Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart pakt wereldrecord en belandt in Guinness Book of Records

Laatste update:

Rafael van der Vaart heeft een bijzonder wereldrecord op zijn naam geschreven. De voormalig Oranje-international speelde met 51 andere spelers liefst 48 uur lang een padeltoernooi, wat daarvoor nooit gedaan werd. Zodoende komt Van der Vaart terecht in het fameuze Guinness Book of World Records.

Van der Vaart is een fervent padeller en bracht zijn passie onlangs tot uiting in het Duitse Enge-Sande, dicht bij de Deense grens. Daar werd een padeltoernooi van 48 uur afgewerkt. Voorwaarde voor het record was dat de deelnemers tussen de games door maximaal tien minuten mochten pauzeren. Van der Vaart hield dit 48 uur vol en is er dus in geslaagd in het wereldrecordboek terecht te komen.

"Pure inspanning, maar het was erg leuk", liet de inmiddels veertigjarige Van der Vaart weten tegenover de Hamburger Morgenpost. "Toen het klaar was, voelde het als het winnen van de Champions League. Er is zoveel moeite in gestoken”, sprak hij. Van der Vaart laat weten dat de sport ook fysieke gevolgen heeft, maar dat het het allemaal waard is. "Ik heb vaak pijn in mijn gewrichten, wat me erg irriteert. Maar padel is echt goed voor mijn lichaam.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Wat een prachtig nieuws! Hier fleurt een mens van op.

Je zal er maar naast wonen.

1 augustus 2023 om 16:49

Naast vdv of de padelbaan?

1 augustus 2023 om 16:53

Naast Raf wonen lijkt me niet zon probleem. Samen balletje hoog houden over de schutting heen.

1 augustus 2023 om 17:00

Doe mij maar liever een bakkie met Estevana.

1 augustus 2023 om 17:09

Klachten rondom padelbanen zijn idd behoorlijk aanwezig. Kan ik mij goed voorstellen.

1 augustus 2023 om 23:40

De regel is nu ook dat er een behoorlijke afstand tussen padelbanen en woonhuizen moet zijn. Hierdoor kunnen veel tennisverenigingen geen padelbanen aanleggen. En terecht trouwens. Het is een leuk spel (het is minder sport dan tennis of voetbal), maar het geeft echt vreselijk veel lawaai

Soms willen de oud voetballers Padel in je strot douwen! Het is niks aan om te kijken maar voor degene die het uitoefent misschien wel. Net zoals op de kermis aan de kant staan om te bekijken hoe iemand in een attractie zit

1 augustus 2023 om 17:34

Na de woke-beweging wordt padel je tegenwoordig ook al door de strot gedouwd. Het lijkt erop dat steeds minder mensen de uitknop van hun tv weten te vinden. En het is ook geen eerste levensbehoefte om padel te gaan kijken, dus als het je niet kan bekoren kun je ervoor kiezen om thuis te blijven.

1 augustus 2023 om 20:15

Echt he, wat is dat toch met "door je strot geduwd krijgen"? Wat is er gebeurd met iets wat je niet interesseert gewoon negeren haha? Ik speel zelf ook weleens een potje padel, hartstikke leuk. Kijken vind ik minder boeiend, dat heb ik met tennis ook. Daar ga ik ook geen uren zitten voor een wedstrijd, terwijl ik het best leuk vind om zelf een potje te spelen. Staat je gewoon vrij om het wel/niet te kijken of te spelen, toch? Hoezo wordt het door je strot gedrukt?

Ik dacht dat hij iets gedaan had in de voetbalsport.
Maar toen bedacht ik me dat ik op VZ zat. En dacht ik dat ie een record had te pakken met frikandellen eten.
Maar gelukkig heb ik het verkeerd en is hij recordhouder met padellen.

1 augustus 2023 om 17:16

Frikandellen padellen = Frikanpadellen. Zie hier de uitvinding van een nieuwe sport.

1 augustus 2023 om 21:09

Een padel speciaal

1 augustus 2023 om 18:05

Vz stelt in dat opzicht nooit teleur.

1 augustus 2023 om 19:01

Hahaha, mooie.
Ik twijfelde ook even, omdat het gemeld werd door Hamburger Morgenpost (ik dacht een vakblad voor ex voetballers met voorliefde voor eten van hamburgers in de ochtend) dat hij idd een of andere eetwedstrijd had gewonnen

Kijk is aan die is dus wel redelijk op ajax niveau. Sven ken wel is gaan bellen

Hij heeft iig veel frikandelletjes verbrand.

Naar mannetje 🤣 en wat een top nieuws, slaap nu een stuk beter

1 augustus 2023 om 19:38

Dit kun je toch gewoon onder de categorie 'leuk nieuws' scharen. Waarom zo negatief?

Ik had een frikadellen wedstrijd verwacht

1 augustus 2023 om 23:01

Er is nog nooit een Frikadellen wedstrijd geweest.
Dus dat is niet logisch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren