to 5 years or a fine of 10 million won to 20 million won, hij blies meer dan 0.08 maar weet niet of boven 0.2 , dus zitten wordt het waarschijnlijk

7 augustus 2023 om 16:58

Nederland staat in Europa aan de top qua boetes, ook verkeersboete. Nederland stond een tijd rond het gemiddelde van Europa, maar tegenwoordig heeft Nederland in het algemene de hoogste straffen van de EU, nu Engeland uit de EU is.
Landen zoals de VS en China hebben hogere boetes. Maarja, daar is het niet altijd zo fijn om te wonen

7 augustus 2023 om 17:01

Zal hij niet gewoon de boete betalen?

7 augustus 2023 om 17:01

Ik kan nergens de straf vinden van Takahiro Kunimoto die ook gepakt werd met drank achter het stuur.

Wel zag ik dat hij na zijn contractontbinding 2 jaar zonder club gezeten heeft. En in 2022 pas weer is gaan voetballen in Portugal. Hij heeft 5 dagen geleden nog een transfer gemaakt naar Johor Darul Ta’zim in maleisië.

7 augustus 2023 om 17:06

@Man City Straffen zijn inderdaad anders, ze hebben daar belachelijke rechters die als je dronken iemand doodrijd verzachtende omstandheden hebt (drank). *edit de wet is 3 jaar geleden aangepast, maar de rechters volgen dit nog regelmatig niet.

7 augustus 2023 om 17:13

@Man City_1970: Dank je voor de info. Wat ik wel kwalijk vind is dat het een gevangenisstraf of een boete is. Ik weet niet wat de hoogte van de boete is, omgerekend in Euro's, maar rijke mensen komen hier dus mee weg door de boete te betalen. Als je dit doet, met het risico dat je iemand dood kunt rijden (dat kan altijd met een auto, maar met drank op is de kans veel hoger), vind ik dat de straf voor iedereen hetzelfde zou moeten zijn. Als een arme sloeber moet zitten, moet een rijkaard ook gewoon zitten.

@nr.11: Ik zie het beschonken achter een stuur gaan zitten en veel te hard rijden een beetje hetzelfde als beschonken in een drukke stad een geladen wapen leeg schieten. Je hebt misschien niet de intentie om iemand te raken/ te doden, maar de kans is wel mega groot. Alleen staat voor het laatste, zeker als ik iemand dood, zeker een hoge gevangenisstraf. Voor het eerste staat ook in Nederland nog veel te vaak een boete. Ik vind dat dat niet kan.

7 augustus 2023 om 17:17

@paul ongeveer 12-15duizend euro. Als je een kind van onder de 13 aanrijd en verwond maximaal 20duizend.

7 augustus 2023 om 17:20

Nederland aan de top qua verkeersboetes? Ik daag je uit in Zwitserland even 20km/h te hard geflitst te worden op de snelweg 🤔 Duitsland kan het ook hard gaan met de pegels..

7 augustus 2023 om 17:27

Het probleem met boetes is dat het 'nooit te hoog is'. Want het is altijd 'de ander' die fout zit. Te hard straffen kan averechts werken, er moer altijd proportioneel gestraft worden.

7 augustus 2023 om 17:27

@master1000: 15 duizend Euro of 1 tot 2 jaar de bak in? Dan vind ik die boete echt belachelijk laag. Ik vind niet dat mensen die toevallig iets meer verdienen zo makkelijk met bepaalde dingen weg moeten kunnen komen. Iedereen moet de consequentie van zijn daden in zien.

Veldwijk ging naar Zuid-Korea om een bedrag te verdienen wat hij hier in de ED niet kon verdienen. Ik denk dat je onder in de ED toch al wel minimaal 100K per jaar verdient. Veldwijk verdient daar dus veel meer, dan is 15K echt een schijntje.

7 augustus 2023 om 17:36

Rijke mensen komen in Zuid Korea vaak goed weg. Veel corruptie en een voorkeurspositie.. Die gaat dus echt de bak niet in

7 augustus 2023 om 18:08

Misgunner39, dat klopt helemaal niet. In 2022 werd het contract van Kunimoto ontbonden door Jeonbuk, vervolgens tekende hij in datzelfde jaar bij stuntclub Casa Pia in de Portugese Liga NOS. Neem aan dat ie groot geld heeft gekregen van die Maleisische club als ie daarnaartoe de overstap heeft gemaakt.

7 augustus 2023 om 19:09

Denk dat ie als zijn kontract verscheurd wordt erger vindt dan de boete, want leven in Korea is goed als je genoeg geld hebt. Heel comfortable, het is 1 van mijn favoriete vakantielanden.

7 augustus 2023 om 20:07

Dat lijkt me zo raar dat een celstraf van 1-2 jaar gepaard gaat met een boete van pakweg drieduizend euro. Je zou denken dat die boete dan een stuk hoger zou liggen.

7 augustus 2023 om 20:48

Ik weet niet hoe het voor toeristen is, maar ik meen dat in Zwitserland de boetes een percentage van je loon zijn. En dat zou men veel en veel meer moeten doen.

7 augustus 2023 om 23:33

Kan helaas uit ervaring vertellen dat de straffen hier helemaal niet laag zijn.

7 augustus 2023 om 17:15

@Maximus2702, Er staat nergens dat die dronken was. Alleen te hoog alcoholpromillage, maar dat heb je na 4 pilsjes van de tap ook en ik kan je vertellen dat (ik iig niet) je dan niet dronken bent. Echter blijft het dom want je reactie wordt al snel minder maar gelijk oordelen dat iemand dronken is is wel gelijk erg veel sensatie.

Dan ben je echt kapot dom

7 augustus 2023 om 20:04

Tja, die Veldwijk leek me sowieso al geen heel intelligente gozer (met alle respect uiteraard). Is ook niet erg, want dat geeft je ook verder niet 'het recht' om dronken achter het stuur te zitten.

Ik vind dit altijd zo vreemd. Je hebt genoeg geld, neem gewoon lekker een taxi. (Dat geldt natuurlijk voor iedereen, maar al helemaal als je niet op de kleintjes moet letten).

Lekker dronken rijden in een stoere bak, dat volwassen mannen daar op kicken blijft zielig.

7 augustus 2023 om 16:41

Joh, wij zijn er niet bij geweest, dus of het met kicken op dronken rijden in een stoere bak is weten we niet. Voor hetzelfde geldt heeft ie een alcoholprobleem.

7 augustus 2023 om 16:49

Ja, dat maakt het beter inderdaad...

7 augustus 2023 om 17:22

Nee maar dat wel meer verklaren en het ook een triestere zaak maken. Maar goed weet jij veel.

7 augustus 2023 om 17:51

Ik denk dat jij meer doelt op dat wij de achterliggende gedachte niet kennen en we daar rekening mee moeten houden. En ja, dat klopt zeker. Maar dat betekent niet dat we het 'maar moeten accepteren' dat hij daarom met alcohol achter het stuur zat. Met teveel drank op achter het stuur kruipen is fout, punt.

7 augustus 2023 om 20:05

Dat verandert niets aan de 'daad'. Dronken achter het stuur gaan zitten is altijd foute boel.

7 augustus 2023 om 16:54

Erger nog is dat volwassen mannen rondrijden in stoere bakken en zichzelf daarmee interessant vinden om er vervolgens ook nog aandacht mee te krijgen bij vrouwen🤡

7 augustus 2023 om 17:03

Wat voor auto heb jij?

7 augustus 2023 om 19:11

En wat is er dan erger? Die mannen die zich interessant vinden of de vrouwen die het daardoor interessant vinden?

7 augustus 2023 om 17:08

Sterker nog, ze hebben daar een designated drivers service. Je betaald dan een student of een gewone bestuurder die je ophaalt in je eigen auto en netjes naar het afgesproken adres rijd.

8 augustus 2023 om 00:27

@Cookinho,

Prachtig, hier mag opeens wel alleen de man er op aangesproken worden. Maar o jee, o jee, o nee als je nog politieman of brandweerman zegt (slechts een voorbeeld)

Je bent helemaal niet inclusief bezig! 🤪

Vrouwen kunnen er net zo goed op kicken. 😉

Man man man, triest ventje. Eerst iemand doodrijden door alcohol, grotere wake up call is er eigenlijk niet; doet hij het gewoon dood leuk opnieuw; niet iemand doodrijden, maar wel met alcohol achter het stuur. Is het dan zo moeilijk om ff een taxi (te laten) bellen!? Hopelijk beland hij achter de tralies, gok dat de Koreaanse gevangenis wat minder pleasant is dan de Nederlandse en strenger Edit; excuses, Vloet was de persoon die iemand had doodgereden. Dus hoeft Veldwijk hoeft van mij niet naar de gevangenis, maar blijft een domme keuze, zeker met geld te over, dus we veranderd niet veel aan mijn betoog

7 augustus 2023 om 16:31

Ben je Veldwijk nu aan het verwarren met Vloet? Jij kan soms echt bizar impulsief reageren op artikelen. Volgende keer ff een 5 seconden pauze nemen voordat je een reactie plaatst

OT: Tja Veldwijk komt sowieso niet heel snugger over. Heb je eindelijk een mooie financiële stap gemaakt en ga je ff lekker met wat drank op in de auto. Sommige mensen beseffen niet hoe goed ze het hebben..

7 augustus 2023 om 16:37

Excuses was inderdaad Vloet

7 augustus 2023 om 16:40

Gek! Neem aan dat je je reactie aan gaat passen?

7 augustus 2023 om 16:42

Edit geplaatst, anders snapt niemand van jullie opmerkingen hieronder haha

7 augustus 2023 om 16:32

Heh iemand doodrijden? Heb ik iets gemist?

7 augustus 2023 om 16:35

Nee maar met drank op rijden en schijnbaar veel is in Korea strafbaar, en voetballers in Korea moeten zich gedragen, uithangbord van de club en daar hoort dronken in een auto rijden niet bij.

7 augustus 2023 om 16:33

Heeft hij iemand doodgereden? Kan er nergens iets over vinden.

7 augustus 2023 om 16:33

Huh

7 augustus 2023 om 16:34

Doodrijden? Volgens mij ben je in de war met iemand anders.

7 augustus 2023 om 16:34

Buiten het feit dat je gelijk hebt dat het oerstom is, doet jouw tekst vermoeden dat hij al eerst iemand doodgereden heeft door alcohol. Ik vermoed dat je doelt op Rai Vloet, maar dat maakt je stukje tekst niet zo duidelijk.

7 augustus 2023 om 16:36

Mauro, veldwijk heeft nog nooit iemand doodgereden. Zoals WWnation al zegt je verward hem met Rai Vloet.

Dit is gewoon heel dom van Veldwijk en denk dat ook einde carrière is in zuid korea. Zal vast wel snel weer een nieuwe ploeg vinden daar in Azie want zijn stats zijn niet verkeerd. Maarja wie wil nou domme jongens in je stad? Dom

7 augustus 2023 om 16:40

Jammer dat ik deze reactie niet meer dan 1x kan liken

Tsja, dan moet je ook op de blaren zitten. Wat ben je dan echt oerdom bezig zeg.

Hoe dom kan je zijn? Takahiro Kunimoto klinkt trouwens niet erg Koreaans.

7 augustus 2023 om 16:34

Nee hij is Japans (wordt de Japanse Messi genoemd)

7 augustus 2023 om 16:41

Die speelt in Maleisië nu

8 augustus 2023 om 12:10

Welke Japanner die een beetje kan dribbelen wordt nu niet vergeleken met Messi? Takefuso Kubo werd ook al de Japanse Messi genoemd. Wat overigens in het algemeen niet echt bevordelijk is voor je carriere om met een absolute grootheid te worden vergeleken.

7 augustus 2023 om 16:35

Dat is dan ook een Japanner, ondanks dat de tekst Zuid-Koreaan zegt. Hij voetbalde toentertijd wel in Zuid-Korea, maar toch.

Tsja lekker terug naar Monica Geuze dan ook geen straf toch?

Als je werk niet direct betrekking heeft op het misdrijf kan je toch niet zomaar je baan kwijtraken voor zoiets? Als je bijvoorbeeld taxichauffeur bent en je wordt gepakt voor rijden onder invloed wel, maar als je bankier bent niet perse. Niet dat ik het verder goedkeur hoor.

7 augustus 2023 om 16:42

In Zuid Korea wordt rijden onder invloed ZEER hoog opgenomen.
Ik weet niet of iemand die (geweldige) Koreaanse serie Bloodhounds heeft gezien.
1 van de hoofdrolspeelsters (die stoere meid op de motor) werd betrapt met drank op.
Ze werd niet alleen uit de serie geschreven maar haar beroep als actrice is ook voorbij.
Knalhard zijn ze met dit soort dingen.

7 augustus 2023 om 17:09

Door netizens ja, door politie, rechtssysteem helaas niet. Bloodhounds is inderdaad wel een aanrader

7 augustus 2023 om 19:12

Yup bedrijven, zeker als je een publieke functie hebt , zoals voetballer/-actrice , zullen je dumpen, die straf is erger dan de geld boete. Vind het goed.

7 augustus 2023 om 17:02

In Zuid Korea weten ze tenminste hoe ze dit soort dingen aan moeten pakken. Keihard aanpakken en niet de hollandse slappe aai

Kan die zijn dochter in Nederland ook weer eens komen opzoeken 👍🏻

7 augustus 2023 om 16:37

En zoon in Duitsland.

Dit soort acties moet je bestraffen met een levenslange rij ontzegging.

Deze man denkt natuurlijk volledig onterecht dat hij de koning van dat land is en als veredelde toerist daar alles kan maken. Maar goed dat er niemand gewond is geraakt. Hopelijk leert hij van zijn fouten.

Snap nooit zo goed waarom je zo zielig moet zijn om bezopen achter het stuur te kruipen. Zielig mannetje ben je dan in mijn ogen met een veel te groot risico dat je neemt.

If the driver's BAC levels were between 0.08% and 0.2%, they can be sentenced to 1 to 2 years in prison or they will have to pay a fine of 5 million won to 10 million won. If BAC levels were higher than 0.2%, you can receive a prison sentence of 2 to 5 years or a fine of 10 million won to 20 million won, heer Veldwijk was boven 0.08 maar ze zeggen niet hoeveel, dus kan 1 jaar of 2 jaar zitten worden...

7 augustus 2023 om 16:53

Dus die is een beetje de Sjaak.

7 augustus 2023 om 17:58

Of gewoon de boete betalen wat veel aannemelijker is.

7 augustus 2023 om 19:38

Even heel simpel, 0,5 is de limiet in Nederland. 0,03 in Zuid Korea. Theoretisch kun je dus 16x zoveel drinken in Nederland voor je dronken achter het stuur zit. Ik kan je vertellen dat dat in Nederland geen 16 bier is, dus je zit al bij veel minder dan een biertje over limiet heen in Zuid Korea. Laten we zeggen dat je bij een half biertje het rijbewijs dus al kwijt bent. Dat is wel heel extreem. Vraagt zijn vriendin of ie even de wijn wil proeven, omdat ze vindt dat die gek smaakt, is hij zijn rijbewijs kwijt.

Misschien iets voor Heracles... Too soon?

ON: wat een domme actie van hem, zeker gezien zn status bij de club, en wat hij zelf al aangaf: het financiele aspect. waarom zou je dat riskeren? neem gewoon een Taxi oid! genoeg opties; waarom zelf rijden. L*l!

Iemand die onder invloed achter het stuur gaat zitten mogen ze van mij voor de rest van hun leven het rijbewijs afpakken. Geen medelijden mee. Wat bezielt mensen toch altijd!

Kijk, dit zou een gepaste straf kunnen zijn én een voorbeeld voor Nederland.
Als je zulk idioot gedrag vertoond mogen de consequenties ook wel hard zijn. Als je zelf te dom bent om de juiste keuzes te maken, moeten anderen dat wellicht voor je doen.

De limiet is daar 0,03 en in Nederland 0,5. Dat kan gewoonweg betekenen dat ie het verkeerde dessert heeft gehad en daardoor teveel alcohol heeft gehad.

7 augustus 2023 om 19:14

Dessert om 4 uur snachts , lijkt me niet, en het was meer dan 0.08 stond niet precies hoeveel meer

7 augustus 2023 om 19:47

Hoezo was het meer dan 0.08? In Zuid Korea werken ze met punten. Bij 0.03 krijg je er 100 en je mag er maximaal 121 in 1 jaar krijgen en max 221 in 2 jaar. Misschien heeft ie een keer niet helemaal volledig stil gestaan voor haaientanden en hebben ze hem daarvoor 25 punten gegeven.

Die zoekt gewoon reden om contract te ontbinden. Nog ff spelen bij een laten we zeggen Groningen en mooi bij de kleine in de buurt zijn.

Heeft hij iets teveel op dan wettelijk is toegestaan? Of was hij echt compleet dronken dat maakt wel een groot verschil lijkt me..

Voor ik mijn reactie begin. Mijn persoonlijke mening is dat als je gaat rijden, je gewoon 0% alcohol op moet hebben. Niet één pilsje. Maar goed, ik drink al enige jaren niet meer, dus voor mij makkelijk gezegd. Daarnaast moet je de regels in het land kennen en respecteren. Of je nu rijk of arm bent, bekend of onbekend. Als hij die regels overtreden heeft, verdient hij straf. Toch vind ik sommige reacties wel erg overdreven, gezien de weinige informatie die we hebben.
1. Wie zegt dat hij dronken was? Waar blijkt dat uit?
2. Het toegestane alcoholpromillage in Zuid-Korea is bijna twee keer zo laag als in Nederland, heb ik zojuist opgezocht. Dus een overtreding is veel sneller begaan.
3. We weten niet wat er nodig is in Zuid-Korea om je rijbewijs in te vorderen.

Wellicht kunnen we uitspraken als: 'Hij zat dronken achter het stuur' even mee wachten tot er meer informatie bekend is. Tot nu toe weten wij alleen dat zijn alcoholpromillage te hoog was. Dat valt op geen enkele manier goed te praten en dat zal ik ook zeker niet doen. Maar baseer je oordeel op de feiten en niet op wij denken dat het is.

Prima statistieken, die zet je er niet zomaar naast!

Niet heel gek dat ze zijn contract niet verscheuren, ze hebben hem heel hard nodig dit seizoen ze staan er namelijk niet echt super voor. Toch aardige stats in 22 wedstrijden 9 doelpunten 5 assist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren