Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag verwacht meer van topaankoop: ‘Er is kwaliteit, maar het gaat om goals’

Laatste update:

Erik ten Hag verlangt en verwacht meer van topaankoop Jadon Sancho, zo heeft hij gezegd op een persconferentie in de Verenigde Staten. De Engelse vleugelaanvaller kwam in de zomer van 2021 voor maar liefst 85 miljoen euro over van Borussia Dortmund, maar heeft de verwachtingen nog altijd niet echt waar gemaakt bij United. Ten Hag zegt veel van zijn pupil te verwachten komend seizoen.

Sancho heeft een ongelukkig jaar achter de rug bij United. De 23-jarige vleugelspeler kwam tot 6 treffers en 3 assists in 26 Premier League-optredens. Rond de winterstop werd hij in Rosmalen gespot om te werken aan zijn fysieke, maar ook mentale gesteldheid. Volgens Ten Hag voelt de aanvaller zich weer volledig op zijn plek bij the Mancunians. “Sancho heeft nu weer een goed gevoel. Hij heeft veel energie en hij wil succesvol zijn.”

De Haaksbergse oefenmeester heeft zelf ook hoge verwachtingen van de in Londen geboren aanvaller. “Hij heeft de kwaliteiten, nu moet hij een constant niveau gaan halen. Dan kan hij echt een grote bijdrage gaan leveren. Als aanvaller gaat het uiteindelijk altijd over het eindproduct: doelpunten. Hij moet dus belangrijke acties, laatste passes en goals gaan leveren, daarom is hij bij ons.”

Ook werd er op het persmoment gevraagd of Sancho volgens Ten Hag een totaal andere speler is geworden bij United. De manager van de nummer drie van het afgelopen Premier League-seizoen denkt in ieder geval van niet. “Hij is niet veel anders dan de speler die hij bij Dortmund was. Het gaat om ontwikkeling. De Bundesliga is de perfecte leerschool voor de Premier League. Ik heb veel wedstrijden van hem gezien in Duitsland en ik zie nu wedstrijden bij United waarin hij hetzelfde speelt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik vind van wat ik heb gezien in de oefenwedstrijden Sancho veel energieker, gretiger en fitter uitzien als vorig jaar. Verwacht veel van hem komend seizoen!!

1 augustus 2023 om 12:58

Helemaal eens, lijkt vooral veel sneller geworden ook.

1 augustus 2023 om 13:08

Hen Sancho nog nooit zo snel zien sprinten tegen als tegen Arsenal.

1 augustus 2023 om 13:25

Leuk in pre, gozer is daar al 2 jaar en heeft 85 mio gekost. Tot nu toe gewoon geflopt bij united. Is nog jong kan uiteraard nog een mooie carrière hebben.

1 augustus 2023 om 13:33

Lekker negatief weer Thegunner. We weten het nu wel van zijn prijskaartje en tegenvallende prestaties, maar we hebben nu over zijn positieve punten en vooruitgang deze zomer en pre-season. Maar een Arsenal-fan die positief over een speler van United kan zijn, dat is zeldzaam.

1 augustus 2023 om 13:41

Negatief of gewoon realistisch?

1 augustus 2023 om 13:44

Welke negatief? Ik zeg letterlijk dat hij nog jong is en mooie carrière kan hebben. Tot nu gewoon geflopt. Waar zeg ik iets verkeerd?

1 augustus 2023 om 13:44

Direct weer huilen als het een Arsenalfan is die iets te zeggen heeft. In een vorig topic over Utd (ik dacht mbt Hojlund of Mount) werd door meerdere mensen hetzelfde gezegd, maar jij liep weer te huilen tegen de Arsenalfans. Grow up gast.

1 augustus 2023 om 15:33

Samcro, flikker nou eens op met iedere reactie van mij "gehuil" te noemen. Je reageert op iedere reactie van mij, het lijkt wel een obsessie hahaha. Gaat alles wel goed bij je?

1 augustus 2023 om 16:36

Met mij gaat het uitstekend. Vervelend he, als iemand je telkens ergens op wijst waar je anderen van beschuldigt? Stop er gewoon mee, zal je er ook niet meer op aangesproken worden.



Tot nu toe gewoon een flop van 85M. Geen schim van de speler die hij bij Dortmund was. Wordt hij dat wel dan kan United een hele leuke aanval krijgen met Sancho op rechts, Rashford vanaf links en Hojlund in de spits. Die laatste heeft potentie maar Sancho is dus het voorbeeld dat dat dus bar weinig zegt.

1 augustus 2023 om 12:57

Waarom heb je hoge verwachtingen van Hojlund? Ik verwacht nog niet de helft van de goals van Haaland.

1 augustus 2023 om 12:58

Dat is alsnog heel veel ;-)

1 augustus 2023 om 13:03

Haha ja daar heb je zeker een punt. Maar ik vond hem bij Atalanta nou ook niet overtuigend. Op die 5-klapper bij Denemarken na heb ik nog niet veel moois van deze jongen mogen zien.

1 augustus 2023 om 13:08

Naja de helft van Haaland is 26. Als je dat in je eerste seizoen haalt als 19-jarige dan los je toch wel hoge verwachtingen in.

1 augustus 2023 om 14:35

Met de aanvoer van Casemiro en Donny van de Beek en de steekpasjes van Bruno Fernandes kan je er toch van uitgaan dat Hojlund beter tot zijn recht zal komen.

1 augustus 2023 om 14:59

I see what you did there RM

1 augustus 2023 om 19:26

Als we iedere spits met Haaland gaan vergelijken zijn er nog weinig spitsen beter dan die van FC Bal op het dak.

1 augustus 2023 om 22:31

Voor 90 miljoen verwacht ik toch wel minimaal 15 goals in de competitie. Dat gaat hij niet halen.

1 augustus 2023 om 15:17

In zijn laatste seizoen bij Dortmund was het al niet zo goed meer. Z'n rendement was nog wel best goed, maar hij was uiterst wisselvallig en vertoonde toen al zwakke plekken die bij United echt tot uiting zijn gekomen. Ik dacht zelf dat het gewoon het welbekende dipje was die spelers weleens hebben als ze ergens uitgeleerd zijn, maar schijnbaar zat daar toch meer achter.

Logisch ook want deze kerel heeft nog minder laten zien dan Antony. Bij Dortmund was die echt geweldig en had die ook hele goeie statistieken. Bij United bakt hij er tot nu toe vrij weinig van. Ben benieuwd of een van die twee het dit jaar waar gaat maken. Want 185 miljoen voor 2 rechtsbuitens is wel erg veel. Dus dit seizoen is het nu of nooit voor die twee.

1 augustus 2023 om 16:48

Probleem is dat de druk bij United zo ongelooflijk hoog ligt, daar gaan veel (jonge) spelers helemaal aan onderdoor. Bij Dortmund speel je om CL voetbal te halen. Het kampioenschap is uiteraard geweldig, maar als je dat niet haalt dan is er geen man overboord omdat iedereen verwacht dat Bayern kampioen wordt.
Bij United verwacht iedereen dat je serieus mee doet om het kampioenschap, in combinatie met aantrekkelijk voetbal. Daarnaast moet je presteren in Europa en is de concurrentie om de titel (en een plek bij de top 4), enorm. Je ziet dat veel spelers die druk niet gewend zijn en hier aan onderdoor gaan. Mentaal moet je ijzersterk zijn, dat wordt echt onderschat. Zie bijvoorbeeld Dele Alli, die dit onlangs toegaf.
Gezien de dip vorig seizoen en zijn prive trainingskamp in Rosmalen sluit ik niet uit dat Sancho die mentale problemen ook heeft gehad. Talent heeft hij onmiskenbaar, nu mentaal nog de laatste stap maken en United heeft een geweldige speler.

Dat Dortmund kan ook goed verkopen zeg. Toch gek dat die niet elk jaar een top selectie hebben met al dat geld wat binnenkomt. Toch een paar goede klappers gemaakt met Sancho, haaland en dembele en dan vergeet ik er vast nog wat.

1 augustus 2023 om 14:31

BELLINGHAM

1 augustus 2023 om 14:40

Hoe kan ik die nu vergeten haha. Excuses.

1 augustus 2023 om 15:19

Gundogan, Mkhitaryan.

1 augustus 2023 om 15:20

Het technisch beleid van Dortmund is heel erg wisselend. Soms halen ze voor weinig geld een groeibriljant in huis. Soms trekken ze de portemonnee voor een toptalent omdat ze ze een mooi vooruitzicht voor kunnen leggen, maar vaak zitten er ook misperen tussen die de hoge middenmoot van de Bundesliga niet ontstijgen. Bovendien zit Dortmund ook met het probleem dat ze telkens weer opnieuw moeten bouwen. Als ze eens een uitstekende ploeg hebben, wordt de ploeg de zomer erop leeggekocht.

De Sancho van Dortmund samen met de nieuwe Rashford kan dodelijk zijn. Hojlund en Antony er bij en je kan in alle competities voor de knikkers mee doen. Helemaal met Ten Hag aan het roer.

1 augustus 2023 om 13:06

Jaaa, hosanna! Of je hebt gewoon 185 mln stukgeslagen op twee matige buitenspelers. Ik zie United voorlopig echt nog niet serieus meedoen om het kampioenschap of de CL. City loopt nog mijlen voor.

1 augustus 2023 om 13:17

Ach ja de nieuwe Rashford. Heeft een geweldige periode gehad maar valt eigenlijk alweer maanden tegen en vind hem dit pre season okk allesbehalve overtuigend..

1 augustus 2023 om 13:26

Volgend jaar zal er alweer geroepen worden dat rashford verkocht moet worden nooit een verlening mocht krijgen, de galzers zitten er nog dus grote prijzen zal het nooit worden. Ondertussen 400mio uitgegeven in 12 maanden.

1 augustus 2023 om 13:28

Hmm viel wel mee toch? Hij was in april en mei ook nog wat aan het sukkelen met blessures. Als het Ten Hag lukt om hem geen 3/4 maar een heel jaar in vorm te houden hebben ze wat mij betreft goud in handen. Natuurlijk geen Haaland, dat is geen mens. Maar in de top 3 aanvallers van PL durf ik hem wel te zetten.

1 augustus 2023 om 13:46

Je kan rashford ook niet met haaland vergelijken dat is beetje krom. Rashford is een vleugelspeler met kwaliteiten van een spits.

1 augustus 2023 om 14:01

Oh is dat zo? Dat wist ik niet joh. Ik dacht al die jaren dat Rashford een spits was met de kwaliteiten van een buitenspeler.

1 augustus 2023 om 14:15

Hoezo zeg je dat het geen haaland is. Zijn naam noemen is überhaupt onnodig. Niemand vergelijkt hem met haaland alleen jij noemt z'n naam.

1 augustus 2023 om 15:23

Misschien is dit wel gewoon de Sancho van Dortmund. In de Premier League krijgt hij de tijd en ruimte ook gewoon niet. Sancho is wel een speler die dat nodig heeft. Daar waar een Rashford precies weet wanneer hij moet lopen en graag de ruimte achter de verdediging opzoekt, wil Sancho de bal juist vaker in de voet hebben. Da's toch wat meer een dribbelaar die z'n man opzoekt. Hij heeft simpelweg niet de drive. Antony heeft dan wel weer wat meer diepgang, maar die jongen speelt ook veel te naief.

1 augustus 2023 om 15:51

True, dat is ook een reële optie. Ik moet ook gelijk denken aan Pulisic die bij Dortmund geweldig was, maar het in de PL niet redde. Er wordt toch wat anders gevraagd. En een prijskaartje van tientallen miljoenen om je nek lijkt me ook niet lekker voor een mentaal fragiele speler als Sancho. Over een maandje of 9 kunnen we conclusies trekken, ik heb in ieder geval zin in het seizoen.

Vooralsnog lijkt United wel de koning te zijn van dure flaters zeg, zou mooi zijn als hij weer eens de speler is die hij kan zijn.

1 augustus 2023 om 13:22

Ik denk dan vooral aan Chelsea, wat die afgelopen jaar hebben uitgegeven en gepresteerd...dat moet een historisch slechte ROI zijn.

1 augustus 2023 om 13:27

Dat is 1 jaartje, we gaan zien hoe dat dit jaar uit gaat pakken.

1 augustus 2023 om 14:21

Alleen heeft chelsea wel prijzen gewonnen ermee. United niet. Recent nog een champions league gewonnen. Beetje raar om die 2 naast elkaar te zetten.

1 augustus 2023 om 14:37

Haha wat zeg jij allemaal joh. Chelsea heeft vorig jaar bijna 600 miljoen uitgegeven en is 11e geworden met 0 prijzen. United heeft ook een bak geld uitgegeven aan tegenvallende spelers (bij lange na geen 600 miljoen) maar heeft daarentegen WEL een prijs gewonnen, namelijk de League Cup. Daarnaast ook finale FA Cup en 3e in PL. Allebei niet geweldig, maar er kan er maar 1 de koning zijn. Beetje raar als je hier nog onderuit probeert te komen.

1 augustus 2023 om 17:24

200 miljoen verkocht deze zomer. Hoe gaat het bij united qua verkopen? Ja dat dacht ik al dat komt omdat ze spelers overbetalen en floppen waardoor je uiteindelijk geen hoge verkoopprijs voor terug krijgt. United heeft na ferguson geen fatsoenlijke prijs gewonnen leuk die league cup en een finale in fa cup ( echt bedroevend dat je een finale opnoemt ) maar na meer dan een miljard te hebben uitgegeven is de club gewoon falende.

Als iemand deze jongen weer op zijn oude niveau kan krijgen en martial een seizoen fit kan houden, dan ziet alles er echt heel anders uit voor united. Ik zou echter op beide apart geen geld zetten, laat staan op allebei tegelijk

Begin vorig seizoen begon Sancho nog best wel goed. Niet de eerste twee wedstrijden, want toen ging Manchester United kansloos onderuit. Maar de 5 of 6 wedstrijden daarna wel en toen scoorde hij nog belangrijke goals tegen volgens mij Arsenal, Liverpool en Leicester City en gaf hij nog een aantal assists. Helaas is hij daarna teruggevallen.

Het is ten Hag bij United al gelukt om een hoop spelers die in de jaren ervoor niks presteerden of tegenvielen, op te laten leven. Dan heb ik het over spelers als Shaw, Rashford, Dalot, Wan Bissaka, Fred maar ook Varane (viel in zijn eerste seizoen toch wel wat tegen) en Bruno Fernandes (alles hing in de voorgaande seizoenen van hem af, nu minder en ook al scoorde hij minder ik vond hem beter in het algeheel) en hopelijk lukt dit hem ook met Sancho.

Dan heb je gewoon een geweldige speler in huis en hij is nog altijd maar 23-jaar. Heeft dus in principe nog veel mogelijkheden om een hoog niveau aan te tikken en die potentie heeft hij absoluut, afgaande op zijn periode bij Borussia Dortmund waar hij gewoon 3 of 4-seizoenen onwijs goed was en al helemaal voor de leeftijd die hij toen had (vanaf z'n 18de tot z'n 21ste).

Hoge prijskaartje heeft hem eigenlijk verneukt. Misschien een jaartje uitlenen zodat je nog wat aan hem hebt en misschien kan verkopen. Ik geloof niet dat hij het nog in zich heeft om voor United te spelen.

Leuk weetje: Sinds de komst van Hojlund ligt het totale net spend van Erik Ten Hag al hoger in zijn 2de zomer bij Man Utd dan Klopp in zijn hele carrière bij Liverpool.

1 augustus 2023 om 14:12

Ben jij een Arsenalfan? Want als je dat bent mag je zulke dingen niet zeggen van bepaalde Utdfans en zullen ze je even erop attenderen dat je nooit iets normaals over Utd kunt zeggen... Als je geen Arsenalfan bent is het goed, dan zal je er verder niet op aangesproken worden.

1 augustus 2023 om 14:28

Samcro wow zei jij niet net tegen iemand "grow up gast"? Dit is ongeveer kleuter niveau.

1 augustus 2023 om 14:32

Poeh deze is voor jou wel heel zielig Samcro, niet perse van je gewend. Waar maak je je druk om, Arsenal gaat toch lekker

1 augustus 2023 om 14:32

Dit is een beschrijving van de MO van die bepaalde Utdfans. Let er maar eens scherp op en je zult het vanzelf ook zien. Als je dat niet al doet.

1 augustus 2023 om 14:50

Doe niet verongelijkt. Als een United supporter iets negatiefs over een Arsenal-speler zegt dan komen er ook aantal Arsenal fans (waaronder jij) verhaal halen. Beetje pot verwijt de ketel.

1 augustus 2023 om 14:57

Dat is dus helemaal niet zo, maar dat zal dezelfde haat zijn die je voor de club hebt die jou daarbij verblindt. Ik kan het van 95/100 mensen prima hebben als ze kritiek leveren mits het onderbouwd is en niet alleen maar is 'omdat ie bij Arsenal speelt'. En het klopt wel dat er altijd een paar zijn die elk kritiekpuntje onderuit proberen te halen door de clubvoorkeur van de ander te gebruiken, wat erg sneu is imo en ook voor elke fanbase blijkbaar geldt.

Maar jij en Gaz kunnen nog geen zuchtje hebben als het vanuit een Arsenalfan over Utd gaat, ook een feit.

1 augustus 2023 om 14:17

Vreemde vergelijking. Dat waren andere tijden ook waarin klopp begon hè. Toen waren spelers relatief goedkoper op te halen.

1 augustus 2023 om 14:33

60-70 miljoen voor een keeper en bijna 90 miljoen voor een CV. Waren dat goedkopere tijden? Waren de duurste keeper en cv van dat moment

1 augustus 2023 om 14:31

Oscar Crucke lekker belangrijk. Liverpool heeft een paar lekkere jaren gehad dan genereer je wat verkopen en gaat je net spend omlaag.
Verder is ten hag in het enige jaar dat hij in de premier league gewerkt heeft 3e geworden, en klopp 5e. Misschien moet klopp dus wat meer uitgeven ipv alleen klagen over andere clubs die uitgeven

1 augustus 2023 om 16:51

7-0

1 augustus 2023 om 17:28

En?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren