Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax geeft PSV het nakijken in de strijd om 16-jarige KAA Gent-verdediger Jorthy Mokio

Laatste update:

Ajax gaat zich verzekeren van de diensten van Jorthy Mokio, zo beweert Voetbal International. Het zestienjarige talent van KAA Gent verkiest de Amsterdamse club onder meer boven PSV, dat ook geïnteresseerd was. Mokio meldt zich maandag op de club voor zijn medische keuring.

Rik Elfrink wist namens het Eindhovens Dagblad al te melden dat er begin deze maand een gesprek plaatsvond bij Ajax met alle betrokken partijen. Inmiddels heeft Mokio zijn zinnen volledig gezet op een stap naar de hoofdstad.

Voetbal International schrijft dat de centrale verdediger 'nagenoeg rond' is met Ajax en snel zijn eerst profcontract zal tekenen. Bij Gent kwam hij tijdens de competitieplay-offs vier wedstrijden in actie en dat genereerde de nodige, wereldwijde interesse.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Vanuit Nederland trokken zowel Ajax als PSV aan het tienertalent. De centrale verdediger, die in een nationaal jeugdelftal van België de aanvoerder is, staat bij onze zuiderburen te boek als een van de grootste talenten van het land.

In een eerder stadium informeerden ook FC Barcelona en Bayern München naar de situatie van Mokio, maar zij haakten ook weer af. De verdediger gaat bij Ajax naar verluidt aansluiten bij het beloftenteam.

Mokio vierde eind februari zijn zestiende verjaardag en debuteerde een maand later in de hoofdmacht van Gent. Inmiddels staat de teller op 129 officiële speelminuten, verdeeld over vier officiële optredens.

Mokio maakt sinds hij speelgerechtigd is vast deel uit van het eerste elftal van Gent, dat beslag wist te leggen op een Conference League-ticket. De club deed pogingen om de jongeling binnenboord te houden, maar slaagde daar niet in.

Voor zijn leeftijd zou Mokio behoorlijk volwassen zijn, terwijl hij verder uitblinkt in de duels en in balbezit iets extra’s kan toevoegen. De jonge mandekker is 1 meter 82 groot en kan zowel links als rechts in het centrum uit de voeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hadden ze psv maar het nakijken gegeven bij Schouten. 16 jarig talent is leuk maar we hebben versterking voor Ajax 1 nodig.

23 juni 2024 om 07:33

Zo een dooddoener dit..

Mokio is echt een van de grootste verdedigende talenten van het moment! In eerste instantie dacht ik waarom haal je in godsnaam nog een lcv binnen aangezien je daar Hato-Kaplan en opkomend Dies Janse hebt maar dit is buitencategorie.

23 juni 2024 om 08:48

@burwatti, leuk dat het buiten categorie is. Veel belangrijker is dat ze hem niet als buitencategorie betalen. Aan alle kanten dreigde talenten uit de jeugdopleiding te vertrekken omdat aangetrokken talenten meer betaald kregen dan eigen talent, terwijl eigen talent beter was. Dit moet echt niet nog een keer gebeuren. Als die heeft gekozen voor het plan dan meer dan welkom, als daar ook een component salaris een rol.heeft gespeeld ben ik behoorlijk huiverig.

23 juni 2024 om 09:05

Is onzin. Ook spelers als Van Axel Dongen en Misehouy genoten een voor spelers van die leeftijd topsalaris. Aan dat beleid heeft Ajax inmiddels een einde gemaakt en dat is de reden dat er spelers weg wilden of zoals Misehouy ook daadwerkelijk weg zijn gegaan. Het is natuurlijk ook wel even slikken als je als talent een aanbieding krijgt met een salaris dat de helft of meer minder is dan het salaris van talenten die al een contract hebben.

En dus is het logisch dat sommigen van hen (of hun zaakwaarnemers) de hakken dan in het zand zetten. Dat zijn logische aanloopproblemen van het nieuwe beleid vanwege de verschillen, maar uiteindelijk zullen de verhoudingen zich vanzelf normaliseren als het nieuwe beleid wortel heeft geschoten en de salarissen weer helemaal in evenwicht zijn gebracht.

23 juni 2024 om 07:44

Korte en lange termijn. En wees eerlijk met die 5e plek vorig jaar is een echte versterking voor het eerste moeilijk binnen te halen, die willen champions league spelen

23 juni 2024 om 07:49

Goed argument altijd. Precies de reden waarom Casemiro (toen nog 1 van de beste CDMs ter wereld) naar United ging. Weet je wel, die EL speelde.

23 juni 2024 om 07:59

Man United kon een salaris betalen waar Ajax nooit ook maar een beetje meer bij in de buurt komt. Als je geen CL speelt dan moet je het daar van hebben en we weten allemaal dat Ajax ook op het salarishuis moet bezuinigen. Zeker wanneer spelers als Bergwijn nog boven de 3 a 4 miljoen euro per jaar verdienen (bizar en belachelijk maar wel de realiteit).

23 juni 2024 om 08:05

Doordat Engeland niet meer in de EU zit, hebben ze daar geen concurrentie meer van voor jeugdspelers te contracteren. Hierdoor kunnen ze bezuinigen en doch de beste salarissen betalen. Uiteindelijk maak je op “eigen” spelers de meeste winst.

23 juni 2024 om 09:11

"korte en lange termijn. En wees eerlijk met die 5e plek vorig jaar is een echte versterking voor het eerste moeilijk binnen te halen, die willen champions league spelen".

Ik denk eerlijk gezegd dat dat niet het grootste probleem is. De salarissen zijn veel te hoog voor een club die niet altijd gegarandeerd CL speelt en die zullen fors (met 30%) omlaag moeten. Dat betekent dat Ajax nieuwe aankopen geen salaris van 4 à 5 miljoen meer zal kunnen en willen aanbieden en dan is het automatische gevolg dat er in andere vijvers gevist zal moeten gaan worden. Er zijn nog steeds Ajax supporters voor wie het kwartje nog niet is gevallen en die nog steeds aankopen uit het tijdperk Overmars in hun hoofd hebben, maar dat zal niet lang meer duren.

23 juni 2024 om 11:09

Het tijdperk Overmars kenmerkte zich de eerste jaren met doorstromen talenten en aankopen waarvan de namen niet zo bekend waren maar er was goed gescout! Dolberg en Sanchez zijn voorbeelden daarvan. Toen het succes aanhield ging Ajax na het tijdperk de boer pas echt grote aankopen doen en kwamen Tadic en Blind etc. Het jaar na overmars werden er 8 sterkhouders verkocht en de overgebleven gingen er vorig jaar uit en wat terug kwam was niet goed genoeg, te duur en niet doordacht gescout. Ajax zal nu terug moeten naar de manier zoals Overmars begon en dat past ook het beste: talenten doorstromen en onbekendere maar goed gescoute aankopen en dit lijkt daar een van met zelfs alleen een opleidings vergoeding.. deze nieuwe wint bevalt mij wel!

23 juni 2024 om 14:18

@dolor, imo ook een zegen in de zin dat ze dat lui heeft gemaakt. Nu moet je goed scouten om succesvol te zijn, en daar heb je als ED club toch het meeste aan leert de praktijk.

Ze zijn nu bezig met Rosario, die alweer direct op voorhand wordt afgemaakt door overwegend mensrn die de afgelopen jaren weinig tot niets van Nice hebben gezien vermoed ik.

En voor de nuance, Nice is een grotere club dan waar PSV Schouten heeft gehaald...

23 juni 2024 om 14:21

@hoodrukzetten, Zeker. Al zou mijn ideaalplaatje zijn spelers van rond de 18 halen voor Jong enbdie door laten stromen. De succesrate daarvan zal hoger liggen dan bij 16-jarigen en is veel goedkoper dan 1e elftalspelers. Categorie Godts zeg maar.

23 juni 2024 om 15:25

@Dolor,

De salarissen zijn vorig jaar al door Mislintat sterk terug gebracht, alleen waren de afschrijvingen nu redelijk hoog. Vertrek van Sanchez, Conceicao, Mikautadze lossen dat probleem op.(4,6mil afschrijving per annum en 1,5 salaris) Met een wissel van Akpom-Weghorst halen we nog een fors stuk afschrijving weg en een extra stukje transfersaldo erbij. Dan is Ajax klaar om weer te investeren.

Verder moet er natuurlijk nog veel meer weg, 5 keepers, 4 linksbacks, 3 rechtsbacks, 5 linksbuiten, 6 cv’s etc. Een goed vertrek van de overtollige spelers creeert voldoende transfer gelden en daling afschrijvingen terwijl de kern intact blijft.

23 juni 2024 om 07:53

Alsof het aantrekken van deze speler betekent dat ze niet met versterkingen voor 1 bezig zijn. Allemachtig zeg.

23 juni 2024 om 13:25

Precies. Weghorst is al in aantocht. Toch?

23 juni 2024 om 08:48

"16 jarig talent is leuk maar we hebben versterking voor Ajax 1 nodig".

Ajax gaat weer terug naar het tijdperk Van Gaal toen de selecties hoofdzakelijk bestonden uit talenten uit de opleiding. Dat is deels noodzakelijk omdat de begroting niet langer houdbaar is zonder CL, maar het is ook een diep gekoesterde wens van de meeste leden van de club. Ajax heeft ook ervaring nodig en spelers met ervaring en leiderschapskwaliteiten, zullen van buitenaf moeten worden aangetrokken, maar komend jaar ga je heel veel talenten uit de opleiding aan het werk zien, iets dat feitelijk ook dit seizoen al het geval was. Dus is het logisch dat de club dit soort jongens graag op jonge leeftijd aan zich bindt, dat zou over een jaar of twee niet meer tot de mogelijkheden behoren.

Het Plan-Cruijff gaat weer leidend worden en weer precies in de vorm zoals de grootmeester het altijd voor ogen had. En daarin past het aantrekken van een groot talent als Mokojo perfect. Met Schouten is Ajax bezig geweest, nog voor PSV, maar die had op dat moment een prijskaartje van 20 miljoen om zijn nek hangen en Milan was bereid om dat bedrag op te hoesten, terwijl Ajax eerst moest verkopen om dat te kunnen. En dan houdt het op. Ajax kreeg pas medio augustus, nadat Kudus en Alvarez waren gekocht, de financiã«le ruimte om dergelijke transfers te doen en toen had Schouten al lang bij PSV getekend. Dat is een gegeven en dat zou je moeten accepteren in plaats van er maar over door te blijven mekkeren.

Ajax heeft een begroting die haar houdbaarheid in middels heeft overschreden en zal de tering naar de nering moeten zetten en het salarisbudget en de afschrijvingskosten naar beneden moeten brengen om in de toekomst weer in de selectie te kunnen investeren. En dus zal er dit seizoen nog weinig mogelijk zijn en daarom is het volstrekt logisch dat Alex Kroes bij spelers als Weghorst, Sandler en Rosario terecht komt. Omdat ie nog enigszins te betalen zijn. Er worden hier verhaaltjes verteld die kkant noch wal raken en waarin net wordt gedaan alsof Ajax aan de bedelstaf is geraakt, terwijl de club in werkelijkheid nog meer dan 180 miljoen aan openstaande vorderingen heeft uitstaan ivm met de lucratieve uitgaande transfers die zijn gedaan en die in termijnen betaald worden.

Ajax is in essentie kerngezond, maar de club komt vooral door de dure aankopen die de afgelopen jaren zijn gedaan structureel 100 miljoen tekort op jaarbasis en als daar niets aan gedaan zou worden, komt die gezondheid op termijn ernstig in gevaar. Omdat dat tekort naast het missen van de CL inkomsten vooral wordt veroorzaakt door de torenhoge afschrijvingen van 60-70 miljoen, zal vooral daar iets aan gedaan moeten worden. En dus zal Ajax de aankopen voor wie de hoogste transfersom is betaald, zoveel mogelijk proberen te verkopen en hun plaatsten op te vullen met talenten uit de opleiding. Die hebben geen transfersom gekost en daarom behoeft er op hen niet te worden afgeschreven.

Natuurlijk ligt het niet vor de hand dat Ajax zich met een veredeld jeugdelftal met vooral PSV zal kunnen concurreren om de landstitel en daarom heeft Alex Kroes de verwachtingen behoorlijk getemperd. Hij weet wat er moet gebeuren en dat de club een zware saneringsoperatie wacht om de salarisuitgaven (met 30) en de afschrijvingskosten (met minimaal 50) omlaag te brengen. Bij Ajax zal men zich naar verwachting dan ook in eerste instantie gaan richten op het derde CL ticket en alles wat meer mogelijk is beschouwen als "mooi meegenomen". Ook met een piepjonge selectie moet Ajax mits er een goede organisatie in het elftal kan worden neergezet, zich kunnen meten met Twente en AZ, Feyenoord en vooral PSV zullen normaliter ook het komende seizoen een maatje te groot zijn.

23 juni 2024 om 08:57

@Dolor, grotendeels met je eens. Alleen passen aankopen zoals Rosario en Sandler juist totaal niet. Je vervangt dan afschrijfkosten met afschrijfkosten en veel lage afschrijfkosten is toch een hoge afacheijfpost. Het zal echt veel meer in de categorie van transfervrij en buitenkansje moeten zitten. Als ik dan lees 7 mil voor Rosario, dan ben je de lucht die je gekregen hebt met de verkoop van Mikautadze weer grotendeels aan het vullen, met een speler waar je zat alternatieven voor hebt. Die 7 miljoen moet echt naar een rechtsbuiten. En op het moment dat je nog meer ruimte creëert kan je gaan kijken naar de juiste ervaring. Eerst de balans en die creëren je niet met Weghorst, Rosario en Sandler. Je hebt genoeg spelers voor de plekken en pas als je de dure spelers op die plekken verkocht hebt, dan zou je dat slim kunnen opvullen met het genoemde trio.

23 juni 2024 om 09:09

7 miljoen voor Rosario is onzin. Volledig uit de lucht gegrepen door ESPN

23 juni 2024 om 09:43

"eerst de balans en die creëren je niet met Weghorst, Rosario en Sandler".

Natuurlijk creëer je die wel, de onbalans in de selectie wordt voornamelijk veroorzaakt door het gebrek aan ervaring. Ajax heeft zeggen en schrijven 5 spelers in de categorie +27 jaar en dat zijn er minimaal 3 te weinig. En daarbij is de kans aanwezig dat er van die 5 ook nog eens 2 of 3 weg gaan. En dus ligt daar daar wel degelijk het pijnpunt en moet daar wat aan gedaan worden. En omdat Ajax het zich niet meer kan permitteren om salarissen van 4 à 5 miljoen uit te delen, is de club op een andere categorie spelers aangewezen. En dan kom je vanzelf bij spelers als Rosario en Weghorst terecht.

En wat je zegt, dat er voor Rosario en Weghorst voldoende alternatieven hebt, is natuurlijk niet zo, dat geldt uitsluitend voor hun positie maar niet voor hun leeftijd en ervaring. Ik zou ook liever een speler als Tadic of Haller zien komen, maar dat is niet meer mogelijk en dan houdt het vanzelf op. Het is inderdaad zo dat aankopen de afschrijvingskosten weer doen oplopen, maar dat geldt natuurlijk voor elke aankoop, niet uitsluitend voor Rosario. Bovendien zal Rosario niet veel meer gaan kosten dan de club destijds voor Conceicao heeft betaald en kan je de afschrijvingen van die twee spelers bijna tegen elkaar weg strepen.

Die rechtsbuiten is ook nodig, daar heb je volledig gelijk in, maar die gaat er ook komen, het een sluit het andere natuurlijk niet automatisch uit. Alleen zal ook dat geen speler uit de categorie Antony worden. Die tijd is (voorlopig) voorbij, voor dat soort spelers zal Ajax vanaf nu op de opleiding aangewezen zijn. Maar dat is helemaal niet erg, het gras is niet altijd groener aan de overkant.

Jammer van de titel.

Zolang iets niet 100% zeker is geloof ik al deze artikelen niet.....

Jammer als PSV mis grijpt, leuke speler voor de toekomst.

23 juni 2024 om 07:54

Als VI het meldt (tegenwoordig) kan je er wel zeker van zijn

23 juni 2024 om 09:51

Net zoals VI ook zeker wist dat Wijnaldum zou starten afgelopen Ek wedstrijd

23 juni 2024 om 10:04

Het ging mij meer om wat Ajax betreft. Tim van Duijn zit heel dicht op het vuur.

23 juni 2024 om 07:55

Inderdaad, zal dit morgen nog zo zijn.
Veel "nieuws" word in dezelfde week nog ontkracht de laatste tijd.

Nou, dat doen ze toch goed ondanks de mindere prestaties! Ajax blijft natuurlijk een zekere aantrekkingskracht houden, en kennelijk is er een goed plan overlegd.

Weer een signaal dat er heel hard gebouwd wordt aan de toekomst. Ajax heeft geen zak geld meer om spelers over te halen, dus het verhaal van Beuker zal wel heel erg overtuigend zijn kijkend naar de grote talenten die gaan verlengen en spelers als Mokio die naar Ajax toe gaan.

23 juni 2024 om 08:27

Zijn er dan clubs die meer betalen dan Ajax aan jeugdspelers in de Benelux?

23 juni 2024 om 08:33

PSV heeft toch een talentenpot, daaruit is ook 2mln neergelegd voor Tygo Land.

23 juni 2024 om 08:34

Ajax kiest momenteel wel voor een andere weg dan voorheen. Er zijn momenteel nog jeugdspelers bij Ajax die een salarishebber wat een absoluut topsalaris is bij vele topclubs in de Benelux, maar dat is wel verleden. PSV betaalt ook behoorlijk (hebben daar ook een speciaal potje voor) maar deze jongen kon naar meer topclubs hoor, ook buiten de Benelux die zeker meer betalen dan zowel Ajax als PSV. Dus dat het tussen hen gaat en Ajax aan het langste eind gaat trekken zegt wel iets over de inhoud. Bij beide clubs trouwens.

23 juni 2024 om 10:57

Ja het is bekend dat PSV de laatste jaren grofgeld weglegt voor jeugdspelers,

23 juni 2024 om 12:13

@lexy88 psv heeft 7 ton betaald voor Land (wat overigens nog steeds heel veel geld is voor een destijds 16-jarige).

Heel groot talent en mooi als dit daadwerkelijk lukt.Het wordt wel dringen voor dat plekje links centraal, met voor Ajax 1 en Jong zo 4/5 spelers die toch vrij hoog aangeschreven worden, met Kaplan, Hato en dan Dies Janse, deze Mokio en zelfs nog Butera, die voor zijn transfer naar Ajax toch ook hoog aangeschreven werd, maar veel geblesseerd is geweest. Ook heb je voor Ajax 1 nog altijd de geblesseerde Avila rondlopen, wat het toch wel echt dringen maakt voor die positie.

Geweldige slag. Van Ajax een heel groot talent wat al zijn debuut heeft gemaakt. Ik hoop dat ze bij Ajax een 6 van hem durven/kunnen maken. Hij is zo snel en dynamisch, fysiek en atletisch. Hij doet mij een beetje denken aal Diarra (Vitesse, Real Madrid en Lyon) goed aan de bal en staat al zijn mannetje en het scheelt want verdedigen kan hij al 😉. Prachtig talent complimenten aan Ajax.

Voor iedereen die vind dat Ajax versterkingen voor het eerste elftal moet halen; dat is zeker waar. Maar de afgelopen jaren is de jeugdopleiding, helaas, zodanig verwaarloosd dat het niveau drastisch naar beneden is gegaan en er niet of nauwelijks spelers zijn die goed van niveau zijn. Dat hadden de afgelopen jaren spelers zoals bijvoorbeeld Unuvar, van Axel Dongen en Hansen (al doet die het prima bij Nec), maar de eerste heeft het tot nu toe niet waar weten te maken bij Ajax en ook niet op huurbasis bij Trabzonspor en FC Twente, Hansen had wat mentale problemen doordat zijn moeder ernstig ziek was (wat volledig te begrijpen is) en kon dat moeilijk scheiden van het voetbal en van Axel Dongen is een man van glas, die is bij een klein tikje meteen een x-aantal weken (minimaal) geblesseerd.

Dan kom je uiteindelijk uit bij spelers als Gooijer, Martha, Fitz Jim, etc. die allemaal het niveau niet hebben. De afgelopen jaren zijn enkel Brobbey (voor zijn transfer naar RB Leipzig en ook erna), Taylor (ja, ook hij) en Hato (maakt nog wel veel fouten) vanuit de jeugd doorgestroomd waarbij je het gevoel hebt dat dat goede spelers kunnen worden voor Ajax 1 en vooral Brobbey was afgelopen seizoen gewoon top, maar Taylor vond ik in de eindfase bijvoorbeeld goed spelen. Hato krijgt veel kritiek en zeker terecht, maar vond hem persoonlijk wel de beste verdediger van Ajax dit seizoen ondanks zijn fouten. En hij heeft ook absoluut goede wedstrijden en goede periodes gehad dit seizoen.

Je hebt trouwens ook nog Godts. Die is bij Jong Ajax begonnen en officieel ben je een jeugdspeler als je tussen je 16de en 21e bij de desbetreffende club hebt gespeeld, maar zelf reken ik Godts niet mee. Hij speelt ook pas anderhalf jaar bij Ajax. Dat Ajax de afgelopen maanden ook fors is gaan investeren in de jeugdopleiding, is dus ook absoluut nodig. Hebben de afgelopen maanden o.a. Hato (het broertje van), Bentaleb, Henrion, Bousnane, Abdalla, de Baat, Isik, deze Mokio waarschijnlijk en nog een paar namen gehaald de afgelopen maanden voor verschillende teams. En waarschijnlijk komen er nog wel wat namen bij.

Ik ben in ieder geval blij dat Beuker de afgelopen maanden actief bezig is geweest voor de jeugdopleiding. Steur blijft gelukkig, maar daar tegenover staat waarschijnlijk wel het vertrek van Zinhagel. Maar Beuker probeert er in ieder geval alles aan te doen om de jeugdopleiding weer op niveau te krijgen en lang niet iedereen zal het redden, maar tegelijkertijd is dit ook wel nodig. Ook binnen de jeugdopleiding wat trainers betreft is er het een en ander gaande, met natuurlijk Vos die door is geschoven naar Ajax 1, Peerenboom die naar Jong Ajax gaat en hadden nog een trainer uit de jeugdopleiding van Excelsior overgenomen die Ajax onder 16 onder zijn hoede zal nemen.

En waren nog een aantal elftallen die andere trainers kregen.

23 juni 2024 om 09:18

En de nog te bekendmaken toevoeging van Paul Nuijten, hele interessante trainer. En er komt zeker nog wat interessant talent aan. En het eindelijke gaan implementeren van cognitieve tests etc.

Oei, had ik niet gedaan als ik in zijn schoenen stond. Alleen het feit dat Brabant super dichtbij is, is toch fijn als 16 jarig jochie.

23 juni 2024 om 10:56

Dat is alleen fijn voor de ouders als die een rijbewijs en auto zouden hebben. Als het goed is heeft Amsterdam -Gent een net iets snellere verbinding die een halfuur sneller is. Als 16 jarige lijkt dat me juist iets praktischer.

23 juni 2024 om 10:59

Jij doet net of van Gent naar Amsterdam een wereldreis is. Amerikanen leggen zo’n ritje dagelijks af voor hun werk.

23 juni 2024 om 12:37

Dit is geen Amerikaan, we wonen niet in Amerika

23 juni 2024 om 15:53

Hij maakt toch gewoon een vergelijking

2 dagen geleden lag PSV nog op pole position voor hem dus dit zegt mij niet zo veel.

Ik zal voor gek verklaard worden, maar ben heel blij met de huidige ontwikkelingen. Nederlands sprekend talent aantrekken waarbij het niveau van jong ook omhoog gaat en in potentie spelers voor het eerste kan aanleveren.

Ook de mogelijke aanwinsten ben ik tov andere fans heel blij mee. Jongens als Rosario, Sandler en weghorst kunnen cruciaal zijn voor de wederopbouw. Allemaal ervaren Nederlands sprekende spelers. Het is vooral wachten op een aantal verkopen om de afschrijvingen te verlagen en een rechtsbuiten.

Ervan uitgaande dat de volgende spelers vertrekken:
- Bergwijn
- Akpom
- Tahirovic
- Sosa
- Sutalo
- Berghuis

Denk ik dat je met onderstaande selectie zeker weer kunt concurreren!

Godts - Brobbey - Aankoop/Forbs
Taylor
Rosario - Henderson
Wijndal-Hato-Kaplan-Rensch
Ramaj

Wissels: Unuvar, Baas, Vos, Dies Janse, Gaaie, Gorter, Axel, Rijkhof/Weghorst, Boomen, Mannsverk, Aertssen

23 juni 2024 om 15:56

Forbs rechtsbuiten, Wijndal in de basis
Slapende Rensch als rechtsback.
Hiermee ga je niet kunnen concurreren vrees ik

Schijnbaar een groot talent. Heel lekker om te weten dat Ajax ondanks alles mega aantrekkelijk blijft. Wel al een positie waar de nodige talenten spelen. De opvolger van Hato staat al klaar met Janse.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren