Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mike Verweij onthult: ‘Slechts 3 aankopen van Sven Mislintat mogen blijven bij Ajax’

Laatste update:

Ajax wil komende zomer liefst negen van de twaalf aankopen die Sven Mislintat deed als directeur voetbalzaken verkopen. Dat zegt journalist Mike Verweij in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. Alleen Diant Ramaj (22), Sivert Mannsverk (22) en Branco van den Boomen (28) kunnen langer blijven in de Johan Cruijff ArenA.

In een podcast die voornamelijk over het Nederlands elftal gaat, geeft Verweij een korte update over de huidige situatie in Amsterdam. “Bij Ajax hebben ze de troep die Mislintat heeft gehaald geëvalueerd. De conclusie is dat er van de twaalf spelers die zijn aangetrokken door Mislintat bij Gods gratie drie mogen blijven.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Verweij weet ook welke spelers mogen blijven bij Ajax. “Dat zijn Ramaj, Branco van den Boomen en - je raadt het nooit - Sivert Mannsverk. De rest heeft allemaal het bordje te koop op zijn voorhoofd.” Collega Valentijn Driessen reageert vol ongeloof op de genoemde namen.

“Dat zegt alles over de huidige beleidsbepalers van Ajax”, aldus de journalist. “Dat deze drie mogen blijven, die werkelijk geen enkele meerwaarde hebben gehad. Misschien alleen die keeper, die heeft het aardig gedaan.”

Van Mannsverk en Van den Boomen is Driessen geen fan. “Die hebben geen meerwaarde, daar gaat het uiteindelijk om. Mannsverk zou de nieuwe Frenkie de Jong zijn, nou… in geen velden of geen wegen.”

Volgens Verweij spreekt Ajax zelf niet uit dat spelers mogen vertrekken. “Want dan worden ze minder waard.” De Amsterdammers hebben hun hoop gevestigd op Kroatië komende zomer. “Ajax hoopt dat Sutalo en Sosa een goed EK spelen.”

Indien de informatie van Verweij klopt, kunnen Anton Gaaei, Josip Sutalo, Jakov Medic, Gaston Ávila, Borna Sosa, Benjamin Tahirovic, Carlos Forbs en Chuba Akpom allen op zoek naar een nieuwe club. Georges Mikautadze heeft de deur bij Ajax al achter zich dichtgetrokken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Driesen die lult er lekker weer op los. Niemand van Ajax kende ruim 90% van de aankopen niet en dan zegt ie weer dat Mansverk de nieuwe Frenkie zou zijn.....dat verzint hij ter plaatse.

12 juni 2024 om 12:33

Manssverk heeft over zichzelf gezegd dat hij een type Frenkie de Jong was. Je kunt het gewoon zelf opzoeken voordat je over Driessen begint te gillen.

12 juni 2024 om 12:36

Ali Express versie 😂

12 juni 2024 om 12:54

Dat is hij toch ook? Ik snap de vergelijking wel. Hij heeft meermaals gezegd dat hij net als Frenkie veelvuldig de omgeving om hem heen '' scant '' en probeert altijd goed op de hoogte te zijn van hetgeen om hem heen gebeurd. Dat doet Mannsverk ook wel. Hij is alleen veel minder wendbaar dan Frenkie.

12 juni 2024 om 12:55

Een type, betekent niet dat je "de nieuwe" bent, dat maakr Valentijntje er zelf van

12 juni 2024 om 13:10

Het is terecht dat hij over Driessen begint te gillen want niemand heeft gezegd dat hij de nieuwe Frenkie is. Hij heeft alleen gezegd dat hij qua spel op hem lijkt.

12 juni 2024 om 12:43

Dat met die vergelijking met Frenkie heeft Valentijn (een keer) niet zelf verzonnen. Het werd bij zijn komst door meer mensen gezegd en Mannsverk heefts zelfs zelf in een interview gezegd dat hij de vergelijking met Frenkie snapt. Dat is natuurlijk onzin want zelfs met zijn huidige enkelblessure is Frenkie nog vijf klasse beter. Mannsverk is ook veel te traag om op Frenkie te lijken. Verder snap ik dat de huidige directie alle rotzooi van Mislintat er uit wil gooien. De uitzondering voor Ramaj en Van den Boomen kan ik volgen en Mannsverk was niet de allerslechtste. Akpom, Tahirovic en Sutalo zouden ook nog bruikbaar kunnen zijn maar als je er een geld voor kunt krijgen zou ik ze ook verkopen. De rest is sowieso brandhout en ajax onwaardig.

12 juni 2024 om 12:57

Dat je jezelf in kan beelden dat mensen je vergelijken met een type speler, betekent niet meteen dat hij zelf denkt dat hij net zo goed is of dezelfde kwaliteiten heeft als Frenkie de jong. Is dat zo moeilijk te begrijpen?

12 juni 2024 om 12:59

Maar dat je een type speler bent betekend toch niet dat je volledig op die persoon moet lijken? Wat een geneuzel. Je kunt als speler van 2 meter ook gewoon een type Kante zijn.

12 juni 2024 om 13:31

Ik heb bij dat soort reacties het gevoel dat mensen gewoon bewust niet goed lezen en het leuk vinden om te doen alsof hij zich daadwerkelijk met De Jong vergelijkt.

12 juni 2024 om 14:00

@RedBaron

Sosa lijkt een mismatch met Ajax, hoewel ik niet zomaar 1-2-3 een meer geschikte linksback kan bedenken. Gebruik die man in zijn kracht ipv in zijn zwakte.

Sutalo staat voorlopig gewoon basis bij Kroatië. Die moet toch wel iets kunnen?

Forbs heb ik zelf nog stille hoop op, een vertrek van Bergwijn creeert ruimte voor Forbs, Godts, Axel-Dongen en Kalokoh.

Qua vertrekkende spelers:

Medic was een gokje voor 2 miljoen, en zijn begin was echt niet slecht. Daarna nooit meer gezien.

Akpom verkopen en Weghorst terug halen is een win-win in mijn ogen.

Gaaei is het denk niet, hoewel hij laatste gedeelte steeds beter in zijn vorm kwam.

Mikautadze is al weg, Conceicao is weg, Sanchez gaat weg. Avila gaan we niet kwijt raken. Tahirovic twijfel ik over. Verder mogen Unuvar, Baas, Fitz-Jim, Wijndal, Rulli, Gorter en Martha vertrekken. Bergwijn gaat naar verwachting ook.

Alles bij elkaar levert dat 70-100 miljoen euro op aan transfers. Plus het salaris huis krimpt een fors stuk verder. Bergwijn+Rulli+Akpom horen bij groot verdieners (samen 9mil)

12 juni 2024 om 14:24

IK denk dat je juist Gaaei moet behouden. Zal ook een speler zijn die onder Farioli helemaal zou kunnen gaan opbloeien. Die moet veel beter leren verdedigen en verdedigen aan de binnenkant, maar die jongen is snel en heeft een ongekend uithoudingsvermogen. Daar gaat een buitenspeler van de tegenstander niet steeds achteraan rennen. In van den Boomen zie ik het veel minder. Die kan dat hoge druk zetten niet en is in de omschakeling gelijk gezien. Hij beschikt wel over een uitstekende lange bal om achter de verdediging neer te leggen. Met Akpom verkopen en Weghorst halen ben ik het volledig eens en ik hoop ook dat Weghorst snel gepresenteerd wordt voordat hij dadelijk op het EK als invaller mogelijk beslissend gaat zijn. Forbs mee oneens, die moet je wegdoen. Je hebt echte dribbelaars met een actie en snelheid nodig. Forbs heeft alleen snelheid en die ruimte is er bij Ajax vaak niet.

12 juni 2024 om 15:16

@Spetterson,

Omtrent Forbs kan ik alleen maar wijzen op zijn tijd bij City, daar was het iemand die op de vierkante meter echt geen moeite had. Het zit er echt in, ik geloof echt dat hij weergaloos kan zijn. Wanneer je beelden van hem terug kijkt daar kan ik niet bedenken dat iemand hem alleen snelheid toe dicht.

Ook met Farioli, vanuit een stabiele verdediging vooruit, zullen we normaliter iets verder van het doel voetballen. Ook daar komt Forbs in zijn kracht.

Gaaeij twijfel ik erg over, ik zie hem liever blijven als Gooijer (denk ik) een jongen die het gras opvreet en zoals gezegd boekte hij progressie. Alleen is zijn ondergrens wel heel erg laag.

12 juni 2024 om 22:24

Al met al denk ik dat we gewoon vooruit moeten gaan kijken. Deze selectie is geweest, daar zit een enorme smet op, daar kun je niet mee verder. Beter een kleine selectie met meer ECHTE toppers dan dit. Dus ik snap het aantal verkopen wel. Met verkopen van Sanchez en Conceicao er nog bij komt er aardig wat geld in het mandje. Kun je er 4 hele goede voor terughalen...dan kan Ajax wel eens heel snel er weer gewoon staan.

Ramaj is logisch. Branco heeft op salaris na niks gekost, en zal gezien zijn leeftijd en het feit dat hij NL is misschien een streepje voor hebben. Mannsverk staat inderdaad bekend als groot Noors talent, maar die moest na een halfjaar blessureleed ineens een zinkend schip proberen leeg te pompen. Dus snap op zich wel dat ze hem nog een kans geven.

De rest is wmb terecht dat ze weg mogen. Sutalo is geloof ik basisspeler bij Kroatië dus bij een redelijk tot goed EK maak je daar denk ik nog wel winst op.

12 juni 2024 om 12:37

Dat wordt met Spanje en Italie wel lastig, maar we gaan het meemaken.

12 juni 2024 om 13:17

Juist tegen die landen kan die als hij het goed doet zijn waarde omhoog krikken. Gok dat clubs meer waarde hechten aan een goede performance tegen zulke landen, dan tegen een georgië of slowakije.

12 juni 2024 om 13:33

Ik ga ervan uit dat Branco tekengeld heeft ontvangen. Dat hij op salaris na niks heeft gekost klopt dus niet.

Ik ben misschien de enige maar ik zie wel wat in Tahirovic.aat die jongen is wat langer staan.

12 juni 2024 om 13:01

Dat zie je denk ik wel goed….

Je bent inderdaad de enige!

12 juni 2024 om 13:05

Tahirovic groeide wel gedurende het jaar. Die komt vast wel ergens goed terecht. Lijkt mij alleen niet per se een Ajax speler.

12 juni 2024 om 13:10

Als we Tahirovic goed genoeg vinden… zegt dat heel veel over de lat waar de supporters inmiddels neer hebben. Spelers als Serero of Marin speelden met meer Amsterdams bravoure op die positie.

12 juni 2024 om 13:16

Ik zeg nergens dat hij goed genoeg is, ik zeg dat hij gedurende het jaar steeds beter werd. Dat zijn twee heel verschillende dingen.

12 juni 2024 om 14:41

Ik snap het wel Tinus. Tahirovic liet vooral qua passing wel goede dingen zien. Aantal mooie assist en een goede klik met Brobbey. Hij moet alleen nog wat stabieler en defensief betrouwbaarder worden.

12 juni 2024 om 13:33

Ik denk dat Tahirovic zijn kracht misschien wel meer in het opzetten van de aanval zit dan in het voor de verdediging hangen. Vind hem persoonlijk meer een 8 dan een 6 en je zou hem zelfs eens kunnen proberen om te scholen tot een 10. Zijn deelname aan het aanvalsspel (dieptepasses, doortikken, lange bal op Brobbey) was namelijk wel best goed. Alleen raakt hij achterin wat in paniek met veel ruimte in zijn rug en reageert hij te traag als een aanvaller druk op hem zet waardoor hem de bal nogal eens wordt afgesnoept (vreemd genoeg vind ik hem hoger op het veld ook balvaster). En het meelopen met zijn man blijft ook een lastig verhaal.

De vraag is dan alleen of hij hoger op het veld wel meekan met het niveau Ajax, of het toch een niveautje lager moet gaan proberen.

12 juni 2024 om 13:50

Ik weet niet of je de enige bent, maar ik ben het in ieder geval niet met je eens. Geen minuut meer wat mij betreft. Met de huidige spelers alleen Vos of Mannsverk of desnoods Rensch op 6. Van het lijstje zie ik alleen in een bepaalde rol voor akpom meerwaarde

12 juni 2024 om 13:56

Je bent vast niet de enige. Maar ik ben het in ieder geval ook niet met je eens. Degenen die ik zou houden zijn Ramaj Sutalo Akpom. De rest vind ik niet goed genoeg. Mannsverk en Van den Boomen hoef je volgens mij ook niet te houden, niet allebei in ieder geval.

12 juni 2024 om 14:43

Ik zou Ramaj en Sutalo ook sowieso houden. Akpom vind ik dan wel minder omdat hij veel waarde vertegenwoordigd en ik voor dat geld liever een echte rechtsbuiten haal.

Hebben we dit niet al gelezen?

On topic: je moet ook kopers vinden of genoegen nemen met flinke verliezen. Wordt hoe dan ook geen makkelijke zomer voor Ajax.

Daar zijn ze weer hoor, met hun "troep". Vergeten er even bij te zeggen dat Mislintat 2 duidelijke opdrachten kreeg:

1) salarishuis omlaag en
2) jonge talenten kopen die zich kunnen ontwikkelen en dan met winst verkocht worden.

Punt 1 is gelukt, en punt 2) krijgt dus geen enkele kans omdat je alle aankopen uit een soort rancune weer bij het grof vuil gaat zetten terwijl er in potentie best kwaliteit rondloopt.

De door hen de grond ingeschreven Mikautadze alweer voor 20 miljoen naar Monaco. Akpom, supersub en heeft ons seizoen nog enigzins gered. Zit ook een goede kop op en bleef als een van de weinigen nog positief. Zelfde kan je zeggen over Gaaei. Jonge jongen, heeft steken laten vallen maar wel een jongen met karakter. Een vechter. Zou hem niet per se weg doen. Sutalo en Sosa gaan 100% ergens anders weer opbloeien en ga je ook niet veel verlies op maken. Medic is voor 2 miljoen gehaald en is gewoon een prima back-up, ga je ook niet op verliezen. Avila is inderdaad de zwakste aankoop maar grappig genoeg kwam die van Steijn (evenals Sosa). Tahirovic, geen geweldenaar maar kan zich nog best leuk ontwikkelen. Beetje zoals Gudelj destijds. Carlos Forbs, tja, denk dat daar ook nog wel potentie in zit. Is net 20, pijlsnel. Zou hem nog een jaartje houden en wellicht met winst terug naar Engeland laten gaan.

12 juni 2024 om 12:36

Mislintat heeft 9 a 10 spelers gehaald die qua profiel helemaal niks bij een club als Ajax te zoeken hebben.

12 juni 2024 om 12:39

Eens met je stuk, met als extra noot dat ik mag hopen dat hij ook als opdracht kreeg een gebalanceerde selectie te creëren die top 2 moet kunnen eindigen.

12 juni 2024 om 12:39

Het merendeel was/is toch ook troep.

Jonge talenten kopen was inderdaad een opdracht, maar dan moet je wel talent kopen, dit was gewoon dramatisch.

Ajax dat 5e wordt is gewoon idioot slecht

12 juni 2024 om 12:50

Beetje makkelijk om alles op de selectie af te schuiven. Als je ziet dat zelfs een winnar en leider pur sang als Henderson na een paar maanden depressief het koppie laat hangen en weg wil. Als je ziet wat een zielige spelletjes er gespeeld werden door Steijn. Steijn die bovendien op Ibiza zit, Van 't Schip die spelers 3 dagen vrij geeft. Als je hoort hoe jongens zonder enige vorm van support maandenlang in hotels woonden. Dan vind ik het iets te makkelijk om te spreken over "troep". Dan moet je concluderen dat in de eerste plaats het management van Ajax troep is. Ik durf te wedden dat 3 van de 4 spelers die zijn aangetrokken gewoon prima spelers zijn die het ergens anders goed gaan doen. Dat is een hele goede score aangezien Overmars ook gewoon spelers als Sana, Marin, Orejuela, Cassiera, Bande, Niki Zimling, Lerin Duarte, Zivkovic, Sanogo en Hoesen op zijn conto had.

12 juni 2024 om 15:36

@MasterBry

Je bedoelt:
- Forbs als MVP, topscorer en assist koning van PLU21
- Mikautadze als MVP van Ligue 2
- Akpom als MVP en topscorer championship
- Manssverk als talent van het jaar Noorwegen
- Sosa met 3 jaar basis speler Bundesliga met 1 op 3 qua assists
- Sutalo als basis speler Kiev en Kroatië

Dat zijn geen talenten?

12 juni 2024 om 16:30

D-Bergkamp

Akpom en Sosa mogen toch niet echt de term talenten hebben. Daar zijn ze toch wel iets te oud voor.
Daarbij is het ook niet zo dat elk talent eeen toegevoegde waarde bij Ajax heeft. Er zijn genoeg spelers die niet echt in het systeem van Ajax (misschien wel heel Nederland) passen. Zo verwachten wij van een verdediger dat hij meer kan dan verdedigen. Een Sutalo speelt met Kroatie met behoorlijk goede spelers om hem heen. Dan is het de bal afpakken en naar Modric spelen. Een type Modric speelt echter niet bij Ajax.

12 juni 2024 om 13:02

Ik ben het wel met je eens, maar ze kunnen gewoon niet iedereen houden. Stel, ze kunnen er 4 of 5 verkopen, dan heb je wel ruimte om de selectie te verbeteren. Het maakt dan niet uit wie ze wel of niet verkopen, maar voor de een zal er meer belangstelling zijn dan voor de ander. Ook zal er voor de een bijvoorbeeld iemand uit de jeugd klaar zal staan en voor een andere speler zal er iemand gehaald moeten worden....

12 juni 2024 om 17:48

Met het beschikbare transfer budget had Mislintat ook binnen het lagere salarishuis veel betere spelers kunnen halen.
Om het toch in pespectief te zetten, Ajax geeft aan salarissen, zelfs als Mislintat (en dat moet nog blijken) er inderdaad 10-15 miljoen af heeft gekregen, nog steeds bijna net zo veel uit als PSV en Feyenoord samen, en aan transfers hebben ze afgelopen zomer net zo veel uit gegeven als de overige clubs uit de top 5 bij elkaar. Voor 110 miljoen aan transfer fees, en met het salarishuis wat ze nog steeds hebben, had je voor Europese subtop begrippen echt een top elftal met talenten samen kunnen stellen (dat zelfde gold overigens net zo goed voor H2 een jaar eerder). Dat heeft hij zeker niet gedaan. Buiten de Premier League en de internationale top, heeft van de clubs uit de Europese sub top (of clubs die je daar verwacht) alleen RB Leipzig meer uitgegeven, de rest van de clubs zit er (ver) onder en die hebben in de meeste gevallen ook gewoon 10 (of meer) nieuwe spelers gehaald.

Volgens mij kwam er geen enkele aankoop van Steijn. Sosa en al helemaal niet, dat is zelfs de aankoop waar het hele belangenverstrengelings saga van Mislintat mee begon. Ik vind het ook lastig in schatten hoe goed hij echt is. Hij mocht bij Stuttgart vertrekken omdat hij inmiddels eigenlijk 3e keus was, en bij Kroatie is hij alles behalve een onbetwiste basis speler.

Het kan best dat een aantal van deze spelers ergens anders alsnog succesvol worden. Maar de meeste spelers zijn kwalitatief, zeker in vergelijking met hun prijskaartje, aan de magere kant, zeker op creatief gebied. Daarnaast speelden ze bij hun vorige clubs vaak niet in een 4-3-3 opstelling en zijn ze als collectief absoluut niet complementair aan elkaar.

14 juni 2024 om 12:35

Steijn heeft wel degelijk gevraagd om Sosa. Kan blijkbaar geen link plaatsen maar Google maar eens op Steijn Sosa transfer

ALS het klopt ben ik het wel eens met de spelers, van mij mogen Sutalo en Tahirovic ook nog een kans krijgen. De rest is hopeloos helaas😮‍💨

12 juni 2024 om 13:07

Tahirovic? geen lef, speelt verstoppetje, bij balbezit achteruit en als je dat dan niet hebt laat hem dan duels winnen en ballen veroveren, maar ook dat doet hij niet. Een wisselspeler als serero uit het verleden was nog 10x beter en dat was in de tijd voor ten Hag! Dus zo goed was t toen ook niet!

Is Sutalo beter dan schuurs of wober?

12 juni 2024 om 14:45

Geen lef en verstoppertje? Zou zijn assists nog eens nakijken. In een goed draaiend team met duidelijke afspraken kan hij makkelijk mee.

Hahaha, Branco ook gewoon noemen. Als er 1 toch niet in de speelstijl past van Farioli is hij het wel.

12 juni 2024 om 22:21

Farioli kan ook zijn ploeg soms laten inzakken en meer op de counter spelen. Een speler met een goede lange bal is dan een belangrijk wapen.

Conclusie: Veel verkeerde aankopen en slecht management. Spelers pasten niet bij het Ajax systeem (4-3-3), werden gehaald als talent maar waren basisspeler. En twee onnodige spitsen.

Anton Gaaei te licht, had eigenlijk bij jong Ajax moeten starten het eerste jaar en vanuit daar aansluiten bij Ajax 1.

Josip Sutalo had ik meer van verwacht. Hij heeft potentie, maar kwam in een zeer slecht draaiend elftal. Daar is hij zelf ook onderdeel van, maar het is lastig om direct je stempel te drukken het eerste jaar.

Jakov Medic, geen basismateriaal. Prima voor op de bank en eerste bekerwedstrijden.

Gaston Ávila, onnodig gehaald omdat ze Hato de voorkeur gaven. Avila’s positie is lcv. Geen match met Ajax.

Borna Sosa, geen match. Goede spelers voor een 5-mans verdediging.
Benjamin Tahirovic, nog geen basismateriaal. Had ook rustig gebracht moeten worden en niet meteen in de basis.

Carlos Forbs, ik zie wel potentie in hem. Maar had rustig gebracht moeten worden. Is nog jong en kan nog groeien. Zie hem wel uitblinken in de Portugese competitie zoals Conceição.

Chuba Akpom, zo onnodig als je Brobbey hebt als eerste spits. Presteert beter dan ik verwacht had. Maar al met al een “veilige aankoop” gezien zijn home grown status.

Georges Mikautadze, onnodig. Werd gestationeerd als linksbuiten terwijl het een spits is. Prima speler, laat hij zien bij Metz en straks bij Monaco.

Jammer had gehoopt dat Sutalo zou mogen blijven omdat ik daar nog wel groei in zie. Maar ik ga ervan uit dat ze dan liever een meer ervaren verdediger gaan halen naast Hato of Kaplan.
Mannsverk is denk ik uteindelijk niet goed genoeg maar beter dan Tahirovic.

Mike Verweij en Valentijn Driessen die gewoon weer lopen te lullen. Moet je met een korreltje zout nemen wat die gasten vertellen. Alsof het realistisch is om 9 spelers van de hand te doen in een zomer. Ze zijn allang niet meer relevant en hebben een enorme afkeer naar Mislintat.

12 juni 2024 om 13:54

Zo onrealistisch is dat helemaal niet. Is de afgelopen 2 seizoenen ook gewoon gebeurt hoor. Vorig seizoen: Tadic, Klaassen, Kudus, Timber, Alvarez, Bassey, Wijndal, Conceicao, Grilltisch en nog wat ander spelers die niet echt een rol speelde. Het seizoen daarvoor Tagliafico, Antony, Gravenberch, Haller, Mazraoui, Onana, Martinez, Danilo.

13 juni 2024 om 10:14

Er vertrekken bij Ajax eigenlijk al jaren elk seizoen een stuk of 10 spelers van de A selectie, ik denk dat ze de afgelopen 20 jaar vaker wel dan niet de dubbele cijfers hebben gehaald. Niet allemaal basis spelers natuurlijk, meestal zijn dat er 3 of 4, maar ook een flink deel van de 2e en 3e keus. Dat geld eigenlijk voor alle Nederlandse clubs.

Drie vind ik nog coulant. Kijken of ze daadwerkelijk kunnen worden gesleten.

Gaston was in Argentinie echt wel een goede speler en bij Antwerp ook. Ik denk onder de nieuwe coach dat hij nog uit kam groeien tot een goede speler

12 juni 2024 om 14:09

Ik kan nog beter voetballen dan Avila.

En ik heb nog nooit gevoetbald.

Persoonlijk denk ik dat een groot deel ondergepresteerd hebben. Dit meer te maken heeft gebracht met de onkunde van trainers, slechte begeleiding wat opvang van spelers met hun 1e transfer. Zeker als je dan nog zo'n pipo als Steijn als trainer krijgt. Van het Schip gaf de jongens wel meer vertrouwen maar als strateeg en waarschijnlijk ook het overbrengen van automatisme zag je nergens terug. Ook miste je de leiding gevende personen met het hogedruk zetten daar je aanvoerder bij bal verlies niet weet hoe snel hij naar de middenlijn moet gaan wel in wandel tempo natuurlijk. Ik ben er van overtuigd dat er een hoop spelers het beter gaan doen. Dan kdenk ik alleen maar aan Neres, Martinez en Alvarez die konden er ook niks van.

Akpom zou ik toch ook zeker houden als ik Ajax was, tenzij ze hem met flinke winst kunnen verkopen. Sosa is ook prima als hij op de juiste manier gebruikt wordt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren