Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luka Jovic bezorgt Servië diep, diep in blessuretijd cruciaal punt op het EK

Laatste update:

Slovenië en Servië hebben elkaar donderdag in evenwicht gehouden op het EK in Duitsland. Lang zag het ernaar uit dat de Slovenen met een zege aan de haal zouden gaan, maar diep in blessuretijd kwamen de Serviërs toch nog op gelijke hoogte: 1-1.

De Slovenen traden aan met dezelfde elf namen die met 1-1 gelijkspeelden tegen Denemarken, terwijl er bij Servië twee wissels werden doorgevoerd ten opzichte van het verloreren duel met Engeland (0-1).

Dusan Tadic begon tegen Engeland op de bank, maar kreeg ten koste van Nemanja Gudelj een basisplek tegen Slovenië. Verder moest Sergej Milinkovic-Savic plaatsmaken voor Ivan Ilic.

In de openingsfase werden aan weerszijden enkele goede kansen gecreëerd. Zo schoot Jan Mlakar recht op de Servische doelman Predrag Rajkovic af en aan de andere kant ontbrak het Dusan Vlahovic aan scherpte in de afronding.

Hoewel Servië dreigend aan de tweede helft begon en doelman Jan Oblak handelend moest optreden, sloeg Slovenië in de 69ste speelminuut toe. Zan Karnicnik kwam er vanaf de rechtsbackpositie razendsnel uit op de counter. De verdediger overbrugde tientallen meters voordat hij de bal afgaf aan Timi Elsnik.

De middenvelder van Slovenië hield even in om zijn opties te bekijken en gaf daarna voor op Karnicnik, die een loopactie richting de tweede paal had ingezet. De Sloveen hoefde alleen maar tegen de bal aan te lopen om zijn land op voorsprong te zetten: 1-0.

Lang zag het ernaar uit dat Servië tegen een pijnlijke nederlaag zou aanlopen, maar in de zesde minuut van de extra speeltijd kwam de ploeg toch nog op gelijke hoogte. Uit een corner vanaf rechts kopte Luka Jovic plotseling nog raak: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op deze manier worden het wel legendarische slotfases tijdens dit toernooi.

Wel zonde voor Slovenië hoor.

Echt jammer voor Slovenië waren veel beter. Servië is toch echt zo slecht terwijl ze gewoon een goede selectie hebben

20 juni 2024 om 17:08

Ze waren niet per se beter, maar gingen er wel een stuk meer voor. Namen het initiatief, terwijl Servie de bal zo sloom liet rond gaan, echt tergend. Ik denk dat het Servie ook niet helpt dat ze teveel van de zelfde soort spelers hebben. Ze hebben niet genoeg jongens met snelheid die de achterlijn halen of het spel breed maken, zeker als Kostic geblesseerd is. Achterin 3x dezelfde verdediger, geen van hun is zelfs degelijk aan de bal, allemaal slopers waarin ik die Pavlovic hoorde dat hij de volgende Vidic zou zijn---nou nee absoluut niet. Dan heb je op het middenveld buiten Tadic gewoon keer op keer hetzelfde soort speler. Ik had Samardzic en Jovic eerder gebracht. Vlahovic en Mitrovic opstellen is net als Makaay en van Nistelrooy, dat gaat gewoon niet samen.

Dankjewel luka je hebt mn scorito gered

20 juni 2024 om 17:07

Mijne heeft ie juist genaaid, heb tot nu toe geen één wedstrijd precies goed (volledige 90 punten). Letterlijk laatste actie......

20 juni 2024 om 17:53

Heel veel wedstrijden op één goal na goed, het zit niet mee haha. Vandaag wel 60 punten, maar ook nog geen 90'er dit toernooi.

Jammer. Had ingezet op Servie, uiteindelijk maar een klein beetje omdat ik er geen goed gevoel bij had. Servie heeft geen ideen, alles moet van Tadic komen. Het tempo is veels te laag en spelers van een dergelijk niveau die de meest basis dingen niet goed kunnen doen. Toch nog veel kansen voor Mitrovic, maar jammer. Echt een schande hoe zij altijd te voorschijn komen in toernooien het is keer op keer teleurstellend. Dan vind ik het jammer dat ze uiteindelijk nog langszij komen, had het de Slovenen zeker gegund.

20 juni 2024 om 17:03

Team van niks, nog nooit wat laten zien en matige selectie. Jammer dat ze nog in leven zijn.

20 juni 2024 om 17:07

Nouja matige selectie? Tadic Milenkovic-Savic Jovic Vlahovic Mitrovic dat zijn op zich geen matige spelers toch. Ze speelden wel slecht zeg, pffff

20 juni 2024 om 20:41

Ze durven niet door te selecteren. Ook Tadic mag er wel uit hoor. Stond weer te wuiven met zijn gebaartjes. Maar bij balveries speelt Servie met Tadic en Mitrovic met 9 tegen 11.

20 juni 2024 om 17:03

Inderdaad, ze stellen elk toernooi flink teleur. Terwijl ze eigenlijk altijd wel goede namen hebben rondlopen. Geen trainer nog gelukt om ze goed voor de dag te laten komen. Denemarken moet het wel lukken om van hun te winnen.

Potverdorie, daar ging mijn Scorito in de laatste seconde.

20 juni 2024 om 17:07

Ik pakte juist de 90 punten. Denk dat Slovenië het Engeland ook heel moeilijk maakt.

20 juni 2024 om 17:40

Dan denk ik eerder dat Engeland het zichzelf heel moeilijk maakt...

20 juni 2024 om 17:23

Ik had net voordat de wedstrijd begon 1-1 gewijzigd naar 1-2 Servie. Zo zie ik maar weer: nooit gaan wijzigen.

Als Engeland straks wint van Denemarken dan is de kans groot dat een van de twee slechtste nummer drie uit deze groep gaat komen. Ik zie Slovenië niet winnen van Engeland in de laatste ronde.

20 juni 2024 om 17:12

Ik zie Kroatië ook niet winnen van Italië, dus dat wordt nummer 2. Turkije is eigenlijk dan al door, omdat ze al van Georgië van alle landen heeft gewonnen hahahaahah (stel dat ze van zowel Tsjechië als Portugal verliezen).

20 juni 2024 om 18:08

Alleen gaat Turkije niet derde worden. Ze pakken Tsjechie wel. Portugal is wel een maatje te groot.

Slovenië was anders gewoon door, nu is de kans dat ze er uit liggen vrij groot

20 juni 2024 om 17:48

Ze moeten tegen de Engelsen en gezien hoe Engeland tegen Servië presteerde heeft Slovenië zeker nog kansen. 't was dat Servië toen ook al kansen zat te verprutsen, maar op dat doelpunt van Bellingham na was Engeland drama. Wedstrijd tegen de Denen verwacht ik ook niets van.

Dankjewel Luka Jovic, dat doelpunt heeft me een behoorlijke voorsprong opgeleverd in de EK poule 👍

Servië is niet meer wat het was. Wat vallen die tegen zeg! Nu wordt het maar afwachten voor hen of ze doorgaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren