Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tegenvallende Memphis Depay krijgt er ook van langs in de Franse media

Laatste update:

De Franse kranten zijn niet mild voor het Nederlands elftal na het 0-0 gelijkspel tegen Frankrijk in de poulefase van het EK. Er worden met name onvoldoendes uitgedeeld aan de aanvallers van Oranje, die in de Red Bull Arena in Leipzig weinig konden klaarspelen tegen de Franse verdediging.

Foot Mercato deelt een zware onvoldoende, een 3,5, uit aan Memphis Depay. Jeremie Frimpong (4) en Xavi Simons (4,5) komen er eveneens bekaaid af in de beoordeling van het Franse medium. "Een van de meest ervaren spelers in de selectie leverde een slechte wedstrijd af", zo wordt het optreden van Memphis beschreven.

"De voormalig aanvaller van Olympique Lyon verprutste diverse counters en dwong amper kansen af voor zijn elftal." Maxi Foot beoordeelt Memphis ook met een 3,5. "Depay viel al tegen in het duel met Polen en ook tegen Frankrijk was zijn niveau niet om over naar huis te schrijven. Fysiek kon hij niets inbrengen tegen de Franse verdediging."

MadeInFoot heeft voor Memphis ook niet meer dan een 3,5 als rapportcijfer. Frimpong (4) en Simons (4,5) maakten ook geen indruk in de Franse pers. Bart Verbruggen daarentegen wordt gezien als uitblinker en de doelman krijgt dan ook een 7.

Volgens L'Équipe was Antoine Griezmann de gevaarlijkste aanvaller aan Franse zijde. "Hij was net als zijn teamgenoten echter niet effectief genoeg. Oranje had voor een verrassing kunnen zorgen, ware het niet dat de goal van Xavi Simons werd afgekeurd wegens buitenspel van Denzel Dumfries. Griezmann was met name na rust de spil van alle Franse aanvallen."

Kylian Mbappé


De Franse krant trekt een opvallende conclusie over Kylian Mbappé, die 90 minuten op de bank zat. "In de laatste zes duels zonder Mbappé wist Frankrijk geen enkele keer te winnen." Zonder de sterspeler verloor de vice-wereldkampioen vier keer en werd twee keer gelijkgespeeld.

Volgens Le Soir was het duel van vrijdagavond veel meer in balans dan de voorgaande ontmoetingen tussen Oranje en Frankrijk. "Xavi Simons dacht de redder van Nederland te zijn met zijn goal in de 75ste minuut. Maar de aanvaller had geen rekening gehouden met de arbitrage in Leipzig. Het was zonder meer een controversiële beslissing."

Kanté


Le Figaro treurt om de gemiste kansen van de Fransen. Er wordt een vergelijking getrokken met 2018, toen Frankrijk zich tot wereldkampioen kroonde. "Het was wederom niet sexy, maar daar zijn les Bleus ook niet voor in Duitsland. De Oranje-spelers zullen zonder twijfel nachtmerries krijgen van het Franse trio Rabiot-Tchouaméni-Kanté."

Met name Kanté wordt in Frankrijk overladen met complimenten. Le Figaro noemt de middenvelder 'Benjamin Button'. "Oranje had het helemaal gehad met zijn onophoudelijke loopwerk. Hij lijkt in Saudi-Arabië alleen maar jonger te worden." Le Parisien rept over een 'XXL-optreden' van Kanté.

Kanté is ook voor RMC Sport de absolute uitblinker van Frankrijk. "Hij was onvermoeibaar en leverde wederom een grootse wedstrijd af." Kanté werd door de UEFA uitgeroepen tot Man of the Match voor zijn optreden tegen het Nederlands elftal.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas valt Memphis zeer tegen, ik vind hem nutteloos in de spits. Brobbey of weghorst kunnen het niet minder doen.

22 juni 2024 om 08:03

Beste man speelt afgelopen 3 wedstrijden goed, nu iets minder tegen Frankrijk en we vinden hem opeens nutteloos. Typisch wan van de dag en daar gaan we naadloos in mee. Persoonlijk vind ik inderdaad dat hij wat vaker tegen top landen mag opstaan. Hoewel, in het verleden tegen Frankrijk, Duitsland etc. Heeft hij ook prima wedstrijden gespeeld. Daarnaast had een Brobbey of Weghorst niet veel veranderd tegen Frankrijk. Ik ben eerder benieuwd naar een Zirkzee op 10, en/of Frimpong op rechtsback en Malen dan rechtsbuiten. Maar Koeman koos voor zekerheid tegen de Fransen.

22 juni 2024 om 08:06

Ook de afgelopen drie potten was Depay maar matig. Weliswaar liet hij de tweede helft in die potten zich meer zien, maar zeker de eerste helft tegen Canada en IJsland was het niet om aan te gluren wat hij op de mat legde. Dus goed was hij zeker niet.

22 juni 2024 om 08:24

Ook tegen Polen was hij matig. Zodra de oefenwedstrijden voorbij zijn presteert hij weer matig. Net zoals in Qatar en net zoals bij het vorige EK

22 juni 2024 om 09:03

1 goal op een eindronde in zijn carrière zag ik voorbijkomen. Alleszeggend. Zowel door De Boer als Van Gaal als een soort Messi neergezet de afgelopen 2 eindrondes en het totaal niet waargemaakt. En Koeman doet gewoon hetzelfde. Compleet krankzinnig. Na al die jaren weten we toch hij is te groot voor het servet, maar te klein voor het tafellaken. Niet voor niets ook bij United en Barcelona mislukt, maar bij psv en lyon leuk.

22 juni 2024 om 09:24

Die goede wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland is 5 jaar (!) geleden he! Kom op zeg

22 juni 2024 om 09:35

Dit is niet waar Dennis. Depay scoorde op het WK 2014 2x, tegen Australië en Chili. Hij scoorde op Euro 2020 wederom 2x, tegen Oostenrijk en Noord-Macedonië. Tuurlijk is dit niet baanbrekend maar je moet geen onwaarheden gaan lopen roepen hier.

22 juni 2024 om 09:37

Oh, en ik vergeet zijn goal tegen de VS in 2022 nog. Wederom, geen baanbrekende cijfers maar ook weer niet zo treurig als jij het brengt.

22 juni 2024 om 09:41

Speelt afgelopen 3 wedstrijden goed?😂😂 alleen tegen cAnaDa was ie redelijk. Stop alsjeblieft is met ophemelen van die kwal. Zijn tijd is voorbij in NL.

22 juni 2024 om 15:27

Depay is ook geen spits mensen.
Hij heeft jaren van de linksbuiten positie. Zo naar binnen komen.

Iedereen roept maar luk en raak. Hij word daar opgesteld maar is niet zijn positie .
Welke siereuse apits heeft nederland voortgebracht en opgeleid sinds jaren.
Sinds kluivert tijd niks meer elke keer maar wat.
Huntelaar, Kuyt, ga zo door niks meer

22 juni 2024 om 08:06

Ik vind vooral de intensiteit tussen Weghorst en Depay een groot verschil. Die sliding van Weghorst in de laatste fase van de wedstrijd in de eigen 16 getuigt van inzet. Dat zou Depay nooit hebben gedaan.

22 juni 2024 om 08:27

@wisselspeler: het scheelt ook wel of je al 85 minuten in de benen hebt zitten, of 5. Ja, het is meer kenmerkend voor Weghorst dan voor Depay, maar Weghorst was wel nog fris en kon dit makkelijker doen hierdoor.

22 juni 2024 om 08:32

Dat eeuwige verdedigen van die PrimaDonna...zum kotsen

22 juni 2024 om 08:47

Ja ik snap ook niet dat iedereen weghorst zo blijft verdedigen.

22 juni 2024 om 09:20

Als het in de 5e minuut was geweest zou Memphis dat ook niet gedaan hebben

22 juni 2024 om 11:49

@wisselspeler12 het ging ook gelijk een stuk beter toen Weghorst in de ploeg kwam. Meteen meer inzet en een goed aanspeelpunt

22 juni 2024 om 14:56

Dat het beter ging is inderdaad niet zo, want ik proef enige vorm van sarcasme 😉. Ik denk ook niet dat Wout er direct 8 maakt op dit EK. Maar zo’n verdedigende actie om elkaar te helpen zie ik Memphis niet doen, ook niet als hij nog fris is.

22 juni 2024 om 08:24

Aan de bal is hij wel matig als hij geen zee van ruimte heeft. Maar kan hem niet verwijten dat hij geen arbeid levert. Ook niet helemaal fair om m met weghorst te vergelijken. Na 70 minuten tegen twee slagers opboxen zou Weghorst ook minder scherp zijn.

Positionering is wel matig. Maar weet niet of dat aan Depay of Koeman ligt.

Al met al, Depay is een marginale speler op topniveau. Met een matige positionering, maar kan wel uit het niets iets doen, die bal op Frimpong als voorbeeld

22 juni 2024 om 08:32

De positionering ligt toch niet aan Koeman. Als Memphis te lui is om loopacties te maken om zich aan te bieden of vuile meters maakt voor een ander daar kan Koeman niets aan doen. Ja hij kan hem wisselen of niet opstellen. Denk ook dat dat goed zou zijn voor Depay. Even laten voelen dat ook hij moet vechten voor zijn positie.

22 juni 2024 om 08:58

Dat dus... Het verschil met een Weghorst of een Brobbey hoe die verdedigers bezig houden zodat er meer ruimte komt voor Gakpo, malen, Simmons en verdedigers keuzes qua dekking, instappen enz moeten maken lijkt me heel groot. Met Memphis hoef je als verdediger gewoon niet zo veel. Kun je prima Gakpo dubbele dekking geven

22 juni 2024 om 09:00

Ik zie gewoon dezelfde Memphis die ik altijd altijd zie op een eindtoernooi. Valt die dan tegen? Nee hij speelt naar verwachting.
Jammer dat de media en analisten als Van der Vaart hem altijd helemaal op zitten te hemelen voor een toernooi. Geeft valse verwachtingen.

22 juni 2024 om 09:11

Iedereen vergeet opeens dat Malen ook gewoon in de spits kan. Nee, bij Dortmund speelt hij vaak vanaf rechts, maar bij PSV was hij gewoon spits. Gakpo speelt bij Liverpool echter vaak in de spits en staat gewoon links.

Ook de Vrij vond ik gister gewoon erg matig (vooral dat moment dat ie 3 seconden te laat stapt waardoor Thurman vrij op de goal af kon).

Opstelling van bondscoach 4328761:
Verbruggen
Geertruida, van Dijk, Ake, vdVen
Schouten Veerman
Simons
Frimpong, Malen, Gakpo

22 juni 2024 om 09:24

Diezelfde Brobbey die overdreven door veel mensen uit Oranje werd gepraat na één wedstrijd? Als Zirkzee straks zijn eerste wedstrijd slecht speelt gebeurd precies hetzelfde. En laat me niet beginnen over het commentaar die Weghorst heeft ontvangen als hij niet scoort, nu is het opeens een held. Als Koeman naar de gemiddelde Nederlander zou luisteren hadden we elke wedstrijd 11 nieuwe spelers. Ik denk dat het koppeltje Depay en Brobbey best zou kunnen werken, maar we moeten met zijn allen wel echt minder zeiken dan als het niet meteen lukt. Depay geeft trouwens bijna nooit meer thuis afgelopen toernooien, maar zo kunnen we het complete middenveld en aanval ook een keer onder de loep nemen. Het is allemaal echt zwaar onder niveau.

Koeman zal het niet doen maar na dit toernooi moet het klaar zijn met depay als zogenaamde aanvalsleider. Weer een toernooi waarin hij slecht speelt en een dissonant is, leuk dat hij er dan straks weer 10 inschiet in oefenpotjes maar er zijn betere opties. Idem voor Dumfries, die heeft het niet meer en heeft mooie dingen gebracht voor oranje maar het is nu wel klaar.

22 juni 2024 om 08:01

Is het toernooi al afgelopen dan? Depay was gister inderdaad de slechtste op het veld, maar tegen de Polen vonden veel mensen hem nog goed spelen. Beetje sneu om helemaal op hem in te zoomen.

22 juni 2024 om 08:12

Tegen de Polen was hij toch gewoon kansen aan het verprutsen? Voetballend wel beter dan vandaag. Hij staat daar toch om doelpunten te maken? Zijn invaller deed dat direct, een kans verzilveren.

22 juni 2024 om 08:17

Mee eens, maar gister heeft Wout toch ook niet gescoord..verder is Memphis best in staat om zich te revancheren, want het is best een veerkrachtig persoon. Zou hem gewoon weer opstellen tegen Oostenrijk en kijken wat er gebeurt als we weer wat aanvallender gaan spelen. Anders inderdaad eerder wisselen..

22 juni 2024 om 08:34

Na de eerste wissel maakte het niet meer uit wie je er als spits in zou zetten. Die wissels waren bedoeld om de nul te houden. Elke spits had vanaf de middenlijn moeten scoren. Of vanaf de middenlijn moeten soleren om bij het doel te komen.

22 juni 2024 om 08:34

Waarom zo veel krediet? Veerman wordt na een mindere wedstrijd gelijk geslachtofferd terwijl Depay maar mag blijven aanmodderen. Net als Xavi. Er zijn voldoende alternatieven en argumenten om beide heren op de bank te zetten. Ook zij moeten vechten voor een basisplaats

22 juni 2024 om 08:44

Depay staat in de top 10 ook van topscorers op een EK of WK voor Oranje. Mensen doen alsof hij er echt helemaal niks van kan wat gewoon niet waar is. Zelfs al zou hij ma dit EK vervangen worden door een Zirkzee/brobbey zal ik hem altijd herinneren als de man die ons weer hielp richting EK’s WK’s waar we na de periode Robben, Sneijder, Persie een tijd niet bij waren.

22 juni 2024 om 09:02

Die mensen die hem tegen Polen goed vonden spelen zijn ook ongeloofwaardig. Verprutste veel kansen, veel balverlies en verder ook niet belangrijk in de passing.

22 juni 2024 om 09:06

Hoeveel goals heeft hij gemaakt dan op een eindronde…

22 juni 2024 om 09:11

At Pieter post, dat is niet waar toch? Ik herinner mij alleen de goal tegen Australië in 2014 eigenlijk?
We hebben zelfs 2 toernooien er na ons niet eens gekwalificeerd

22 juni 2024 om 09:34

Wout mocht met het geweldige koppeltje Wijnaldum / Dumfries voetballen, dat kan je toch niet aanhalen?

22 juni 2024 om 10:28

Goals tegen Australië, Chili Oostenrijk, Noord-Macedonië, VS...

22 juni 2024 om 10:32

5 Dennis... hij heeft er 5 gemaakt.

22 juni 2024 om 11:04

In de top 10 WK staat hij helemaal niet. Op een EK staat hij met 2 doelpunten dat ook niet. Heb je een bron Pieter?

22 juni 2024 om 08:52

Depay heeft ook helemaal geen wedstrijdritme. Hij zou ook dan vaker eerder gewisseld moeten worden.

Depay kan soms iets wel creëren wat andere niet kunnen. Alleen was hij gisteren een bron van onrust.

Ik had ook liever Zirkzee gezien en de motivatie van Weghorst is ook gewoon geweldig.

Mensen verklaren mij misschien voor gek maar tegen Frankrijk had je beter met Brobbey kunnen starten. Wel makkelijk achteraf maar je zag dat niemand een bal kwijt kon in de spits omdat Depay 7 van de 10 keer uit positie liep. Daarnaast had Brobbey met zijn fysiek wellicht meer een vuist kunnen maken tegen een Upamecano. Weghorst dan achter de hand uiteraard als pinchitter

22 juni 2024 om 08:01

Brobbey is eerder 3e keuze. Ik zou eerder Weghorst basis zetten of het liefst Zirkzee. Brobbey heb je ook weinig aan.

22 juni 2024 om 08:26

Of anders liever Van Wolfswinkel? Of Boadu?

22 juni 2024 om 08:33

Zonder het ooit te proberen? Maar Memphis en Gini wel 100x zonder resultaat? Right!

22 juni 2024 om 10:12

Van Wolfswinkel zou het iig beter doen dan Brobbey

22 juni 2024 om 10:30

Tuurlijk…**zucht**
Jammer dat mensen, zelfs tijdens een eindtoernooi, kleinzerig moeten reageren op spelers van clubs waar ze iets tegen hebben.

22 juni 2024 om 08:05

Zeker niet hoor. Dit was tegen Polen ook al zo.

Je zag het toen Weghorst erin kwam, ze konden meteen de bal kwijt in de 16 en meteen een goal.

Depay is en zal nooit een spits worden.
En op linksvoor is die minder dan Gakpo en op 10 minder dan Simons.

Ik zie liever een Brobbey/Zirkzee spelen tegen Oostenrijk zodat je tenminste echt iemand in de punt hebt waar je de bal aan kwijt kunt.

Brobbey vond ik dat ook vaak goed doen bij Ajax.

22 juni 2024 om 08:12

Is niet zo gek hoor. Houdt een bal bast. Is snel in de counter en beresterk. Depay heeft het gewoon niet als spits. Blijkt eens te meer. Is ook lastig met gakpo die een helft aardig speelt maar dan ook volledig onzichtbaar wordt

22 juni 2024 om 08:33

Brobbey was tegen Ijsland al zenuwachtig voor de goal laat staan op een EK..

22 juni 2024 om 08:36

Brobbey is sterk tegen de cv van RKC of Volendam. Maar die 2 reuzev van Frankrijk zijn fysiek minstens zo sterk of sterker en dan heb je niet zo veel aan Brobbey want die is voetballend veel te mager

22 juni 2024 om 09:00

Dus die bij z'n eerste pot afvallen door zenuwen maar Depay na 50 wedstrijden desinteresse en gebrek aan inzet/kwaliteit/voetbalintelligentie gewoon laten staan? Right, jij bent wel erg objectief ja!

22 juni 2024 om 09:09

50 wedstrijden desinteresse? Pfoe dat is wel een lekker objectief standpunt…brobbey komt er heus, maar om hem er tegen de Fransen in de basis te zetten vind ik wat te ver gaan. Achteraf misschien, maar dat komt vooral door het afbraakvoetbal wat we speelden.

22 juni 2024 om 08:31

Dit is exact wat ik zei ergens in de tweede helft toen Depay weer eens iemand voor de voeten liep op linkshalf.

22 juni 2024 om 08:34

Hij doet ook echt maar wat. Snapt niet wat teamsport is of boeit het niet. Frustrerende speler

22 juni 2024 om 08:41

Terecht dat je Upamecano noemt, want Brobbey was volledig afgetroefd door Saliba.

Memphis was inderdaad de slechtste op het veld, maar dat komt ook door ‘schijtbakkenvoetbal’ opvatting van Koeman van gister. Als je Oranje een beetje volgt zie je dat Depay ze vooral maakt wanneer het collectief goed speelt en dat was gister natuurlijk verre van het geval. Het middenveld vond ik vooral erg slecht, daar zat amper voetbal in op Schouten na. Xavi heeft het gewoon (nog) niet en zou met Veerman zijn begonnen net als tegen Polen. Joey speelde weliswaar niet geweldig tegen de Polen, maar als collectief stond het gewoon beter.

22 juni 2024 om 08:06

Ik denk dat je met je huidige team gewoon je handjes mag dichtknijpen met een 0-0. Je kan wel aanvallend willen voetballen tegen Frankrijk, maar dan ga je automatisch ruimtes weggeven en krijg je de goals vanzelf om de oren. Vanuit een gesloten organisatie mikken op een paar counters (zoals gisteren) is dan best een goede tactiek. We hadden alleen wel wat beter met die spaarzame countermomenten mogen omspringen.

22 juni 2024 om 08:22

0-0 is op zich een prima resultaat en staan bovenaan in de poule. Muah iets meer lef/voetbal op het middenveld had wel gemogen anders liggen we er zo uit. Vond Reijnders, die trouwens ook weinig genoemd wordt, gister ook bleu spelen. Stond de hele tijd in de dekking en kwam niet tot zijn recht.

Geef Brobbey nou eens een kans de volgende keer in de basis. En malen eerder inbrengen. Met Depay gaat het nooit wat worden, die speelt puur voor een nieuw club contact. Mr. Ego en neemt alle vrije trappen.. ik ben wel klaar met Koeman.

Deze man gewoon laten banken en zirkzee er in!

Depay was zeer slecht. Maar hij wil ook elke corner en vrije trap nemen. Allemaal gemiste kansen. Vond het zeer storend hoe hij speelde, met zijn balverlies op cruciale plekken op het veld was dit zeer gevaarlijk voor Nederland. Maar Koeman doet wel erg opzichtig aan vriendjespolitiek. Wijnaldum die er weer als eerst in kwam natuurlijk...

Nachtmerries van dat middenveld, hahaha. Die Fransen vond ik ook weer erg zwak. Alleen Griezmann is echt gevaarlijk. Kante was redelijk maar ook niet meer dan dat en ook veelzeggend als de verdedigende middenvelder Moftm is.

22 juni 2024 om 08:29

Echt hè... het lijkt wel alsof sinds het wegvallen van Mbappe, Frankrijk in 1 keer niet meer verplicht was om te winnen. Makkelijk om heel NL af te zeiken, maar ze spelen zelf ook gelijk...

22 juni 2024 om 09:48

Heb even gekeken, maar hun cijfers zijn ook niet best. Griezmann kreeg een 4.

22 juni 2024 om 11:06

Dat rijmt dan niet echt met nachtmerries. Dat middenveld is goed maar ook niet meer dan dat.

22 juni 2024 om 11:16

Vind Frankrijk ook niet echt overtuigend aan het toernooi begonnen, had veel meer verwacht. Spanje en Duitsland maken een veel betere indruk. Misschien dat het naarmate het toernooi vordert eruit gaat komen. Maar ze spelen op dit moment niet als een titelkandidaat

Een angstig ned elftal tegen frankrijk. Had ik niet verwacht. T is dat frankrijk niet thuis gaf. Maareh wat liet memphis het afweten. Waar heeft hij zijn focus liggen? Niet bij voetbal volgens mij.

22 juni 2024 om 11:17

Had het eigenlijk wel verwacht. Ging nou niet bepaald met grote hoop op een overwinning voor de buis zitten.

Hopen dat het geschreeuw om Frimpong nu ook eens stopt. Hij bakte er helemaal niets van in oranje

22 juni 2024 om 09:05

Zoals de hele aanval. En zoals Xavi die normaal op de plek van Frimpong speelt. Dus tja.

Maatsen, ake, van dijk, de vrij/ Geertruida en frimpong. Schouten, reiijnders en xavi. Spitsen gakpo met zirkzee/malen. Goed centrum blok en twee wingbacks maatsen en frimpong.
En dan de keeper uiteraard.

Verdedigend 5-3-2 en aanvallend 3-5-2.

Hij speelde niet goed, maar onderschat het centrale duo van Frankrijk niet. Haaland was dit seizoen ook elke wedstrijd onzichtbaar tegen Arsenal. Saliba is gewoon wereldklasse en schakelt zijn man uit.

Ik vind dat Depay maar een matige aanvaller is. Totaal geen strijdlust alleen als die de bal heeft.
Je zou beter Gakpo en Malen als 2 spitsen kunnen neerzetten met 2 aanvallende backs en het probleem is opgelost. Dan maar een keer zo proberen en als Koeman het verkeerd heeft met deze 2 in de spits zien we het vanzelf wel alleen Koeman heeft the guts niet om het te doen.
Wordt liever uitgeschakeld met zijn lievelingetjes dan dat die of hard gaat of hard op zijn bek valt.
Ach ja zou wel de zoveelste Ek zijn waar we met hoop kijken en teleurstellend na de poule fase zijn.

Ik heb een vraag waarom word een haarband toegestaan die nieuwe in dezelfde kleur is als het tenue? Ik dacht dat dit officieel niet mocht. Wat ik me kan herinneren is het bijvoorbeeld ook niet toegestaan om bijvoorbeeld scheenbeschermerbandjes die een andere kleur hebben dan het tenue.

Die hanen moeten hun monden houden. Ze hebben hulp gekregen van een waardeloze scheidsrechter die een terechte doelpunt afkeurde

En met de selectie die ze hebben spelen ze schijtbak voetbal.
Schamen jullie niet, ook met waardeloze trainer. Altijd dat geluk in het toernooi zo ver komen.

Hele team was dik on onvoldoende op Griezmann na

Laten we de punt koesteren. Een verlies was op z’n plaats geweest maar geluk was aan ons zij. Dat heb je soms nodig als je echt belangrijke wedstrijden wilt winnen. Maar de mentaliteit moet echt anders en dat is aan Koeman. Tegen Oostenrijk gaan we verliezen als we weer zo voor de dag komen. Miss ook wel beter dan staan worden miss een paar even wakker

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren