Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot heeft heldere verklaring voor woede-uitbarsting richting eigen speler

Laatste update:

Arne Slot is gematigd tevreden over het optreden van Feyenoord. Zondagmiddag wonnen de Rotterdammers weliswaar het oefenduel in De Kuip met Benfica (2-1), maar toch ziet de trainer nog ruimte voor verbetering. De oefenmeester was op sommige momenten in de tweede helft zichtbaar boos op enkele spelers, al wil Slot achteraf niet zeggen om welke spelers het gaat.

“Ik ben wel tevreden, maar er zijn altijd zaken die beter kunnen”, vertelt Slot voor de camera van ESPN. “Ik vind dat we op sommige momenten te snel de bal verliezen, al snap ik ook dat het te maken heeft met de intense pressing van de tegenstander. Daardoor gaan we wel vaker een bal spelen die we juist niet moeten spelen. Hij gaat af en toe te snel naar de zijkant en we laten ons te snel vastzetten. Het rustpunt ligt op dat moment bij de keeper. Ik vond niet dat we daar altijd goed mee omgingen.”

In de beginfase van het tweede bedrijf had Slot een woede-uitbarsting na slordig balverlies van zijn ploeg. Verslaggever Mark van Rijswijk wil graag weten naar wie de boosheid gericht was, maar de coach wil geen namen noemen. Mogelijk gaat het om Alireza Jahanbakhsh, die kort na rust tweemaal balverlies leed.

“Ik denk dat het te maken had met stom balverlies”, zegt Slot, die de beelden van zijn uitbarsting te zien krijgt. “Het kost heel veel kracht, je bent elkaar constant onder druk aan het zetten, en dan is het niet lekker als je makkelijk de bal verliest. We hebben het de laatste tijd heel veel gehad over te makkelijk balverlies lijden. We hebben niet altijd door hoe belangrijk balbezit is. Je kan na balverlies er zomaar twee à drie minuten achteraan lopen. Dat kost echt veel kracht, omdat je het elke keer dicht moet maken tegen een hele goede tegenstander."

"Als je de bal hebt, moet je op dit niveau er zuinig op zijn”, vervolgt de keuzeheer. “Ik denk dat dit moment vlak na rust was, ik zal niet zeggen om welke speler het ging. Hij verloor twee keer achter elkaar volledig onnodig de bal, en die bewustwording moet er zijn. Dan ben ik heel geïrriteerd, en dan hoop ik dat de tien anderen in het veld nog veel geïrriteerder zijn, want die moeten na het balverlies heel veel lopen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Nou dan mocht hij ook wel tekeer gaan tegen Zeroukki en Wieffer en met name van de Belt in de 2e helft...

30 juli 2023 om 20:07

Snap vooral de Zeroukki aankoop niet. Handelingssnelheid is echt veel en veel te laag. En daar heb je dan zo'n hele transfersoap voor over

30 juli 2023 om 20:09

Dan heb je dus werkelijkwaar 0 kijk op het spelletje. Bij Twente De slimste speler, denkt altijd 2 stappen vooruit, waardoor hij niet snel hoeft te zijn. Lijkt zich ook redelijk eenvoudig aan te passen bij dit feyenoord. Ik hoop dat je over een half jaar groot genoeg bent om je onkunde toe te geven

30 juli 2023 om 20:12

PREM. Allemaal leuk en aardig, maar dat weet die allemaal goed te verbergen? En wat denk jij straks in de Champions League? Dat hij dan nog '2 stappen vooruit' kan denken? Dan heeft die gewoon echt een groot probleem.

30 juli 2023 om 20:14

Zerrouki moet gewoon als back up gaan functioneren. Wieffer en Zerrouki werkt niet. Wieffer gewoon op zijn vertrouwde plek zetten en Zerrouki gebruiken voor roteren en als back up.

Leuk dat hij bij Twente de slimste speler is maar dat zegt niks over Feyenoord. Feyenoord is 5 stappen hoger, straks nog CL erbij. Die kerel komt voorlopig nog (veel) te kort en zijn handelingssnelheid is veel te laag. Wie weet moet hij gewoon wennen en is het over een half jaar anders maar voorlopig is het heel matig.

30 juli 2023 om 20:14

Tussen denken en handelen zit nog een groot verschil. Ik snap Duck wel, hij heeft zeker de potentie om de (sub) top te behalen maar momenteel mist hij in mijn optiek ook de handelingssnelheid.

30 juli 2023 om 20:17

Jullie gaan nog wel verrast w0rdne door hem. Dezelfde verhalen hoorden we ook toen dirk van Utrecht kwam, we weten allemaal hoe het is afgelopen. Zerrouki is ook een bijtertje. Geeft niet op.
Ik ben het er wel mee eens dat het met mats teveel hetzelfde is. Maar goed, daar ga je ook niet een heel seizoen op gokken. Tevens is er ook niks mis mee ok de nieuwe spelers een half jaar tot jaar aanpas tijd te gunnen.

30 juli 2023 om 20:22

Volledig met je eens Premium1

30 juli 2023 om 20:24

PREM. Je vergelijkt nu een spits, met een middenvelder? Je zegt wel dat ik 0 kijk heb op het spelletje, maar een spits vergelijken met een middenvelder op het gebied van handelingssnelheid is op zijn zachts gezegd ook niet bepaald heel snugger. Een middenvelder heeft het spel om zich heen, dus dient veel sneller te handelen dan een eindstation. Dat snap jij zelf toch ook wel? Daarnaast heb je nu een succes voorbeeld, maar er zijn meer spelers niet geslaagd dan wel geslaagd. Veijnovic was ook zo'n slimme speler volgens de kenners, nou die heeft het inderdaad wel gered ja...

30 juli 2023 om 20:34

Ik vond vejinovic juist helemaal geen slimme speler. Dat was echt een Heracles speler. Mijn voorbeeld met kunt was vooral om aan te geven dat karakter soms belangrijker is de handeling snelheid. Staat volledig los vd positie. Ik had ook een Edgar Davids kunnen noemen. Dat was wel een betere voorbeeld geweest inderdaad. Ik vind Zerrouki ook beter dan Davids was op jonge leeftijd. Davids was alleen gemener. Zerrouki moet nog leren af en toe de klootzakken te zijn op het middenveld.

30 juli 2023 om 20:37

PREM. Als het iets was wat Davids had was het wel handelingssnelheid.... Heeft notabene een CL gewonnen. Zijn echt qua niveau en type speler totaal niet met elkaar te vergelijken. Alsof je Engelaar met Davids gaat zitten vergelijk.

30 juli 2023 om 20:51

Hahahahahahahahaha Zerrouki beter dan Davids op jonge leeftijd hou op met me! 😂😂😂

30 juli 2023 om 20:58

Engelaar was ook een verdienstelijke speler tijdens het ek. Onderschatte voetballer.

30 juli 2023 om 22:58

Jeetje PREM, op de leeftijd van Zerrouki nu had Davids een CL titel op zak en was basisspeler bij Juventus, die kampioen werden in de serie A. Beetje slechte vergelijking.

31 juli 2023 om 04:01

Begrijp het gehaat richting Zerrouki niet zo erg.
Zat rr gister meer dan vaak echt prima tussen. Ja het is geen Kokcu die het spel versnelt, maar wel dat type dat gevaarlijke momenten eruit haalt. Je zag ook toen Zerrouki werd gewisseld voor vd Belt dst het een stuk onrustiger was.

31 juli 2023 om 10:32

Zerouki en Davids in 1 zin.. Paar keer op je hoofd gevallen denk ik

30 juli 2023 om 20:07

Is me al vaker opgevallen dat Arne vaak uitvalt tegen zijn eigen spelers. Soms kan het ook nodig zijn en waneer de resultaten goed zijn is r niks aan de hand, maar zodra het even wat minder gaat krijgt hij het mes inm de rug van dezelfde spelers. Dit is gertjan Verbeek ook overkomen, de resultaten bleven helaas uit voor hem. Ik ken de start van feyenoord niet, maar als er vd eerste 5 wedstrijden 2 verloren worden moet ons Anne oppassen

30 juli 2023 om 20:14

Ik vind dit oprecht een van meest sensatiezoekende en ongefundeerde reacties op voetbalzone ooit. Ala je interviews van spelers bekijkt dan komt heel jouw verhaal niet terig, daarnaast hoort kritisch zijn bij topsport. De vergelijking met Verbeek is ook krom, omdat Verbeek niet wordt weggestuurd door afvallen van spelers, maar door zijn trainingsregime die fysiek heel veel eist.

30 juli 2023 om 20:19

Totale onzin natuurlijk.. In mijn ogen heeft Arne oneindig krediet en mag hij zo lang blijven als hij wilt. Zelden heb ik zo'n goede trainer (in de wereld) gezien met zijn kwaliteiten en misschien een paar kleine tekortkomingen waarmee ik volledig mee kan leven, maar dat is puur mijn mening.

30 juli 2023 om 20:19

En vervolgens daar uitspraken over deed dat zijn spelers te slap waren.... etc etc.
Ongefundeerd? Moet ik met voorbeelden gaan komen? Vorig jaar zeker 5 vd 34 wedstrijden waar hij na afloop onterecht te kritisch was op spelers.

30 juli 2023 om 20:47

Ik hoor best graag 5 voorbeelden eigenlijk. En dan niet dat ie boos een waterflesje omgooit tijdens de wedstrijd zoals vandaag. Oh je vindt Zerrouki ook beter dan Davids op die leeftijd terwijl Davids toen hij 3 jaar jonger was dan Zerrouki nu basis stond in de CL finale in 1 van de beste Ajax elftallen ooit. Laat maar.

30 juli 2023 om 20:09

Als je Milambo en Zechiel ziet spelen is het onbegrijpelijk dat van den Belt wordt gehaald. De aankoop van Zerrouki kon ik nog begrijpen (qua positie van speler, niet qua bedrag), omdat je vorig seizoen geen enkele back-up had voor Wieffer, maar dan is het niet bedoeling dat Wieffer en Zerrouki samen gaan spelen. In de toppers en CL wedstrijden is dat wellicht een optie, maar in de Eredivisie vrees ik dat je dan qua creativiteit teveel inlevert.

30 juli 2023 om 20:11

Welk middenveld zie jij het liefst? Als Zerrouki als back up van Wieffer is gehaald (is Timber dat niet?) moet Feyenoord dan niet nog een opvolger van Kokcu kopen?

30 juli 2023 om 20:12

Idealiter werd er inderdaad een vervanger voor Kokcu gehaald. Met de huidige bezetting zie ik het liefst Wieffer-Timber-Stengs.

30 juli 2023 om 20:13

Zerrouki is natuurlijk niet als backup gehaald, of ze hebben tegen hem gelogen toen hij naar Feyenoord kwam. Die komt natuurlijk niet naar Rotterdam om op de bank plaats te nemen.

30 juli 2023 om 20:17

Als hii zo doorgaat, komt hij snel genoeg op de bank terecht. Hij kan wel van alles eisen in de onderhandelingen, maar hij moet het nog altijd laten zien op het veld. Daarnaast vind ik het ook zonde dat je Wieffer nu weghaalt van de positie waar hij vorig seizoen uitstekend heeft gepresteerd en zelfs het Nederlands elftal heeft gehaald.

30 juli 2023 om 20:24

Heeft niets met liegen te maken. Als Zerrouki niet presteert, gaat hij gewoon op het bankje, zo werkt dat nou eenmaal in de voetballerij. Ik denk ook dat Ramiz zich langzaamaan zorgen moet gaan maken. Timber maakt op dit moment meer indruk dan hij.

30 juli 2023 om 20:42

Timber maakt ook precies 0 indruk. Die gaat het gewoon niet redden. We hebben dik 15 miljoen uitgegeven aan subtop spelers met Zerrouki en Timber

30 juli 2023 om 20:44

Sambazz noemt Zerrouki de back-up van Wieffer, ik denk dat hij in eerste instantie niet als back-up is gehaald. Ik ben het met jullie eens dat hij het op het veld moet laten zien om aanspraak te maken op een basisplaats.

30 juli 2023 om 20:51

Eens dat Timber ook nog niks heeft laten zien. Maar hij kan toch dat stukje creativiteit toevoegen wat Wieffer en Zerrouki ontberen. Daarnaast heeft hij meer intrinsiek talent dan Zerrouki en is hij ook nog enkele jaartjes jonger, waardoor ik meer vertouwen heb dat hij zich nog wel naar het vereiste niveau kan ontwikkelen.

30 juli 2023 om 20:58

Timber kun je eigenlijk ook nog niet eerlijk beoordelen omdat hij vorig seizoen en deze voorbereiding precies 1x vanaf 8 is mogen beginnen, zijn beste positie. Vorig jaar werd hij misbruikt op 6 en in de start van deze voorbereiding op 10.

Als Timber 10 wedstrijden op rij de kans krijgt op 8 ben ik er van overtuigd dat hij Kokcu kan doen vergeten. Dan kan Wieffer ook terug naar zijn stekkie en heb je met Zerrouki gewoon een waardige backup.

Van den Belt verwacht ik meer van, maar goed, de beste jongen komt van de KKD, laten we die even een paar maanden geven om te wennen aan het niveau. Beelen viel me trouwens in positieve zin op al voor de tweede keer.

30 juli 2023 om 20:21

Je ziet dat hij vooral tegen Alireza ineens heel streng is. Alsof hij een soort legitiem excuus zoekt om hem weg te doen.

30 juli 2023 om 20:58

Legitiem excuus zoeken? Die man is echt niveau kelderklasse aan de bal, die mag allang blij zijn dat hij zoveel speelt bij Feyenoord.

30 juli 2023 om 21:05

Het probleem is vooral dat Alireza dat balverlies niet lijdt omdat hij een kans probeert te creëren of een aanval wil opzetten, maar dat in dit geval hele simpele passes over enkele meters zelfs misgaan.

''ik denk dat dit moment vlak na rust was, ik zal niet zeggen om welke speler het ging. Hij verloor twee keer achter elkaar volledig onnodig de bal'' Hij heeft het hier over Thomas van den Belt, die vond ik ook matig.

Hier heeft slot weer helemaal gelijk in en gelukkig houdt hij ze scherp. Willen we weer met de prijzen mee doen mag er geen verslapping in het team sluipen.

Ik gaf dit ook al aan onder een ander Feyenoord topic. Maar als we minder veel balverlies hebben op het middenveld(Zerrouki en Wiefer) en op de flanken( ballen naar het centrum ali en Paixao) vindt ik ons erg ver in de ontwikkeling en zie ik ons vaker scoren uit de counter en vee minder kansen weggeven. Want al onze kansen die we weggeven komen uit counters omdat we op een kinderlijke manier balverlieslijden.

Zerrouki - Wieffer is nogal een discussiepunt, maar zal je denk ik wel nodig hebben tegen de sterkste ploeg in de CL poule. Zerrouki is voetballend nog niet complementair aan Wieffer en voegt daarom op dit aspect nog weinig toe, maar zijn positionering qua verdedigend werk is wel goed. Haalt veel passes van de tegenstander eruit. Zet daar dan Minteh, Paixao, Gimenez en Stengs voor om te counteren en we kunnen wellicht ook van de sterkste tegenstander punten pakken.

Zeroukki heel feynoord verrast me nog steeds bizar wat voor onwekeling ze door paar jaar geleden waren ze nog afgedroogd met 1-4 knap en zerrouki komt zeker wel 🤏🤏👏👏👏👏👏🤳

30 juli 2023 om 22:26

Hier begrijp ik niets van. Vind je dat Zerrouki zich zo goed ontwikkelt? Vandaag vond ik hem oké, maar ook niet heel bijzonder. Hij mag nog wel wat tijd krijgen, maar ben toch wel benieuwd hoe Slot zowel Wieffer als Zerrouki gaat laten spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren