Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse journalisten ergeren zich kapot aan optreden één speler van Oranje

Laatste update:

Veel Nederlandse journalisten wijzen naar Memphis Depay als absolute dissonant van de eerste helft van het EK-duel tussen Nederland en Frankrijk. Met name vanwege het vele balverlies krijgt de aanvaller van Oranje een dikke onvoldoende.

Tijdens het eerste bedrijf is het vele balverlies van Memphis opvallend. De spits van het Nederlands elftal verloor al meermaals de bal, bovendien op gevaarlijke plekken.

Henk Spaan maakt enkele minuten voor rust duidelijk dat hij pleit voor een wissel van Memphis. “Als je niks goed doet, mag je dan gewisseld worden?”, aldus de journalist op X, die zijn bericht afsluit met #memphis.

Tegelijkertijd laat Alfred Meester, journalist van de Leeuwarder Courant, weten dat hij zich ergert aan zowel Memphis als aan de dienstdoende arbiter, Anthony Taylor. “Depay en Taylor zijn het ergst vandaag.”

Ook Stan Wagtman, journalist van NU.nl, stoort zich aan de aanvalsleider. “Memphis lijdt bepaald niet voor het eerst in deze eerste helft balverlies, waardoor nu een vrije trap voor Frankrijk ontstaat. Voorlopig speelt de spits van Oranje (weer) ongelukkig.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt hè, die Depay is echt verschrikkelijk…..

21 juni 2024 om 22:12

En maar niet wisselen!!!!!!!!!

21 juni 2024 om 22:57

Inderdaad Memphis en in mindere mate Xavi waren echt vertragende factoren vandaag. Koeman, begin nou eens met een echte 9, het liefst Zirkzee. Memphis is overal en nergens maar niet in de 16 (!) tevens verre van dreigend. De scheids hielp ook niet mee door alles dood te fluiten en dat voor een PL scheids. Verdedigend goed maar aanvallend zijn we echt om te HUILEN. Niet blaffen maar bijten maar zelfs blaffen doen we niet ... We kwispelen alleen maar!

22 juni 2024 om 00:02

Ik was altijd fan van hem, maar als je de gunfactor niet meer hebt van het publiek dan ga je minder presteren. Dat zag je ook bij Cillesen en Wijnaldum bijvoorbeeld. Wat mij betreft dus banken en iemand anders de kans geven.

22 juni 2024 om 02:01

Hopelijk wordt hij binnenkort door Brobbey vervangen. Die werkt hard en verliest veel minder ballen. De meeste Nederlanders zullen eerder met zon speler weglopen...iemand zonder kapsones, niet zeuren... werken.

Oranje heeft maar 1 wereldtopper derest is middenmoot of net subtop. Zwak team hebben we vergeleken met wat frankrijk, duitsland heeft etc.

Iedereen ergert zich aan Memphis. Hij levert alleen maar ballen in op onze eigen helft. En daardoor krijgt Frankrijk zoveel gevaarlijke aanvallen.

21 juni 2024 om 22:17

Precies, tijd voor een wissel. Weghorst graag. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen 😁 maar hij verdient het.

Koeman durft toch niet te wisselen…..voorzichtigheid troef bij die man.

En natuurlijk mag hij gewoon aan de tweede helft beginnen. Je wil ook gewoon geen enkele rol spelen op dit EK met deze mentaliteit.

Toch teveel focus op ikke ikke ikke....

“Maar hij heeft zoveel goals gemaakt in Oranje”. Ja tegen Macedonië en San Marino kan ik het ook wel. Je ziet toch liever gewoon Malen of Zirkzee in de spits. Memphis loopt vooral waar hij niet moet lopen.

Depay is alleen maar bezig met zijn maniertjes en uiterlijk. Durf hem eens op de bank te zetten. Koeman geeft hem teveel vertrouwen, terwijl hij vaak verzaakt.

Koeman houdt ons ook voor de gek. De enige reden dat Frimpong speelt is dat hij 6-3-1 kan spelen. Ingraven en tegenhouden. 5 minuten gevoetbald en nu weer als een stel laffe herders op eigen helft. De hand van Koeman!

21 juni 2024 om 22:20

Koeman houdt hem nu op het veld tot het einde van de wedstrijd en als hij dan ineens in de 90ste minuut scoort, ondanks zijn slechte wedstrijd, dan zul je weer horen hoe belangrijk Depay weer is. Maar in die tussentijd heeft hij wel al 10x balverlies geleden waar Frankrijk gevaarlijk door kon worden en een aantal keren kon scoren.

Tja al maakt depay 100 fouten in een wedstrijd. De volgende wedstrijd staat hij gewoon weer basis.

Ik gun hem het beste, ik hou er ergens wel van hoe die doet. Alleen vind ik wel dat je een dijk van een wedstrijd moet spelen op ze minst..

22 juni 2024 om 00:05

Memphis is 9 van de 10 wedstrijden slecht.

Je kan Depay, Simons en van Dijk wel wisselen.

Ja vrienden mogen blijven staan, zometeen wijnaldum erin en het feest is weercompleet

We weten allemaal dat wanneer het erom draait Memphis verdwijnt, net de avatar.

Wat n droeftoeter met z'n haarband. Direct wisselen en nooit maar dan ook nooit meer opstellen. Wat een schertsvertoning. Kom op Wout

Ze spelen op een punt. Hand van Koeman.

Echt verschrikkelijk dit mannetje, en koeman ook

Normaal wachten jullie tot de wedstrijd is afgelopen met bashen, maar als het Depay betreft ook in de rust dus?

21 juni 2024 om 22:23

Jij wilt beweren dat je nog 45 min nodig hebt om te kijken of Memphis wel goed genoeg is?

21 juni 2024 om 22:23

Omdat je gewoon kunt zien, dat Depay totaal niet in de wedstrijd zit. Heeft toch niets mee bashen te maken.

21 juni 2024 om 22:27

Stevie Wonder is that you?

22 juni 2024 om 00:11

Depay is elk toernooi slecht dus ja "bashen" mag dan in de rust.

Ik zie dat die gozer met die haarband stinkend zijn best doet, maar aan de bal is het een verschrikking, ik zou hem al lang geleden gewisseld hebben.

21 juni 2024 om 22:25

We hebben het zelfde profielplaatje Olle Grieze!

21 juni 2024 om 22:41

Wel uit het Windows95 tijdperk of niet ouwe pixelboef!

22 juni 2024 om 00:06

Get a room boys.

Het wachten is op de 1-0 voor Frankrijk.

Zwakste schakel is toch wel Koeman. En depay. Allebei out

Ik erger mij kapot aan Koeman. Kut wissels

Frankrijk mag niet verliezen. Ratten

Helemaal klaar met Koeman met zijn verschrikkelijke wissels en Wijnaldum…ontslaan die vent!

Ongelofelijk, dit moeten ze echt gaan afschaffen. De keeper doet geen enkele poging en kon nooit meer bij die bal. Niet dat Nederland recht had op die goal, maar absoluut geen sprake van buitenspel, mijn inziens.

Koeman, waardeloze laffe coach

Komt hij weer onze topper

Woutje! 75 minuten te laat!!

Reijnders ook maar weer terug maar Pec Zwolle

Heeft Wijnaldum al een goede bal geplaatst?

Malen .. Malen en nog een Malen! Kan ik de spits, op links of rechts. Kom op Koeman!

Depay is geen speler voor oranje maar word wel telkens opgeroepen.

Veerman verademing. Reijnders was ook niet best vandaag.
Waarom Dumfries en Wijnaldum op het veld staan is een raadsel.

22 juni 2024 om 00:08

Verademing?? Probeerde midden in de drukte de bal onder zijn voet te controleren. Raakt de bal kwijt en Frankrijk geef je de bal net buiten de 16. Veerman komt tekort. En zwaar ook.

Durfde nog te flippen op Reijnders terwijl het een zwakke bal van hem was, mannetje hoor. Koeman gaat het niet durven om hem te wisselen, want dan gaan zijn vriendjes voor hem opkomen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren