Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Justin Kluivert deelt op Instagram prachtig nieuws met zijn vriendin

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Justin Kluivert, die op Instagram prachtig nieuws deelt met zijn partner, van wie hij de naam nooit heeft bekendgemaakt.

De 25-jarige aanvaller van AFC Bournemouth heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd op een strand op de Malediven, zo laat hij zien op zijn Instagram-account. “Mrs. Kluivert to be”, luidt het bijschrift van de foto. De twee zijn sinds begin 2022 samen en stappen nu dus in het huwelijksbootje.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Kluivert wordt onder zijn post gefeliciteerd door onder anderen Calvin Stengs, Ryan Babel, Donny van de Beek, Noa Lang en een aantal van zijn teamgenoten bij Bournemouth. Veel Oranje-internationals hebben de foto een like gegeven.

Kluivert geniet momenteel van een vakantie na zijn eerste seizoen bij the Cherries in de Premier League. De ex-Ajacied, die voor ruim elf miljoen euro werd gekocht van AS Roma, kwam tot 36 duels namens Bournemouth. Daarin was Kluivert goed voor 9 goals en 2 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig nieuws. Overigens gaf Kuipers een leuk interview af bij de NOS, vanmorgen te lezen op hun website. Nu vind ik het natuurlijk bijzonder interessant om te lezen of de vrouw van Asensio (heeft Nederlandse familie trouwens) haar man nog volgt op Instagram, of wie de WAG van 2024 is (geestelijk ben ik namelijk nooit ouder geworden dan 12), maar dat interview had nog best wat nieuwswaarde!

Prachtig voorpaginanieuws!
Ik ben nu al benieuwd naar de jurk, de trouwauto, en welke band er zal gaan spelen!

10 juni 2024 om 13:53

Band??? Dat is zooooo van de vorige eeuw...😂

10 juni 2024 om 15:17

Serieus? Dan heb jij nooit een goede band meegemaakt. Zonde.. tegenwoordig heb je helaas te veel 'dj's' die hun bruiloft-USB afspelen.
Een goede kost een hoop. De tijd dat de Piano House of Beethoven betaalbaar waren ligt al ff achter ons. Maar dat zal vast geen probleem zijn voor meneer Kluivert.

10 juni 2024 om 20:49

Nee hoor. Bij grote bruiloften is nog steeds een echte band aanwezig.

11 juni 2024 om 13:24

Beethoven heeft ook een hele tijd gehad dat ze alleen nog maar van band speelden en playbackten. Werd het ook niet beter op!

Je bent natuurlijk erg verbaasd dat iemand op de knieën gaat voor een aanzoek als je aan je bescheiden diner op het strand bezig bent met een gigantisch podium van rozen in de vorm van een hart.

Wat fijn dat hij dit nieuws met zijn vriendin deelt!

10 juni 2024 om 14:13

Wel makkelijk, dan kan ze er vast rekening mee houden. Het zou toch vervelend zijn als ze net in de supermarkt loopt.

Deze jongens leren het ook nooit he! Niet trouwens als je zo vermogend bent, je hebt te veel om te verliezen aan iemand die niet voor dat geld gewerkt heeft

Al zijn het niet mijn zaken maar ik vraag me dan altijd af of hij blind getrouwd is/in gemeenschap van goederen. Of dat hij alles goed voor zichzelf geregeld heeft. Ik hoop dat hij een top vrouw heeft en dat ze gelukkig worden. Toch zonde dat zo’n gozer zichzelf niet als zodanig heeft ontwikkeld door nu bij de selectie te zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren