Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Harry Kane hakt knoop door en kiest definitief voor Bayern München’

Laatste update:

Bayern München heeft een akkoord bereikt met Tottenham Hotspur over de transfer van Harry Kane, zo meldde David Ornstein eerder deze donderdag op basis van Duitse bronnen. De recordkampioen is bereid om ruim 100 miljoen euro te betalen en heeft een meerjarig contract klaarliggen. Volgens journalist Florian Plettenberg van Sky Germany wil Kane na lang nadenken toch bij Bayern tekenen en is de deal tussen alle betrokken partijen zo goed als rond.

De doorbraak is enigszins verrassend te noemen, daar het ernaar uitzag dat Bayern en Tottenham niet tot elkaar zouden komen. De Zuid-Duitsers zagen onlangs nog een bod van 100 miljoen euro inclusief bonussen van tafel worden geveegd. Plettenberg meldt donderdagavond dat de gesprekken tussen beide clubs 'goed en respectvol' zijn verlopen en dat de verwachting is dat de transfer van Kane op korte termijn zal worden afgerond. De Duitse reporter rept overigens niet over een exacte transfersom. Dat doet Fabrizio Romano ook niet, al weet de transfermarktexpert wel dat Kane toestemming heeft om de medische test te ondergaan bij Bayern en dat de deal waarschijnlijk vrijdag volledig rondkomt.

Bayern stelde Tottenham eerder deze week een ultimatum: der Rekordmeister wilde een antwoord horen op het ultieme bod dat werd ingediend in Londen. Met een aankoopbedrag van 100 miljoen euro zou Kane de duurste speler uit de clubhistorie van Bayern worden. Nooit eerder legde de club zoveel geld neer voor een nieuwe speler. Het record staat nu nog op naam van Lucas Hernández, die voor 80 miljoen overkwam van Atlético Madrid.

Kane neigde eerder naar langer verblijf
Ornstein bracht donderdag nog naar buiten dat Kane neigt naar een langer verblijf bij Tottenham. De aanvaller hoopte duidelijkheid te hebben voor de start van het nieuwe Premier League-seizoen en lijkt die nu dus ook te krijgen. Engelse media schrijven dat hij zich goed voelt onder de nieuwe manager Ange Postecoglou, maar desondanks lijkt Bayern er vandoor te gaan met de topscorer aller tijden van de Engelse nationale ploeg.

Kane gaat bij Tottenham de laatste twaalf maanden van zijn contract in. De Londense club wil hem graag langer behouden onder nieuwe voorwaarden, maar heeft daarin vooralsnog geen vooruitgang geboekt. Het heeft de club ertoe gebracht om hun targetman alsnog van de hand te doen om nog iets aan hem te verdienen. De Noord-Londenaren willen niet het risico lopen om hem volgend jaar gratis te moeten laten gaan.

Moet Harry Kane inderdaad bij Bayern München tekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

En dan wil hij helemaal niet..

10 augustus 2023 om 11:50

Zou fantastisch zijn inderdaad, als hij nu besluit bij te tekenen bij z'n jeugdliefde. Wat maken prijzen uit, als je voor de rest van je leven geëerd zal worden bij je eigen cluppie.

10 augustus 2023 om 12:04

Ik vind als er dergelijke praktijken spelen om alleen maar je salaris op te drijven maar je niet eens van plan bent te vertrekken dat er ook door Uefa of Fifa schorsingen opgelegd moeten worden. dit is toch niet normaal

10 augustus 2023 om 12:19

Je eigen cluppie, maar als kind fan zijn van de aartsrivaal

10 augustus 2023 om 12:31

Onzin Highbury. Hij speelde vroeger in de jeugd voor Arsenal, en dus zie je daarom foto's van hem als kind in een Arsenalshirt. Toen hij echter ook voor Spurs kon spelen wist hij niet hoe snel hij over moest stappen. Heeft niks te maken met de kwaliteit van de jeugdopleiding, want die van Arsenal is productiever dan die van Spurs, maar wel met zijn clubvoorkeur.

10 augustus 2023 om 13:07

95% van de mensen snapt of volgt blijkbaar de situatie niet. Kane heeft zelf al tijden geleden aangegeven niet te willen vertrekken als het seizoen begonnen is. Dat gebeurd dus morgen. Levy heeft dit zo lang gerekt dat Kane nu dus twijfelt om te gaan. Heeft helemaal niks te maken met het feit dat hij niet naar Bayern wil maar met de timing.. en anders kan hij volgend jaar alsnog transfervrij naar elke club die hij wil..

10 augustus 2023 om 13:11

@Spursfan, nog nooit zoveel leugens bij elkaar gezien. Kane staat letterlijk bij huldigingen in een Arsenal shirt. Arsenal heeft hem zelf laten gaan (stom achteraf) omdat hij niet goed genoeg was. Hij was toen 11 jaar. “Toen hij echter voor Spurs kon spelen, wist hij niet hoe snel hij moest overstappen”. Hij was al 4 jaar weg bij Arsenal voordat hij naar Spurs ging maar goed. Geloof je eigen waarheid. Hij tekende pas op z’n 15de voor Spurs en speelde 3 a 4 jaar Sunday league voetbal..

10 augustus 2023 om 13:28

Goh, een jeugdspeler van Arsenal staat in een Arsenalshirt bij een huldiging van Arsenal. Wie had dat nou verwacht? Blijf vooral geloven dat hij Arsenalsupporter is omdat hij een Arsenalshirtje aanhad als jeugdspeler. Kane heeft vaak genoeg aangegeven Spursfan te zijn en dat vanaf kinds af aan al te zijn geweest. Dat je als 8jarig jochie ook sympathie opwekt voor het team waar je dan voetbalt is niet heel vreemd toch? Geloof vooral je eigen waarheid...

10 augustus 2023 om 18:42

Toch wel raar dat ie dan freddie ljumgberg kapsel nadeed bij die huldiging

10 augustus 2023 om 23:55

Kanes jeugdliefde was Arsenal

11 augustus 2023 om 00:56

@spursfan ach kom op jongen haha. Zet even die Spurs bril af. Er zijn foto's als bewijs, denk je niet dat het aannemelijker is dat Kane vertelde altijd een Spurs fan geweest te zijn om de supporters te pleasen?
Daarmee zeg ik natuurlijk overigens niet dat hij inmiddels niet geswitcht is. Natuurlijk heeft die jongen nu een Spurs hart, maar dat had hij vroeger overduidelijk niet. Niks mis mee, maar wel waar.

11 augustus 2023 om 07:37

Dat is ten eerste niet te bewijzen en ten tweede hebben clubs dezelfde trucs.

11 augustus 2023 om 08:21

Spursfan, de welbekende foto van Kane in een Arsenal shirt is van de titelviering uit 2004. Vervolgens liet Arsenal hem gaan en ging hij naar Tottenham. Maar Tottenham geniet wel zijn voorkeur natuurlijk, vandaar ook dat hij de titel van Arsenal vierde...

11 augustus 2023 om 08:57

Mooi dit: (volwassen) mensen die discussiëren of hij nu wel of geen Arsenal fan is. Weet niet of ik er om moet lachen of huilen.

10 augustus 2023 om 11:59

Het zou fantastisch zijn als hij volgend jaar gratis de deur uit loopt en een dikke middelvinger naar Levy kan opsteken....

10 augustus 2023 om 12:06

En dan ook nog eens in de PL actief blijven. Zou het prachtig vinden als hij het record voor meeste goals kan pakken. Zou toch een bekroning zijn voor een carriere zonder prijzen (tot nu toe).

10 augustus 2023 om 12:07

Zou ik wel grappig vinden eigenlijk en ook wel leuk voor Bayern die zich nogal achterlijk gedroeg in de media.

10 augustus 2023 om 12:29

Ik hoop zo dat hij naar Bayern gaat en dat de Spurs nog verder afglijden met die arrogante houding. Of ja verder afglijden, als de club nooit wat is geweest kunnen ze natuurlijk ook moeilijk afglijden.

10 augustus 2023 om 13:43

Arrogant? Hij staat onder contract 😂 Bayern was de arrogante partij in deze kwestie hoor. Mooie deadline trouwens vorige week vrijdag 😂

En geschiedenis is niet je beste vak denk ik, blijft een grote club in Engeland of je het wilt of niet. Bayern laatste 10 jaar elke keer kampioen… leuk.

10 augustus 2023 om 13:53

Persoonlijk zou ik liever bij een goede club spelen ipv een grote club, maar ieder zijn ding.

10 augustus 2023 om 16:08

Alleen gaat de reactie van Mo er niet om dat Kane graag voor een grote club gaat spelen, maar gaat het erom dat je niet kan beweren dat spurs nooit iets is geweest, en daarvoor moet je even naar de geschiedenis kijken. Genoeg landstitels en nationale bekers gewonnen om iets voor te stellen.

10 augustus 2023 om 16:29

Genoeg landstitels? Ze hebben 2x de landstitel gewonnen toen jouw ouders waarschijnlijk nog niet eens geboren waren. Nog nooit wonnen ze de premier league. Ook hebben ze nog nooit de CL gewonnen en de laatste keer dat ze de FA cup wonnen was 1991. Sorry maar de Spurs stellen echt bar weinig voor.

11 augustus 2023 om 07:39

Nou ja, ook twee keer de CL in de laatste 10 jaar, geweldige spelers onder contract, aantal bekers, wereldbeker voor clubs. Wel iets meer dan 'leuk' natuurlijk. Ik snap dat je provocatie wilt beantwoorden met hetzelfde, maar dan had je beter een andere invalshoek kunnen gebruiken.

11 augustus 2023 om 10:38

26 titels waaronder Europese prijzen en vergeet voor het gemak even de hoeveelheden want dan komen mensen erachter dat het gewoon een internet grapje is van 15 jarigen. Geschiedenis van de club gaat verder dan 1991. En als jij vindt van niet dan moet je bij alle clubs gaan rekenen vanaf dat jaartal en nooit meer praten over de historie van een club wijsneus.

Daarbij was de laatste prijs in 2008, de League Cup. Clubs bestonden voor de geboorte van ene o zo belangrijke Berend.

10 augustus 2023 om 13:30

Sure, maar wil hij niet omwille van "zijn jeugdliefde" of omdat hij volgend jaar transfervrij een onwijze bonus kan ontvangen waar hij dan ook tekent. Ik zou 't wel weten.

Aiii nu gaat Bayern de BuLi niet meer winnen door de vloek van Kane

10 augustus 2023 om 12:28

Net alsof Spurs een "vloek van Kane" nodig hebben om niets te winnen.

On topic: ik acht het niet uitgesloten dat hij niet gaat om volgend seizoen de clubs voor het uitkiezen te hebben. Dan is het voor hem helemaal kassa!

Zo niet verwacht met die GIJZELAAR LEVY.

Maar gun kane eindelijk een overgang en kans op echt EREMETAAL.

10 augustus 2023 om 11:37

Gijzelnemer bedoel je dan denk ik? Een gijzelaar is degene die tegen de eigen wil gevangen wordt gehouden.

10 augustus 2023 om 11:42

Altijd stom gevonden. Iemand die een moord pleegt is een moordenaar. Iemand die bedelt is een bedelaar. Iemand die twijfelt is een twijfelaar. Vrijwel overal komt de "aar" toe aan de persoon die de actie uitvoert. Maar als je iemand gijzelt ben je een gijzelnemer.

10 augustus 2023 om 11:44

Misschien bedoelt hij dat Levy inderdaad de gijzelaar was en Bayern en Kane de gijzelnemers?

10 augustus 2023 om 11:49

Dat heet het Stockholm syndroom

10 augustus 2023 om 11:49

Gijzelaar kan zowel voor de dader als het slachtoffer gebruikt worden.

Google daarvoor maar naar 'gijzelaar gijzelnemer'.

10 augustus 2023 om 11:52

Nee hoor, gijzelaar kan worden gebruikt voor beide 'partijen'. Raar maar waar.

10 augustus 2023 om 11:56

Sanderr: Gijzelaar is in dit geval zeker juist.

10 augustus 2023 om 12:03

Hahaha ja absoluut met je eens inderdaad @airbags, is ook super raar!

@mutsaers78: Dat is waarschijnlijk een gevalletje "het wordt in de praktijk zo vaak fout gebruikt dat we dat tegenwoordig ook goed rekenen" dan ofzo? Beetje net als met dingen als "groter als", wat sinds een paar jaar (in informele context) ook als correct gezien wordt.

10 augustus 2023 om 11:45

Ook Levy heeft mensen aan wie hij verantwoording moet afleggen. Joe Lewis, persoon met een meerderheidsbelang in ENIC (het bedrijf dat Spurs bezit) schijnt Levy opgedragen te hebben om Kane te verkopen als hij niet wilde verlengen.

Mooie transfer voor Kane, klaar om prijzen te pakken!

Veel te veel. En geen restwaarde.

10 augustus 2023 om 11:34

Voor 200 miljoen naar AlHillal over 3 jaar.

10 augustus 2023 om 11:38

Niemand van de topclubs boeien restwaarde. Die kopen om prijzen te winnen en niet om door te verkopen.

10 augustus 2023 om 11:40

Helemaal mee eens.. zo'n bedrag voor een 30-jarige die zn piek al achter zich heeft liggen, waanzin.

10 augustus 2023 om 11:41

Voor spelers als Mbappe,Ronaldo Messi Kane hoef je, in mijn ogen, geen restwaarde te hebben; het gegarandeerd 25 doelpunten per jaar is de geen restwaarde al waard. Kijk als Kane weinig goals gaat maken, dan hebben we de poppen aan het dansen. Maar kan me niet voorstellen. Kane is de beste voetballende nummer 9 die ik heb gezien afgelopen 15 jaar. Het is bijna strafbaar dat hij zo gigantisch goed kan voetballen voor een centrum spits dat ook nog eens veel goals maakt(dus niet zoals Firmino dat goed kan voetballen/ veel waard is voor z’n team, maar te weinig scoort)

10 augustus 2023 om 11:50

Benzema gemist? daarna is Kane wel de beste voetballende 9.

10 augustus 2023 om 12:00

@Tunined13 Vind Kane beter, Kane heeft in de afgelopen 3 jaar ook meer assists gegeven dan Benzema(competitieduels) Ook geeft Kane mooiere/moeilijkere assist. Die heb ik spelers ook meerdere keren 1 op 1 zien zetten met de keeper. Sorry maar voor mij is Kane voetballend beter. Maar ze ontlopen elkaar niet veel. Benzema vind ik als afmaker/spits dan wel weer beter. Maar daar ging het nu niet om

10 augustus 2023 om 12:00

Kane is beter dan Benzema.

10 augustus 2023 om 12:10

Kane is beter dan Benzema? Hahahaha het kon niet gekker hier op vz. Of nja toch wel. 😭😂

10 augustus 2023 om 12:31

Je doet nu net als Kane de eerste beste amateur is? Waarom is het zo moeilijk te verkroppen dat er ook minstens een spits beter is dan Benzema? Althans als mening? Kane heeft ongekende stats. Doe nou niet alsof Benzema op elk vlak beter is..

10 augustus 2023 om 12:38

Voetbalt draait niet alleen om goals. Benzema is absoluut een klasse beter dan Kane.

10 augustus 2023 om 12:42

Als het niet alleen om goals draait, wint JUIST Kane het in mijn ogen. Daar ging mijn punt het juist over haha, de best VOETBALLENDE nummer 9

10 augustus 2023 om 13:03

Benzema een betere afmaker en Kane de betere voetballer? Is het andersomdag?

10 augustus 2023 om 13:12

Kane is top maar beter dan Benzema nog niet misschien natuurlijk.

11 augustus 2023 om 07:49

Wat dacht je van Luis Suarez. Die heeft de PL en de La Liga aan gort geschoten in z’n tijden daar.

10 augustus 2023 om 11:47

Grote clubs zoals Bayern boeit het niet als het om restwaarde gaat. Alsof die hun beste spelers willen verkopen. Die kopen dit soort wereldklasse spelers om titels te winnen. Als hij net zoals bij Spurs 30 goals in een seizoen kan maken dan is hij het al waard. Bayern mist duidelijk een spits sinds het vertrek van Lewandowski.

10 augustus 2023 om 11:50

Voor een financieel zo solide club als Bayern Munchen is dit absoluut niet te veel. Ze hadden ook direct 100 kunnen roepen, maar zo werken ze niet, ze proberen altijd eerst het onderste uit de kan te halen en geef ze eens ongelijk. Hadden ze direct dit geboden dan was Levy wel op 150 of zoiets gaan zitten. Die 100 verdienen ze zo terug met een nationale dubbel. Alles wat daarbij komt in het commerciele plaatje van marketing en eventuele Europees succes is extra. Je kan alleen verliezen als Kane in een soort neergaande Hazard-spiraal geraakt. Maar als hij gewoon naar zijn vermogen gaat voetballen in Duitsland, dan zit je gewoon goed. Als hij gaat dus.

10 augustus 2023 om 12:09

Zij doen het om een topspits te halen om prijzen te winnen niet on spelers door te verkopen.

Volgens Ornstein neigt hij naar blijven, dat zou toch wel de ultieme twist (misschien wel sof) zijn in deze hele soap.. Ik kan het me niet voorstellen, als hij blijft dan verlengd hij zijn contract waarschijnlijk ook. Bij Bayern kun je strijden voor een Champions League!

10 augustus 2023 om 11:40

Heeft hij niet zelf aangegeven dat hij zijn contract niet gaat verlengen? Ik snap het wel als hij neigt naar blijven. Hij moet nog 47 goals tot het record van Shearer. Ik zie hem dat wel inhalen mocht hij in de prem blijven.

10 augustus 2023 om 11:46

Dat ligt aan hoe lang hij blijft, daar gaat hij nog minimaal twee seizoenen voor nodig hebben denk ik.

10 augustus 2023 om 11:48

Dan zou hij dus aansturen op een transfervrij vertrek volgend seizoen naar een Premier League team? Dat zie ik niet zo snel gebeuren, boven alles wilde Kane op een “leuke manier” vertrekken bij Spurs, als hij dan volgend seizoen tekent bij Chelsea, United of City dan kotsen ze hem alsnog uit.

10 augustus 2023 om 11:49

Dat klopt. Vandaar dat ik ook zeg "mocht hij in de prem blijven". Volgend jaar is hij transfervrij en kan hij, naar alle waarschijnlijkheid, alsnog de stap in de premier league maken om voor de prijzen te spelen. Of hij moet meer waarde hechten aan een buitenlands avontuur met een Duits landskampioenschap. Of hij moet geen kampioen worden en sta ineens te boeken onderdeel van het team dat faalde.

10 augustus 2023 om 11:51

@youricfc - Dat weet ik nog niet. Een echte spursfan zal ook begrijpen dat hij een keer om de prijzen speelt en dan de spurs dat bijna nooit doen. Hij is ze lang genoeg trouw gebleven om alsnog een icoon binnen de club te zijn.

10 augustus 2023 om 11:56

Van Persie wordt ook niet echt gezien als icoon bij Arsenal, dus ik weet niet of dat zo blijft voor Kane als hij hetzelfde doet.

10 augustus 2023 om 12:03

@Ceejah, dat zal wel ja maar dat is niet hoe sentiment vanuit de onderbuik werkt, zeker niet bij voetbalsupporters..

Samcro haalt het voorbeeld Van Persie aan, ondanks dat het volledig de schuld was van Arsenal en zij hem geen nieuwe contractaanbieding hebben gedaan is de volledige schuld toch in de schoenen geschoven van Van Persie. Kijk naar dat hele gedoe rondom Diego Costa en Conte, daar krijgt Conte ook nog steeds de schuld van dat sms’je terwijl Diego Costa de engnek is in dat verhaal! Lees de reacties op het vertrek van Mason Mount even terug, ondanks dat Chelsea daar 100% de wind in de zijlen heeft gehouden..

De onderbuik van de supporters is veel sterker dan het gezond verstand..

10 augustus 2023 om 12:05

van Persie is dan ook niet de topscorer aller tijden van Arsenal. Speelt in mijn optiek wel mee. Maar goed, vandaar dat ik ook benoemde de echte spurs fan. Deze zullen alleen maar waardering hebben voor wat Kane voor de club gedaan heeft.

10 augustus 2023 om 12:07

@samcro Topscoorder allertijden van de Spurs. Dus of de fans het willen of niet, zijn naam staat bovenaan in hun geschiedenisboeken.

10 augustus 2023 om 12:14

Youricfc - vind jij oprecht dat Chelsea 100% de wind in de zijlen heeft bij Mount? en Mount is een jongen die vanaf zijn 6e inderdaad bij Chelsea speelde, maar die heeft toch niet de potentie van de spelers die wij voorderest benoemen hier?

Tuurlijk zijn onderbuik gevoelens van supporters sterk en zal dit in het begin de overhand hebben, maar ik vind het in het geval van Kane echt anders.

10 augustus 2023 om 12:28

Ja, want Chelsea heeft hem geen serieuze optie op papier gegeven om bij te tekenen.. Het aanbod wat ze gedaan hebben is nadat mondeling geaccepteerd was van tafel gehaald en daarvoor is een lullig verlenging van een jaar voor op tafel gekomen. Dat niet alleen, er is constant valse informatie gelekt naar de journalisten die het dichtst bij dit regime staan waardoor de heksenjacht op de jongen op social media zo erg is geworden dat hij van Twitter afgegaan is!

10 augustus 2023 om 12:33

Dat supporters te ver gaan in dat opzien mee een, maar hij vroeg ook een veel te hoog salaris voor zijn kwaliteiten. Hij verdiende ongeveer 4,5miljoen en wilde minimaal het dubbele. Dat wilde Chelsea niet betalen. Dus ik vind zeker niet dat Chelsea hier 100% de schuldige is. meer een 50/50. Bij United verdiend hij nu ongeveer 10,5 miljoen.

10 augustus 2023 om 12:55

Hij was akkoord met Chelsea he, hij had een contractaanbieding geaccepteerd maar Chelsea heeft die ingetrokken en heeft daarna nooit meer een serieuze nieuwe aanbieding gedaan. De schuld ligt zeker bij Chelsea.

10 augustus 2023 om 13:09

Wat ik heb begrepen is dat er een aanbieding op tafel lag die nog niet was geaccepteerd door kamp Mount en dat deze aanbieding later door Chelsea is ingetrokken. Dit was in de periode van het wk. Maar goed, terug naar het topic. Ik denk niet dat de echte spursfan zo om zullen gaan met hun topscorer aller tijden die logischer wijs ook om de prijzen wil gaan spelen.

10 augustus 2023 om 13:13

Dat heb je dan verkeerd begrepen, de aanbieding is ingetrokken omdat Paul Winstanley niet door wilde borduren op het werk van Boehly. De aanbieding was mondeling akkoord en moest op papier gezet worden, dan was alles afgerond.

10 augustus 2023 om 13:19

Oke bedankt voor de info. Meer dan logisch dat hij niet voort wilde borduren op het werk van Boehly, want die was Football Manager in het echt aan het spelen.

10 augustus 2023 om 12:49

Maar hoe bizar is dat dan? Bayern en spurs zijn al weken in onderhandeling en het is niet bepaald het makkelijkste proces geweest. Dan zou je toch verwachten dat ze lig een keertje aan Kane hebben gevraagd, "joh, lijkt het je wat om naar Bayern te komen?"

10 augustus 2023 om 12:56

Het is bijna ongelofelijk dat hij nu nog half terugkrabbelt.. Dit moet voor Bayern ook als een dikke middelvinger voelen!

Zou toch wat zijn als nu blijkt dat Kane niet wil.
Denk dat Bayern lang schappelijk en geduldig is geweest en op een gegeven moment terecht een ultimatum heeft gegeven. Een ultimatum waarvan iedereen eigenlijk ook wel wist dat die niet te weigeren was door Spurs.

Tientallen miljoenen verdienen en dan niet de investering doen voor een goede barbier.. wat een baardlijn op die foto

10 augustus 2023 om 11:36

Kapper bedoel je? En wat nou als hij dit mooi vindt? Is hij verplicht?

10 augustus 2023 om 13:52

Je hebt gewoon nog barbershops waar een barbier werkt in Nederland.

Volgens Somagunner hebben ze geen bijzondere selectie. Neuer, Davies, De Ligt, Kim, Mazraoui, Kimmich, Laimer, Musiala, Sane, Coman en Kane is met City gewoon de sterkste ploeg van Europa. Op de bank nog Tel, Gnabry, Muller, Goretzka, Gravenberch, Pavard, Upamecano etc. Een ding is zeker Tuchel moet presteren.

10 augustus 2023 om 11:34

We zullen het vanzelf zien hoe sterk ze zijn in Europa. Overigens een enorm bedrag voor een 30-jarige met 1jr contract. Of zeg je daar nu niets over?

10 augustus 2023 om 11:54



Samcro, je gaat me toch niet wijsmaken dat Bayern Europees wat te bewijzen heeft? Volgens mij heeft vanaf 2010 alleen Real Madrid beter gepresteerd Europees. 2x CL winnaar, 2x finalist, 4x halve finale, 4x kwartfinale en 2x 1/8ste finales (zo uit mijn hoofd). Afgelopen jaar kwamen ze een ijzersterk City tegen en hebben ze Nagelsmann op een vreemd moment er uitgegooid. Die beste man was ongeslagen in de CL tegen Barca, Inter en PSG. Had hem uberhaupt het seizoen af laten maken. Dan jouw 2de vraag. Ja tuurlijk betalen ze veel te veel voor Kane. Met dank aan clubs als PSG, maar voornamelijk de PL clubs is de hele markt verpest. Bayern liet Lewandowski (zelfde soort leeftijd, met 1-jarig) contract voor 50 miljoen gaan). Een spits die ik ook nog eens hoger inschat dan Kane. 100 miljoen voor Kane, gezien zijn leeftijd en contractsduur is te zot voor woorden. Maar dat krijg je met al doordat hele markt verpest is tegenwoordig. Een speler als Declan Rice kost tegenwoordig al 120 miljoen, daarmee is de toon al gezet. Maar investeert Bayern weer niet krijgen ze weer kritiek dat ze geen geld spenderen, ze kunnen het eigenlijk nooit goed doen. Kane is in ieder geval wel iemand, waarvan je weet dat die gaat presteren. Vind dat een logischere aankoop dan dat ze een Rice, Raya of Havertz voor heel veel geld hadden gehaald.

10 augustus 2023 om 12:00

Bayern krijgt zowat elk jaar wel complimenten voor hoe ze hun club financieel runnen? Hoezo ze kunnen het nooit goed doen?

Kane zou je van verwachten dat die gaat presteren idd, maar een uitgemaakte zaak is het imo niet. Engelsman, nog nooit buiten Engeland gespeeld, enorme som voor betaald en dus druk. Historisch gezien zou die eerder kunnen falen dan presteren eigenlijk.

De discussie over wie de markt verziekt heeft is hier al tig keer gevoerd, telkens komen er genoeg argumenten om niet alleen naar de PL te wijzen.

Ik schat Kane hoger in dan Lewa als je ziet voor welke clubs ze gespeeld hebben en in welke competities ze hun cijfers behaald hebben.

10 augustus 2023 om 12:07

Als ze spelers goedkoop wegplukken bij Dortmund of Leipzig krijgen ze kritiek, als ze geen spelers kopen krijgen ze kritiek, als ze teveel uitgeven krijgen ze kritiek. Bayern krijgt altijd kritiek. Nou ja Lewandowski had gewoon 2 gouden ballen moeten krijgen. Vind Kane nog wel een treetje minder. Wel een absolute topspits hoor, daar niet van.

10 augustus 2023 om 12:10

Een Rice met 1jarig contract is nog belachelijker (nog niet eens een topspeler).

10 augustus 2023 om 12:12

Tja, je doet nu net alsof dat alleen voor Bayern opgaat. Bij elke transfer zijn er wel mensen die kritiek leveren, jij onlangs nog bij Arsenal zelfs. Een beetje selectief.

10 augustus 2023 om 12:13

Oke Mo, bedankt voor je toevoeging.

10 augustus 2023 om 12:31

Het verschil tussen Rice en Kane is alleen dat Rice nog 10 jaar mee kan en over 10 jaar zit Kane al bijna in een bejaardentehuis.

10 augustus 2023 om 12:38

En dat Rice -of eigenlijk WHU- nog een eenzijdige optie om te verlengen in zijn contract had die WHU in de onderhandelingen aangevoerd heeft.

Maar goed, nog even en het argument wordt dat Arsenal de markt verziekt heeft door 100mio uit te geven. We are well and truly back!

10 augustus 2023 om 13:46

Graag gedaan Samcro!

10 augustus 2023 om 13:54

Het verschil in kwaliteit e dat Kane een top spits is laat je even achterwegen. Ga maar even een topspits zoeken.

10 augustus 2023 om 13:57

Jij komt met de vergelijking Rice vs Kane, heeft echt niemand om gevraagd.

10 augustus 2023 om 11:39

Ach, volgens hem is Mbappe ook niet aanzienlijk beter dan Saka, en tot in treurnis volhouden ook.
Geweldige selectie inderdaad, Dortmund heeft vorig jaar echt een unieke kans verspeeld, die gaan dit seizoen normaal gesproken niet eens in de buurt komen.

10 augustus 2023 om 13:10

Ik heb Mbappe nooit vergeleken met Saka. Waarom lieg jij?

10 augustus 2023 om 13:57

'hij heeft ook betere kwaliteiten dan een Vini of Mbappe die het meer moeten hebben van snelheid'

'heb beide spelers vaak genoeg gezien. Mbappe zonder snelheid is niet zo speciaal meer. Saka is technisch beter'

Artikeltje van 30 maart 2023 waarin iemand beweert dat enkel Messi een betere speler is dan Mbappe. Misschien ben je het vergeten, maar dit zijn toch echt jouw uitspraken

10 augustus 2023 om 14:58

Heb je een like gegeven. Kon het me niet zo herinneren.
Maar er is toch niets mis met mijn uitspraak? Mbappe is een snelheidsduivel en maakt goed gebruik van zijn snelheid.

10 augustus 2023 om 16:01

Je geeft het tenminste wel toe, daar kan iemand anders die ik hier voorbij zie komen nog een voorbeeld aan nemen. Mbappe is van een hoger niveau dan Saka die nog niet eens in de CL gespeeld heeft. Moet wel zeggen dat zijn snelheid een groot wapen is.

10 augustus 2023 om 16:11

Maar is technisch ook beter dan Saka. Is ook niks mis mee, want Mbappe is misschien wel de meest complete aanvaller op het moment, maar dat Saka technisch beter is dan Mbappe is gewoon onzin. Neemt niet weg dat Saka een van de grootste talenten van deze generatie is.

10 augustus 2023 om 11:40

Als madrid dalijk Mbappe nog toevoegt aan de selectie mag Real denk ik ook wel in je rijtje of niet?

10 augustus 2023 om 11:57

Real hoort altijd in het rijtje van elitaire clubs en standaard op plek 1 te staan.. De enige ploeg die groter en beter is dan Bayern.

10 augustus 2023 om 11:41

Als Kane komt moet Tuchel idd gewoon de Buli domineren en hoge ogen gooien in Europa.

10 augustus 2023 om 11:42



Gnabry op de bank? Vind hem beter dan Coman en Sanã©, maar goed. Althans. Vind hem meer hebben. Sanã© ziet er altijd leuk uit, maar mwah. Coman is zeer degelijk, maar heeft mij nooit echt overtuigd zoals Serge.

Verder is Bayern zeker sterk, maar vooral de RB positie is nog een zorgenkindje.
Evenals dat ik een Laimer/goretzka niet absolute top vind naast Kimmich, maar goed. Die 2 zijn nog wel voor verbetering vatbaar.

En de keeper: Neuer nog maar zien hoe hij terugkomt. Mogen ze langzaam ook een nieuwe voor gaan halen!

Overigens denk ik dat een Arsenal trouwens ook aardig aan het bouwen is aan een ijzersterke selectie. Idem dito voor Real Madrid (mits daar nog een spits ala Mbappe/osimhen bij komt en hopelijk ooit nog eens een goede Rb).

10 augustus 2023 om 11:47

Mazroui, Laimer en Coman zijn niks bijzonders.
Muller is al oud, Gravenberch is nog geen meerwaarde gebleken.
Gnabry en Goretzka horen basis te staan, geen bank.
Daarnaast, je kan de beste pleog van de wereld hebben, maar als je geen fatsoenlijke spits hebt dan schiet dat ook niet op.
Nee de selectie is niet Bayern waardig.

Het beleid sinds het vertrek van Hoeness en de komst van Salihamidzic en Kahn , is dramatisch.
Nu zijn Kahn en Salihamdidzic vertrokken maar het beleid is er niet beter op geworden.
Bayern onder Hoeness zou nooit maar dan ook nooit 100mln neertellen voor een 30 jarige met een eenjarig contract.

10 augustus 2023 om 12:00

Coman niks bijzonders? Ik vind het altijd zo grappig wat dan niks bijzonders is. Bedoel een basisspeler van Frankrijk en Bayern niet bijzonder vinden. Wat is dan de maatstaf. En Mazraoui is echt een heerlijke rechtsback, snap niet dat die zo onderschat wordt. Laimer is een flinke upgrade ten opzichte van Goretzka. Heb je hem uberhaupt ooit zien spelen?

10 augustus 2023 om 12:34

Coman heeft bij zowel Frankrijk als Bayern geen vaste basisplaats. Het wisselt erg vaak. Wel een goede speler maar net niet wereldtop

10 augustus 2023 om 13:15

Bayern heeft na het ontslag van Salihamidzic en Kahn een soort task-force betreffende de transfer-politiek opgericht waar onder andere Rummenigge, Tuchel en Dreesen (ceo van de FC Bayern München AG) lid van zijn. Tot deze taak-force hoort ook Hoeness. En deze groep inkl. Hoeness heeft besloten zo veel geld voor Kane te betalen. Ook Hoeness heeft begrepen dat een productieve spits voor Bayern essentieel is.

10 augustus 2023 om 13:46

Bulle,
Dat wilt niet zeggen dat Hoeness de lakens uit deelt.
Enkel de coach en td gaan normaliter daadwerkelijk over het transferbeleid (meestal vooral de td).

Uiteraard is een productieve spits essentieel, dat hebben we gezien sinds het vertrek van Lewa.
Maar ik kan me niet voorstellen dat Hoeness (als hij zelf over de transfers zou gaan) 100mln zou dokken voor een 30 jarige met een eenjarig contract. Ik kan me geen transfer herinneren van Bayern waar ze super veel betaalde voor iemand op leeftijd.
Misschien wel voor een Oshimen, jong, potentieel, kwaliteit… maar niet voor Kane.
Alle spelers waar de hoofdprijs voor werd betaald hadden potentie (Hernandez, De Ligt, Javi Martinez, Tolisso, Sanches bijv).

10 augustus 2023 om 13:49

Kaiser, Coman stelt niks voor.
Is super snel maar doet daar weinig mee. Is niet productief en bovendien erg wisselvallig.
Een prima backup om erbij te hebben en om in de 75e minuut erin te brengen, maar meer niet.
Echt geen basis materiaal voor topclubs.

Helaas hebben we erg wisselvallige buitenspelers waardoor hij nog relatief veel minuten maakt. Maar kwalitatief doet hij onder voor Gnabry, Sane en Musiala.

10 augustus 2023 om 11:48

Hangt er van af vind ik.

Neuer is weeral geopereerd en 37, dat is niet meer de Neuer van weleer. Davies heeft het in dat Covidseizoen geweldig gedaan op de back maar in de seizoenen daarna is hij nooit continu top geweest vind ik. Mazraoui is absoluut geen topper. Laimer is een leuke waterdrager maar dat is het ook wel. En Sane is ook zo inconsistent als de pest. Als je het dan over absolute toppers hebt dan kom je alleen bij De Ligt, Kimmich, Musiala (al is dat ook eerder gevoel op potentie dan werkelijk momenteel) en Kane.

Een topteam natuurlijk. Maar dat is toch een beduidend niveau lager dan een City en ik vind het geen sterkere selectie dan een Real, Arsenal, Liverpool, Man U en PSG.

10 augustus 2023 om 12:01

Man United? En welke linksbacks zijn uberhaupt beter dan Davies? Die hoort gewoonb ijd e allerbesten op zijn positie.

10 augustus 2023 om 12:07

Ja man united. Als Kane er bij komt is het een andere zaak. Nu vind ik dat niet zo verschillend.

En ik vind dat er momenteel gewoon weinig goede top linksbacks zijn. Het is alleszins zeker geen speler waar je op constante basis echt bang van wordt vind ik. Defensief ook niet geweldig.

10 augustus 2023 om 12:14

Davies kwam snel op het grote toneel, maar heeft toch niet zo heel bijzonder gepresteerd? Zoals Lierse aangeeft vind ik hem defensief ook niet zo sterk, vooral door zijn snelheid kan hij zijn fouten herstellen.

10 augustus 2023 om 12:15

Man United met die jongen van Atalanta en Antony in de aanval dat ga je toch niet serieus menen. Ik vind Davies gewoon een topper. Sowieso top-3 linksback in Europa.

10 augustus 2023 om 12:31

Man united met Onana, Varane, Casemiro en Bruno ja. Zoals ik al zei verandert de situatie als Kane er bij komt maar wie is nu de spits van Bayern? Een 18-jarige Fransman.

En zoals gezegd. Als er voor de rest niets echt goed is betekent dat nog niet meteen dat je een gevaarlijke tegenstander bent. Iemand als Robertson vind ik stukken beter bijvoorbeeld. Cancelo in zijn goede dagen ook, maar die lijken afgelopen te zijn. Shaw vind ik ook niet meteen minder eerlijk gezegd. Een chillwel mits fit doet er ook niet meteen voor onder. Di Marco na afgelopen seizoen vind ik ook niet beduidend minder. Theo Hernandez vind ik beter.

10 augustus 2023 om 12:44

Bayern is op dit moment echt wel sterker dan United. De verdediging staat dit seizoen sterk met Kim en De Ligt. Davies is wel beter dan Shaw of Malacia. De rechtsback is een beetje vergelijkbaar. Middenveld van Bayern vind ik meer complementair aan elkaar. Passer Kimmich, Creatieveling Musiala en Laimer die overal op het veld loopt of Muller de meester in ruimtes. Voorin komt er sowieso nog een spits bij. United aanwist Hojlund heeft nog alles waar te maken, nog niks laten zien in grote wedstrijden. Chilwell en Di Marco zijn als wingbacks beter, Davies speelt niet als linksback. Theo Hernandez is aanvallend leuk maar heeft ook zijn zwakke punten, die vind ik vergelijkbaar.

10 augustus 2023 om 13:15

United dat vorig jaar maar 58 keer scoorde? Bayern heeft beduidend meer kwaliteit dan United en ik denk dat momenteel ook dan PSG wat een jasje heeft uit gedaan en dan Liverpool en Arsenal. Arsenal heeft in mijn ogen geen absolute topspeler in haar selectie. Saka zit daar dicht tegenaan.

10 augustus 2023 om 14:06

Beduidend vind ik wel meevallen als je beide selecties naast elkaar legt. Zeker qua echte toppers scheelt het niet zoveel.

10 augustus 2023 om 11:51

Vind je? Bayern zet vol in op Kepa omdat Neuer zelfs de basis niet meer onder knie heeft na zijn operatie. Mazraoui, Gnabry, Sane en Coman zijn weinig speciale spelers. Centraal achterin hebben ze geen enkele speler die niet af en toe een beslissende slipper kan begaan. Ze hebben een prima team, maar toch in niets beter dan Real of City?

10 augustus 2023 om 11:55

Madrid en Barcelona spelen immers waterpolo nietwaar?

10 augustus 2023 om 12:05

Barcelona speelt al jarenlang geen rol van betekenis in Europa, als ze tegen Bayern spelen kan je lekker flink cashen met een 3-way handicap.

10 augustus 2023 om 17:41

Je had het over selecties van dit moment Kaiser, dat zijn de namen die je noemde, en nu zeg je dat Barca al jarenlang niks bakt in Europa. Op dit moment maakt Barcelona in hun huidige vorm en selectie het iedereen lastig, ook City. Bayern en City zijn echt niet 1-2-3 de twee beste van Europa.

10 augustus 2023 om 11:58

Neuer voorlopig geblesseerd/al behoorlijk op leeftijd, Mazraoui heeft zich nog niet bewezen bij Bayern, Laimer is leuk maar echt niet bijzonder, Sane mocht niet voor niets weg bij City... Upamecano heeft vorig jaar juist aangetoond eigenlijk niet goed genoeg te zijn, Gravenberch was al te slecht voor Ajax, Pavard is ook niet bijzonder; geen rechtsback, centraal komt hij ook tekort. Er zitten ook echt wel veel hele goede spelers in de selectie hoor, maar ik zou altijd gaan voor de selectie van City op dit moment.

10 augustus 2023 om 12:04

Mazraoui zijn de Bayern fans juist heel lovend over. Pavard speelt al jarenlang bij Frankrijk en Bayern veel minuten. Prima speler op de bank te hebben. Je kan moeilijk 8 absolute toppers in defensie hebben. Voor Upa geldt hetzelfde.

10 augustus 2023 om 12:06

Man klaagt over dat andere man selectie van Bayern München niet zo bijzonder vindt. Man noemt vervolgens namen op waaruit blijkt dat selectie niet zo bijzonder is. 14 duimpjes omhoog. Hayek swag.

10 augustus 2023 om 12:15

Als je deze selectie niet bijzonder vind dan ben ik benieuwd wat dan wel jouw criteria is. Gewoon een sterke basiself plus brede bank. Met City en Real top-3 van Europa.

10 augustus 2023 om 12:19

City en Real steken er boven uit. Daaronder heb je een hele brede groep aan clubs die vergelijkbaar zijn aan niveau waar Bayern niet er boven uitsteekt.

10 augustus 2023 om 15:57

PSG is er ook nog natuurlijk, qua selectie op het moment iets sterker, maar het is afwachten met blessures.

10 augustus 2023 om 12:07

Ik ben het met somagunner eens. Als je naar het verleden keek met Robben Ribéry en lewandowski. Wie is nou echt wereldtop?ik vind de cbs en kimmich alleen wereldtop.

10 augustus 2023 om 12:08

Als we de selectie van Bayern niet bijzonder vinden wat is dan de criteria? Dan blijft er nauwelijks nog wat over in Europa. Meine liebe.

10 augustus 2023 om 13:18

@ kaiser ik bedoel meer te zeggen dat ik van Bayern alle jaren dat ik m kan heugen, dit de mindere vind. Ik schat ze echt een stuk lager in dan real en city

10 augustus 2023 om 12:41

"Bayern is met City gewoon de sterkste ploeg van Europa". Wat een arrogante ongenuanceerde opmerking. Wees blij dat Dortmund het voor henzelf heeft verpest op de laaste speeldag.

10 augustus 2023 om 13:07

Somagunner is totaal de realiteit kwijt. De selectie van Bayern niets bijzonders noemen en zeggen dat de laatste drie kwartfinales een slechte prestatie waren terwijl zijn club afgelopen seizoen voor het eerst sinds 2006 weer eens meedeed voor een hoofdprijs. Denigrerend en arrogant, maar dat zijn er meer die voor Arsenal zijn. Bayern heeft een top selectie, één van de beste ter wereld en missen momenteel nog enkel een topspits.

10 augustus 2023 om 18:31

Ben je Real Madrid vergeten?

11 augustus 2023 om 01:19

Dan ben jij wel een hele grote Bundesliga fan, maar ik ben het helemaal met je eens verder. Ik vond Bayern favoriet voor de titel vorig jaar voor ze Nagelsmann hebben ontslagen. Nu met Kim en Kane erbij is het een bizar sterk elftal.

Kane die eindelijk de optie krijgt om naar een grote club te gaan en prijzen te gaan pakken. Bayern heeft dan ook eindelijk een opvolger voor Lewandowski. Erg benieuwd hoe Kane het gaat doen als die akkoord gaat met Bayern. Bij Tottenham al laten zien dat hij een uitstekende spits is die ook voetballend erg sterk is.



Beetje boel veel voor een 30 jarige?

10 augustus 2023 om 13:55

Meh gaat nog wel 5/6 jaar mee met zijn speelstijl en professionaliteit/zorg voor zichzelf.

Prachtige transfer! Het is hem gegund om wat prijzen te pakken en in de CL te schitteren

Poeh, goede spits hoor, maar 100 miljoen voor een 30 jarige spits is niet wat ik van Bayern gewend ben. Overigens is dit wel de positie die ze sinds Lewandowski weg is vele CL-inkomsten heeft gekost dus wie weet pakt het goed uit.

Als dit niet doorgaat moet kane ook geen contract verlengen bij spurs. Dan weet je zeker dat je nooit meer wegkomt.
Dan maar transfer vrij vertrekken dan zal levy nog wel 2x achter zn oren krabben.

Knap gehandeld van Tottenham, Kane had toch nog maar een één jarig contract?
Die liep anders gratis weg en 100m voor een 30+ jarige is erg netjes.

Ik had overigens niet van Bayern verwacht dat ze ooit zoveel geld zouden uitgeven.

Ok, ok, ok. Onze vrienden uit München laten er geen gras over groeien...

Goede spits hoor, maar echt geen 100 miljoen waard. Zeker niet gezien zijn leeftijd.
Vind hem ook niet van het niveau Lewa.

10 augustus 2023 om 11:39

Kane laat het al jaren met een matig team zien in de moeilijkste competitie ter wereld, Lewa liet het alleen zien in Duitsland en in Spanje was het nou niet heel bijzonder. Gewoon zelfde niveau.

10 augustus 2023 om 11:51



Dus liet hij het ook in Spanje zien toch aangezien hij pichichi werd? Spanje is nog steeds top 3 competitie wereldwijd. Lewandowski is trouwens derde topscorer aller tijden in de CL. Dat is gewoon beduidend een betere spits dan Kane. Nu is Lewa al wat ouder, maar prima Lewa zou iedereen boven prima Kane verkiezen gok ik. En ja kampioen worden met Bayern is voor de statistieken. Dat is hetzelfde als Spurs in de top 6 eindigt.

10 augustus 2023 om 11:54

Hij heeft bij beduidend betere clubs gespeeld. Dat is het enige wat zeker is.

10 augustus 2023 om 12:05

Kane had vergelijkbare cijfers gehaald bij Bayern. Ben ik van overtuigd. Lewa zou er geen 27 maken in de PL bij Spurs maar wordt topscorer in Spanje met 23 goals bij de kampioen. Net alsof dat beter is.

10 augustus 2023 om 12:11

Huh, 33 goals en 8 assists (in 46 duels) in je debuutseizoen voor Barcelona is niet heel bijzonder? Lijkt me gewoon een uitstekend moyenne, toch?

10 augustus 2023 om 12:42

Lewa is gezien zijn carriere de betere spits, maar op het m,oment zou ik echt eerder voor Kanze kiezen, ook gezien leeftijd. De beste pure spits is momenteel Haaland, daar kan niemand tegenop.

10 augustus 2023 om 12:44

One season wonder die Haaland, volledig onzichtbaar in de CS afgelopen weekend

10 augustus 2023 om 11:41

Als je bij een mindere club in een betere competitie vergelijkbare cijfers kunt overleggen, denk ik dat je redelijk op dat niveau zit. Heb de cijfers niet opgezocht, maar mijn gevoel zegt dat ze niet ver uit elkaar zullen liggen.

10 augustus 2023 om 11:49

Hij is beter dan Lewandowski naar mijn mening. Zelfde scoringsdrift maar een beter meevoetballend vermogen.

10 augustus 2023 om 11:56

Lewa kon in zijn topjaren echt wel goed meevoetballen hoor, het wordt nu allemaal iets statischer maar hij heeft een geweldige functionele techniek. Lewandowski blijft erbovenstaan vanwege zijn prijzenkast.

10 augustus 2023 om 12:00

@lierse1997

Kan over gediscussieerd worden, Kane is wel een geweldenaar zover is zeker.

Maar er is één ding nog zekerder : prime Suarez lacht hun beiden uit ;-)!

10 augustus 2023 om 12:09

Kane is gewoon een 10 met scoringsdrift. Dat is Lewandowski nooit geweest.

10 augustus 2023 om 12:10

Die lacht elke spits van zijn generatie uit vind ik. Misschien wel minder lang vastgehouden maar wat een ongelofelijk niveau haalde die. Zowel bij Barcelona als Liverpool.

10 augustus 2023 om 12:23

Fcbinsider,

Doe mij maar prime Eto´o of Drogba boven prime Suarez hoor

10 augustus 2023 om 12:43

Eto'o en Drogba over Suarez.. Zeg dan gewoon dat je geen voetbal kijkt.

10 augustus 2023 om 15:05

Hij heeft het denk ik over de Luis Suarez die in de jaren 50 furore maakte.

11 augustus 2023 om 19:43

@Joga_Bonito10

Nee hoor vind ik niet, prime Suarez was echt beter dan Eto’o en Drogba. Drogba was een krachtpatser die een verdediging een hele avond kon bezig houden, maar zet er een defensief block tegen en hij was onzichtbaar. Eto’o was ook een geweldenaar en heeft ons Barça fans zeker veel geschonken, maar die was naar mijn mening toch een tikkeltje minder dan Suarez. Eto’o was af en toe onbesuisd in zijn schieten. Bij Suarez had ik elk moment het gevoel als de bal rond de 16 is en hij heeft een vrije schietkans dat die binnen ging gaan. Schitterende loopacties ook en positionering van een lepe spits.

Laat me het anders zo zeggen. Als mijn zoon een spits zou zijn, zou ik hem aanraden om filmpjes van Luis Suarez te bekijken.

10 augustus 2023 om 15:03

Lewandowski is alleen geen optie. Bayern heeft een spits nodig, en zoek je op bewezen goalgetters, dan kom je min of meer uit op het volgende verlanglijstje:
1. Mbappe: 243 goals uit 332 wedstrijden - gaat m niet worden
2. Haaland 207 uit 254 - onhaalbaar
3. Kane 296 uit 500 - haalbaar
4. Lukaku 280 uit 589 - haalbaar, wel blessure risico

Dan heb je daarachter de keus waar je een gok maakt: spelers met ofwel flink lagere goalproductie (bv Morata, Rashford, Lautaro, Abraham, Nunez, Richarlison en Jesus), ofwel blessures (icardi) ofwel jonger met meer onzekerheid: Osimhen, Hojlund, Vlahovic, Ramos, Muani, Isak. En een groot deel daarvan ligt vast.

Bayern kan natuurlijk ook zeggen, vergeet het allemaal maar, we halen gewoon iets goedkoops in de categorie Memphis, Fullkrug of Weghorst en we zien volgend jaar wel. Maar ja, ze willen wel wat winnen dit jaar, dat spelen zonder fatsoenlijke spits is ze niet zo goed bevallen vorig seizoen.

Harry kane. Bedankt voor de topjaren. Wat heb uk toch ontiegelijk van je genoten. Je verdient het km naar Bayer te gaan. Topper en als je ooit spijt heb kom maar lekker terug.

Kane moet dit gewoon doen. 30 jaar oud en nog niks gewonnen in zijn carriere terwijl het een absolute topspits is.

10 augustus 2023 om 11:41

Want? Als er iemand was die niet in München paste was hij het wel.

10 augustus 2023 om 11:46

Vanwege Kane, Mane, Sane

Ik denk dat die nu wel gaat. Akkoord. Spelen voor de prijzen. Missing link voorin bij Bayern.

En eindelijk van dat Spursie af zeg.

Volgens mij wilde Kane alleen vertrekken als dit voor de start v/d competitie was, had ik gelezen. Dan is die nu nog net op tijd

10 augustus 2023 om 12:14

Kinderachtig zulke reacties, is gewoon een topspits en hij is ook onderdeel van het team dat het net niet redde hoor. sPurSiE verwacht ik meer van 12jarige hype boys 😂

11 augustus 2023 om 00:23

Voor spurs zijn is een beetje het zelfde als voor FC Utrecht zijn. Gewoon lekker de top teams moeilijk maken, af en toe boven jezelf uitstijgen op de ranglijst, paar spelers in de selectie die net te goed zijn voor de club, maar diep in je hart weten dat een prijs er toch eigenlijk niet in zit.

11 augustus 2023 om 01:13

@youngbull, precies. Alleen hebben supporters van Utrecht wel realiteitsbesef. Bij Spurs dichten ze zichzelf altijd titel kansen toe bij de start van het seizoen.

Nou Kane laat het maar ergens anders zien! Vind het een behoorlijk bedrag, maarja, dat zijn 95% van de transfers tegenwoordiger.

Was het niet slimmer geweest eerst met Kane om de tafel te gaan en kijken wat hij wilt

10 augustus 2023 om 15:06

Dat mag dan weer niet.

Als hij gaat dan wordt hij topscoorder van de Bundesliga, en pakt hij de titel
maar als hij niet komt dan zou Lukaku een goede optie zijn aanspeelpunt fysiek sterk snel en kan veel scoren. het zou slim zijn als ze daarnaast een 19/21 jarige jonge spits vastleggen met veel potentie
die het stokje dan kan overnemen als Kane of Lukaku na 4 jaar vertrekken

10 augustus 2023 om 12:34

Kan ik alleen maar toejuichen, geraken we toch nog van Lukaku af!

10 augustus 2023 om 13:30

Maar je maakt wel flink verlies geen enkele club gaat meer dan 70 miljoen betalen.
als je dat al krijgt of je moet hem kunnen slijten in Saudi Arabië
het project chelsea zal tijd kosten dus ik zie ze de aankomende 3 jaar niet mee doen om de titel.
vind het wel jammer dat ze Felix niet kochten in een jong team met veel loopvermogen en diepgang, kan hij een sensatie zijn en steekpas na steekpas geven assist na assist en ook zelf nog wat mooie goals maken en geweldige dribbels laten zien

Ik zie 'm ergens wel blijven om volgend jaar naar een United te gaan en daar het PL-record voor meeste doelpunten te pakken met wellicht een prijs. Of doe een Campbell en kom naar de buren... Haha

Als Kane nu zelf wilt blijven waar gaat deze onzin dan over. Hij zal wel beseffen dat het topscoorders record voor het oprapen ligt. Ben benieuwd of die de stap gaat maken, hele andere cultuur, omgeving en of hij dat gaat doen weet ik niet, ik neem aan van wel anders is deze hele saga toch echt de grootste aanfluiting geweest van de afgelopen jaren.

10 augustus 2023 om 12:31

Ik weet niet hoeveel goals hij nog nodig heeft, maar hij kan altijd op zijn 35e terug keren in de PL
en nog 2/3 jaar voor een degradatiekandidaat spelen, en daar zijn goaltjes meepikken om de topscoorders titel te pakken

100 miljoen voor iemand die volgend jaar transfervrij is, en onderhand ook al bijna 30 jaar is.

Maar dat is mijn mening. Natuurlijk wel een klasse spits en een verrijking voor de Duitse competitie.

10 augustus 2023 om 12:17

Natuurlijk veel geld maar daar zijn al meerdere 1jarige contract gevallen van geweest deze zomer met Rice die nog duurder was. Het is veel geld maar het is ook een risico als je hem nu nodig hebt want anders kan hij volgende zomer makkelijk naar een City of Real gaan. En uiteraard is een topspeler/top3 spits heel veel geld waard.

10 augustus 2023 om 12:32

dat is ongeveer 25 miljoen per jaar

10 augustus 2023 om 12:33

Doet me denken aan een bepaalde Eden Hazard...

Wat is dit nou weer ? Wekenlang gezeur over de transfersom en dan weet hij ineens niet of die er wel heen wil ?
Had die dit niet eerder kunnen aangeven.
Maargoed, zou het een domme beslissing vinden, Europees voetbal lijkt me het hoogst haalbare met tottenham en met veel geluk pakt die een beker .
Veel succes

10 augustus 2023 om 15:09

Spurs wil niet aan Engelse clubs verkopen

Kane wil alleen naar Engelse clubs

Tsja dan raak je in een impasse. Maar de transferperiode duurt nog drie weken, alle tijd om eruit te komen. Anders Januari.

Gewoon Ziyech halen als Tottenham zijnde voor de assists op Kane en je zit goed

Bayern is een lachertje. Hoe kan je zoveel geld bieden en niet voor de zekerheid weten dat de speler zo'n overstap wil.

10 augustus 2023 om 11:58

Lachertje niet. Kane wilde eerst sowieso komen. Snap vooral niet waarom het zo lang duurde om weer een goed bod uit te brengne. Je wist wat Levy wilde hebben...

Zou lachwekkender vinden als Kane nu opeens wil blijven bij Spursy. Valt niks te halen daar. Een nieuwe coach gaat je team echt niet opeens zoveel beter maken hoor...

Geen top aankopen gedaan tot heden ook. Alleen overpriced Van de Ven.

Bayern geen lachertje. Alleen lachwekkend dat het zo lan gduurt en men niet sneller handelt.

10 augustus 2023 om 12:06

@glennn

Staaltje Joodse voodoo van Levy ;-) , die wilt Kane liever zien bijtekenen!

10 augustus 2023 om 12:39

Madisson geen topaankoop? Die voetbalt vooralsnog alsof hij er al 10 jaar speelt. Geweldig hoe hij met de bal overweg kan en de bal precies weg kan leggen waar hij wil. Al verwacht ik niet van iemand die kinderachtig genoeg is om op dit forum te spreken over spursies dat hij dat ook ziet.

11 augustus 2023 om 08:32

Kinderachtig? Mensen kunnen ook niks meer hebben tegenwoordig hé, meine gute hahaha.

Maddison is een prima aankoop, maar niet meer dan dat in mijn ogen. Hebt alleen Son en Madders voorin.

Daarnaast is hij ook regelmatig geblesseerd. I rest my case.

Mag toch aannemen dat ze dit al geregeld hadden.. Al die tijd onderhandelen misschien wel voor niks haha. En ik snap ook niet dat er op een bedrag van 100mln zo'n heisa gemaakt wordt om 5mln meer of minder, maarja dat zal wel aan mij liggen haha. Iets met principes en onderste uit de kan waarschijnlijk.

Kane verdient het niet om prijzen te winnen. Blijf dan lekker bij Spurs, had Bayern ook al die moeite en tijd niet hoeven te verspillen. Triest van Kane richting Bayern.

10 augustus 2023 om 12:41

Triest van Kane richting Bayern? Triest van Bayern richting Kane dat ze eerst een deadline stellen, die niet halen, Kane zich alweer richt op een seizoen met Spurs en Bayern dan toch alsnog over de boeg komt omdat die deadline een wassen neus was. Dat krijg je ervan als je dreigt met een deadline maar je daar vervolgens niet aan houdt.

10 augustus 2023 om 16:26

Kane wilde een beslissing voor de start van de competitie. Bayern wilde ook een snelle beslissing om te vermijden dat de daarmee van Kane gestelde deadline overschreden zou worden. Maar Bayern heeft nooit een datum genoemd of van een deadline gesproken. Dat werd alleen in de pers geroepen - maar de “Kicker” schreef al dagen geleden dat er wel haast maar geen deadline zou zijn.

Ha deze week een ultimatum, die was vorige week al en het was zoals ik zei een bluf en onzin haha. Komen er gewoon uit want “laatste bod” was nog een bluf.

Als hij gaat wens ik hem het beste toe, een van de beste spelers ooit van de club en een op en top prof. Hoop dat hij veel prijzen wint! Dat het tot zover heeft moeten komen en dat hij die prijzen niet heeft kunnen winnen ligt meer aan de eigenaren en Levy.

Meerdere toppers hebben jaren verspild onder die gasten jammergenoeg en moge de druk gigantisch worden met de groeiende Levy en ENIC out groei! Ik heb er in ieder geval geen hoop in dat het geld goed uitgegeven gaat worden onder Levy. Geen smoesjes meer om een Tabsoba en een Orban niet te kunnen halen.

Levy en ENIC out!

Dit lijkt me een incorrecte berichtgeving gezien Kane er al een tijdje uit is met Bayern, en er ook al een woning voor hem gevonden is (melde Bild een weekje terug al). dus dat hij nu oppeens niet wil vertrekken lijkt me eerder sensatie journalistiek om nog even iets meer te melken van het verhaal. als er idd een doorbraak is met Tottenham, dan gaat hij er voor de start van de Bundesliga zijn.

10 augustus 2023 om 12:19

Dat hele Bild is een Bayernkrant en heeft zichzelf echt belachelijk gemaakt deze zomer. Ga aub niet beginnen over “sensatiekrant”.

10 augustus 2023 om 12:37



Dat Bild een flutkrant/sensatieblaadje is ben ik met je eens, echter heeft Bild op voetbalgebied heel erg vaak bij het juiste eind. het is zeker niet alleen een Bayern krant, heeft goede insider info bij de club wel, maar algeheel hebben ze behoorlijk goede dekking over de hele Bundesliga.
Kun je misschien eens toelichten hoe Bild zich deze zomer belachelijk gemaakt heeft? ben oprecht benieuwd.

10 augustus 2023 om 12:20

David Ornstein is heel ver verwijderd van alles wat te maken heeft met sensatiejournalistiek, dus ik zou het niet daar op gooien. Als je zijn tweet bekijkt, is het echter wel een stuk minder dramatisch dan hoe voetbalzone het nu laat klinken.

10 augustus 2023 om 12:33

Thx voor de opheldering Theroscoe. leest idd een stuk anders als ik David Ornstein lees. ben persoonlijk niet heel bekend met die journalist. waarschijnlijk dan idd de manier waarop VZ het meld die me dat gevoel geeft. ik ben oprecht benieuwd hoe het verder gaat.

10 augustus 2023 om 16:18

Ornstein zal je waarschijnlijk alleen kennen als je veel op Twit- X (kut Musk) zit en veel Engels voetbal volgt. Maar op basis van wat hij zei, heb ik eerder het idee dat Kane zat te twijfelen in de periode toen het zo moeizaam ging en dat Ornstein niet per se weet hoe Kane er nu over denkt nu er een akkoord is.

Geweldig nieuws. Nog een jaar Kane zou echt top zijn. Tegen Barca kon je echt goed de speelstijl van Ange zien, en er werd ook daadwerkelijk goed gevoetbald. Doelpunt kwam uit een ingestudeerde aanvalsvorm, er werd hoog druk gezet en achterin werd no matter what de voetballende oplossing gezocht. Ik denk echt dat Spurs met Kane hoge ogen kan gaan gooien. De Premier League zullen we niet winnen, maar met Kane is een FA Cup of zelfs een League cup echt wel mogelijk. Wie weet krijgt Levy hem wel zover nog bij te tekenen ook. Ik zou het zo mooi vinden als hij een prijs bij ons weet te pakken, echt de Totti van Spurs zou hij dan zijn.

10 augustus 2023 om 12:32

En de all time Premier League topscorer indien hij blijft!

10 augustus 2023 om 12:43

Zou ook prachtig zijn inderdaad.

10 augustus 2023 om 14:03

Hij wilt ook het liefste een prijs met Tottenham winnen dat is ook veel mooier maar laten wij eerlijk zijn, wij zijn erg ver verwijderd van iets winnen 😂

Vind het vooral triest dat wij vaak dichtbij waren en op het moment supreme dat wij die ene 2/3 goede versterkingen nodig hadden lieten die eigenaren en voorzitter ons, de topspelers en de trainer vallen. Zoals ik al jaren zeg nu, de eigenaren en voorzitter zijn sportief vergif voor ons.

10 augustus 2023 om 16:17

Zie het dit jaar toch wel anders in dan de vorige jaren. Er wordt nu echt gevoetbald en we spelen met een opstelling waar we ook daadwerkelijk de spelers voor hebben. Er wordt hoog druk gezet en naar de voetballende oplossing gezocht. Met Madisson, Son, Kane en Kulusevski hebben we echt een aanval om van te smullen, en met daarachter 2 cvms kunnen we eindelijk Hojbjerg, Bissouma, Skipp en Sarr gebruiken op de posities waar ze zich goed voelen ipv op 8 in die achterlijke 352. Heb je met Lo Celso, Ndombele en Bentancur nog 3 middenvelders die als voetballende 6 of zelfs als 10 kunnen spelen komt het qua doelpunten wel goed zou je zeggen. Is alleen hopen dat VdVen en romero een heel seizoen fit blijven en er eigenlijk nog 1 cv bij komt. Alleen de defensie is nog een zorgenkindje, maar daar komt dus hopelijk nog iemand. Flanken zijn met Reguilon/Udogie en Porro/Emerson ook prima bezet. Emerson gewoon als rechtsback zal ook een verademing zijn. Die jongen was bij Betis hartstikke goed als back en werd ineens als middenvelder gebruikt. Niet gek dat ie dan goed uit de verf komt. Kampioen zullen we niet worden, maar een Carabao cup met een gunstige loting moet echt wel te doen zijn. Ik heb er iig vertrouwen in!

No way. Als Kane echt serieus nu Bayern links laat liggen, dan denk ik dat er iets anders speelt op de achtergrond. Over een jaar transfervrij. Dan heb je als Kane zijnde opeens veel meer opties. Voor sommige opties hoef je niet eens te verhuizen uit de stad.

10 augustus 2023 om 12:21

Dat wilt de club natuurlijk niet doen haha Bijtekenen of verkopen lijkt mij. Gratis is niet echt een optie vanuit het oogpunt van een voetbalclub.

10 augustus 2023 om 12:26

Ben het natuurlijk wel eens met je, maar zolang niks definitief is, ga ik stiekem toch een beetje erover dromen voor mijn eigen amusement.

10 augustus 2023 om 22:22

Hoe sta je nu tegenover Tottenham en Levy? Blijkbaar zijn ze financieel niet zuiver met de betalingen die Kane en familie nog tegoed hebben.

Ik verwacht geen twijfels meer omtrent Kane. Zijn vrouw deed discreet al voorbereidingen. Waarom zou hij dus opeens van gedachten veranderen?
Hij zei enkel bij Tottenham te blijven als de clubs er niet uitgeraken.
Ik ben blij dat Joe Lewis er nog is. Zonder hem ging het nooit gelukt zijn

Kane kan er ook voor kiezen om zijn contract bij Tottenham netjes uit te dienen. Dan kan hij volgend seizoen elders tekenen waar hij wilt. Dan vangt zijn jeugdliefde weliswaar geen geld voor hem maar ze hadden ook tegemoet kunnen komen met een beter aanbod om hem te laten verlengen. Weet iemand hoe het sentiment bij de supporters aldaar is rondom de perikelen met Kane?

10 augustus 2023 om 23:04

vanavond is er meer nieuws gekomen. De familie van Kane oefent nu druk uit aan Tottenham om de betalingsverplichtingen netjes na te komen. Vandaar dat er nog twijfels zijn. Hopelijk verdwijnen ze snel

Tja, zelfs als Arsenal-fan heb ik gemengde gevoelens bij het volgen van deze transfer saga. Aan de ene kant blij om te zien dat die wellicht vertrekt. De beste man scoort bijna in elke wedstrijd tegen Arsenal. Wat een fenomenale spits. Aan de andere kant kan ik enorm genieten van loyaliteit in voetbal, zelfs al gaat het hier om de Spurs.

Vertrek je uit het oude nest om prijzen te pakken in Duitsland óf blijf je bij de Spurs en maak je kans om all-time top scorer te worden? Kan Arsenal trouwens geen Sol Campbelltje 2.0 regelen?

10 augustus 2023 om 14:09

Je kunt het natuurlijk ook zien als een mooi gebaar om niet voor een ander Engels team te willen spelen maar wel prijzen te winnen bij een topclub. Alleen wel heel jammer voor dat record, misschien komt hij nog terug om dat te verbreken in zijn laatste jaren haha
Ikzelf houd ook van spelers die echt van hun club houden maar de leiding bij Tottenham heeft dit echt zelf gedaan en nooit het maximale gedaan voor sportieve ambitie. Dat een clublegende vertrekt met nog één jaar op zijn contract is mismanagement en geeft aan dat je geen ambitie hebt getoond terwijl je genoeg middelen had.

100 miljoen voor 1 jaar plus 30 jaar 😳kane is nog steeds 1 van de beste spitsen 😳 maar plus salaris etc is dit een dure aankoop 😳

Was perfect geweest voor Manchester United!

10 augustus 2023 om 15:06

Spurs wil niet binnen de Premier League verkopen.

Denk wel dat hij zelf weg wil, maar dit kan ook typisch een speler zijn die alleen in Engeland wil blijven voetballen. Mocht hij in Engeland willen blijven hoop ik dat hij gratis de deur uit loopt. Vervelende gast die Levy.

Spelen bij spurs, wat natuurlijk een mooie club is of spelen bij een Europese topclub en spelen voor prijzen.

Ik zou voor het laatste kiezen, Bayern is een prachtige club en Kane zou daar perfect passen

Denk Levy straks huilend in de bijkeuken, want dacht te winnen en dan ff 100M door de neus geboord. En volgend jaar loopt Kane zo de deur uit. Naar bijv Bayern met een dik tekengeld. Spurs zijn de grote verliezers als de deal klapt

10 augustus 2023 om 15:59

Als hij transfervrij de deur uitloopt, dat gaat-ie waarschijnlijk niet naar het buitenland lijkt me? Genoeg geinteresseerde clubs in Engeland.

10 augustus 2023 om 22:38

blijkbaar verzuimt Tottenham betalingsverplichtingen na te komen richting Kane en familie.

Echt bizar, Bayern onwaardig 100 miljoen voor een speler op die leeftijd halen. Haaland hadden ze in een eerder stadium kunnen en moeten halen.

10 augustus 2023 om 17:49

het verschil is dat Haaland nog duurder is met tekengeld en salariskosten erbij

11 augustus 2023 om 06:19

In een eerder stadium. En daar zat restwaarde op. Op kane totaal niet

Schijnen nu toch accoord, stukje kan de prullenmand in

10 augustus 2023 om 22:15

De onderhandelingen zijn nu bezig met het uitklaren van de details. Blijkbaar zijn er nog financiële problemen tussen Kane, zijn entourage als zaakwaarnemers en Tottenham. Ik hoop dat Tottenham haar verplichtingen eindelijk nakomt

Uiteindelijk ben ik immens ontgoocheld in Levy en Tottenham. Ik vind het schandalig dat deze club Bayern tot het uiterste heeft gedreven in de onderhandelingen terwijl ze zelf hun betalingsverplichtingen naar Kane en familie als zaakwaarnemers niet nakomen.
Ik vind het ongelooflijk dat bepaalde spelers en zaakwaarnemers niet geïnformeerd zijn over dit wanbeleid.

Dat werd tijd. Goede keuze denk ik, alhoewel hij zich daar toch weer opnieuw zou moeten gaan bewijzen, maar dat lijkt mij geen probleem voor Kane.

De beste keuze die Kane kan maken. Als topspeler wil je teamprijzen winnen. Bij Tottenham gaat dat gewoon niet. Naar mijn mening gaat het winnen van echt trofeeën altijd voor individuele prestaties. Tuurlijk is hij dichtbij het record van Shearer maar een topspeler zoals Kane hoort niet zijn carrière te beëindigen met geen prijs.

Harry Kane heel veel suc6 mijn grote vriend. Je verdient het om naar Bayern te gaan. Ik vind het llote want je bent onze wereldspeler. Denk een van de beste spelers voor tottenham ooit. Maar je verdient een prijs. Nh moeten wij doorschakelen. Haal tabsoba en of nog een topspits zou zeggen vlahovic of in de richting. Maar kane je blijft one of our one.

11 augustus 2023 om 06:16

Wat is jouw gedacht nu over Levy? Blijkbaar waren er financiële problemen tussen Tottenham en de familie Kane

Na de twijfels toch naar Bayern. Voor Kane eindelijk de kans om prijzen te pakken en Bayern is met Kane direct een vd favorieten voor de Champions League. Wereldspits, in mijn ogen de beste ter wereld (los van Benzema afgelopen jaren). Voor Spurs natuurlijk wel een enorme aderlating x 10. De spitsen liggen niet voor het oprapen dus benieuwd waar ze mee komen. Denk dat Spurs, na jaren toch wel prima presteren, weer terug gaat zakken naa echte subtop PL en niet lang meer onderdeel blijft van de top 6. De selectie is echt een stuk minder dan van de rest.

11 augustus 2023 om 00:32

Ik zie ze in ieder geval niet meedoen voor de top 4. Denk ook dat ze financieel niet mee kunnen doen met de andere clubs als je ziet hoeveel die dit seizoen ook weer hebben uitgegeven. Kane gaat het daar geweldig doen, pure spits en compleet het tegenovergestelde van Mane.

11 augustus 2023 om 08:19

Misschien maakt hij met de Kane miljoenen er wel een echt team van.
Voorin nog wat erbij, want Richarlison is geen echte doelpuntenmaker. Nu heb je voorin alleen Son en Madders...

Van een club waar je gegarandeerd geen prijzen pakt, naar een club waar het elk seizoen wel een garantie is. Denk dat Kane de leegte van de afgelopen jaren enorm zal inhalen.

Fantastische transfer voor Bayern München, Spurs en Kane.

Het is veel geld maar dat is nu eenmaal de markt op het moment helaas.

Als ze nu maar geen 35 miljoen op Mohammed gaan bieden en 65 op Kudus want dan nemen we het in Amsterdam niet serieus.

Het is fijn om Ajacied te zijn

Ik heb die 200 plus reacties hierboven niet gelezen, maar het zal vast al 100 keer gezegd zijn. Toch doe ik het gewoon nog een keertje: 100 miljoen voor Kane, die volgend jaar gratis de deur uitloopt, is totaal idioot. Ik voorspel een zware blessure, vormcrisis of mismatch. Sowieso, wil je deze transfer geslaagd kunnen noemen, dan moet je de CL winnen. Al het andere was zonder Kane maar met een leuk talent ook wel gelukt.

27jaar en nog 100mil waard! Beetje teveel van het goede allemaal.

Misschien niet relevant, want off-topic, maar als Feyenoorder ben ik wel een beetje bang dat Spurs nu wel eens onze kant op zou kunnen kijken voor een nieuwe spits.

Maar gaat ie nu wel of niet, alleszins niet zeker dus nog.

Top. Eindelijk weg bij dat wespennest. Pakt daar ook geen prijzen. Nu absoluut voor de topprijzen spelen met heerlijke spelers eromheen!

Nou ik ben erg benieuwd! Een wereld en top spits die het wel even bij Bayern gaat doen! Terwijl hij nooit op dat allérhoogste niveau heeft geacteerd. Goede speler zeker, een goede spits dat ook maar ik denk niet dat hij aan die 100m verwachting gaat voldoen. Als hij werkelijk zo'n top spits was geweest dan had de top hem allang al opgehaald. Bayern maakt hier voor zichzelf een rare een onherkebare (voor hun doen) move, het lijkt op een impuls / paniek aankoop wat mij betreft, dat is niet des Bayern. Ik laat graag mijn ongelijk bewijzen en zal dat als eerste zeggen als Kane wel gaat presteren maar ik heb er een hard hoofd in. Wat een smak geld zeg voor deze speler, ongekend, en wat een deal voor Tottenham.



Wauw, mooie transfer voor Harry Kane en voor Bayern Mã¼nchen. Die hebben na het vertrek van Lewandowski terug een goalgetter binnengehaald die ook nog eens heel goed kan meevoetballen. Zeker met die topsportcultuur dat heerst bij Bayern, zie ik hem nog enkele jaren zeker knallen. Hoop alleen dat Tuchel hen niet te defensief laat spelen.

Wat Tottenham betreft, ze doen een jasje uit wat mij betreft. Het zal heel moeilijk worden om aan te klampen bij die top 6 als ze geen deftige vervanger binnen halen. Met Ange Postecoglou hebben ze wel een goede trainer binnen gehaald die aanvallend voetbal wil brengen. Echter moet hij ook nog het materiaal hebben om te kunnen presteren, Kane scheelt al snel 30-35 doelpunten per seizoen.
Mogelijke namen? Ik denk dan aan Kolo Muani , Gerard Moreno, Jonathan David, Romelu Lukaku en heel misschien zelfs Ivan Toney. Die zijn schorsing is over 2-3 maanden voorbij, en het is echt wel een hele goede spits. Daarnaast kunnen ze gezien de omstandigheden er echt wel een goede prijs over onderhandelen. Als Tottenham de deal sneller had kunnen beklinken hadden ze Gonã§alo Ramos kunnen binnenhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren