Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Borussia Dortmund wil zakendoen met PSV als één transfer niet doorgaat

Laatste update:

Borussia Dortmund is nog altijd geïnteresseerd in de diensten van Jerdy Schouten, zo bevestigt Florian Plettenberg. De journalist van de Duitse tak van Sky Sport benadrukt overigens wel dat de middenvelder van PSV niet het topdoelwit is van die Borussen, want eerst zal de club proberen Pascal Groß los te weken bij Brighton & Hove Albion.

Eerder meldde onder meer Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad al dat de verliezend Champions League-finalist de ontwikkelingen rond Schouten nauwlettend in de gaten houdt. De Eindhovenaren peinzen echter niet over een vertrek van Schouten, die alleen voor de hoofdprijs mag vertrekken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Plettenberg voegt nu aan de berichtgeving toe dat Schouten weliswaar nog altijd op de wensenlijst van Dortmund staat, maar dat de mate van interesse in de Nederlander afhangt van de onderhandelingen met Brighton over Groß.

Dortmund is er wel van overtuigd dat er een speler moet komen die invulling kan geven aan de nummer 6-positie en/of de nummer 8-positie.

Naast de Duitse club kijkt ook Juventus met bovengemiddelde interesse naar de ontwikkelingen rond Schouten. “Voor Schouten zijn Borussia Dortmund en later mogelijk ook Juventus bijvoorbeeld in de markt, maar de centrale middenvelder verlaat PSV alleen als er een absoluut topaanbod zou komen”, schreef Elfrink eind mei.

De middenvelder annex centrale verdediger beschikt nog over een contract dat hem tot medio 2028 in het Philips Stadion houdt. In de verbintenis is geen ontsnappingsclausule opgenomen, dus de prijs is vrij onderhandelbaar.

PSV verlangt volgens journalist Patrick Berger naar verluidt minimaal dertig miljoen euro bij een eventuele zomerse verkoop. In de zomer van 2023 maakte Schouten voor circa 12 miljoen euro de overstap van Bologna naar PSV, waar hij al snel uitgroeide tot een onmisbare schakel in de ploeg van trainer Peter Bosz.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou jammer zijn voor psv als hij weggaat. Is toch van grote waarde gebleken voor dit team. Snap ergens wel dat psv zich richt op Flamingo, imo een soortgelijke speler en is nog erg jong. Benieuwd hoe de Nederlandse top het vertrek van enkele spelers op gaan vangen deze zomer

20 juni 2024 om 19:09

Juist niet soortgelijk toch? Flamingo is veel fysieker en verdedigend sterker waarschijnlijk en Schouten voetballend een stuk sterker.

20 juni 2024 om 19:22

Ze kunnen Maatsen al niet betalen... dan kunnen ze Schouten al helemaal niet betalen.

Doe maar rustig 50mil vragen hoor. Ondergewaarde kracht, rustig aan de bal en klasse overzicht. Denk dat hij een van de belangrijkste veranderingen was afgelopen zomer voor PSV

20 juni 2024 om 19:14

Hele goede speler, maar de hype van de laatste tijd is ook wel wat overdreven. Het is geen wereldtopper oid. Uitstekende speler voor PSV en Oranje, Dortmund zou ook mooie passende volgende stap zijn. Maar 50m zijn wel heel veel centjes. Maar 30m acht ik zeker niet onwaarschijnlijk.

20 juni 2024 om 19:23

Voor 30 miljoen gaat PSV hem niet verkopen. De noodzaak is er ook niet om te verkopen en Schouten heeft nog een meerjarig contract

20 juni 2024 om 20:35

30? Voor minder dan 50 wordt hij echt niet verkocht.

20 juni 2024 om 20:43

Dan blijft hij lekker toch, want 50 ga je er ook niet voor krijgen.

20 juni 2024 om 21:53

Graag zelfs, iets met een zak geld nog nooit een goal zien scoren was het geloof ik... Zie wat er bij Ajax is gebeurd met 100m+, beste spelers verkopen voor een prikkie dat gaat PSV niet doen na zo'n seizoen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren