Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mason Greenwood kan Manchester United verlaten en nieuwe topcompetitie aan zijn cv toevoegen’

Laatste update:

Olympique Marseille hoopt op de komst van Mason Greenwood, zo meldt journalist David Ornstein donderdag namens The Athletic. De Franse topclub, die maandag Roberto De Zerbi presenteerde als nieuwe trainer, kijkt voorzichtig of het mogelijk is om Greenwood naar de Ligue 1 te halen.

OM en Manchester United zijn momenteel in gesprek over Greenwood, al is er nog niet over financiën gesproken. De 22-jarige Engelsman zelf zou wel al een positief gesprek hebben gevoerd met de clubleiding van Marseille.

Greenwood ziet Marseille als een goede optie om zijn carrière te vervolgen, ook vanwege de aanwezigheid van De Zerbi. Eerder werd de linkspoot gelinkt aan Italiaanse clubs als Juventus, Lazio en Napoli.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook vanuit Duitsland, Spanje en Portugal zijn er diverse clubs die de situatie van Greenwood monitoren. United zou Greenwood het liefst verkopen, al is een nieuwe uitleenbeurt of zelfs terugkeer op de training van the Red Devils niet ondenkbaar. Mogelijk wil Erik ten Hag de aanvaller nog een kans geven.

Op Old Trafford ligt Greenwood nog een seizoen vast. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 25 miljoen euro, al lijkt United in te zetten op een hoger bedrag. Getafe, de club waar Greenwood in het afgelopen seizoen voor uitkwam, wil de enkelvoudig international graag nog een jaar huren. Een definitieve transfer naar Madrid lijkt financieel gezien onmogelijk.

Greenwood wist op huurbasis bij Getafe flink te overtuigen. De aanvaller was in de 36 officiële wedstrijden goed voor 10 doelpunten en 6 assists, terwijl hij lange tijd op non-actief had gestaan. Greenwood werd in januari 2022 gearresteerd op verdenking van mishandeling en verkrachting van zijn vriendin Harriet Robson.

Dat gebeurde nadat Robson beeldmateriaal van de mishandeling had gedeeld op social media. Inmiddels heeft Robson alle aanklachten jegens Greenwood ingetrokken en is ze zelfs weer met hem samen. Toch zit Manchester United sinds zijn arrestatie in de maag met Greenwoods justitiële verleden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn recht op een bevoorrecht leven heeft hij wel verspeeld. Het is met name naar (jonge) fans simpelweg een heel slecht signaal om in zee te gaan met deze jongen. Dat je behoorlijk nare dingen kan doen om iets later, als de storm geluwd is, verder te gaan alsof het niet gebeurd is. Tuurlijk moet hij ergens weer aan het werk, maar doe dat dan ergens buiten de spotlights. Deze jongen is geen voorbeeld. Nou ja, een heel slecht voorbeeld wellicht. Edit: als hij nou het gezicht zou worden van een campagne voor bewustwording van huiselijk geweld, zou hem dat sieren. Maar iedereen weet dat hij heel anders in de wedstrijd zit. Noem het misgunnen, maar ik vind het triest.

27 juni 2024 om 12:12
0

Niks misgunnends aan. Je hoort met je handen van anderen af te blijven, punt. Ik snap ook niet dat clubs deze jongen binnen willen halen om die reden. Dit is toch geen rolmodel, geen uithangbord? Ja, misschien in landen waar huiselijk geweld normaal en geaccepteerd is, maar niet in de beschaafde wereld.

27 juni 2024 om 12:21
0

@Airbags Pfffff wat prietpraat hou jij er op na. Ik ben werkzaam in verschillende vormen van opvang voor slachtoffers huiselijk geweld. Ik kan naar aanleiding van je bericht vertellen dat jij geen benul hebt van huiselijk geweld en in landen waar dat eventueel geaccepteerd zou zijn. De kans is groot dat het in je eigen kringen voorkomt maar je het niet ziet, zoveel komt het namelijk voor in eigen land. Zonder dat je daar andere culturen de schuld van hoeft te geven.

27 juni 2024 om 12:45
0

"het is met name naar (jonge) fans simpelweg een heel slecht signaal om in zee te gaan met deze jongen."

Eens, maar wat heb je eraan als een behoorlijke groep er geen problemen mee heeft en zelfs schande spreekt over het feit dat hij weg moet bij Manchester United. In plaats van dat hij stom geluk heeft dat hij nog op niveau kan ballen, wordt de huidige situatie van Greenwood gezien als een straf dat hij onterecht heeft gekregen. Ik heb de reacties op jouw post nog niet gezien, maar ik heb ze al gelezen om het zo te zeggen, want ongetwijfeld dat er mensen zwaar tegen jou nu ingaan. Totdat het hun familielid overkomt. Alhoewel, de pa van dat meisje nam het ook op voor Greenwood en probeerde zijn eigen dochter te overtuigen om het goed te maken, dus wie weet.

27 juni 2024 om 13:14
0

Nja dan ben ik 1 van degene die ertegenin gaat. Maar ik snap nooit zo goed dat wanneer degene die het onrecht is aangedaan de dader van dat onrecht jegens hem of haar vergeeft, en blijkbaar vertrouwt dat diegene dat onrecht niet weer zal uithalen richting haar. Dat dan de rest van de wereld moet blijven hangen in iemand niet vergeven en dat ook moet invullen voor iemand wie het heeft getroffen.

27 juni 2024 om 13:23
0

Klopt helemaal Theroscoe. Het valt te verwachten dat sommige mensen het niet met me eens zijn. Prima. Ik vind dat het iets zegt over iemands moreel kompas als je in feite achter Greenwood staat dan wel het hem ogenschijnlijk zo makkelijk vergeeft alsof hij een zakje snoep heeft gejat bij de Hema. Dat is niet de intentie van de meesten, maar zo komt het wel op mij over. En inderdaad, "totdat het hun familielid overkomt".

27 juni 2024 om 13:27
0

@inkemontana Noem het een (overdreven) rechtvaardigheidsgevoel. Stel, een man met 15 bier achter de kiezen rijdt 2 jonge kinderen dood. Hun ouders vergeven hem om wat voor reden dan ook. Moeten wij als samenleving dan zeggen: "joh vriend, je bent vergeven, hier is je rijbewijs terug en nooooooooooit meer doen hé!"? Naast dat het wat mij betreft niet zo zou moeten werken, werkt het in de praktijk ook niet zo. Die man wordt veroordeeld, en terecht. Dat Greenwood er hier uiteindelijk zo onderuit komt, is gewoon niet goed. Helemaal als je kijkt naar het feit dat hij een voorbeeld zou moeten zijn.

27 juni 2024 om 13:47
0

Zoek maar wat er vroeger bij Marcos Alonso is gebeurd en kom dan even terug aub.

27 juni 2024 om 14:11
0

@manofsteel11 Gelukkig heb ik de afgelopen weken genoeg tijd om te reageren, dus ik ben nu al terug! Ik hoefde het niet te zoeken, want zo onbekend is dat voorval niet. Ik vind Marcos Alonso dan ook een waardeloze zak hooi. Zijn straf was een grap. En nu? Wat is je punt? Het gaat hier over Greenwood.

Overigens over je andere reactie omtrent de foto's: tegenwoordig kan je gegevens van foto's bekijken. Zo ook de datum en tijd van maken. Makkelijk hé?

27 juni 2024 om 16:00
0

@inkemontana

Allereerst omdat Stockholm-syndroom een ding is. Een van de redenen waarom huishoudelijk geweld zo'n groot probleem is, is omdat slachtoffers psychologisch gezien kwetsbaar zijn om terug te gaan naar diegene die hun heeft mishandeld. Ik geloof niet dat het de beslissing is van iemand dat in hun gezonde verstand heeft gedaan. Dat neem ik het slachtoffer niet kwalijk, maar je neemt bepaalde keuzes ook minder serieus. Beetje wat we hebben met toerekeningsvatbaarheid.

Specifiek in dit geval, het slachtoffer stuurde eerst in halve paniek het ene na het andere bericht de wereld in en wordt vervolgens door haar eigen ouders teruggeroepen. Haar eigen vader zei in de media niet eens dat er niks was gebeurd, maar dat Greenwood als een zoon voor hem is en dat hij als vader telkens op zijn dochter aan het inpraten was om alle posts te verwijderen. Het is heel moeilijk om dat niet te zien als een omgeving voor het slachtoffer waarbij niemand haar steunt en iedereen haar probeert te beïnvloeden om uiteindelijk Greenwood te sparen. Inclusief Greenwood zelf, die een contactverbod continu verbrak. Om het heel droog te maken, dat klinkt als een vader dat zegt "leuk dat hij je heeft verkracht en geslagen, maar hij is fucking rijk en die melkkoe laten we niet gaan, dus beter trek je die aangifte in". Ik zie de uiteindelijke beslissing om hem te vergeven als iets wat ontstaan is door intense mentale druk. Gebeurt wel eens vaker met getuigen. Dit is alleen wat subtieler dan "beter doe je niks, of anders".

27 juni 2024 om 21:29
0

Mijn punt over Alonso is dat hij bijna door heel de wereld vergeven is en het maakt niemand meer een zak uit want hij heeft na het incident bij topploegen gevoetbald dus ik zie niet in waarom het voor Greenwood zou kunnen. En het geval van Alonso is zelfs bewezen en bestaat geen twijfel terwijl het geval van Greenwood niemand zeker weet wat er gebeurd is.

Ja kan uiteraard maar aangezien ze het niet voldoende vonden zal er wel iets geweest zijn met haar "bewijsmateriaal"

27 juni 2024 om 14:59
0

Leuk verhaal. Maar waar is hij dan voor veroordeeld/schuldig aan bevonden?

27 juni 2024 om 15:10
0

Leuke reactie. Gelukkig kan je niet veroordeeld worden voor irritante, retorische vragen. Wat wil je nou dat ik zeg? Dat hij niet veroordeeld is en dat hij het daarom niets verkeerd heeft gedaan? Zelfs voorstanders van Greenwood weten wel beter.

27 juni 2024 om 16:15
0

Ja hij geeft zelf toe wat verkeerd te hebben gedaan, maar wij zullen niet weten wat. Dus we kunnen er nooit over oordelen. Beetje idioot om dan van het ergste uit te gaan. Vooral als zijn vriendin nog bij hem is.
Gelukkig werkt de wereld niet zo.

28 juni 2024 om 06:40
0

Snap je het zelf nog wel allemaal??? Man man wat een onzin kraam je uit….Zijn recht op een bevoorrecht leven???Dus mensen die niet kunnen voetballen hebben geen recht op een bevoorrecht leven??Slecht signaal? Weet je wat een slecht signaal is, jou denkwijze en met jou helaas velen die het wel menen te weten allemaal. In 1 klap zijn hele leven naar de klote door mensen zoals jij die dingen roepen en het allemaal menen te weten terwijl er nog helemaal niks bewezen was. Onterecht vastzitten, hele wereld over zich heen, baan kwijt Besef wat zoiets met je kan doen, en dat allemaal op basis van een blauwe plek op een arm en een onzin geluidsfragment….. helemaal wetende dat je vrouwtje je ook nog eens bewist kapot probeert te maken want die wist echt wel wat er zou gebeuren door dat online te gooien, vieze naai actie ipv gewoon naar de politie stappen de hele wereld erbij betrekken bah bah.Dan heb jij het over wel niet wel niet spotlight met een conclusie die te dom voor woorden is met je iedereen weet dat hij anders in de wedstrijd zit?Iedereen? Wedstrijd? En dat alles heeft hem nog steeds niet gebroken. En vervolgens ook nog eens met de oorzaak van dit alles samenblijven en een kindje krijgen.Dat siert hem pas echt

28 juni 2024 om 10:56
0

"zijn recht op een bevoorrecht leven???dus mensen die niet kunnen voetballen hebben geen recht op een bevoorrecht leven??" Sorry, maar als je dat oprecht uit mijn woorden haalt.. alsjeblieft zeg.

"in 1 klap zijn hele leven naar de klote door mensen zoals jij die dingen roepen en het allemaal menen te weten" Klopt, hij heeft helemaal niets verkeerd gedaan. De aangifte was een grap, de opname was onderdeel van een leuk spel en de blauwe plekken waren getekend met een viltstift.

"met een conclusie die te dom voor woorden is met je iedereen weet dat hij anders in de wedstrijd zit?iedereen?" Dankjewel! Ik had moeten weten dat er ook types rondlopen die het daadwerkelijk niet begrijpen. Ik neem het 'iedereen' terug, en maak er 'bijna iedereen' van, tevreden? Zo inclusief ben ik ook, gadverdamme.

"wedstrijd?" In de wedstrijd zitten: hoe hij in de situatie staat, er tegenaan kijkt, er mee omgaat.

"en vervolgens ook nog eens met de oorzaak van dit alles samenblijven en een kindje krijgen.dat siert hem pas echt" Briljant, dat je deze woorden uit je vingers krijgt vlak nadat je mij beschuldigt van het trekken van domme conclusies. Ik hoop van harte dat je nooit een dochter krijgt als je zo blijft denken, dat meen ik uit de grond van mijn hart. Het beste en veel wijsheid gewenst.

Van fouten leer je en iedereen verdiend een tweede kans! Net zoals Overmars

27 juni 2024 om 12:37
0

Waaruit blijkt dat Greenwood van zijn fouten heeft geleerd?

27 juni 2024 om 12:46
0

Dat blijkt uit het feit dat er daarna geen incidenten meer zijn gebeurt. Zijn vriendin/slachtoffer is bij hem. En ja greenwood was verkeerd. Maar wat is de tijdspanne van hoelang je gestraft moet blijven door de maatschappij zonder veroordeling. Hij heeft een smet op zijn blazoen maar er is ook een tijd van doorgaan.

27 juni 2024 om 12:49
0

Kon ik maar zo naief zijn

27 juni 2024 om 15:04
0

Geen incidenten zover we weten. Slachtoffers van huiselijk/seksueel geweld gaan wel vaker terug naar hun partners. En hij kan trouwens prima verdergaan met zijn leven, alleen niet bij United

Blijft toch een schandvlek voor topsport dat hier zo makkelijk overheen gekeken wordt, zo'n jongen gun je niks meer. Er moet toch ergens een grens getrokken worden. Beperkt zich ook niet alleen tot voetbal als je ziet dat er een veroordeelde pedo richting de olympische spelen gaat namens NL voor een potje volleybal, Ziek wereldje.

27 juni 2024 om 12:54
0

Dat wist ik helemaal niet, maar die gast heeft gewoon een 12-jarig meisje misbruikt. Inderdaad een ziek wereldje. Man man, dit moet toch tegengehouden worden.

Hoe weten jullie precies allemaal hier 100% wat er gebeurd is tussen hun? Er was een geluid fragment waar hij wat gemene dingen zegt en verder niks en de foto's kunnen eender wanneer zijn getrokken. Zijn vriendin heeft de klacht ingetrokken en zijn terug samen. Ze hebben zelfs samen een kind nu. Hij is nu vrij en verdiend volgens mij gewoon een 2de kans aangezien er geen echte bewijzen zijn. Marcos Alonso heeft vroeger nog iets erger meegemaakt maar daar praat niemand over en die mens voetbalt al jaren bij topploegen.

27 juni 2024 om 12:57
0

Precies dit. Hij geeft toe fouten te hebben gemaakt, maar dat niet alles waar is dat er gezegd werd.
Hij heeft een tijd niet kunnen voetballen en het is samen met zijn vriendin opgelost.
Waar maken mensen zich nog druk om. Iedereen flikt wel eens wat stoms. Als hij er maar van leert.
Laat hem lekker voetballen en geniet daarvan.

Hij kan wel hoger mikken dan Marseille, wat ik wel een mooie club vind overigens.
Die jongen is zo getalenteerd, die komt er wel weer.
Denk dat United rond de 40-50 miljoen voor hem zou willen krijgen en ik denk niet dat Marseille zich zulke transfers kan veroorloven.

Even voor de duidelijkheid:

Die audiotape van de zogenaamde "verkrachting" van Greenwood is geen bewijs dat er daadwerkelijk verkrachting heeft plaats gevonden. Bij verkrachting moet er duidelijk sprake zijn van penetratie (binnendringen) in het lichaam van een ander. Dit kan via het oor, neus, oogkas, mond, anus of vagina. Dit kan met je eigen lichaamsdelen zijn, zoals vinger, tenen, tong of penis, maar dit kan ook met een voorwerp zijn. Nergens uit de audiotapes van Greenwood kun je uit opmaken dat er sprake was van verkrachting, omdat uit die audiotapes simpelweg niet aangetoond kan worden of er sprake was van penetratie (binnendringen). Je hoort alleen wat geluiden met de stem van de vrouw dat ze geen sex wil en Greenwood wel. Echter is dit geen feitelijk bewijs dat er ook sprake was van penetratie.

Je kunt hooguit uit opmaken dat er sprake was van "poging tot verkrachting". Ook hieruit kun je je twijfels trekken, omdat je nooit weet hoe serieus zo'n opname is en wat de werkelijke intenties waren en de context. Misschien zaten Greenwood en die vrouw in een leuk rollenspel en waren ze lekker aan het stoeien en deden samen een leukspel door 'te doen alsof' Greenwood de verkrachter is en zij het slachtoffer als een soort stoei spel.

Zelfs de "poging tot verkrachting" valt dus te betwisten, omdat niemand de precieze context van deze situatie van de audiotapes kent.

Bovendien is het opvallend te noemen dat Greenwood en de vrouw nu samen gewoon een kind hebben. Wie zijn wij dan om hier verder over te oordelen? Ze zijn samen lang en gelukkig dus wat mij betreft slaat die gehele cancel en woke gemeenschap richting Greenwood helemaal nergens op. Dat de menigte uberhaupt allen voor eigen rechter spelen is al een bijzonder gevaarlijke ontwikkeling.

Wat mij betreft moet Man Utd hem om de armen nemen. Je haalt direct de meest talentvolle aanvaller in huis en kan Man Utd een stuk verder brengen. Je vind nergens meer zo'n goede aanvaller die ook rechts, als in spits, als op 10 kan. Als Man Utd hem wegdoet, mogen ze wat mij betreft 100m plus voor vragen. Je vind namelijk niet snel meer zo'n technisch begraafde voetballer als Mason Greenwood die ook nog hoog rendement heeft.

27 juni 2024 om 12:56
0

Awel dit vind ik een heel objectief mening van iemand die een profiel foto heeft van Guardiola/man City. Ik ben het volledig eens met u!

27 juni 2024 om 13:10
0

Waarom vermeld je niet dat er foto's waren dat Greenwood haar had geslagen?
Greenwood mocht tijdens het proces geen contact met haar hebben en raad eens.. Hij zocht haar toch op en zij liet de klachten vallen.
Jij gaat alleen uit van een geluidsopname maar er speelde veel meer tussen die twee. En dat ze nu samen zijn wil niet zeggen dat alles nu koek en ei is.

27 juni 2024 om 13:16
0

@somagunner Omdat dit zijn standaardreactie is bij artikels over Greenwood. Hij is er al meermaals op aangesproken, maar dat verandert niets. Naïef of bewust provocerend (daar hij dit heel goed weet), wie zal het zeggen. Maar goed, Zermatt_person, het is inderdaad ontzettend 'woke' om iets van zijn gedrag te vinden. Verder is het ook een leuk stoeispel geweest waarna zijn vriendin voor de lol aangifte heeft gedaan. Je hebt helemaal gelijk kerel.

27 juni 2024 om 13:24
0

Ah oke. Thanks. Dan weet ik dat.

27 juni 2024 om 13:45
0

Omdat de foto's niet voldoende bewijs zijn. Wie zegt dat die foto's dan getrokken zijn en niet zijn van een andere moment?

27 juni 2024 om 15:00
0

Je hele verhaal is irrelevant. Juridisch klopt het allemaal vast. Hoewel hij juridisch niet veroordeeld is, kun je wel een moreel ordeel vellen op basis van zijn gedrag en de manier hoe hij met vrouwen omgaat. Heb je daar weleens over nagedacht Zermatt? Of het feit dat er werknemers binnen de organisatie zijn die niet met zo'n persoon willen samenwerken.

27 juni 2024 om 16:30
0

Die werknemers zul je overal hebben. Dat wil zeggen dat hij nergens meer aan de bak zou kunnen, want het nieuws is de wereld over gegaan.
Aangezien de aanklachten ingetrokken zijn geworden, hoeven we toch niet meer moeilijk te blijven doen joh.

27 juni 2024 om 16:30
0

@ManUtd36,Die laatste zin zou inderdaad kunnen. Ik geef dan ook alleen maar mijn mening dat als ik eigenaar van de club was, vanuit mijn oogpunt iemand een 2e kans zou geven. Echter kan het publiek daar weer anders over denken en de vraag is of het dan nog haalbaar is om hem te behouden. Dan zou ik hem voor een dik bedrag verkopen. Toch wel jammer. Ik had hem graag in BPL onder Ten Hag willen zien.

Greenwood was voorheen een groot talent en ik vond hem als rechtsbuiten meer talent hebben dan Saka. Enorme stilstand in zijn ontwikkeling wat logisch is. Hij is niet veroordeelt en zo'n jongen gaat niet stoppen met voetballen. Zal een tijdje duren voordat grote clubs hem aantrekken of misschien helemaal niet. Doodzonde. United had nooit Antony gekocht.

27 juni 2024 om 13:15
0

Ik zou hem voor 30-40 miljoen best bij Arsenal willen zien. Perfecte toevoeging voor de aanval nu Sesko niet haalbaar is gebleken. Of het moreel gezien de juiste keuze is kun je betwijfelen...

27 juni 2024 om 13:27
0

Vooral dat laatste. Ik heb er wel moeite mee. Maar als je dat weglaat. Je hebt een homegrown speler dat al interlands heeft gespeeld. Een linksbenige rechtsbuiten op niveau zijn er niet veel van en hij kan ook als spits spelen of op links.

27 juni 2024 om 16:02
0

Ach ja, we hebben al 1 verkrachter in Thomas Partey, misschien een heel elftal van maken, contractje richting Dani Alves als backup for Benny Blanco.

27 juni 2024 om 17:11
0

Greenwood is een fantastische speler en van alle talenten van United van de afgelopen tien jaar is denk ik alleen Kobbie Mainoo van vergelijkbare orde (als je kijkt naar hoe hoog ze al hun hele jeugd stonden aangeschreven en hoe snel ze zich aanpasten naar het eerste elftal op welke leeftijd).

Daarnaast zijn linksbenige rechtsbuitens al enorm schaars, maar is hij nagenoeg perfect tweebenig waardoor hij alledrie posities geweldig kan invullen. Ik heb hier laatst nog een verhaal geschreven over hem en dat ik denk dat hij nog steeds een Europese topspeler wordt als een Juve ofzo het met hem aandurft (die hadden interesse laatst).

United moet er echter niet meer aan beginnen wat mij betreft. Die tapes, foto's en aangiftes zijn niet op lucht gebaseerd omdat ze nu weer samen zijn, dat gaat er simpelweg niet in bij mij. Daar zijn dingen gebeurd waardoor je het moreel slecht kan maken om die jongen zomaar weer terug te nemen terwijl je eerst heel rigoureus gehandeld hebt. Je hebt als club een voorbeeldfunctie richting een groot en jong publiek, maar ook absoluut (misschien nog wel meer) richting je eigen medewerkers en ik ben bang dat je dan toch een signaal afgeeft dat je blijkbaar met zoiets kan wegkomen.

Iedereen die hier overigens als tegenargument 'de wokegemeenschap' op geeft: grow up. Als je moeilijke ethische dilemma's (een dilemma blijft het met deze gebrekkige informatie over de ware toedracht) waarbij de inzet een zeer ernstige inbreuk op iemands waardigheid, integriteit en grondrechten is reduceert tot een niet georganiseerde, niet homogene en praktisch non-existente virtuele vijand sla je elke vorm van discussie wat mij betreft dood.

27 juni 2024 om 14:20
0

Is alsnog een goeie speler hoor. Bij Getafe stak die er ook al bovenuit. Hij blijkt het voetballen totaal niet verleerd te zijn hoor. Koste hem niet veel moeite om gelijk aan te haken na 1,5 jaar afwezigheid. Logisch dat veel clubs geinteresseerd zijn in Greenwood. Ik denk dat hij ook gewoon in het buitenland gaat blijven omdat in Engeland veel meer commotie rondom zijn persoon is dan daarbuiten.

27 juni 2024 om 15:31
0

8 doelpunten en 6 assists is best netjes voor iemand die al 1,5 jaar niet heeft gespeelld. Hij is inderdaad nog steeds een goede speler.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren