Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man City probeert ‘slachtoffer’ van komst Mbappé naar Real Madrid te verleiden’

Laatste update:

Manchester City heeft een oogje op Rodrygo, zo weet Marca donderdagavond te melden. Hoewel de 23-jarige aanvaller gelukkig is bij Real Madrid, hopen the Citizens toe te kunnen slaan indien Kylian Mbappé naar de Spaanse hoofdstad transfereert.

Wat betreft dat laatste laat alleen een aankondiging nog op zich wachten. Zowel transfermarktexpert Fabrizio Romano als nota bene LaLiga-preses Javier Tebas bevestigden al dat Mbappé naar Real Madrid zou gaan komen.

De Franse steraanvaller sprak woensdag uit zijn volgende club 'binnen een paar dagen' bekend te maken. In Manchester houden ze de berichtgeving naarstig in de gaten.

Iemand moet namelijk kind van de rekening worden bij Mbappés komst. De kans bestaat dat dat Rodrygo wordt. De Braziliaans international is nu verzekerd van een basisplek, maar bij behoud van het huidige systeem is dat allerminst zeker. De Koninklijke opereert namelijk in een 4-3-1-2 systeem, waarvan Rodrygo en Vinícius Júnior dit seizoen in de regel de voorste twee vormen.

Laatstgenoemde lijkt een streepje voor te hebben, en ook de basisplek van nummer 10 Jude Bellingham staat buiten kijf. Omschakelen naar een 4-3-3-systeem lijkt zo niet de voorkeur te hebben bvan trainer Carlo Ancelotti. Dus bestaat de verwachting dat Rodrygo moet wijken, en daar komt City om de hoek kijken. Pep Guardiola is erg gecharmeerd van de rappe rechtspoot, en wil daarvoor best in de buidel tasten.

Het plan lijkt echter weinig kans van slagen te hebben. Rodrygo wil graag in Santiago Bernabéu blijven, en is bereid te vechten voor zijn kans. Zelfs nu ook megatalent Endrick zich in juli in Madrid meldt. De zeventienjarige aanvaller, waarvoor Real 72 miljoen euro neertelt, speelde afgelopen nacht zijn laatste wedstrijd voor Palmeiras.

Rodrygo ligt nog tot medio 2028 vast in Bernabéu, waar hij sinds juli 2019 speelt. Dit seizoen verzamelde hij 50 van zijn 215 officiële optredens in totaal sinds die tijd. De teller staat dit seizoen op 17 goals en 9 assists, en 54 goals en 41 assists in zijn gehele Madrileense periode. Zaterdag speelt Rodrygo de Champions League-finale tegen Borussia Dortmund.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Die 4312 is uit nood geboren, omdat don Carlo niet Joselu in de spits zet heel het seizoen, wat logisch is.
Hierna kan je prima 433 spelen met 3 variërende spelers voorin.

31 mei 2024 om 07:20

@VoetbalR,

Toch hebben ze wel een beetje gelijk. Vinicius en Mbappe zullen onomstreden zijn normaliter. Endrick komt er bij, Rodrygo. Er kunnen er maar drie spelen.

31 mei 2024 om 07:25

Uiteraard, maar ik verwacht niet dat Endrick nu al zoveel wedstrijden zal spelen dat Rodrygo ontevreden raakt.
Endrick zal zich ook nog wel moeten bewijzen, Rodrygo vind ik een fijne voetballer.

31 mei 2024 om 08:19

Als ze weer 433 gaan spelen wordt het middenveld een lastige puzzel. Mannen als Bellingham en Valverde moeten eigenlijk altijd spelen en die kan je in een systeem met 2 spitsen veel optimaler gebruiken. 433 kan heel snel statisch worden, zeker als je een passer als Kroos gaat missen

31 mei 2024 om 13:57

Je zult zien dat Vini Mbappe en bellingham altijd gaan spelen. Ik verwacht dat Rodrygo en Valverde prima kunnen spelen tegen mindere tegenstanders. In de CL tegen topteams zul je waarschijnlijk Valverde als rechtsbuiten gaan zien.

In de competitie kun je geweldig rouleren met creatieve spelers als modric, diaz, endrick nog achter de hand.

Wat een team wordt dit zeg, zoveel kwaliteit, kracht en snelheid. En dan zijn ze nog druk bezig met Davies.

Naar City of naar Real te verleiden?

31 mei 2024 om 13:01

Man City probeert Rodry natuurlijk te verleiden bij ons te blijven.

Guardiola vertrekt over een jaar bij City. En volgend seizoen weten we eindelijk wat de straf is van City. Het is komend seizoen geen top bestemming om naar City te gaan zoals voorgaande seizoenen. Het zou erg dom zijn van Rodrygo als hij naar City gaat.

31 mei 2024 om 10:06

Inderdaad, en daarbij komt ook nog dat Rodrygo eigenlijk een linksbuiten is. Met Grealish, Doku en Savio is daar geen plek. Dan moet hij daar ook al op zinder minder favoriete rechtsbuiten (waar nu ook al genoeg rondloopt).

31 mei 2024 om 10:31

Ik denk dat Rodrygo van die drie wel een basisplaats kan veroveren. Grealish maakte afgelopen seizoen niet veel minuten en dat zal later minder worden.

31 mei 2024 om 16:38

Helemaal mee eens, maar bedoelde het meer van er zijn er komend seizoen drie. Dan mag Rodrygo wel de beste zijn, maar wie gaat/gaan dan weg? Savio komt net, Doku zit er ook net en als je Grealish nu weg doet maak je een behoorlijk verlies waarschijnlijk.

31 mei 2024 om 12:10

Welke straf gaat city krijgen dan en waarom?

Kan je toelichten wat je allemaal in je glazen bol ziet.

31 mei 2024 om 13:58

Jij hebt onder een steen geleefd zo te zien. De PL directeur heeft dit jaar de PL trofee niet overhandigt vanwege de overtredingen en de bewijslast is openbaar. Veel kranten hebben erover geschreven en sommige denken dat City de grootste puntenvermindering ooit gaat krijgen.

31 mei 2024 om 16:10

Ja man, erg dom om naar het beste team in de grootste competitie te gaan waar je meer kans op speeltijd krijgt en een beter salaris dan bij je huidige club.

31 mei 2024 om 16:48

Ik vind het dommer dat je moeite hebt met lezen en totaal niet ingaat op de argumenten die ik geef. Probeer het later nogmaals.

4 juni 2024 om 13:03

Mijn opmerking blijft overeind. Ookal krijgen ze een straf of iets dergelijks (geldboete, punten mindering, prijzen afpakken), ze blijven nog steeds de absolute top van Europa die meedoet voor elke prijs. Waarom zou een speler niet naar City willen? Omdat er een sanctie 'dreigt'. Dat is echt de domste reden en totaal geen motivatie voor een voetbalspeler om ergens niet voor te kiezen. Kijk alleen al naar Barca in de laatste 5 jaar. Bestuurlijke chaos, maar nog steeds willen de toppers er naartoe.

Gaat City dan wachten tot 2028 of gaan ze nu gelijk die 1 miljard euro overmaken?

31 mei 2024 om 11:17

Hahaha legend

Zou opzich wel een upgrade zijn voor de linksflank tegenover Doku of Graelish (van dit seizoen)..

als ik hem was zou ik blijven geduldig zijn wat is gewoon een top speler zou het wel erg vinden als hij vertrekt

Rodrygo gaat niet weg. Arsenal had ook al lichte interesse, mocht Mbappé komen bij Real.

Maar Rodrygo ziet Real als de club van zijn leven en hij heeft al meermaals aangegeven dat hij niet weg wilt...

Je kan toch ook makkelijk met Vini - Mbappe - Rodrygo spelen en Bellingham op 10 erachter.
Daarachter dan Camavinga - Valverde of Tchouameni - Valverde en spelers als Diaz, Modric, Ceballos en één van de Fransmannen op de bank (tchou of Cama)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren