Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afellay heeft medelijden met één speler Italië: ‘Hij schrikt vannacht wakker’

Laatste update:

Ibrahim Afellay is diep onder de indruk van het spel dat Spanje in de eerste helft op de mat legt tegen Italië, zo maakt de analyticus duidelijk in de studio van de NOS. Volgens de oud-middenvelder worden de Italianen compleet weggevaagd en domineert het Spaanse elftal. Met name Giovanni Di Lorenzo wordt weggespeeld, oordeelt Afellay.

“Spanje overklast Italië gewoon op alle fronten”, concludeert Afellay tijdens de rust van het EK-duel, waar het scorebord, ondanks de Spaanse overmacht, nog altijd een 0-0 tussenstand aangeeft.

“Nico Williams is bijvoorbeeld een hele creatieve, snelle jongen die eigenlijk al gelijk een plaag voor de rechtsback (Di Lorenzo, red.) was. Hij zal vannacht nog wel een paar keer wakkerschrikken.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Di Lorenzo heeft echt alle hoeken van het veld gezien. Hij werd ook even door zijn beentjes gespeeld. Nico Williams behoudt ook continu de controle en hij kan alleen afgestopt worden met een overtreding.”

“Spanje is echt genieten. Het voetbal van achteruit, het drukzetten, het doordekken van de centrale verdedigers...”, aldus de geïmponeerde Afellay.

De eveneens aanwezige Theo Janssen sluit zich volledig aan bij zijn collega. "Spanje is zó veel beter, het is echt ongelooflijk. Dat ze niet gescoord hebben is echt het enige smetje. Ze verdienen echt te scoren."

"Het is echt ongelooflijk. Italië komt echt gewoon totaal niet in het stuk voor", aldus Janssen. Afellay: "Spanje is van de favorieten wel het land dat de beste indruk maakt op het toernooi."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spanje werd voor het toernooi anders niet genoemd als favoriet. En nee, ze maken niet de meeste indruk. Dat is toch echt het gastland Duitsland. Bah, die gekleurde bril van Afellay. Valt me ook van Janssen tegen dat hij erin mee gaat. Ik vind er anders weinig genieten aan. Teveel pleintjesvoetbal bij Spanje.

20 juni 2024 om 22:40

Duitsland de beste indruk? Tegen een bijzonder matig Schotland en een Hongarije die er vaak heel makkelijk door kon voetballen?

Ik heb helemaal niets met Spanje maar ben echt wel onder de indruk van deze potten tegen Kroatie en Italie. Wat mij betreft met afstand de beste ploeg tot nu toe

20 juni 2024 om 23:38

Idd ik weet neet welke wedstrijden hij gekeken heeft😅

21 juni 2024 om 01:51

Want Kroatië en Italië zijn wel van een hoog niveau dit toernooi wou je zeggen?

21 juni 2024 om 06:20

Dan nog is het nogal een verschil of je met moeite van Hongarije wint of Italië declasseert toch?

21 juni 2024 om 07:49

Italië en Kroatië hebben dit toernooi nog geen geweldige indruk gemaakt, maar het blijven wel aanzienlijk grotere namen dan Schotland en Hongarije. En Schotland was écht belabberd tegen Duitsland. Voor mij maakt Spanje ook duidelijk de beste indruk tot nu toe.

Afellay is wel heel clichématig zeg. Prima jongen maar iets minder dooddoeners eruitgooien.

20 juni 2024 om 22:39

Dooddoeners eruitgooien is het enige wat hij doet. Het komt allemaal zo geforceerd en onecht over. Alsof hij de hele tijd expres van die hele Nederlandse uitdrukkingen en spreuken wilt gebruiken ofzo.

20 juni 2024 om 22:52

Zijn analyses vind ik op zich wel goed, maar ik ben het echt volkomen met je eens dat hij inderdaad vaak geforceerd veel Nederlandse uitdrukkingen gebruikt. Echt veel te vaak zelfs.

20 juni 2024 om 23:28

Is ook nooit goed hè. Had ie een Marokkaans accentje gehad dan was het weer “kan die jongen niet normaal Nederlands praten” nu probeert die jongen zich in zo goed Nederlands uit te drukken en dan is het weer “expres gebruiken van uitdrukkingen en spreuken” lekker boeie joh, wat kunnen we met z’n alle toch een groot zeikvolk zijn.

20 juni 2024 om 23:29

Dan spreekt er eens eentje perfect Nederlands dan is het nog steeds niet goed lmao

20 juni 2024 om 23:49

@barcalover123
Ik vind het persoonlijk niet stuitend ofzo, maar het valt wel heel erg op dat hij heel vaak komt met dit soort uitdrukkingen. En zoals gezegd, vaak komt het zelfs geforceerd over. Dus wat mij betreft staat dat los van zijn afkomst/achtergrond. Mijn eigen vader was Marokkaans. Dus dat is echt geen issue voor mij. Dat er gezeikt wordt op dingen is typisch Nederlands inderdaad. En dat moet ook kunnen, zolang je er maar een goede reden voor hebt.

20 juni 2024 om 23:59

Ik be het 100% met je eens,het is nooit goed... noa lang spreekt volgens vele te veel straattaal en afellay spreekt te geforceerd Nederlands,met andere woorden mensen hebben altijd wat te klagen..

21 juni 2024 om 00:08

Ja precies het is gewoon een nette serieuze jongen, hij moet lekker zichzelf blijven.

21 juni 2024 om 02:14

Affelay is gewoon een goede gozer en een dito analist. Soms komt het wat hakkelig over maar dit vind ik al wat steeds minder worden hoor

21 juni 2024 om 07:56

Perfect nederlands is overdreven, hij heeft moeite met de woorden die, dat of deze. Opzich geen ramp, maar perfect is het niet

Ik vind een analist leuk als hij verfrissend is en ons publiek op verassende dingen wijst Wat affelay zegt is cliché en zegt nooit iets nieuws wat wij zelf ook hebben geconcludeerd

21 juni 2024 om 00:15

Gelukkig zeg jij wel heeeeel ‘verassende’ dingen : ). Is zeker niet de beste analist maar voegt 100% zeker wel wat toe en dan vooral inhoudelijk qua spelsituaties heeft hij altijd zeer scherpe analyses!

Bij dat andere artikel bedoelde ze nou die laporte die van Frans naar Spanje is gegaan . En/of die Argentijnse spits van Italië wie van Argentinië naar Italië is gegaan . Want heb het namelijk niet mee gekregen.

Eindelijk een normale samenstelling bij dat programma wat gewoon lekker over voetbal kan praten.

21 juni 2024 om 00:07

Ja precies, zoals het hoort gewoon over de inhoud en leuke analyses van de wedstrijd en mogelijke opstelling van Oranje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren