Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilfred Genee: ‘Hier werd Matthijs van Nieuwkerk twee jaar voor gecanceld’

Laatste update:

Wilfred Genee heeft maandagavond bij Vandaag Inside met verbazing gereageerd op de woedeuitbarsting van René Hake tijdens het Eredivisie-duel tussen Go Ahead Eagles en NEC (2-2). De trainer van de Deventenaren werd in de tweede helft boos op een van zijn assistenten, die blijkbaar de verkeerde wissel hadden doorgegeven aan de vierde official.

"Hé, dit is toch grensoverschrijdend gedrag?", begint Genee, waarna er beelden worden ingestart waarop een boze Hake langs de zijlijn richting zijn assistenten staat te schreeuwen.

"Hier is Matthijs van Nieuwkerk gewoon twee jaar voor gecanceld", gaat Genee verder. Daarmee doelt hij op de voormalig presentator van onder meer De Wereld Draait Door, die eind 2022 werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en daarop vertrok bij BNNVARA.

Strafrechtadvocaat Job Knoester, een van de tafelgasten, kan de reactie van Hake wel begrijpen. "Ja, maar dat is toch ook logisch? Dit kan toch niet?", zegt hij lachend.

"Hake is echt een hele leuke man", vertelt scheidsrechter Bas Nijhuis, ook aanwezig in de studio. "Maar tijdens de wedstrijd, dat hoor je ook van de vierde man, scheldt en tiert hij de hele tijd. Maar het is zo'n leuke gast. Het is puur uit enthousiasme."

Johan Derksen kan de reactie van Hake ook wel begrijpen. "Als ik trainer was en ik zou iemand wisselen en ze doen de verkeerde, dan denk ik: waarom zit zo'n klootzak op de bank dan?"

Reactie Hake


Hake zelf reageerde zondag na afloop van de wedstrijd al bij ESPN op het evenement. "We hadden van tevoren wat doorgesproken, en toen zag ik iemand eruit gaan waarvan ik dacht: die moet er nog helemaal niet uit. Het was misschien wat overdreven. Ik moet duidelijker zijn."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Iemand hiervoor cancelen is wel echt te zot. Jeetje gaat steeds meer richting slachtoffer cultuur als dit soort dingen niet meer mogen.

29 januari 2024 om 23:58

Hij had ook normaal kunnen reageren. Hoe groot de fout ook was. Als je zo te keer tegen me zou gaan om zoiets had ik je een poffert op je neus gegeven. Zijn gewoon 2 volwassen mannen,

30 januari 2024 om 00:03

Want die poffert (popie-jopie Hans Kraaij taal) is dan wel normaal gedrag van een volwassen man?

Dan ga je nog verder de grens over.

30 januari 2024 om 00:17

Als je me niet met respect behandel, waarom zou ik dat dan wel moeten doen? Is het gedrag van iemand die voor zichzelf opkomt. Je laat je gewoon als een stuk vuil behandelen, nog voor een vol gevuld stadion ? Mij niet gezienHad ook vuist kunnen zeggen, niets popie jopie aan

30 januari 2024 om 00:24

En als je niet met respect behandeld wordt, is jouw oplossing geweld ?

Beperkt instrumentarium heb je dan tot je beschikking.

30 januari 2024 om 00:33

Als je mij behandelt alsof ik een hond ben zeker wel. Een klap om je tot order te roepen is in dit opzicht geen geweld. Meer een corrigerende tik. Zo de M.E. (eigenlijk) probeert Je laat je gewoon zo behandelen? Veel respect heb je dan voor jezelf? Als iemand zo te keer gaat tegen je moeder of vrouw om iets kleins als dit laat je het gewoon gebeuren? Ok dat is jouw keuze. Instrumentarium? Gebruik je dat ook in je dagelijks leven? Gereedschap of baggage was ook goed geweest

30 januari 2024 om 00:42

Je hoeft je niet zo te laten behandelen. Je kunt het gewoon anders oplossen. Dat is waar NJ op doelt. Je zelfrespect moet dus niet van het gedrag van een ander afhangen. Logischerwijs, want daar heb je nooit de controle over. Als dat het wel doet, dan heb je eigenlijk pas echt een groot probleem.

30 januari 2024 om 00:46

Hahaha Marrie. Je hebt zelf niet eens door hoe kinderachtig je doet en gebruikt het nog als argument om volwassenheid te onderstrepen ook. Fantastisch. Als iemand dit onterecht tegen mij zou doen of mijn vriendin zou ik hem hooguit keihard uitlachen, de hand schudden en hem een fijne avond wensen. Geniet ik van de spontane vrije tijd om eens goed in mijn wederhelft te investeren als een echte vent.

On: groot verschil is dat Hake hierna wel rustig antwoord op de situatie en reflecteert. Men krijgt naar mijn idee tegenwoordig veel te veel gelijk dat iets "niet kan" en kunnen daardoor steeds minder hebben. Dan gaan we janken, slaan of nog erger: het op social media zetten.. Storm in een glas water. Als Hansie dit doet sneuvelt er zelfs een jasje en zenden we het jarenlang wekelijks uit ter vermaak.

30 januari 2024 om 08:45

Wat een onzekere reactie. Dus als iemand terecht boos is op je en dit uit, dan is dat een teken van geen respect en dan mag je hem een klap verkopen? In plaats van dat je totaal verkeerd bezig bent geweest is je eerste reactie geweld omdat het stadion het ziet. Man wat droevig.

Geef mij maar een Hake die in emotie mij zo op mijn plaats zet, waar ik in zo'n geval zijn intentie meer dan duidelijk ken. Dan een zwak gestel die maar gelijk moet meppen omdat "zijn eer" wordt aangetast. Kansloos.

30 januari 2024 om 07:09

Hij neemt het hier ook andersom voor Van Nieuwkerk op. Dus door aan te tonen dat dit soms gebeurt in alle emotie volgens mij. Dus dat het zot is om mensen zo snel te cancelen.

30 januari 2024 om 08:24

1 te keer gaan of stelselmatig lijkt me ook wel anders. Inside is gewoon een programma waar ze stoken en brandjes willen aan wakkeren. Precies wat de kijkers die na het programma kijken willen zien. Niks voor mij maar dat hoeft ook niet.

30 januari 2024 om 11:07

Genee zegt ook niet dat Hake gecancelt moet worden, hij geeft alleen aan dat iemand anders hiervoor wel is gecancelt.

Dit is de qoute van Wilfred omdat je verder aan alles merkt dat hij weinig voetbal kijkt en dus eigenlijk niet een voetbal programma moet presenteren. Telkens weer de vraag aan een spits bijvoorbeeld : " hoe voelt het als je telkens kansen mist ?" . Dan is Studio voetbal echt een beter programma als het over voetbal gaat.

30 januari 2024 om 00:33

Bij studio voetbal werd precies hetzelfde gevraagd aan kramer... idd echt een veel beter programma zeg. Sjoerd, pierre, van der vaart en arno...

30 januari 2024 om 01:20

Ja je hebt gelijk... wat mijn punt is dat er bij Ladyshave Genee z´n programma er niet echte voetbaldieren zitten die veel zien. Boskamp was dat wel maar daar werd dan weer om gelachen.

30 januari 2024 om 07:23

Dat is het hele format. Ze willen overal over meepraten maar verdiepen zich eigenlijk nergens echt meer in. In de verkiezingstijd was het nog absurder. Er werd gedaan of ze alles durfde te zeggen tegen politici maar wie er ook aan tafel zat. Iedereen lulde zich er moeiteloos onderuit. En dat komt niet omdat het niveau van de politici zo hoog is.Hetzelfde nu met voetbal. Gijp kijkt het wel maar merkt dat het publiek beter reageert als hij een grapje maakt en Genee en Derksen die kijken alleen de ultra korte samenvattingen in de NOS app van de top 3 terwijl ze in de visagie zitten volgens mij.

31 januari 2024 om 01:46

Klopt Gijp is de enige echte liefhebber alleen is Boskamp nog een niveau hoger. Wesley kijkt bijna geen voetbal en dat merk je. Het rare is dat andy vd meijde in dat programma echt inhoudelijk bepaalde dingen zij ( naast alle onzin ) maar dat daar dan grappig over gedaan werd. Vaak vind ik dat Andy eigenlijk wel goede dingen zegt over voetbal.

30 januari 2024 om 11:58

Vandaag Inside is dan ook geen voetbalprogramma, maar een actualiteitenprogramma.

30 januari 2024 om 13:35

Rondo op Ziggo is een stuk leuker op dezelfde tijdstip.

Ik kan mij meer irriteren aan de slechte staat van het veld daar. Jemig wat ziet dat er slecht uit voor een betaald voetbalorganisatie. De trainer gaat gewoon uit zijn stekker, niets om over te huilen.

Ah, één woedeuitbarsting vergelijken met jarenlang treiteren en kleineren. Erg sterk Wilfred..

30 januari 2024 om 12:30

Moeilijk om iets over te zeggen. Vaak komt men nooit met concrete zaken, altijd een algeheel overkoepelend iets. Dat vind ik persoonlijk een zwak iets als je iemand van bepaalde zaken beschuldigd. In mijn ogen deed Matthijs van Nieuwkerk niets meer dan Hake hier deed, namelijk iemand die prutswerk levert even duidelijk maken dat ie prutswerk levert.

In de voetballerij gelden andere normen en waarden. Daar is een publieke uitbrander minder erg omdat men er al snel weer overheen stapt en iedereen vroeg of laat weleens aan de beurt komt. Ook een trainer krijgt alles en iedereen over zich heen als er niet gewonnen wordt.

Van Gaal liet bij Bayern zijn broek zaken voor de groep om te laten zien dat zijn ego klein zou zijn. Hebben we allemaal smakelijk om gelachen.

Als een winkelfiliaal houder zijn broek laat zakken ten over de kassa meiden bij de wekelijkse bespreking, ja dan is er ineens een heel groot probleem.

Appels en peren kun je nu eenmaal niet vergelijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren