Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstellingen Nederland - Frankrijk: vervangt Koeman zwakke schakels Simons en Veerman?

Laatste update:

Het Nederlands elftal speelt vrijdag zijn tweede groepswedstrijd op het EK. Met de driepunter tegen Polen nog vers in het achterhoofd gaat Oranje proberen kwalificatie voor de achtste finale te bewerkstelligen. Bondscoach Ronald Koeman lijkt op het eerste oog geen wijzigingen door te voeren in zijn opstelling. Bij Frankrijk komt sterspeler Kylian Mbappé naar alle waarschijnlijkheid niet in actie. Het duel begint vrijdag om 21:00 uur en is te zien op NPO 1.

Bart Verbruggen verdedigt het doel van Oranje. De goalie van Brighton & Hove Albion maakte een uitstekende indruk tegen Polen en had met meerdere cruciale reddingen een groot aandeel in de zege van Oranje (1-2). Met name in de slotfase, na de late treffer van Wout Weghorst, wist Verbruggen zich te onderscheiden.

Net als Verbruggen maakte ook de verdediging een goede indruk in de eerste groepswedstrijd. Het ligt dan ook niet voor de hand dat Koeman gaat sleutelen aan zijn achterhoede. Dat zou betekenen dat Denzel Dumfries andermaal de voorkeur krijgt boven Lutsharel Geertruida, en dat de rest van de verdediging bestaat uit Stefan de Vrij, Virgil van Dijk en Nathan Aké.

Joey Veerman was een van de twee Oranje-spelers die van Voetbalzone een onvoldoende kreeg voor zijn optreden tegen Polen. De PSV'er moest het doen met een 5. De kans is echter klein dat Koeman de middenvelder al na één wedstrijd slachtoffert, mede omdat concurrenten Georginio Wijnaldum, die als invaller ook niet overtuigde tegen Polen, en Ryan Gravenberch niet op de nominatie staan om in de basiself te verschijnen.

Veerman vormt het middenveld met zijn PSV-maatje Jerdy Schouten, die met name in balbezit een sterke partij speelde tegen Polen. Tijjani Reijnders had vaak een aandeel in het aanvalsspel van Oranje en is dan ook zo goed als verzekerd van zijn basisplaats als aanvallende middenvelder.

Naast Veerman was Xavi Simons de andere Oranje-international die niet overtuigde tegen Polen. De aanvaller van RB Leipzig kreeg net als Veerman een 5 van Voetbalzone. Desondanks lijkt het erop dat de aanvaller zijn basisplaats niet hoeft af te staan aan Jeremie Frimpong of Donyell Malen.

Koeman verklaarde na het duel met de Polen dat hij sinds de oefenwedstrijd tegen IJsland niet meer heeft getwijfeld aan zijn opstelling, waar na een minder optreden van Simons dan ook geen verandering in lijkt te komen. Memphis Depay is ondanks de heldenrol van Weghorst tegen Polen zeker van zijn plek in de spits, terwijl Cody Gakpo op linksbuiten gaat proberen zijn ijzersterke pot van zondag een vervolg te geven.

Frankrijk


Net als Oranje won ook Frankrijk zijn eerste groepswedstrijd, tegen Oostenrijk (0-1). Zonder slag of stoot ging dat bepaald niet, daar het duel beslist werd door een eigen doelpunt van Maximilian Wöber. Frankrijk was Oranje de laatste jaren meerdere malen de baas en les Bleus gelden ook als één van de absolute topfavorieten voor de eindzege.

In de slotfase van de wedstrijd tegen Oostenrijk brak sterspeler Mbappé zijn neus na een botsing met Kevin Danso. Alhoewel Mbappé zelf nog geen uitsluitsel heeft gegeven over zijn inzetbaarheid tegen Oranje, komt de wedstrijd van vrijdag volgens Franse media te vroeg voor de aanstaande Real Madrid-speler.

Naast Mbappé konden ook Theo Hernández, William Saliba en Dayot Upamecano woensdag niet meedoen aan de groepstraining, maar de verwachting is dat de drie verdedigers, in tegenstelling tot Mbappé, wel inzetbaar zijn.

Het ziet er dan ook naar uit dat bondscoach Didier Deschamps slechts één wijziging zal doorvoeren in zijn opstelling. Deschamps heeft met Randal Kolo Muani en Olivier Giroud twee alternatieven achter de hand voor Mbappé en de keuze lijkt te gaan vallen op Giroud, die in de punt van de voorhoede als aanspeelpunt moet fungeren tussen de vleugelaanvallers Marcus Thuram en Ousmane Dembélé.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Reijnders, Veerman; Simons, Memphis, Gakpo.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Maignan; Koundé, Upamecano, Saliba, T. Hernández; Kanté, Griezmann, Rabiot; Dembélé, Giroud, Thuram.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Nederland - Frankrijk:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanneer gaan we het eens over de zwakke schakel depay hebben? Speelde tegen Polen weer eens als een natte krant zoals ieder eindtoernooi. Vervang die maar voor bobbey of zirkzee.

20 juni 2024 om 13:14

Alleen niet gescoord. Voor de rest speelde hij gewoon goed

21 juni 2024 om 00:19

Goed? Vond Alleen Gakpo en Schouten redelijk goed spelen, ben je een fan van Depay? Als Nederland ooit een Goed ingespeeld team wil worden, dan moet je 100 procent Depay op de bank laten .Dit is geen Team speler en is te veel met zen eigen prestaties bezig

21 juni 2024 om 00:25

Depay was prima. Dit is weer gehuil om niks. Een goed ingespeeld elftal, tsjongejonge

21 juni 2024 om 00:59

Priman in kansen missen ja. Niet mogelijkheden, nee kansen! Die maakt je geen kampioen. Wint je ook geen andere ronde trouwens...

21 juni 2024 om 07:47

Marrie,Hij kan niet eens normaal afdrukken op doel. Dit is zijn beroep he?Wout had 1 kans nodig en hij stond daar. Zirkzee is veel beter aan de bal als meevoetballende spits. Brobbey is beter als aanspeelpunt en heeft ook meer diepgang en snelheid.Alle 3 oprecht betere opties in de spits. Maar ja lievelingetje van Koeman he. Het is een wonder dat Wijnaldum en Blind geen basis spelen. Wijnaldum die erin kwam was wel een verschrikking, benieuwd of hij hem nog in durft te brengen. Gravenberch is veel beter dan de huidige Wijnaldum.Depay probeert acties a la Neymar op momenten wanneer het totaal niet nodig is en op plekken waar je het gewoon niet moet doen. En het ergste? Zijn acties mislukken 9 van de 10 keer ook nog eens.Het allerergste? Datgene wat hij moet doen: kansen verzilveren laat hij ook na. Vraag me af hoe mensen naar voetbal kijken.

21 juni 2024 om 07:53

Gakpo scoorde, maar was een deel van de wedstrijd onzichtbaar en creëerde minder dan Depay.

21 juni 2024 om 08:21

simons word verketterd maar hij gaf depay een 100% kans en die maakte hem toch partij slecht af.

21 juni 2024 om 10:27

😂😂

21 juni 2024 om 10:58

@Tony: Jij vond Aké niet geweldig spelen?

20 juni 2024 om 13:15

Echt complete onzin. Hij speelde prima tegen Polen, maar naarmate de internet discussies over zn haarband werden aangewakkerd werd zijn prestatie ook steeds verder onderuit gehaald. Het gevaar kwam echt van hem en Gakpo. Simons en Veerman leverden niet, maar we kregen toch veel kansen.

Depay is geen zwakke schakel. Hij is erg belangrijk in ons aanvalsspel, zelfs als hij kansen mist.

20 juni 2024 om 13:19

En jij denkt dat Brobbey Saliba en Upamecano net zo ver naar achter weet te drukken als de gemiddelde Eredivisie-verdediger? Die wordt compleet onklaar gemaakt door die twee. Dan liever Depay, die veel meer techniek heeft en nog ruimte maakt voor iemand anders om in te duiken.

20 juni 2024 om 13:24

Speelde gewoon prima, alleen in zijn afwerking ongelukkig.

Mensen willen gewoon altijd afgeven op Memphis.

Ik vond Dumfries juist vrij zwak, zowel aanvallend als verdedigend bijv ook bij de tegengoal.

Aanvallend bracht hij ook helemaal niks.

20 juni 2024 om 13:42

Ik begrijp helemaal wat je bedoelt, misschien is het meer de irritatie dat het niet altijd goed oogt bij Depay. Alleen ik denk wel dat je naar het complete spelbeeld moet kijken en naar de gedachtes van Koeman. Arne Slot heeft dit laatst erg goed weten uit te leggen bij Rondo. Depay kan en is vaak ook zeer belangrijk voor de opbouw van het NL elftal. Juist door de beweging in de as en het afdwingen van doordekken, krijgt het NL elftal vaak de 'man meer situatie. Helaas kijken we als supporters niet altijd naar de tactiek, maar vaak of het een bepaald rendement oplevert.

20 juni 2024 om 16:27

Natte krant is wat overdreven maat erg matig wel. Paar goede acties ver van het doel maar later in de wedstrijd ging er steeds meer mis.

21 juni 2024 om 00:10

Als Memphis ooit een zwakke schakel wordt, kunnen we het erover hebben...

21 juni 2024 om 01:09

Brobbey was een paar dagen geleden niet eens fit genoeg om op de bank te zitten voor een invalbeurt tegen een paar slome Polen, maar jij wil hem tegen zo'n beetje het meest fysiek sterke en atletische centrale verdedigings duo zetten

21 juni 2024 om 04:27

Ben het met je eens Anton!

Natuurlijk heeft Depay goede dingen laten zien, maar zijn afronding was niet goed en hij ging vaak voor eigen succes op momenten dat er spelers vrijliepen die veel gevaarlijker hadden kunnen worden. En dan bedoel ik niet in de 16, maar daarbuiten.

Denk ook dat er niks gaat veranderen.
Dumfries blijft 100% staan. Als Denzel eruit gaat, dan is Koeman ziek.

Verder denk ik dat alleen Frimpong kans maakt om erin te komen voor Veerman, meer niet.

De rest is allemaal relatief goed behapbaar. En heel misschien dat Koeman en Van de Ven nog overweegt op de back met zijn gigantische snelheid, maar dan zou de Vrij eruit moeten en Aké centraal.

Aké was misschien wel de beste, die gaat er ook niet uit.

20 juni 2024 om 13:18

Denzel was vrij matig in zn vorige potje. Zeker verdedigend komt hij tekort. Dan kun je daar beter Geertruida hebben staan.

20 juni 2024 om 13:27

Vind Geertruida zo nu en dan ook nonchalant en defensief niet super sterk, gek genoeg (aangezien hij van origine een CV is).

Ik snap wat je bedoeld en zie ook graag het koppeltje Frimpong Geertruida hoor.
En Denzel was defensief erg matig inderdaad vorige pot, mara die gaat er denk ik niet snel uit bij Koeman hoor. Want, hij brengt fysiek en qua energie veel....

20 juni 2024 om 13:32

Dumfries is de afgelopen jaren de beste international van Oranje geweest. Het zou sociaal zwak en etisch slecht zijn om hem na 1 mindere pot te wisselen.

20 juni 2024 om 13:49

@glennn
Geertruida heeft 2 keer matig gespeeld rond een eerdere interlandperiode. Hij is nu al maanden scherp en defensief gewoon dik in orde. In ieder geval een niveautje hoger dan Dumfries.

Hij is ook een nodige versterking voor t middenveld in balbezit doordat hij van nature inschuift, want met Kanté in deze vorm dreig je overlopen te worden.

20 juni 2024 om 14:35

Ethisch slecht nog wel? De beste moeten gewoon spelen toch? Het zou pas onethisch zijn om dat niet te doen.
Daarnaast snap ik overigens nog steeds niet zo waarom Dumfries en Frimpong niet samen zouden kunnen spelen.

20 juni 2024 om 14:36

Ik ben het met je eens hoor. Maar ik zie het niet gebeuren, Koeman kennende.
Zie Koeman er zelfs nog voor aan om Wijnaldum a.s. vrijdag een basisplek te geven ipv Veerman...

Verder is Lutsch wel voetballend beter hé, maar ik vind hem vaak erg nonchalant aan de bal en hij mag af en toe echt wel sneller handelen. Zeker als je op het middenveld uitkomt in mijn ogen...

20 juni 2024 om 14:57

Niveautje hoger dan Denzel? Gebaseerd op? Oh w8 je bent een feyenoorder, dan speelt onderbuik een grotere rol...
Geertje mag de veters van denzel nog niet eens strikken, laat Geert zich eerst maar eens op het hoogste niveau bewijzen iets wat Denzel al gedaan heeft.

20 juni 2024 om 15:27

Denzel is een fantastische speler vooral door zijn drive, maakt belangrijke doelpunten. Maar laten wij niet doen alsof hij echt ontzettend goed kan voetballen.

Geertruida heeft echt alles wat een moderne back moet hebben, ijzersterk in de passing en kan veel sneller een andere oplossing kiezen. Denzel is een zeer bruikbare wingback met ruimte voor zich, het spel aan de bal laat aan de wensen over. In 4-3-3 zou ik altijd voor Geertruida kiezen als je met een rechtspoot op rechtsbuiten speelt, overlappen is dan kansloos met Dumfries omdat hij in de combinatie niet zo sterk is.

20 juni 2024 om 16:20

Keepertoob

Niveautje hoger verdedigend. Denk je dat Dumfries een betere verdediger is?

20 juni 2024 om 20:43

Je hoeft zeker als bondscoach niet op basis van het verleden de opstelling te maken. En ik denk dat Geertruida met Frimpong op dit moment sterker is dan Dumfries met Simons/Malen. En alles is een momentopname, maar wel zorgen dat je zo sterk mogelijk voor de dag komt.

21 juni 2024 om 00:27

Beter kun je Geertruida op de bank laten staan en gewoon bij Feyenoord vanaf het nieuwe seizoen er weer laten staan! Doe maar jou Feyenoord brilletje af , want als het aan jou ligt zouden ook Wieffer en Timber en zelfs( Ed De Goei )in de basis staan en daarvan is de uitkomst niet goed

21 juni 2024 om 08:01

Tony, Wieffer, Timber en de Goeij zijn er niet bij. En Keepet Toob, dat zielige "mag de veters nog niet strikken", onzinnig om te doen dat Geertruida er niks van kan
Daarbij kan iemand gewoon een voorkeur hebben voor een speler.
Ik heb weinig met Dumfries. Vind hem opportunistische voetballer met veel kracht en energie, maar met harde voeten en weinig intelligentie, die verdedigend ook regelmatig steken laat vallen. Goed gedaan in oranje en mooie carrière, maar ik heb liever backs met meer intelligentie aan de bal.
En van mij mag dat zelfs Frimpong zijn (met 3 cvs moet dat kunnen), maar Geertruida en Frimpong samen werkte ook erg goed.

21 juni 2024 om 08:34

Oh ja in de eredivisie waar bijna geen echte linksbuitens zijn... Hoevaak heeft Geert tegen een echte linksbuiten gespeeld van niveau? Ik denk dat Dumfries dat vaker heeft gedaan. Dumfries is gewoon 2 niveau's hoger dan Geert die heeft het alleen nog maar in de eredivisie gezien tegen de links voor van rkc nou poepoe.

21 juni 2024 om 08:41

Fr010adam dat zielige gehuil meteen als een speler van feyenoord kritiek krijgt.
Ik heb weinig met Geert, verdedigend is hij mij te sloom, aanvallend brengt hij te weinig, waarom zou je hem dan opstellen als we 2 backs hebben die beide snel zijn een beter loopvermogen hebben en beide in een zwaardere competitie spelen en belangrijke wedstrijden hebben gespeeld en gewonnen.

Maar toch zijn het de feyenoorders die beweren dat Geert een niveautje hoger is gebaseerd op de wedstrijd thuis tegen RKC en het dan gek vinden dat mensen daar commentaar op hebben, oh nee dan is het opeens zielig?

Hoe gaat het trouwens met Kokcu? Ook zo'n geweldige veddette bij feyenoord die zou het internationaal wel even laten zien.
Hoe gaat het met Gimenz? De spits die wel even voor 50 miljoen verkocht zou worden?
Of hoe gaat het met Timber, afgekeurd bij ajax maar sinds hij bij feyenoord speelt is het wel zoooooo'n goede speler.
Jij en meerdere feyenoorders zijn zo niet serieus te nemen, jullie clubvoorkeur is wel zo aanwezig, ik vind dat lachwekkend.

21 juni 2024 om 11:13

Zegt genoeg hoe je hier over die spelers praat. Jij vond Timber en Kokcu niet goed? Dan ben je zelf verblind en niet serieus te nemen.

21 juni 2024 om 12:28

Niet goed genoeg voor de top nee dus leuk voor in Nl maar niet goed genoeg om CL voetbal mee te spelen.

Maar jij bent zo verblind dat je elke speler in een feyenoord shirt wereldtop vindt. Daarom ben je niet serieus te nemen.

21 juni 2024 om 13:10

Keepertoob

Zo reageer je alleen op Feyenoorders. Je verdedigt Dumfries, die bij Inter het afgelopen seizoen gewoon matig gepresteerd heeft en voetballend (en dat kan een leek nog zien) minder toevoegt aan Oranje dan Geertruida.

Je maakt een keuze met Dumfries: je kiest voor power en een stoomwals, die aan de bal niet goed is, en zwak is in zijn passing. Hij is snel en denkt altijd aanvallend, en is zeker een extra wapen omdat hij mee het 16 meter gebied in gaat, of de achterlijn haalt.

Geertruida is bijna het tegenovergestelde. Hij is iets minder snel (maar absoluut niet sloom. Kijk je ooit wel?), verdedigend erg solide (ja, tegen Mbappe ging het minder als Rcv in een 5mans verdediging, maar iedereen heeft het lastig tegen Mbappe), schuift in balbezit op naar het middenveld om een man meer situatie te creëren en is technisch uitstekend. Hij helpt enorm bij de opbouw, terwijl Dumfries meer iemand is die je inzet bij opportunistisch spel. Daarnaast kan Geertruida prima een goaltje meepikken.

Ik vind Geertruida niet per se beter dan Dumfries. Eerder een compleet ander type. Aangezien we met Frimpong een enorm wapen hebben op rechtsbuiten, kun je wat mij betreft beter Geertruida opstellen om wat meer balans in je team te houden.

Het enige wat jij doet, in al je zwakke betogen, is het doen voorkomen alsof alle Feyenoorders een blinde vlek hebben voor Feyenoordspelers. Dat is niet waar en vooral ontzettend goedkoop.

Geertruida bleef in de CL trouwens prima overeind. Hij staat niet voor niets in de belangstelling van clubs als Liverpool en PSG. Je hebt zelf enorme vooroordelen tegen Feyenoordspelers. Kijk eens in de spiegel.

21 juni 2024 om 10:53

Frimpong voor veerman?hahaha dan heb je er echt verstand van!denk eerder frimpong voor simons ,met zn loopvermogen tegen hernandez!Verder gebeurt er maar weinig

Met de huidige vorm van Kanté ben ik bang dat ons middenveld volledig overlopen wordt. Wie we ook opstellen.

20 juni 2024 om 13:27

Huidige vorm? Hij heeft 1 pot gespeeld hé. Prima speler, maar we moeten ook niet gaan overdrijven hé.

20 juni 2024 om 13:50

Wat bepaalt je huidige vorm anders? Hij was echt geweldig tegen Oostenrijk. Hij heeft ook niet voor niets een basisplaats tussen alle kanonnen die Frankrijk kan leveren.

20 juni 2024 om 13:53

Ik was wel enorm onder de indruk van Kanté moet ik zeggen hoor in die pot tegen Oostenrijk. Ik was enigszins verbaasd om hem in de basis te zien gezien zijn leeftijd en het feit dat hij in Saoedi Arabië op lager niveau speelt, en ook nog een vrij lange blessure gehad. Maar mijn hemel zeg, nog altijd dat zelfde 1-mans sloopbedrijf op het Franse middenveld hoor. En bizar hoeveel conditie hij nog altijd heeft!

20 juni 2024 om 14:13

Die tackle op die doorgebroken Oostenrijker wat later in de wedstrijd was ronduit indrukwekkend.

20 juni 2024 om 14:34

Hij was absoluut goed tegen Oostenrijk, dat klopt. En ja, hij speelde basis. Maar hij speelde ook vooral basis omdat Tchouameni pas terug is van een blessure en/of nog helemaal niet fit is hé.

Normaliter is het duo Tchouameni - Rabiot het duo voor de defensie, met som Camavinga i.p.v. één van de twee...

Zeker fit, maar vind het overdreven om hem ''in vorm'' te noemen als hij één pot goed gespeeld heeft.

20 juni 2024 om 14:40

In de oefenwedstrijden was hij ook al telkens een van de beste spelers aan Franse zijde.

21 juni 2024 om 07:46

Tussen de kannonen van Frankrijk speelt Rabiot basis en Giroud ook. Dat is echt geen wereldtop. Kante is inderdaad een goede voetballer maar wij hebben ook echt een prima middenveld,en hebben ook nogtchouameni en Camavinga.

21 juni 2024 om 11:20

Misschien zegt dat ook wel wat over het niveau?

20 juni 2024 om 15:20

Des te pijnlijker als Veerman weer zal spelen zoals in 1e wedstrijd. Kante kan in zn eentje nog onze middenveld stoppen, kijk nu al uit naar duels tussen Tijani en Kante. Hebben beide een natuurlijke powerdrive.

Zou Simons op 10 zetten, Reijnders op de plaats van Veerman.
Zou Dumfries vervangen met Frimpong.
Depay en Gakpo op de vleugels.
En dan Malen, Weghorst of Zirkzee in de spits. Waarom geen Brobbey? Snap niet eens waarom hij mee is. Nog niet volledig herstelt van zijn blessure en beperkt.

20 juni 2024 om 14:14

Frimpong op rechtsback? Dat is echt zelfmoord.

20 juni 2024 om 14:28

Hoeveel goede wedstrijden heeft Simons op 10 gespeeld ? Hij is voor mij een optie voor linksbuiten, maar dan wel achter Gakpo.

20 juni 2024 om 14:37

Simons op links. Gakpo op 10. Frimpong op rechts.
Middenveld versterkt met Reijnders zijn loopvermogen en duelkracht (i.p.v. Veerman) en Schouten ernaast.

Ik zou er zo voor tekenen. Zeker als Geertruida dan RB speelt.

Verder zou je een Van de Ven met zijn snelheid nog kunnen overwegen op linksback, maar dan moet je in mijn ogen weer te veel aanpassen in de defensie (Aké LCB en Van Dijk RCB, want Van Dijk en Aké kunnen er echt niet uit)

20 juni 2024 om 15:31

Glenn,

Met een aanvaller op 10 ga je juist je middenveld weer zwakker maken. Leuk tegen kleine clubs, maar in mijn ogen minder tegen de betere tegenstanders

21 juni 2024 om 00:42

De vrij eruit en de ligt erin. Heb je direct een verdediger die veel sneller is en ook nog eens beter kan verdedigen.

21 juni 2024 om 01:08

Xavi Simons kan prima meeverdedigen hoor. Heeft die als rechtsbuiten ook laten zien. Het is alleen dat zijn aanvallende kwaliteiten totaal niet eruit komen op die positie. Als Xavi op 10 speelt zie ik het middenveld echt niet zwakker worden in verdedigend opzicht. Hij heeft een ongelofelijk loopvermogen hoor.

21 juni 2024 om 08:20

De Vrij is geen mindere verdediger dan De Ligt, komt alleen minder in duels en hapt daardoor minder. Daarbij deed De Vrij het enorm goed tegen Polen. Geen enkele reden om hem te vervangen.

21 juni 2024 om 09:42

Gakpo of Simons op 10 is om het even.
Ze zullen beiden meters maken.

Gakpo heeft notabene bij Liverpool & bij Oranje (vorige WK) gewoon op 10 gespeeld. Die kan dat uitstekend en heeft een enorm werkethiek hoor...

We hebben qua middenvelders niet zoveel smaken. Ik vrees dat we het daar heel zwaar gaan krijgen. Het valt mij vooral op dat heel veel landen echte knokkers hebben op het middenveld. Zelfs de mindere ploegen. Vol overgave erop knallen 90 minuten. Een Veerman heeft dit totaal niet, dus die zou ik tegen Frankrijk dus ook passeren. Je zal waarschijnlijk vaak achter de tegenstander aanlopen, dus zet dan Gravenberch er maar in. Dan heb je nog een beetje fysiek op het middenveld lopen. Schouten precies hetzelfde, maar die passt hem vaker naar de goede kleur dan Veerman.

20 juni 2024 om 20:45

Gravenberch is te sloom en verdedigt nooit mee terug.

Ik zou Simons eruit halen voor in dit geval Frinnpong. Als het duo Frinnpong - Geertruida beter is dan Frinnpong - Dumfries dan zou ik Dumfries ook wisselen.
Veerman zou ik nog wel opstellen. Ook tegen Frankrijk heb je een speler nodig die een aanvaller weg kan steken. Daar is hij toch het beste in. Je moet hem het vertrouwen geven dat hij het verschil kan (en moet) maken.

Koeman houdt van abonnementen en strippenkaarten.

Simons was idd een zwakke schakel. Niet gek ook. 1 seizoen PSV en 1 seizoen Leipzig is zijn bagage

Frankrijk had mbappé. Wij hebben nog steeds veerman. Ik verwacht een overwinning voor nederland.

Met of zonder mbappe, nederland moet er gewoon opklappen, dit frankrijk is gewoon te pakken.

De enige die vervangen moet worden is Koeman! Wat een clown zeg!
Kan ook niet geloven dat mensen hoop hebben op een goede afloop! We spelen gewoon met 9 man! En dat is inclusief de keeper! Depay bakt er al jaren niks van op een eindtoernooi maar toch blijft iedereen hopen dat hij ons een prijs geeft! En dan hebben we ook nog ons verwende kind Xavi Simons! Bah bah......
KOEMAN OUT !

Als Veerman erin blijft worden we vet overlopen.

Voor wie het wilt weten. Ik zou spelen met: Verbruggen Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké, van de Ven, fringpong, Schouten, Reijnders, Memphis, Gakpo

Ik vind dat Dumfries eruit moet, zijn rol is zo voorspelbaar. Frimpong rechtsbuiten en Geert erachter, want Geert schakelt ook in als extra middenvelder. Maar ongetwijfeld verandert Koeman niks en speelt ie weet met een onzichtbare Xavi....

Gezien de alternatieven op het middenveld zou ik als ik Koeman was de afgelopen week en komende week veel tijd en moeite investeren in Veerman. De alternatieven zijn gewoon niet goed genoeg en een Veerman in vorm kan het spelbeeld van een wedstrijd bepalen.

Het is nu wel een beetje erop of eronder voor hem dit toernooi.

Wat dacht je van die ballerina van een Depay er uit te laten? Weghorst heeft m.i. meer rendement.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren