Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG krijgt jawoord en hoopt toptransfer maandag met spoed af te ronden

Laatste update:

Ousmane Dembélé heeft een mondeling akkoord bereikt met Paris Saint-Germain, zo meldt Fabrizio Romano. De Franse topclub is met de entourage van de 26-jarige aanvaller van Barcelona een contract tot medio 2028 overeengekomen. De Parijzenaren willen alsnog razendsnel toeslaan en de tot 31 juli geldende ontsnappingsclausule in Dembélé's contract bij FC Barcelona lichten.

Vanwege die clausule in zijn contract is de vleugelaanvaller 'slechts' voor vijftig miljoen op te halen uit Catalonië. Dembélé geldt in Parijs als de beoogde opvolger van Kylian Mbappé, die de deur uit wordt gewerkt. De clausule in Dembélé's contract was publiekelijk bekend. De Fransman kan de hele maand juli voor vijftig miljoen vertrekken, terwijl de clausule daarna verdubbelt richting de honderd miljoen.

Aangezien de ontsnappingsclausule maandag al verloopt, is er haast geboden voor PSG. Volgens Romano hebben de Parijzenaren Barça inmiddels ook formeel laten weten dat ze de optie in Dembélé’s contract willen lichten en hangt alles nu af van ‘timing’. Dembélé's contract bij Barcelona verloopt al in juni 2024. De Catalanen willen de linkspoot dolgraag langer aan zich binden, echter geeft de aanvaller nu zijn voorkeur aan een nieuw dienstverband in Parijs.

Een soap zoals vorige zomer lijkt zo in de maak. Toen leek Dembélé óók al op weg naar de uitgang. Dat kwam door een drietal redenen: hij was niet zeker van zijn plek, zijn contract liep af en er was een salarisreductie nodig voor een verlenging. De komst van Xavi veranderde echter alles. Onder de huidig hoofdtrainer bloeide Dembélé op, waardoor hij toch akkoord ging met een contractverlenging tegen een forse salarisverlaging.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Duur grapje geweest voor Barcelona al met al. Misschien geen miskoop a la Coutinho maar we kunnen moeilijk stellen dat hij die ruim 100 miljoen investering waard is geweest, of zelfs maar de helft daarvan. PSG neemt natuurlijk ook een behoorlijk risico daar je gemiddeld 20% van het seizoen op hem aan kan (daar hij naast fit zijn er ook nog zin in moet hebben).

31 juli 2023 om 07:37

50 miljoen wordt her zoiezo niet kan ik je nu alvast vertellen. Papierwerk gaat nooit gefikst worden vandaag dus het wordt zoiezo hoger. Het doet me pijn om dit te lezen vandaag en te horen van FR maar ja aan de andere kant ik hou altijd mijn hart vast als het gaat om zijn plastic ti lichaam. Er komt veel dreiging bij hem vandaan en gun hem echt een mooi carrière na al die vervelende blessures. Het is zijn leven zijn beslissing dus als het gebeurt wens hem het beste.

31 juli 2023 om 08:34

Hoezo gaat het papier werk niet gefikst worden vandaag, neem ons even mee in jou gedachtegang?

31 juli 2023 om 08:41

Het enige wat PSG hoeft te doen is de clausule activeren. Kan me herinneren dat Arsenal dit deed bij Partey, 1 uur voor het verstrijken van de datum..

31 juli 2023 om 10:39

24 uur is niet genoeg. Barcelona wilt hem behouden, barcelona weet dat het 00:01 zijn clausule 100M is dus die gaan zeker tijd rekken. Het kan ook zo zijn dat Psg een bod neer gaat leggen tussen de clausule van nu en morgen. Ik hoop oprecht dat hij blijft anders wens ik hem een fijne leven verder.

31 juli 2023 om 10:57

Barcelona kan alleen niks rekken want die zijn een passieve partij.

31 juli 2023 om 11:53

@msn10

Ik vrees dat we kansloos zijn, ze storten die 50 miljoen op Dembélé's rekening (of die van zijn manager) en die moeten ervoor zorgen dat dit voor 01/08 bij La Liga terechtkomt om zijn clasule te activeren.

Echter vind ik het wel vies, want overal werd gezet dat de managers van Dembele de clausule liever niet willen activeren om zo in goede verstandhouding te vertrekken.

31 juli 2023 om 14:04

Barca heeft hier niets mee te maken. Dit gaat tussen PSG, Dembele en La Liga (waar men moet laten weten wanneer de clausule gelicht is). Valt niets te rekken.

31 juli 2023 om 15:54

Je denkt dus echt dat PSG zich omwille van tijd 50M extra door de neus laat boren door Barca terwijl die clausule er staat. Zodra die geactiveerd (betaald) wordt valt er niets meer te doen qua hoogte van het transferbedrag.. Het is jammer voor Barca maar het is niet anders.. Ze waren immers zelf op de hoogte van dit alles. Dembele zijn woord om te blijven heeft dus helemaal geen stand gehouden

31 juli 2023 om 19:35

3 dagen terug nog intervieuw van Dembele waarin hij aangaf te willen blijven en dat hij super gelukkig is bij barcelona. Ik krijg veel vertrouwen van Xavi enz. Zij hij ook en dan ineens dit. Die mensen uit qatar zijn smerig man komen met een blanco cheque zowat en beloven je van alles en nog wat . Ik vind Dembele eerlijk gezegd niet zo slim als je ziet wat Barcelona aan het opbouwen is terwijl bij Psg 1 bende is. Ik hoop oprecht dat hij blijft alleen lees ik overal dat hij Barcelona heeft aangegeven dat ze moeten onderhandelen met Psg

1 augustus 2023 om 08:36

La Liga €50m clause, not activated for Ousmane Dembélé to PSG as there was no time to make it happen — as sources expected 🔴🔵🇫🇷


Fabrizio Romano

Ik weet wat ik zeg.

1 augustus 2023 om 16:23

According to Fabrizio Romano, the Ligue 1 champions took a decisive step to complete the transfer operation after they failed to activate the La Liga €50m exit clause for the French forward by the stipulated date of August 1. PSG instead sent a formal letter to Barcelona in order to activate a "private" clause, which also makes him available for €50m.

Of misschien weet je toch niet wat je zegt.

31 juli 2023 om 12:29



Langs andere kant moet men zich toch afvragen wie in dit geval enorm dronken moet zijn geweest tijdens het ondertekenen van zulke contracten. Is dit Laporta of was dit de ouderwetse Bartomeu? Daarbij zou Barcelona slechts 40 kunnen gebruiken van de 25 miljoen die ze krijgen bij het verkoop. De overige 25 miljoen gaat naar de Dembele en zijn zaakwaarnemers. Dit komt uit op ongeveer 10-15 miljoen. Meer mogen ze niet gebruiken. Fantastisch om weer zaken te doen.

31 juli 2023 om 13:00

Als het dat was of geen contractverlenging, dan is het toch niet zo een slechte deal?

31 juli 2023 om 13:23

De afkoopclausule had gewoon op 100 miljoen moeten staan. Waarom is het nodig om in juli er even 50 miljoen ervan te maken en na juli 100 miljoen? Zoals ik al zei, zulke contracten zijn toch nergens voor nodig.

31 juli 2023 om 14:33

Omdat. dembele anders niet wou bijtekenen misschien?

31 juli 2023 om 19:37

Hij was anders transfervrij maat. Niet alleen vermelden wat jij wilt. Als hij niet zou tekenen zn laatste contract was hij gratis de deur uit.

Ben benieuwd hoe dit nu afloopt en voor hoeveel die getekend heeft. Zullen direct voor een vervanger gaan of alsnog voor Cancelo zoals Fabrizio zegt..

Deze aankoop snap ik totaal niet, is constant geblesseerd, en heeft ook niet zoon hoge discipline ( leven als topsporter) al met al
Een dure aankopen voor Psg van 50 mil

31 juli 2023 om 07:52

Deze aankoop snap je dan toch juist heel goed? Past perfect in het aankoop beleid van PSG. Jongens die geen binding hebben met de club en ook nooit bereid zullen zijn om alles te geven voor deze club. Vaak maken ze de overstap vanwege het nog grotere geld. Wie PSG ook aantrekt het lijkt maar niet te lukken om daadwerkelijk de laatste stap te zetten.

31 juli 2023 om 08:58

Dembele is wel Frans, dus helemaal geen binding lijkt me onzin. Daarnaast zal het voornamelijk aan de trainer liggen, of die Dembele genoeg kan motiveren. Afgelopen seizoen was het een hele gedisciplineerde speler buiten het veld, en op het veld werkte die ook gewoon hard.

31 juli 2023 om 09:03

Dus jij hebt ook binding met alle betaald voetbalclubs in Nederland, omdat je Nederlands bent?

31 juli 2023 om 10:29

Dat is niet wat ik zeg henkiespanky. Hoewel het trouwens altijd makkelijker is als een groot deel van de mensen op de club je eigen moedertaal spreekt.

Maar omdat Dembele Frans is, en meerdere ploeggenoten vanuit de Franse ploeg bij PSG spelen/speelden, is het goed mogelijk dat hij wél binding heeft met PSG. Dat weten wij natuurlijk niet precies, maar het is onzin om zomaar te stellen dat hij helemaal geen binding heeft met PSG.

31 juli 2023 om 08:46

50 miljoen voor PSG duur? De emir zijn vrouw besteed dat op een weekendje weg naar een spa in de Franse Alpen met wat vriendinnen, om dat soort bedragen wordt alleen maar hard gelachen in Qatar.

Die gaat het niet redden bij PSG. Heeft echt nul discipline om 100% voor de sport te leven. Aan de andere kant, als je PSG speelt kom je daar in de competitie wel mee weg. CL gaan ze niet verder komen dan kwart finale.

31 juli 2023 om 08:57

Dan heb je afgelopen seizoen van Dembele zeker gemist?

31 juli 2023 om 09:00

Dat niet. Maar vond jij hem dan zo goed ? Eerlijk is eerlijk, hij heeft heel wat leuke wedstrijden gespeeld. Maar hij zou heel het seizoen een dragende speler moeten zijn.

31 juli 2023 om 09:31

Afgelopen seizoen was die echt goed. Alleen wel weer in de belangrijkste fase geblesseerd.

Maar juist in die periode kwam Barca veel moeilijker tot scoren. Dus wat mij betreft was Dembele zeker een dragende speler in aanvallend opzicht afgelopen seizoen. Alleen helaas niet het hele seizoen door blessures

Het mooie was dat die afgelopen seizoen eindelijk liet zien wél de gevraagde discipline op te kunnen brengen, en dat die juist wel heel hard trainde. Vooral wat dat betreft zat je er dus wat naast in je eerste reactie.

Schandalig! Na alles wat Barca voor hem heeft gedaan en bijgestaan met al die lange blessures. Zodra hij jaartje in topvorm is en nauwelijks blessures kent, neemt hij de benen. En nog eens naar die walgelijke golden prison. Maandje geleden nog beweren dat er helemaal niks speelt tussen hem en PSG. Scratch a lie, find a thief. Een gemis voor Laliga en al helemaal Barca.

31 juli 2023 om 07:47

Hoezo? Wat had Barcelona er nog uit kunnen krijgen dan? Die jongen zit er al vier jaar, maar heeft nooit enigszins naar het bedrag of het salaris gepresteerd wat de club voor en aan hem betaald heeft. Hij is gezien zijn leeftijd allang geen talent meer en het is onwaarschijnlijk dat hij vanaf nu ineens blessurevrij blijft. Die jongen wordt alleen maar minder waard en onvervangbaar is hij zeker niet.

Daarbij: Wat heeft Barcelona voor hem gedaan buiten hun taak als werkgever in het Europese profvoetbal? Misschien een beetje een dooddoener, maar ik denk dat ethisch argument in deze niet de handige invalshoek is; zeker niet als je continu spelers pusht tot salarisverlagingen omdat je je eigen uitgavenpatroon in stand wilt houden.

31 juli 2023 om 07:51

Afgelopen jaar is hij wel opgebloeid. Minder blessures en veel dreiging. Die Dembele had ik graag nog gehad.

31 juli 2023 om 08:04

Schandalig dat Barcelona een contract sluit met die clausule van 50m erin. Volgens mij staat de handtekening van de voorzitter onderaan dat A4-tje, naast de krabbel van Dembele.

31 juli 2023 om 08:17

Anders was hij al gratis vertrokken, nu krijgt Barcelona er nog 25 miljoen voor. Prima gedaan.

31 juli 2023 om 09:26

Nou nou nou, zo schandalig is het niet hoor. Wat verwacht je van iemand die liever een potje FIFA speelde dan op tijd naar zijn trainingen gaan? En alles in ogenschouw genomen is Barca nog maar een wrak. Hij gaat bij PSG sowieso meer verdienden dan hij bij Barca doet. Als het nog even tegen zit gaat Barca voor de inmiddels derde of vierde keer de eigen spelers vragen om loonsverlaging...

Is het netjes? Nee. Maar schandalig is ook zeker niet.

Domper voor Barca. Nu moet het de markt op voor een aanvaller van niveau, met alleen Lewandowski van bijna 35 ga je het niet redden ben ik bang.

31 juli 2023 om 08:54

Raphinha is ook gewoon een goede optie, dat hebben we afgelopen seizoen tijdens de blessure van Dembele gezien. Maar toch voegt Dembele echt iets unieks toe met zijn creativiteit en z'n acties, Raphinha heeft dat nog een stuk minder.

31 juli 2023 om 09:49

Raphinha is een prima stand in, maar zeker geen wereldklasse wat je als barcelona zijnde toch wilt nastreven lijkt me.

31 juli 2023 om 09:49

Raphina is lang niet zo succesvol in zijn acties. Dembele in vorm is gewoon de beste ter wereld op zijn positie. Aan de bal maakt hij elke rechtsback vaak kapot. Mendy en dan in de 2e helft Fran Garcia hadden het enorm lastig.

31 juli 2023 om 10:26

Daar ben ik het mee eens. Echter zou het voor 25 miljoen ontzettend lastig worden om een vervanger te halen die meer brengt dan Raphinha. Ook Fati en Abde zijn niet de ideale vervangers, omdat die beiden op links spelen. Tenslotte is Torres ook niet geweldig, hoewel die het in de voorbereiding goed doet.

Als de transfer echt voor 50 (waarvan 25 echt voor Barca) miljoen doorgaat, zou ik ervoor pleiten om dat geld te investeren in een aanvallend ingestelde rechtsback, en dan de voorhoede verder maar gewoon zo houden. Tenzij er echt een goede aanvaller rondloopt die voor weinig geld op is te halen, maar ik kan niemand bedenken eerlijk gezegd.

Een serieuze domper als dit doorgaat voor 50 miljoen.... Voor 100 kan je nog een vervanger aantrekken (bernardo Silva) en ga je verder, vopr 50 miljoen halen we niemand binnen die hetzelfde kan brengen dan wat hij kan brengen.

31 juli 2023 om 08:56

Het schijnt dat Barca ook maar de helft (25 miljoen) overhoudt, en dat de andere helft naar Deebele en z'n zaakwaarnemer gaat. Of dat echt klopt weet ik niet, maar dat zou helemaal balen zijn.

31 juli 2023 om 10:12

Dat klopt. Het is bidden dat het vandaag niet rond kan komen en PSG de 100 miljoen moet aftikken. Daarvan wil Barca Bermardo Silva halen. Weg gaat Dembélé sowieso. Zo jammer, maar het is niet anders. Het is alsnog beter dan vorig jaar gratis.

31 juli 2023 om 10:27

Bernardo Silva is een geweldenaar en voor elk team in de wereld een versterking. Echter heeft hij een profiel waarvan we al genoeg spelers hebben: technisch, wendbaar, inzicht, overzicht, steekpass en combineren. Dembele is juist een type waarvan Barca er te weinig heeft: buitenom kunnen gaan op snelheid, explosiviteit e.d. Met Bernardo ga je denk ik oneindig veel rond tikken maar kun je amper op diepte spelen. Iets wat Xavi er juist wel in heeft gekregen na al die jaren tiki taka.

31 juli 2023 om 10:55

@elrompelineas

Inderdaad dat heb ik ook gelezen, dus dan hebben we helemaal geen optie daar. Misschien is Yeremi Pino wel iets, alleen gaat Villarreal wel de maximumprijs vragen. Het is zoals @joga_bonito10 goed uitlegt dat het niet per sé de kwaliteit dat we kwijt zullen zijn, want Dembele's blessuregevoeligheid en soms wat onnauwkeurigheid kunnen we heus wel vervangen. Het is het soort aanvaller dat wij liever niet kwijt zijn, namelijk iemand die razendsnel is , verticaal spel brengt en altijd de 1vs1 opzoekt.

Bernardo Silva is uiteraard een geweldenaar en ik juich het toe als hij komt, enkel gaan we inderdaad de hele tijd lopen breien en hebben we helemaal geen diepgang meer. Enige optie als Bernardo Silva zou komen is dat Abde op links gaat starten, die kan ook brengen wat Dembele brengt (wel iets minder kwaliteit).

Laporta, trek die internetkabel uit of zorg dat die klotefax niet werkt en laat PSG maar de hoofdprijs aftikken. PSG lacht ons al jaren uit en heeft echt effectief een oorlog gestart sinds dat wij in 2016 Verratti wouden weghalen daar.

31 juli 2023 om 11:24

Helemaal mee eens Jogabonito en Fcbinsider.

Het nadeel van Abde (of Ansu) is dat die op links spelen, terwijl je daar ook Balde al wel hebt. Als Xavi met 2 aanvallers wil spelen, moet die 2e echt een rechtsbuiten zijn, tenzij er nog een erg aanvallende rechtsback binnengehaald wordt.

Abde - Lewa - Silva zou ook gewoon een goede aanval zijn, maar dan krijg je denk ik weer problemen op het middenveld. Het is niet voor niks dat Xavi eigenlijk met 4 middenvelders wil spelen; Frenkie als enkele 6 werkt simpelweg niet, en je kunt niet 2 van Pedri/gavi/gundogan banken.

31 juli 2023 om 08:56




Raphinha en Ferran op rechts. In La Liga kan je daarvoor meedoen om de titel maar zodra Raphinha er lang uit ligt heb je een serieus probleem. Lamine Yamal mogen we inderdaad niet teveel druk op leggen. Dit zal een fikse domper zijn zoals je al terecht aangeeft. Ben ontzettend benieuwd wat Barca zal doen. Veel haalbare opties zijn er ook niet. Dembele heeft juist die echte diepgang en sprintsnelheid wat de overige vleugelaanvallers juist minder tot niet hebben.

Misschien moet Barca toch maar weer polsen voor Alberto Moleiro (die ik sowieso graag zie komen). Die speelde ook regelmatig vanaf rechts, maar is ook meer een specialist vanaf links. Maar voor 25M kun je wellicht zaken doen met Las Palmas. Een andere optie die me te binnen schiet is Yeremy Pino. Wel een klassieke rechtsbuiten die het veld breed houdt en snelheid/diepgang heeft. Is een Spaans talent (geilt Xavi op). Maar hoe dan ook: de kwaliteit van Dembele kan Barca nooit 1 op 1 vervangen. Andere opties die me te binnen schieten: Adeyemi en Moukoko.

Het is ook niet zo dat je een Gavi of Pedri hangend vanaf rechts kan laten spelen zoals dat op links wel kan. Abde kan dat wel maar goed als Dembele vertrekt doe je echt een jasje uit. In de CL zal ik de verwachtingen dan ook bijstellen. Laatste 8 had ik voor komend seizoen als realistische doelstelling geacht. Je zal maar net weer in een poule als vorig seizoen komen..

Stel Mbappã£â© blijft nog wel 1 seizoen en mag uiteindelijk spelen heb je met Neymar, Mbappã£â© en Dembele op papier wel een gruwelijke aanval. Wel in acht nemende dat Neymar en Dembele structureel 2/3 maanden eruit liggen. Dus in hoeverre ze daar bij PSG van kunnen genieten vraag ik me dan ook af.



31 juli 2023 om 09:24

Hangt ervan af welke 2/3 maanden ze eruit liggen - PSG overleeft zonder hen ook wel de groepsfase van de Champions League, je hebt ze eigenlijk alleen voor de knockout fase (Feb tm Mei) nodig.

31 juli 2023 om 10:01



Van Neymar kun je al invullen wanneer die geblesseerd is en Dembele kan random anytime uitvallen. Die jongen heeft fragiele hamstrings.

31 juli 2023 om 11:23

Neymar is niet zo makkelijk te voorspellen - in seizoen 22/23 was hij van Feb tm Jun geblesseerd, in 21/22 van Nov tm Feb, en in 20/21 drie keer een maand in Oct-Nov, Dec-Jan en Feb-Mar.

31 juli 2023 om 11:58

@hangover96

Februari is alleszins een zekerheid!

31 juli 2023 om 12:14

Het is duidelijk, geen wedstrijden op Valentijnsdag plannen.

Ligt het aan mij of koopt PSG alleen maar blessure gevoelige spelers?

hahaha dat zou lachen zijn, de op dit moment beste aanvaller naar Real Madrid sturen en bij dienst rivaal de beste aanvaller wegkapen. Nou als wij dan geen kampioen worden weet ik het ook niet meer XD

Waarom wachten ze er dan mee tot het laatste moment? Echt vreemd.

31 juli 2023 om 09:30

De ontwikkeling dat Mbappe verkocht gaat worden is relatief recent, het verrassende bod uit Saoedi-Arabie is pas een week oud.

Vind Dembele wel passen bij PSG. Goede speler mits fit. Hopelijk voelt hij zich er meer thuis en zal zijn focus meer op voetbal komen te liggen. Zijn pieken zijn zeer hoog.

Moet zeggen dit is toch wel een aderlating voor Barcelona. Vind hem altijd de beste en meest gevaarlijke bij Barcelona. Brengt zoveel diepgang, snelheid en actie met zich mee. Gaat Barcelona hem proberen vervangen met iets anders of geven ze Fati de kans? Of die Marokkaanse talent.

31 juli 2023 om 10:20

Beide opties die je noemt spelen wel op links. En juist op links kunnen Pedri en Gavi ook soort van spelen, terwijl we niet echt een middenvelder hebben die gewend is om naar de rechtsbuiten positie te trekken.

31 juli 2023 om 10:27

En om nou Raphinha of Ferran op rechts te spelen lijkt mij ook geen goed plan. Ze moeten er iig voor zorgen dat de deal niet rondkomt voor 12 in de nacht. Dan houd je Indien hij toch vertrekt er iig wat meer aan over.

31 juli 2023 om 10:32

Raphinha deed het vorig seizoen best goed als je het mij vraagt, maar Dembele heeft wel wat extra's wat we echt gaan missen. Zeker aangezien Xavi waarschijnlijk maar met 2 aanvallers gaat spelen.

31 juli 2023 om 10:43

ElRompelineas. Ik vind eerlijk gezegd van niet. Hij heeft geen enkele keer indruk op me gemaakt afgelopen seizoen. Zijn statistieken zijn prima alleen hij heeft naar mening heel weinig impact op het spel. Alle ballen die hij geeft zijn terug, breed of voor. Voor een Braziliaan is zijn dribbel bijzonder matig en ik vind hem geen bijzonder goed schot hebben. Hij zou een creatieve aanvaller moeten zijn maar ik heb het afgelopen seizoen niet gezien.

Vind hem één van de gevaarlijkste aanvallers bij Barca. Zou een aderlating zijn. Vind hem stuk beter dan Raphinha, mits fit (dat is het enige nadeel).

Zal in Ligue 1 denk ik nog meer kunnen ''freewheelen''. Aardig bedrag alsnog!

Maargoed de deal moet nu wel voor middernacht gesloten zijn. Vraag me af of dat gaat lukken met zo weinig tijd over. Als ik Laporta was zou ik de internetkabel eruit trekken😂. Zou ontzettend zonde zijn als hij vertrekt want een type zoals Dembele vind je nergens. Eigenlijk komt deze deal te laat, anders hadden we nog Chukwueze kunnen halen. Wat ik me wel afvraag: moet alleen de clausule voor Middernacht worden gelicht of moet ook het papierwerk voor middernacht worden uitgewisseld. Dat maakt wel verschil namelijk.

31 juli 2023 om 10:31

Het vervelende is dat Barca niks heeft te zeggen hierin, omdat er gewoon een clausule in het contract van Dembele staat.

31 juli 2023 om 10:38

Klopt maar je kunt wel op bepaalde manieren de deal proberen te vertragen. Zeker als ook het papierwerk nog voor middernacht moet worden uitgewisseld.

Ik vind hem de gevaarlijkste aanvaller van Barcelona. Zijn dribbel is echt fenomenaal en ook dat hij tweebenig is zorgt voor problemen. Tegen Real is die altijd wel gevaarlijk. Dus voor ons een pluspunt dat hij vertrekt. Enige nadeel is dat hij wel blessuregevoelig is. Maar goed ben benieuwd of Mbappe nu in een stroomversnelling gaat nu hij de bonus vandaag krijgt en PSG Dembele als vervanger heeft gehaald.

Als die clausule TOT 31 juli geldig is, zoals in de tekst staat, zijn ze vandaag dus mooi te laat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren