Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman wijst naar gevaar voor Oranje en reageert op blessure Mbappé

Laatste update:

Ronald Koeman gaat zijn strijdplan niet aanpassen aan Kylian Mbappé, zo maakt hij duidelijk tijdens de persconferentie daags voorafgaand aan het EK-duel tussen Nederland en Frankrijk. Het meespelen van de Franse spits is nog onzeker, maar de bondscoach houdt zich niet bezig met de soap rond Mbappé.

“Het is duidelijk dat wij heel veel ervaring hebben met het spelen tegen Frankrijk”, zo begint Koeman. “In veel wedstrijden hebben we moeite met die ploeg gehad. Dat geeft wel aan dat het een sterke tegenstander is.”

“Het is een ervaren team dat erg compact speelt en met name in de omschakeling - dat zag je ook tegen Oostenrijk - zijn ze binnen no-time aan de andere kant. Ze hebben geweldige individuele kwaliteiten mét snelheid.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“We gaan proberen te voetballen, maar zeker in de opbouw moeten we heel vast zijn. Je moet geduld hebben en zeker zorgen voor een goede restverdediging”, zo vertelt Koeman.

Desgevraagd laat de bondscoach weten dat het al dan niet meespelen van Mbappé, die in het duel met Oostenrijk zijn neus brak en nog een vraagteken is voor de ontmoeting met Oranje, geen invloed heeft op zijn plan van aanpak.

“Didier Deschamps zal weten of hij gaat spelen, maar wij zullen moeten afwachten. Frankrijk is wel dusdanig sterk dat wanneer hij niet speelt er een ander staat die ook heel goed is.”

“Ik heb me eerlijk gezegd ook niet beziggehouden met zijn meespelen, want daar hebben we geen invloed op. Wij kunnen ons alleen zelf zo goed mogelijk voorbereiden, en ons idee van morgen is niet afhankelijk van het meedoen van Mbappé”, aldus Koeman.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat we morgen hoe dan ook niet gaan verliezen. De laatste confrontaties misten we vaak belangrijke spelers en nu is dat in principe alleen Frenkie, maar lijkt dat in de breedte te kunnen worden op te vangen. Verder waren wij sterker de eerste wedstrijd op het toernooi dan de Fransen vond ik.

20 juni 2024 om 20:26

Ik ben alleen bang dat Kante ons middenveld helemaal zeeziek speelt. Ben echt blij als we een puntje pakken.

20 juni 2024 om 20:26

Ik denk het wel, 3-0 Frankrijk

20 juni 2024 om 20:43

Jij zei ook dat Frankrijk zonder Mbappe en Griezmann een subtop land was. Jouw voorspellingen nemen we daarom met een emmer zout.

20 juni 2024 om 20:49

Valt echt weinig van te zeggen. Na de eerste wedstrijd denk je dat we minimaal een punt kunnen pakken en wellicht zelf winnen. Frankrijk is echter altijd goed tegen Oranje. Het wordt in ieder geval spannend.

Ik heb Malen dit seizoen vaker aan het werkt gezien,kan iemand mij vertellen waarom Simon eerder een basis plek verdient?Geen kritiek op Simon hoor een hele grote talent.maar Malen is toch ook wat volwassen in zijn spel,of mis ik iets ?

Lekker proberen te voetballen dan ga je het zeker afleggen tegen de Frankrijk. Liever snel de lange bal spelen en dan proberen de afvallende bal te veroveren. Snelle buitenspelers opstellen. We gaan het zien.

Het masker van Kylian Mbappé is afgekeurd door de UEFA vanwege de kleur van het gezichtsmasker.
De UEFA vindt zichzelf te belangrijk… het is gewoon de Franse vlag, daar is niets mis mee maar mijn mening.

20 juni 2024 om 21:26

Sja, als in de reglementen een paragraaf staat over hoofdattributen (masker, verband, etc.) die in 1 effen kleur uitgevoerd dienen te zijn dan kan de UEFA er nu lastig ineens iets anders van maken. Die reglementen zijn voordien bekend en zullen gewoon gevolgd moeten worden lijkt me.

21 juni 2024 om 00:20

Naar mijn mening is daar wel iets mis mee,dus nu al staat het 1-1

Hij zegt van niet maar stiekem wel elke ploeg die tegen een wereldspeler als mpabbe speelt past zich beetje aan aan zijn systeem of zijn plan.

Mbappe met gebroken neus en masker zal echt wel wat minder zijn dan als hij helemaal ‘heel’ is. Daarnaast heeft Frankrijk nog wel wat meer goeie spelers..

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren