Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zaakwaarnemer Dávid Hancko: ‘Van alle geïnteresseerde clubs staan zij op één’

Laatste update:

Atlético Madrid heeft een bod van ongeveer twintig miljoen euro uitgebracht op Dávid Hancko. Dat bevestigt Branislav Jašurek, zijn zaakwaarnemer, in gesprek met het Slowaakse RTVS. Volgens Jašurek is Atlético momenteel ook de club die de grootste kans maakt om de verdediger deze zomer over te nemen van Feyenoord.

Na een uitstekend seizoen lijkt het er steeds meer op dat Hancko zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord heeft gespeeld. Hij werd in de voorbije weken al gelinkt aan meerdere topclubs, waaronder Liverpool en Atlético.

“Van alle clubs die geïnteresseerd zijn in Dávid Hancko, staat Atlético Madrid voor ons op de eerste plaats”, onthult Jašurek nu tegenover RTVS. “De andere aanbiedingen zijn alleen op gespreksniveau. Op dit moment speelt er niets anders, en David kijkt uit naar de mogelijkheid om onder Diego Simeone te spelen.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Hancko heeft volgens Transfermarkt een waarde van 35 miljoen euro, terwijl Feyenoord zo’n 40 miljoen voor de Slowaakse mandekker zou hopen te ontvangen.

Toch is het bod dat Atlético heeft uitgebracht een stuk lager: 20 miljoen euro. “Hij heeft geen gelimiteerde afkoopsom, dat maakt het een stuk makkelijker. Maar een bedrag van veertig tot vijftig miljoen euro is te veel”, aldus Jašurek.

Hancko is momenteel met Slowakije actief op het EK in Duitsland. De eerste wedstrijd werd nog knap met 0-1 gewonnen van België, maar van Oekraïne werd vrijdag met 1-2 verloren.

In die wedstrijd viel Hancko bovendien uit met een liesblessure. Volgens Slowaakse media valt die kwetsuur echter mee, waardoor er nog hoop is dat hij mee kan doen aan de laatste groepswedstrijd, woensdag tegen Roemenië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen idee hoelang zijn contract bij Feyenoord nog loopt. Maar als dat meer als 1 jaar is kun je die 20m steken waar de zon niet schijnt. Dit is de beste verdediger van de eredivisie en daar moet minstens 35m voor op tafel komen.

24 juni 2024 om 16:28

Volgens mij tot 2028 ofzo.

24 juni 2024 om 17:23

In dat geval zou 30m vast met haalbare bonussen tot 35 een eerlijke deal zijn voor alle partijen. Voor mij is het in iedergeval duidelijk dat deze man toe is aan een nieuwe competitie. De eredivisie heeft hij uitgespeeld.

24 juni 2024 om 16:28

Het willen is 1 maar het (35m) ook krijgen is 2. Ik ben het met je eens dat de geboden 20m te weinig is maar te hoog in de boom zitten, kan ook backfiren (zie Jorgensen). Hancko zal ook wel sportieve ambities hebben en Atletico is zeker voor een verdediger een mooie uitdaging. Hancko is echt een goeded verdediger maar we moeten niet doorslaan alsof hij Maldini gekruist met Sergio Ramos is. Verdedigers kosten nou eenmaal minder dus 30m met doorverkoop percentage is een prima deal.

24 juni 2024 om 16:31

Hahaha one Jorgensen fits all 😂😂 och och die domme vergelijkingen met Jorgensen altijd. Zo vermoeiend.

24 juni 2024 om 16:32

Hahahaha komt er weer 1 aanzetten met Jorgensen🤣🤣 echt man dit is 1x gebeurd!

24 juni 2024 om 16:33

Dit is zo'n vreselijke jaloerse en kortzichtige reactie. Eerst de onvoorstelbare vergelijking een behoorlijk vervelende vergelijking overigens. Wat kant noch wal raakt. En dan de kruising tussen Maldini en Ramos haha? Dat zegt letterlijk niemand. Het is gewoon de beste verdediger van de Eredivisie met specifieke kwaliteiten waardoor hij multifunctioneel is en vrijwel op geen niveau door de ondergrens zou zakken. Dus geniet ervan dat deze spelers in de Eredivisie spelen en houd je reacties een beetje in balans.

24 juni 2024 om 16:40

Weer dat Jörgensen verhaal. Afgezien dat het een beetje afgezaagd wordt, was Jorgensen een beetje een one season wonder. Dat scenario ligt totaal niet in de lijn der verwachting voor Hancko, die onwijs stabiel is in zijn prestaties en al twee jaar onze beste verdediger. Maar blijf vooral hopen en misgunnen.

24 juni 2024 om 16:53

@Deenb

“Het is gewoon de beste verdediger van de eredivisie”.

Dat is “gewoon” jouw mening. Ik vind Boscagli veel meer hebben. Ik vind het zelfs niet eens de beste verdediger van Feyenoord, dat is mijn ogen Geertruida.

24 juni 2024 om 17:02

Zijn allebei goede verdedigers. Denk wel dat een Hancko in het buitenland met zijn fysiek meer kan bereiken dan Boscgali. Ik geloof ook dat Boscgali vooral clubs achter zich aan krijgt een niveau onder de Atletico's.

24 juni 2024 om 17:21

1+1= 2 is toch ook geen mening, jeezus wat een domme reacties zeg.
Boscagli heeft 1 leuk seizoen gehad en zelfs daarin heeft hij slechtere stats.
Wat jij doet is een mening geven terwijl dit niet is ik vinde de kleur rood mooier dan blauw ofzo...

Mij god

24 juni 2024 om 17:47

@critic0

Haha gast de enige domme reactie is die van jou. Als jij het verschil niet weet tussen een mening en een vaststaand feit dan houdt het natuurlijk op.

24 juni 2024 om 17:58

Pfff hahaha..
De dooddoener van de eeuw het Jorgensen verhaal, die had nog nooit meer dab 6 goals per seizoen gemaakt voor Feyenoord

24 juni 2024 om 18:34

@R.Baggi0.10

Mag ik vragen waarom je Boscagli en Geertruida beter vindt dan Hancko? Zeer interessante mening namelijk.

24 juni 2024 om 18:44

Boscagli heeft een goed seizoen, maar er is geen scout die hem op dit moment boven Hancko plaatst. En Savano heeft er wat moeite mee dat Feyenoord spelers in trek zijn. Het Jorgensen verhaal iedere keer herhalen is echt te zielig voor woorden.

24 juni 2024 om 18:46

Ja klopt. Kan altijd misgaan. Zoals destijds met de Guzman ook.

24 juni 2024 om 18:57

Het kan altijd mis gaan, maar incidenten leidend laten zijn is iets voor domme mensen....en die zitten er gelukkig niet zoveel meer bij Feyenoord

24 juni 2024 om 20:37

@maerte

Natuurlijk mag jij dat.

Ik vind Geertruida met afstand de beste verdediger in de ED. De rust die hij creëert achterin bij Feyenoord met zijn overzicht en voetballend vermogen vind ik uitmuntend. Tel daarbij op dat hij ook nog multi inzetbaar is en ook een hard duel niet schuwt. Ik denk echt dat Geertruida de top van Europa kan halen.

Boscagli vind ik persoonlijk mijn type verdediger. Heeft een prachtige sliding, een heerlijke inspeel pass en een geweldige lange cross bal.

Begrijp me niet verkeerd ik vind Hancko ook erg goed alleen gewoon niet zo goed als die 2.

24 juni 2024 om 17:03

Zonder kortzichtigheid begrijp ik atletico wel. Die hebben echt geen goeie ervaringen met verdedigers die geweldig waren in de Eredivisieze zij daar Heitinga, Alderweireld en Santiago Arias echt niet vergeten hoor.
Zonder flauwekul, proven trackwrecord is waar het om gaat in het voetbal. als ze in Engeland 5x een topaanvaller uit de eredicisie halen, is de volgende goud waard. Heb je 5x Vinnie Jansen en Bergwijn ertussen, dan gaat die prijs omlaag. Zo werkt het gewoon. Atletico gaat geen 30 io plus vestalen voor Hancko. Teveel risico.

24 juni 2024 om 18:05

@Clarkkent

Ik denk persoonlijk dat hij nog geen 30 miljoen op gaat leveren. En voordat de Feyenoorders over mij heen komen, ik zie echt wel de kwaliteiten van Hancko.

Alleen hoor je de zaakwaarnemer al klagen over de vraagprijs en benoemen dat Hancko graag naar Atletico wilt. Waardoor Feyenoord geen biedingoorlog kan starten.

Die beginnen bewust (veel te) laag,,,

24 juni 2024 om 18:28

Dat zinnetje knaagt idd een beetje. Klinkt alsof we weer voor de vriendenprijs gaan 😅

24 juni 2024 om 19:22

Ja alleen is er momenteel een EK aan de gang en is Hancko de beste speler van die selectie. Dus dat hele "proven trackrecord" kun je ook wel uit het raam gooien. Voetbal is zo opportunistisch als het maar zijn kan.

Je kan het altijd proberen maar Feyenoord is op dit moment niet de club meer waar je zulke speler even oppikt voor 20 miljoen.. Echt een hele goede stabiele speler en daar mag zeker voor betaald worden!

24 juni 2024 om 17:11

Feyenoord wil ook meer te Kloese is niet achterlijk. Die vraag echt wel 30/35 mil anders speelt hij gewoon nog in de kuip

24 juni 2024 om 18:07

@CroosWyker

Hancko is geen kind van de club zoals Geertruida vorig seizoen. Hancko wil omhoog en voor verdedigers zijn Italië en Atletico de droom clubs.

Kan te Kloese hoog in de boom willen zitten, de speler en zaakwaarnemer hebben ook wat te willen.

Zodra Atletico vanuit 20 miljoen hun bod verhoogd richting de 27-28 is Hancko gewoon weg…

24 juni 2024 om 18:38

@D-Bergkamp: Feyenoord heeft recentelijk laten zien de oren niet te laten hangen naar zaakwaarnemers. En de speler zelf zegt vooral het helemaal naar zijn zin te hebben bij Feyenoord. Als er deze zomer niemand 40 wil betalen dan kan hij volgende zomer altijd nog voor een lager bedrag worden verkocht. Net zelf met het volle verstand zijn contract verlengd.

Overigens wel grappig hoeveel Ajacieden zich druk maken over de transfersom van een Feyenoord speler. In het verleden werd er altijd geklaagd dat Feyenoord supporters zo'n mond vol hadden over de hoge vraagprijzen voor Ajax spelers. Heerlijk hoe de rollen zijn omgedraaid.

24 juni 2024 om 18:40

Hancko geeft zelf juist aan in Rotterdam op zijn plaats te zijn en hoeft dus niet persee te vertrekken. Zijn zaakwaarnemer verdiend daar echter niks aan en daarom helpt hij dit de wereld in. Hanck zijn transferwaarde is 35 miljoen en heeft een 4 jarig contract. Waarom zou feyenoord een bod onder zijn waarde accepteren? Onder de 40 miljoen lijkt een transfer mij niet bespreekbaar tenzij er fantastische randvoorwaarden zoals 25% doorverkoop percentage etc. wordt afgesproken.

24 juni 2024 om 19:00

Het zal wel weer een loos bericht van de media zijn .

24 juni 2024 om 21:26

@Weef

Er zit 1 verschil, ik hoop dat Feyenoord 50 mil vangt voor Hancko en PSV ook hun record aan diggelen slaat.. dat zorgt namelijk alleen maar voor een sterkere competitie.

Alleen is het record van Feyenoord 25 miljoen voor een aanvaller en voor hun aanvoerder…

Om dan voor een 27 jarige CV die in de CL weinig heeft laten zien 35-40 miljoen te verwachten is niet realistisch

24 juni 2024 om 22:51

50 mil zal jee niet vangen maar je vergeet dat hij het wel in de cl heb laten zien . Hij deed wat hij moest doen en maak zelden een overtreding

24 juni 2024 om 22:54

De speler en zaakwaarnemer hebben niks te willen hij heb met zijn gezonde verstand pas bijgetekend tot 2028 dus Feyenoord kan gewoon zeggen je blijf of ze moeten betalen. Ik lees al heel veel nieuws over wiefer dan weer Santi n nu weer over Hancko en verlopig is er niks van waar

24 juni 2024 om 23:47

@D-Bergkamp: Die records zijn er om gebroken te worden. Bovendien staat Feyenoord er steeds beter voor en hebben ze een steeds sterkere onderhandelingspositie. Toen Ajax Sanchez verkocht voor 42 miljoen was hun record het jaar ervoor gezet op 32 miljoen. Toen ze De Ligt verkochten voor 86 miljoen stond het record nog op die 42 miljoen. Tuurlijk was de situatie niet hetzelfde, maar records zeggen niet zo heel veel. Maargoed, we gaan het gewoon zien toch?

En als er echt geen club bereid is meer dan 27 miljoen te betalen dan vind ik echt dat je hem gewoon moet houden.

Trouwens, als je écht hoopt dat Feyenoord hun record kapot slaan, waarom ben je dan naar argumenten aan het zoeken om de waarde van Hancko naar beneden te praten?

Die zaakwaarnemer heeft Hancko zelf begeleid tijdens de onderhandelingen voor de contractverlenging. Dan moet je achteraf ook niet huilen als Feyenoord geld wilt zien!

24 juni 2024 om 16:35

Wie huilt er dan volgens jou? Zowel de zaakwaarnemer als Hancko zelf hebben nog helemaal geen probleem gemaak. Ik zie alleen dat Feyenoord 35 miljoen wil en dat zijn zaakwaarnemer 40 tot 50 miljoen teveel vindt. Nou dat past volgens mij allemaal precies in het verhaal toch

24 juni 2024 om 16:46

Hij is 35 miljoen waard en Feyenoord wil 40. Dat staat er letterlijk.

24 juni 2024 om 17:12

Zijn zaakwaarnemer zegt toch dat hij de vraagprijs te gek vindt?

24 juni 2024 om 17:19

@martyn7

Wie of wat bepaalt wat een speler waard is?

24 juni 2024 om 17:51

Nee hoor, zijn zaakwaarnemer zegt dat ie een prijs van 40 tot 50 miljoen euro teveel vind. Maar wat nu precies de vraagprijs is die Feyenoord hanteert, dat is niet uit het verhaal op te maken.

Pas nou op voor het Jorgensen-scenario!! Elk bod accepteren en heel gauw

24 juni 2024 om 16:36

Altijd alles meteen accepteren! Want ooit in je leven een fout gemaakt is nooit meer erin trappen. Zo heb ik een maat die al 30 jaar single is. Schijnt ooit in de zandbak te zijn gedumpt door een toenmalig lief. Trappen we niet meer in!

24 juni 2024 om 16:49

Zo is het vriend, alle spelers af te halen voor elk aannemelijk bod want we zijn ooit met Jorgensen in de fout gegaan met een compleet ander bestuur en ander perspectief als club. Lekker dat je niks te vertellen hebt, anders zaten we nog in de stront.

Geen gelimiteerde transfersom en nog een contract tot 2028. Een van de belangrijkste sterkhouders van Feyenoord en bezig met een sterk EK. Het is leuk dat die zaakwaarnemer 40 mln teveel vindt, maar hij heeft er precies niks over te zeggen.

24 juni 2024 om 17:31

En wordt in december 27 jaar. Ja daar gaat geen club de hoofdprijs voor betalen. 25 tot 30 miljoen is een marktconforme prijs.

24 juni 2024 om 17:54

Volgens wie is dat marktconform? Volgens jou?

En einde van het jaar 27, dus de komende 4/5 jaar zijn zijn topjaren, dus wat zeg je nou eigenlijk met je bericht? Helemaal niks dus.

24 juni 2024 om 18:30

Jij bepaalt natuurlijk (gelukkig) niet wat marktconform is, dat doet de markt. Mocht je gelijk hebben dan betaalt geen club 40 mln en blijft hij gewoon. Ook helemaal prima.

Zou minstens voor 30 miljoen gaan en zelfs dat vind ik een koopje. Ik vind dit zelf Feyenoord's beste speler. Veelvuldige voetballer die op de back en in het centrum steen goed is. Ik vond hem ook de beste tegen Belgie vorige week. Beetje hardball spelen.

Als je ziet wat ze voor Timber hebben betaald dan is Geertruida minimaal net zo goed. Als zo een Sutalo of Bassey voor 18 miljoen gehaald word, dan is Hancko zeker geen 20 miljoen waard toch? Hij is nog multifunctioneel ook. Hij telt voor 2 spelers. Hancko is gewoon tussen de 35 en 45 waard.

24 juni 2024 om 17:35

Geweldig die logica, haha. Altijd dat vergelijken met Ajax. Waarom vergelijk je hem niet direct met de Ligt, dan wordt het misschien wel 60 miljoen! Altijd blijven dromen

Hoop dat atleti even wat hoger gaat bieden, dit lijkt me namelijk de ideale verdediger voor naast gimenez, mocht die fit blijven.

Offtopic: @voetbalzone gaan jullie ook weer alle transfers bijhouden van de eredivisie en kkd ploegen?

20 miljoen is veel te weinig.
Waarschijnlijk zal de prijs door het goede EK van Hancko nog wel omhoog gaan. Meer clubs gaan interesse tonen en ik verwacht een bedrag van nabij 40 miljoen. Goed voor elke partij. Hancko is echt een topper.

24 juni 2024 om 17:33

Als hij een jaar of 22 was misschien. Nu ga je er echt geen 40 miljoen meer voor krijgen.

24 juni 2024 om 18:09

Ik zou niet weten waarom niet. Hij heeft een goede leeftijd, en zal er meteen staan.

24 juni 2024 om 18:54

35 miljoen moet toch echt wel lukken.

Die zaakwaarnemer bepaald wel eventjes dat het teveel is. Feyenoord zal gek zijn om minder dan 35/40 te vragen.

24 juni 2024 om 17:51

De zaakwaarnemer vind 40tot 50 miljoen euro te gek. Dat is dus iets anders dan 35-40 miljoen euro.

Ik denk tussen de 25 en 30mil haalbaar is. Hancko is inmiddels ook al 26. Heeft 2 topseizoenen gehad bij Feyenoord. Het is geen de Ligt/Timber die al jong stabiel speelde bij Ajax. Plus het keurmerk Ajax is gewoon duurder. Boscagli is niet meer waard dan 25mil.

Voor ieder interview wat zijn zaakwaarnemer nog gaat geven om hem richting de uitgang te drukken + 5 miljoen. 20 miljoen is echt een hondenfooi in de huidige markt voor een speler van zijn kaliber. Laat het nu ook weer zien makkelijk te kunnen acteren op dit niveau.

20 miljoen voor Hancko is een zware belediging, ik zou als Te Kloese zijnde niet eens meer in gesprek gaan met Atletico na zo'n bod. Gewoon keihard opstellen aangezien hij 1 van onze beste spelers is en nog vast ligt tot 2028. We kunnen hem heel goed gebruiken aankomend seizoen in de Champions League en Atletico zal echt niet de enige club zijn die hem graag wil hebben. De tijden van koopjes ophalen bij Feyenoord zijn verleden tijd !

20 miljoen is echt een lachertje voor deze speler.
Veruit de beste CV van de eredivisie. Vaste basisspeler voor nationale team.

Nu snap ik dat Eredivisie geen la Liga is, dus tussen de 35 en 40 is een realistisch bedrag voor een speler die nog niet op zijn piek zit.

Snap dat de zaakwaarnemer een transfer moet regelen, maar hij heeft onlangs met volle verstand bijgetekend (met gelimiteerde afkoopsom)

Nu de eerste club zich meld, moeten ze ook niet te gretig worden.

Onder de 50 niet eens reageren met zijn langdurig contract (prestaties levert ook behoorlijk wat op)

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren