Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz dolt met Noa Vahle: ‘Dat wilde je zeggen hè, maar je durfde niet!’

Laatste update:

Peter Bosz verscheen zondagavond in opperbeste stemming voor de camera bij Noa Vahle van Veronica. De trainer van PSV is tevreden met de 1-0 oefenoverwinning tegen Nottingham Forest en gelooft dat zijn ploeg klaar is om vrijdag officieel aan het seizoen te beginnen met de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. "Ik vind dat we goed gespeeld hebben en we hebben geen blessures opgelopen, dat is altijd fijn", aldus Bosz.

PSV won zijn laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan de officiële opening van het seizoen dankzij een doelpunt van Johan Bakayoko, die van een meter of achttien knap de onderhoek vond. Bosz wisselde bewust nul keer. "Alle jongens hebben negentig minuten gespeeld. Dat was nodig. Woensdag (3-1 winst tegen FC Eindhoven, red.) hebben de jongens die nu op de bank zaten negentig minuten gemaakt. We proberen in zo'n voorbereiding alle jongens minuten te laten maken."

"Op het laatst was het op het tandvlees, maar dat hoort in de voorbereiding, dat je ook aan de conditie werkt", vindt Bosz. "Fitheid is belangrijk, anders kun je geen topvoetbal spelen." Het vertoonde spel geeft Bosz vertrouwen. "Ik heb een heleboel dingen teruggezien waar we op getraind hebben. Wij spelen op een manier waarbij je heel veel sprints moet maken, heel veel druk moet zetten." Er zijn volgens Bosz voldoende verbeterpunten. "We moeten meer goals maken en meer kansen afdwingen."

PSV werkt op de achtergrond nog altijd aan versterkingen, maar Bosz gelooft dat zijn ploeg ook met de huidige bezetting de Johan Cruijff Schaal kan winnen. "Het zou wel een lekker begin zijn, meteen een prijs", zegt Vahle tegen Bosz. "Heerlijk. Eindelijk, wilde je eigenlijk zeggen, hé. Maar dat durfde je niet", klinkt het met zelfspot uit de mond van de trainer, die in het profvoetbal pas één echte prijs won: de titel in de Keuken Kampioen Divisie (destijds Eerste Divisie geheten) met Heracles Almelo in 2005.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Het was geen wereld wedstrijd maar ik vond het positief begin heb er wel vertrouwen in.Isaac vind ik een groot talent .

31 juli 2023 om 00:39

Babadi is een top talent, iedereen ziet dat hij de potentie heeft om een topper te worden, maar moet meer vlees op de botten kweken. Laten we hopen dat dat gaat lukken!

31 juli 2023 om 02:38

Naar alle schijn zeker een groot talent, maar om dat na vandaag te schrijven? De beste man speelde enkel en alleen naar blauwe shirtjes en hoe graag hij ook wilde, vanavond was niet zijn wedstrijd..

Nu was vandaag sowieso slecht en was Sangaré verreweg de beste man op het veld, wat genoeg zegt, daar hij ook 'slechts' een 6,5 of 7 verdiende vandaag. Babadi verreweg de minste, eigenlijk niets goed zien doen. Voor de rest was het team een solide 5,5 of 6. Nee ik verwacht nog niets dit seizoen....

31 juli 2023 om 04:57

Dan zegt dat genoeg over Sangare is beetje een vreemde opmerking.Sangare is kwalitatief veruit je beste speler..

31 juli 2023 om 07:47

Verwacht je nog dat Sangare vertrekt? Net als bij Alvarez ontzettend stil rondom deze jongens.

1 augustus 2023 om 16:51

@Ryan030, dan heb ik mij niet goed verwoord. Ik bedoelde dat het genoeg zegt over de wedstrijd en de andere spelers wanneer je beste man max een 7 heeft gehaald deze wedstrijd, wie dat ook was. Niet dat het gek is dat Sangaré de beste man op het veld was. Al vanaf zijn komst enorm fan en zie ik graag blijven. Alles onder zijn clausule is te laag.

1 augustus 2023 om 16:54

@Afcakampioen. Vind het inderdaad erg stil, maar vind dat eigenlijk geen probleem (tenzij er één of andere gekke clausule is dat hij volgende zomer voor 20 mil weg mag ofzo), ik zie hem graag blijven. Hoe dan ook niet onderhandelen over de clausule.

Komt goed Peter! We brengen de fruitschaal naar Eindhoven. Heb er wel vertrouwen in met Peter. Ondanks de matige selectie zie je al bepaalde kenmerken van zijn spel.

31 juli 2023 om 01:00

Één ding is normaal, PSV wint de J.C. Schaal. Bijzonder eigenlijk dat jullie recordhouder in zijn van de schaal waarvan de naamgever precies niet bij PSV gespeeld heeft😅

31 juli 2023 om 07:02

Misschien was Johan diep in zijn hart, stiekem wel een psv fan?

Nee joh

;p

31 juli 2023 om 09:36

Ben wel voorstander van het veranderen van de naam. De Luuk de Jong-beker doet het vast goed bij iedereen :P

31 juli 2023 om 07:44

Peter heeft wel degelijk gelijk over vertrouwen, want wat ik tot nu toe gezien hebt is PSV mijlenverder dan Feyenoord! Dus die schaal gaat wel mee naar Eindhoven..ik weet echt niet waar dit op gebaseerd is maar gaat goed komen.

31 juli 2023 om 11:17

Gebaseerd op het feit dat uitslagen in de voorbereiding werkelijk niks zeggen over hoe ver een ploeg is misschien. Het gaat erom dat het idee er bij iedereen inzit, de uitslag maakt verder niet uit. Verder heeft PSV best een aardige selectie, dus ik snap wel dat er vertrouwen is. Bosz is ook gewoon een goede coach. Ik snap ook dat er vertrouwen bij Feyenoord is, die hebben ook een topcoach en zijn al gewend aan het systeem. Gaat een leuke pot worden denk ik.

Ik moet het eigenlijk nog zien. Ik sla Feyenoord toch een heel stuk hoger aan. Wat een stappen hebben die de afgelopen jaren gemaakt!

31 juli 2023 om 07:17

Er is helemaal niets over te zeggen, beide ploegen hebben nog niet onder druk gespeeld, in een oefenpot is het toch anders. Daarnaast staan die wedstrijden op zichzelf. De top 3 hebben wel allemaal een beetje hun eigen favoriete tegenstander, Ajax speelt vaak lekkerder tegen Feyenoord, Psv tegen Ajax en Feyenoord zit er altijd lekker in tegen Psv. Dus wat dat betreft is Feyenoord favoriet ;-)

31 juli 2023 om 07:48

Hoe sterk we vorig jaar ook waren, het zegt ook wel wat dat Feyenoord vorig seizoen niet won van PSV. Ik verwacht ook vrijdag weer een pot die zeer aan elkaar gewaagd is.

31 juli 2023 om 07:52

MGMV, dat kwam door de manier van spelen van Psv door Ruud. Dat was puur en alleen countervoetbal. Dat ga je tegen Bosz niet zien natuurlijk.

31 juli 2023 om 08:41

Ik snap de houding t.o.v counter voetbal nooit. Als je met het counter voetbal van Ruud wel wint en zodadelijk met het aantrekkelijke spel van Peter niet, dan is counter voetbal toch zeker de betere keuze?

1 augustus 2023 om 17:02

@PSV_Everton, daarnaast wordt het vaak als negatief beschreven, maar als ik moet kiezen tussen:
-weinig tempo bij balverlies (laag opvangen) en hoog tempo bij balbezit (flitsende aanvallen)
Of
-hoog tempo bij balverlies (hoog drukzetten) en laag tempo bij balbezit (focus op balbezit)
Dan ga ik altijd voor de eerste, terwijl dat toch echt countervoetbal is.

Tuurlijk is het mooiste als je de combi hebt zoals Jürgen Klopp voetbal of het Barcelona van Pep, maar dat zijn uitzonderingen. Bosz lijkt dit ook te proberen, maar we hebben nu nog niet de verdediging om dit te bolwerken... We gaan het zien

31 juli 2023 om 10:40

Zeker voor aanstaande vrijdag is Feyenoord 'gewoon' favoriet. In de Kuip, voor een wedstrijd waar de PSV-fans traditioneel niet warm voor lopen, met een PSV met stiekem de ogen op Sturm Graz-thuis.

31 juli 2023 om 19:08

Ik sla Feyenoord ook echt hoger aan. Gek voorgevoel dat Feyenoord niet zo veel heel laat van PSV komende vrijdag. 6-1 😂

Ik verwacht dat PSV te druistig zal zijn en daardoor veel verkeerd zal staan. Dat zal Bosz met de tijd eruit gaan slijpen. Maar vrijdag komt daarvoor (veel) te vroeg.

Het was geen wedstrijd om vrolijk van te worden. Mede door het niet al te beste spel van PSV en de grondhouding van het a-technische Not. Forest. Zo verdedigend spelen in een oefenwedstrijd. Al zal die club wel in de onderste regionen van de PL eindigen en dus al voorsorteren op het spel dat hun min of meer zal worden opgedrongen. Net als gistermiddag. Zal me benieuwen of PSV het in Nederland onverslaanbaar geachte Feijenoord lastig kan maken tijdens de wedstrijd om de JC schaal.

Feyennord is op dit moment verder dan Psv.
Het basis elftal staat als een huis, bij De Onzen nog niet.
Hopelijk lukt het Ons Ernie nog om de 2 a 3 toppers waarover wordt gesproken toe te voegen, dan staan we er vrij goed voor.
Maar Feyenoord is voor de JC schaal en de titel favoriet. We gaan het zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren